63.289 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Dv
Dv
Hey lezer, we zijn een stel vanuit Brabant. Tussen de veertig en vijftig met drie kids.
We genieten van het lezen van verhaaltjes en dat maakt ons geil. Nu willen we zelf ook wel eens andere mensen laten genieten.
Mocht je ons iets willen berichten dan kan dat via kik brabantnieuw.
Hoogste Cijfer: Camping - 5
Meest Gelezen: Camping - 1
Aantal Verhalen: 9
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Dv
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Vies Weertje OfnieDoor: Dv
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"De regen komt met bakken uit de hemel. Het blijft grijs en grauw en een kopje thee warmt ons lekker op. Als een voor een de kids gaan logeren hebben we het rijk alleen. Warme spaghetti en een wijntje warmt ons nog meer op. Na het eten samen op de ban..."
06-11-23
8.8
Camping - 8Door: Dv
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Camping,
"Helaas was t al erg laat en de kids alleen bij de vouwwagen. We nemen afscheid van deze spannende mensen en gaan richting onze eigen plek. Eenmaal daar pakken we de tandenborstels en een handdoek en gaan richting de douches. Het is ..."
09-10-23
9.0
Camping - 7Door: Dv
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping,
"Sophie loopt op me af, geeft me een biertje, gaat op mijn schoot zitten en we proosten samen. Een eerste slok is een feit maar ook weer een kus. Haar tong dringt ruw mijn mond binnen en ik speel geil mee. Het koude bier proeft heerlijk in haar mond. ..."
18-09-23
9.2
Camping - 6Door: Dv
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Camping, Groepsex,
"Na een half uurtje maak ik de dames wakker. Monique is als eerste paraat en schrikt een beetje. Ze had al thuis moeten zijn. Kim is nog een beetje beduusd, die komt altijd wel later op gang na een fikse vrij partij. Als Monique snel..."
11-09-23
8.8
Camping - 5Door: Dv
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping,
"Ik een t water in en laat me met een plons vallen. Heerlijk dat koele water over mijn naakte lijf. Ik was mezelf en laat mijn handen door mijn bilnaad gaan. Ook mijn pik maak ik zuiver. Een rilling gaat door me heen als ik twee handen op mijn rug voe..."
03-09-23
9.3
Camping - 4Door: Dv
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Vreemdgaan,
"Wat een ervaring en wat een geiligheid. Ik heb zojuist een zalig vreemd kutje gelikt, laten klaarkomen n ik ben zelf heerlijk gekomen door toedoen van die geweldige geile vrouw. Direct als ik denk aan het woord vrouw, denk ik aan m..."
26-08-23
9.1
Camping - 3Door: Dv
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Cuckold, Cuckolding,
"Eenmaal terug in de vouwwagen in bed knuffelen we elkaar nog even, praten na over ons avontuur in de douches en vallen daarna heerlijk in slaap. De volgende ochtend volgt de dagelijkse routine van broodjes halen, lekker ontbijten, de kindere..."
21-08-23
9.1
Camping - 2Door: Dv
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Camping, Douche, Gluren,
"Na heerlijk klaarkomen voor ons beiden besluiten we naar de toiletten te gaan. Beiden onze broekjes nat. Mijn vrouw loopt voor me uit en ik zie haar billen op en neer wiegen, een donkere natte plek is zichtbaar in haar lichtblauwe slip. Ze d..."
18-08-23
9.2
Camping - 1Door: Dv
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Camping,
"Daar staan we dan Camping Itali , vouwwagen en drie kinderen. Geen privacy. De hele dag de zon op onze lichamen. We zijn niet de jongste maar zien er goed uit. Jouw stevige billen in een te kleine bikini deinen op en neer...."
13-08-23
8.3