63.187 Gratis Sexverhalen
Erick
Erick
Hoi, ik ben Erick. Lang geleden heb ik hier een paar verhalen geplaatst. Nu wil ik er weer wat schrijven. Voor tips en reacties sta ik altijd open.
Hoogste Cijfer: Mountainbiken In Het Bos
Meest Gelezen: Lekker Op Het Naaktstrand
Aantal Verhalen: 4
Geplaatste Reacties: 1
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Erick
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Mountainbiken In Het BosDoor: Erick
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Buitensex, Neuken,
"Het was al wat later op de middag toen we besloten hadden om nog even te mountainbiken in het bos. Snel hadden we onze spullen gepakt, zijn we de fiets op gestapt en naar het bos gereden. Daar nam jij gelijk het voortouw door goed d..."
11-05-24
8.9
Eerste Keer NaaktstrandDoor: Erick
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Naaktstrand,
"Ik heb eerder het verhaal meer dan alleen vrienden hier opgeschreven. Over hoe Leonie en ik iets kregen samen. We zijn nu een aantal jaren samen en alles gaat goed. Studie klaar en allebei een leuke baan, en een leuk huisje waar we samen wonen. We ..."
06-11-13
8.0
Lekker Op Het NaaktstrandDoor: Bert28
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Naaktstrand,
"Hoi ik zal me eerst even voorstellen, ik ben bert. 28jr, 1.66m, 71kg, bisexueel, een pik van 15cm. Netjes geschoren. Het was de dag na hemelvaart 2011. De lucht was blauw, de zon scheen kortom het was een lekkere warme dag. Tegen de..."
28-02-12
8.1
Meer Dan Alleen VriendenDoor: Erick
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Studenten, Vrienden,
"Hallo lezers, Ik lees zelf ook graag de verhalen hier. Ik heb nu besloten om ook maar eens iets te schrijven hier. Het is niet zo n kort verhaal. Het is grotendeels waar gebeurd. Alleen de sex weet ik niet helemaal meer of alles zo ..."
06-02-12
7.8