Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Bedrijfsfeest sexverhalen. In deze categorie staan 18 erotische verhalen.
Op Het Bedrijfsfeest - 6: De Zakendeal (2)Door: Tim2write
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bedrijfsfeest, Hoer, Prostitutie, Sexshop, Slet, Sletje,
" i Inleiding Nadat mijn man en ik genoten hadden van meerdere avonturen met de collega s van zijn werk, had de Directeur gevraagd of wij de zakenpartners uit Qatar een onvergetelijk weekend wilden bezorgen en daarmee een belangrijke order zeker t..."
05-04-24
9.4
Op Het Bedrijfsfeest - 5: De Zakendeal (1)Door: Tim2write
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bedrijfsfeest, Flashen, Lingerie, Slet, Sletje,
"Het heeft even geduurd .. i Inleiding Mijn man had voor het bedrijf waar hij voor werkte het bedrijfsfeest, een BBQ, georganiseerd bij ons in de tuin. Omdat niemand met partner mocht komen verzocht hij mij net te doen alsof ik ing..."
28-03-24
9.5
Partnerruil - 1: Het BedrijfsfeestDoor: DAts
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bedrijfsfeest, Partnerruil,
"Mijn naam is Douwe. Ik was toen 32, mijn vriendin Dieuwertje was een jaar jonger. Dieuwertje was een kleine dondersteen van 1.65m, slank, donkere ogen, kleine borsten en sluik, donkerbruin haar. We woonden al 7 jaar samen en alles liep op rolletjes. ..."
11-02-24
9.1
Jesse BedrijfsfeestDoor: Steifeduo
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bedrijfsfeest, Zoon,
"Ja, het was heftig. Super heftig. Wat is het geval ik Jesse van 26 jaar, dreigde in een crisis te geraken. Het was in de jaren 2014 15. en moeilijk een baan te vinden. Toch vond hij een job. Maar het leverde snel problemen op. Er werd een collega ve..."
02-12-23
9.2
Op Het Bedrijfsfeest - 4: The BossDoor: Tim2write
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Bedrijfsfeest, Feest, Slet, Sletje,
" i Inleiding Mijn man had voor het bedrijf waar hij voor werkte het bedrijfsfeest, een BBQ, georganiseerd bij ons in de tuin. Omdat niemand met partner mocht komen verzocht hij mij net te doen alsof ik ingehuurde bediening was. In ruil daarvoor k..."
16-10-23
9.4
Op Het Bedrijfsfeest - 3: De VerjaardagDoor: Tim2write
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bedrijfsfeest, Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie, Escort, Exhibitionisme, Slet, Sletje, Striptease, Verjaardag,
" i Inleiding Mijn man had voor het bedrijf waar hij voor werkte het bedrijfsfeest, een BBQ, georganiseerd bij ons in de tuin. Omdat niemand met partner mocht komen verzocht hij mij net te doen alsof ik ingehuurde bediening was. In ruil daarv..."
30-09-23
9.4
Op Het Bedrijfsfeest - 2: De BootDoor: Tim2write
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bedrijfsfeest, Boot, Collega, Dp, Dubbele Penetratie, Hoer, Hotwife, Milf, Pijpen, Prostitutie, Slet, Sletje, Sperma, Uitdagen, Werk,
" i Inleiding Mijn man had voor het bedrijf waar hij voor werkte het bedrijfsfeest, een BBQ, georganiseerd bij ons in de tuin. Omdat niemand met partner mocht komen verzocht hij mij net te doen alsof ik ingehuurde bediening was. In ruil daarv..."
21-09-23
9.3
LenteborrelDoor: Ringeling
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Baas, Bedrijfsfeest, Bezorger, Collega, Cuckold, Cuckolding, Exhibitionisme, Jurk, Missionaris, Neuken, Pijpen, Zonder Slipje,
"Mijn vrouw Sandra werkt al bijna 25 jaar als administratief medewerkster op een notariskantoor. Het is haar eerste baan en ze is daar altijd gebleven. Ze vindt het wel prettig zo, ze weet waar ze aan toe is. Ze heeft een goede klik met haar baas die ..."
12-08-23
9.3
Nieuwe CollegaDoor: LeondeLoper
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bedrijfsfeest, Buitensex, Collega, Werk,
"Dit verhaal heeft een lange opbouw. In mijn vorige verhaal vertelde ik over mijn avontuur met Yasmin. Daarin heb ik verteld dat ze niet meer werkzaam is in de priv huis. In de tussentijd heb ik zo nu en dan wat andere avonturen beleefd. Maar wat ik e..."
02-06-22
8.9
Bedrijfsfeest Tijdens Mijn StageDoor: Tomas
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Bedrijfsfeest, Milf, Stagiair, Tiener, Verzoek, Vreemdgaan, Werk,
" i Dit verhaal is op verzoek geschreven. Het inleidende gedeelte lijkt misschien wat lang voor sommigen, maar ik vind belangrijk om de spanning op te bouwen. Geniet er allemaal van i Een paar jaar geleden. Tijdens mijn eerste jaar van mij..."
24-02-22
8.9
Een Mooi BedrijfsfeestDoor: Amandadg
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Bedrijfsfeest, Milf, Oudere Vrouwen, Sexting, Slet, Sletje, Whatsapp,
"Na het welkomstavondje bij Adam, en Jeff voel ik me als herboren. Zelfs mijn collega s merken mijn opgewektheid op, niet dat ik een stuk chagrijn ben, maar steeds vaker krijg ik opmerkingen of verwijzingen naar mijn hervonden liefdesleven. La..."
18-12-21
9.0
BedrijfsfeestDoor: Biyourself
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Bedrijfsfeest, Collega, Werk,
"Dit verhaal speelde zich af in de periode dat ik nog maar net bij mijn huidige werkgever in dienst was. Ik kende nog maar een paar mensen van mijn eigen afdeling en verder alleen wat gezichten uit de wandelgangen en de kantine. Al vrij snel kreeg ik ..."
24-07-21
8.8
Gezin Het Bedrijfsfeest - 2Door: Thongandstorylover
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bedrijfsfeest, Feest, Milf, Moeder, Zoon,
"De heerlijke zware dekens voelen zacht aan en Tom wordt heerlijk uitgeslapen wakker. Hij kijkt om zich heen en ziet de hotelkamer die een beetje wordt verlicht door de zon die enkele kieren heeft gevonden naast de gordijnen. Hij kijkt naast zich en z..."
07-12-19
8.9
Gezin Het Bedrijfsfeest - 1Door: Thongandstorylover
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bedrijfsfeest, Feest, Milf, Moeder, Zoon,
"Vrijdag middag. De laatste dag voor het weekend, normaal zou je er rustig naar toe werken en soms een uurtje snoepen. Vaders en moeders halen hun kids op van school en andere komen vanuit hun werk en gaan naar huis, sommige staan in de einde..."
26-11-19
8.8
Twee Vliegen In één KlapDoor: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Baas, Bedrijfsfeest, Milf,
"49 jaar. Sandra had niet te klagen. Menig vriendin van haar bezat niet meer de schoonheid die zij dagelijks in de spiegel aantrof. Haar leven was daarbij keurig op orde. Manlief was goed voor haar en afgaande op de verhalen van haar vriendinnen prest..."
18-04-18
8.9
Gemaskerd BedrijfsfeestjeDoor: Foxy Brown
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bedrijfsfeest, Feest,
"Onze relatie was al een tijdje uitgebloeid op seksueel gebied. Ons is in dit geval Jessie 35 en Erik 35 . Erik is een blanke man van ongeveer 1,92 lang, normaal postuur met bruine ogen en bruin haar. Ik Jessie ben een donkere vrouw van o..."
27-11-15
8.6
Het BedrijfsfeestDoor: Jip64
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bedrijfsfeest, Feest,
"Het was half mei en een mooie zomerse dag. In mijn tuin organiseerde ik met mijn zakenpartner een tuinfeest voor vrienden en zaken relaties. Leo was die ochtend al gearriveerd en hielp me bij het inrichten van de tuin en het opzetten van de barbecue..."
27-09-14
8.1
BedrijfsfeestjeDoor: ChrisXL
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bedrijfsfeest, Feest, Werk,
"Hoi allemaal, mijn naam is Annet, ik ben 42 jaar en werk bij een bedrijf met zo n 700 andere mensen. Een paar maanden geleden zat ik in de kantine toevallig bij een nieuwe collega die er pas twee weken werkte. Hij was behoorlijk groot en stevig en ho..."
01-01-05
7.4