62.659 Gratis Sexverhalen
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Flashen sexverhalen. In deze categorie staan 24 erotische verhalen.
Op Het Bedrijfsfeest - 5: De Zakendeal (1)Door: Tim11757
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Bedrijfsfeest, Flashen, Lingerie, Slet, Sletje,
"Het heeft even geduurd .. Inleiding Mijn man had voor het bedrijf waar hij voor werkte het bedrijfsfeest, een BBQ, georganiseerd bij ons in de tuin. Omdat niemand met partner mocht komen verzocht hij mij net te doen alsof ik ing..."
28-03-24
9.3
Ontmoeting Op De Snelweg - 7Door: Joke
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Flashen, Voyeurisme,
" Het is al lang geleden dat wij , mijn man en ik iets op het erotische vlak hebben gedaan. In onze laatste vakantie, in een Afrikaans land, hebben we ons weer laten gaan. We hadden in een prachtig hotel voor 10 dagen een luxe kamer ge..."
18-01-24
8.7
Zomer 2022 - 1Door: Bert
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Flashen, Zomer,
"Wij zijn een echtpaar, Rita en Kees en zijn beiden midden in de 40, wonen in het midden van het land. Normaal postuur, iets gezet. Geen grote pik of dikke grote tieten. Normaal en degelijk. Ons enige afwijking is dat wij onderlinge weddenschappen he..."
21-12-23
8.9
Bewust Van Mijzelf - 4Door: Marijke
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Biseksueel, Blowjob, Flashen, Likken, Standje 69,
"Na de echt heerlijke vrijpartij met Bob heb mijn een badjas aangetrokken en keek naar Willem en Jurgen, die nog met erectie zaten en mij geil aankeken. Ik glimlachte naar ze en vertelde dat het nu hier bij bleef. Willem protesteerde, want hij zat nu ..."
29-11-23
9.2
Vrienden En Familie Durven Of De WaarheidDoor: Bertine
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Flashen, Vingeren, Vrienden,
"Mijn familie is niet groot en we hebben een 5tal echtparen die wij als goede vrienden zien. Ik, Bertine 28 jaar, getrouwd met Hans 30 jaar, geen kinderen. Mijn ouders Ben 59 jaar en mijn moeder Francien 57 jaar. Ik heb 1 broer Rob getrouwd met Ange..."
22-11-23
8.5
Een Grens Over - 2Door: Nely
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Flashen, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Het weekend erna waren de 5 jongens al heel vroeg aanwezig. zie grens over Ik had mij net op de bank ge nstalleerd toen ik Richard aan zag komen. Vlug stond ik op en rende de trap op en liep mijn slaapkamer in. Al snel hoorde ik ook de anderen arri..."
27-09-23
9.0
Op Het Bedrijfsfeest - 1: De BbqDoor: Tim11757
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Collega, Cuckold, Cuckolding, Flashen, Groepsex, Milf, Neuken, Slet, Sletje, Voyeurisme,
"Onlangs fietste ik met mijn man door de stad en haalden we twee jonge vrouwen in. E n had een leuk zomerjurkje aan waarvan de rug helemaal bloot was. Wow zei mijn man dat is sexy . Hij keek er aandachtig naar toen hij heel langzaam voorb..."
09-09-23
9.4
Experiment - 1Door: K9Linda
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Experiment, Flashen,
"Karin zit ongeduldig op haar stoel te bewegen, ze heeft een hekel aan wachten maar ze heeft niet zoveel keus, vorige week werd haar contract weer eens een keer niet verlengd en de reden, ze was goed in haar werk maar op dat moment hadden ze geen plaa..."
29-07-23
8.4
In Het Echt! - 1Door: Tim11757
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Flashen,
"Ik was net gescheiden en had een moeilijke periode achter de rug. Wat is het toch vreselijk om na een lange fijne periode iemand ineens te zien veranderen, die het bloed onder je nagels vandaan haalt en je dingen laat doen die je het liefst snel weer..."
20-07-23
8.9
Verrassende Ervaring - 2Door: Ditto
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Flashen, Flirten,
"Terwijl de man ons tafeltje naderde, werd ik nerveus en onrustig. Hij liep rechtstreeks naar mijn man en begroette hem hartelijk. Ze bleken elkaar van het werk te kennen. Het bleek een leidinggevende van een andere afdeling te zijn. Op dat moment ont..."
13-07-23
8.6
Verrassende Ervaring - 1Door: Ditto
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Blowjob, Flashen,
"Ik, een vrouw van midden 50 grijzend haar mooie C cup iets stevige benen, zonder dik te zijn, getrouwd 4 kinderen. Wonend in het midden van het land en een ruime fantasie. Het was 2019 toen ik zonder aanleiding bedacht om zonder slip de sta..."
28-06-23
8.1
Onverwacht Familie Moment - 5Door: Brenda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Flashen,
"Om dit verhaal te kunnen volgen is het verstandig om de andere verhalen eerst te lezen. Het was in de 4e week van onze vakantie in Australi , toen ik mijn vriendin Renate vertelde van mijn avonturen met Karel in Nederland. Tijdens de dagelijkse werkz..."
05-04-23
9.1
Dare - 7: Het PashokjeDoor: Leen
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Borsten, Exhibitionisme, Flashen, Neuken, Openbaar, Pashokje, Voyeurisme, Winkel,
"Die vrijdagmiddag is Kristof aan het kookeiland vluchtig de krant aan het doorbladeren. Hij kijkt op wanneer ik de keuken binnen kom. Liefje, zin om vanavond een hapje te gaan eten vraagt hij. Ik glimlach. Dat lijkt me fijn. Is zeven uu..."
24-03-23
9.1
Durven - 8Door: Brenda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Flashen, Likken, Neuken, Trio,
"Na mijn avontuur in Durven 7 hebben Karel en ik het enige tijd rustig aangedaan. Want vanuit een seksueel rustig echtpaar leventje waren we ineens grensverleggend bezig geweest. We hadden er geen spijt van, maar we wilden het laten bezinken. Na een k..."
05-11-22
9.1
Durven - 5Door: Brenda
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Flashen, Uitdagen, Verleiden,
"Iedereen heeft wel een vriend vrienden die op het absurde af verlegen sociaal verstoord zijn. Wij hebben er zelfs 2 van deze mensen. Ze zijn heel vriendelijk, altijd bereidt om je te helpen, nooit is iets te veel, maar vergeten constant voor zichzelf..."
16-09-22
8.8
Vrouw Blijft VerbazenDoor: Ben
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Flashen,
"sinds een een paar jaar hebben we contact met een echtpaar uit het midden van het land. We zien elkaar om de zoveel weken. Soms beiden soms komt alleen de man en dan weer alleen de vrouw. Wij wonen in een van de noordelijke provincies en met name de ..."
15-07-22
8.9
Zoete Wraak - 4Door: Robert
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blowjob, Flashen, Wraak,
"Zo de 1e stap was genomen en ik was klaar voor de volgende. Ik vertelde de dames dat ze naar boven moesten gaan en de kleding die ik op de zolderkamer had neergelegd moesten aantrekken en aan mij moesten showen. Na een kleine 10 minuten ston..."
28-06-22
8.9
Het Verlangen - 4: Uitgaan Met De Buurman (1) Het...Door: Tim11757
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Buurman, Donkere Mannen, Flashen, Jurk, Uitdagen, Uitgaan, Verlangen,
" Nadat San kennis had gemaakt met de nieuwe buurman ontstond er een onderhuidse spanning die een diep geworteld verlangen bij haar los maakte. De BBQ avond met de buurman bleef nog dagenlang door mijn hoofd zinderen. Het ene moment sc..."
07-06-22
9.3
Het Verlangen - 3: De BbqDoor: Tim11757
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Barbecue, Buurman, Donkere Mannen, Flashen, Uitdagen, Verlangen,
" Nadat San kennis had gemaakt met de nieuwe buurman ontstond er een onderhuidse spanning die een diep geworteld verlangen bij haar los maakte. Toen zondag mijn man weer terug kwam was ik nog steeds verward en voelde me vreselijk opgew..."
04-06-22
9.0
Zoete Wraak - 1Door: Robert
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Blowjob, Flashen, Kort, Wraak,
"Het is nu bijna een half jaar geleden, toen mijn vrouw 50 jaar mooi figuur en sportief, vroeg of ik het goed vond dat zij alleen naar haar nicht in Engeland zou gaan. Normaal ging ik altijd mee, ze vertelde dat zij een paar dagen door Wales wilden re..."
01-06-22
8.3
Key West - 3Door: Mieke
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blowjob, Flashen, Key West,
"Omdat Mischa na haar pijp en neukbeurt in het restaurant en door het lange staan op haar hoge hakken wat vermoeid was, besloten we naar ons hotel te gaan. Vreemd genoeg was ik wel opgewonden maar mijn vermoeid bleek groter te zijn en besloten te gaan..."
16-03-22
9.2
Weekje Mee In De VrachtautoDoor: Cristel En Danny
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bos, Exhibitionisme, Flashen, Parkeerplaats, Vrachtwagen, Vreemdgaan,
"Ik ben Cristel 35 jaar, samen met Danny hebben we al diverse ervaringen gedeeld met jullie. Nu een ervaring van mij van vorig jaar toen ik tijdens de corona thuis was en niet kon werken en een vriend van ons voorstelde om eens mee te gaan met hem..."
03-03-22
9.2
Waarom? - 5Door: Brenda
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Flashen,
"Na Marlies haar ervaring zie Waarom 4 duurde het niet lang voordat zij bij mij kwam en vroeg of we niet nog een keer een avond konden hebben Op mijn vraag waarom vertelde zij mij dat ze er ieder moment van de dag er aan dacht en zich niet op haar..."
25-02-22
7.8
Liselotte 'rijdt' Op De TreinDoor: Lotte_xxx
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Flashen, Masturbatie, Masturberen, Pijpen, Slikken, Sperma, Trein,
"Liselotte zat te wachten op haar trein naar huis. Het was vrijdag, 22u06 en ze had het begin van het weekend gaan vieren met een aantal vriendinnen. Omdat ze reeds 18 was geworden, mocht ze al eens iets meer drinken, dus ze was toch al een beetje aan..."
28-03-18
8.4