Klik hier voor meer...
KevinGay
KevinGay
Hoi ik ben Kevin,
Ik ben geboren in de zomer van 1974 wat mij nu 49 jaren “jong” maakt (leeftijd is maar een nummer).

De verhalen die ik vertel zijn op waarheid berust. Situaties, locaties en ontmoetingen zijn echt gebeurd, de acties misschien wat aangedikt om het verhaal wat “geiler” te maken. Al waren ze vaak al geil zat
Hoogste Cijfer: Het Leven Van Een Chauffeur - 3
Meest Gelezen: Josje - 1
Aantal Verhalen: 19
Geplaatste Reacties: 2
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Roomservice - 3: Ochtend ErectiesDoor: KevinGay
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Na een partij heerlijke sex met de jonge Noah, van 19 jaar, zijn we samen in slaap gevallen in het hotel waar hij werkt en ik gast ben... Het is tegen 7uur, ik word wakker van een gevoel dat er iets door mijn bilnaad glijdt. Ik voel een ..."
24-05-24
9.5
Roomservice - 2: Sex Met NoahDoor: KevinGay
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Tijdens een verblijf in een hotel leer ik Noah kennen, die hier achter de bar werkt. Ondanks het leeftijdsverschil van 26 jaar, wil deze jongen maar n ding... Ik verplaats me tussen zijn benen trek zijn schoenen broek en sokken uit. P..."
22-05-24
9.5
Roomservice - 1: De KennismakingDoor: KevinGay
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
"Wilt u nog iets drinken meneer Meneer...wilt u nog iets drinken Ik schrik op uit m n gedachten, Ehh... ja... sorry... doe nog maar een biertje. Wilt u een grote of een kleine Vraagt ie nou echt of ik liever een grote of een ..."
22-05-24
9.3
Een Middagje Sauna - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sauna, Vuistneuken,
"Ik zit in de Wirlpool nog bij te komen van de geile neuk beurt die ik net gehad heb en bedenk wat ik zo ga doen. Ik ben verzot op pijpen dat is gewoon een hobby van me. Maakt mij niet uit, jong oud, dun dik, groot of klein. Pik is g..."
27-02-24
9.0
Een Middagje Sauna - 1Door: KevinGay
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna,
"Ik vind het heerlijk om naar een sauna te gaan, zowel de gewone als de gay sauna s Zo ook deze middag. Ik was heerlijk geil en had het idee om het er eens lekker van te nemen. Het was nog vroeg in de middag dus heel..."
25-02-24
8.9
KerstnachtDoor: KevinGay
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Groepsex, Orgie, Pijpen, Sperma,
"Pure fictie in tegenstelling tot mijn andere ervaringen, deze gewoon even voor de lol. Het is een gezellige kerstavond geweest en nu ga ik naar bed. Ik kleed me uit en ga zoals gewoonlijk naakt onder de dons. Even speel ik nog met m ..."
27-12-23
8.4
De Douanier - 2Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buitensex, Trio,
"Daar sta ik dan op een verlaten parking. Vroeger was het hier een druk bezochte gayparking en stonden er nog borden langs de weg maar die zijn inmiddels weg gehaald, er komt vanzelf niemand meer de oude parkeerplaats op. Mijn kutje en bekki..."
21-12-23
9.4
De Douanier - 1Door: KevinGay
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dildo, Jong En Oud, Pijpen, Poppers, Sperma, Trio,
"We schrijven het jaar 2005, zelf ben ik dan 31 Rustig rij ik over de Bundesstra e in het zuiden van Duitsland, het is al tegen 16uur nog een uurtje naar de volgende klant. Ineens bij een oude afgesloten parkeerplaats staat er een beambte op ..."
20-12-23
9.2
Het Leven Van Een Chauffeur - 3Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik ben op weg naar de mijn vrachtwagen via het, nu verlaten, mooi aangelegde park. In diepe gedachten aan wat er allemaal gebeurt is vandaag. Eerst 2 pikken in de bios daarna 3 in de bar, mezelf klaargemaakt en daar nog 2 man van laten geni..."
05-12-23
9.5
Het Leven Van Een Chauffeur - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Golden Shower, Kontje, Pijpen, Restaurant, Rimmen, Trio,
"Ik loop weer terug naar het plein. Ik ben toch ruim een uur in die kino geweest, terugdenkende eraan besef ik hoe dominant die man was en dat ie eigenlijk helemaal niet overlegde maar gewoon mij gebruikte. Ik heb er werkelijk van genoten. H..."
01-12-23
9.0
Het Leven Van Een Chauffeur - 1Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Billen, Condoom, Darkroom, Kontje, Pijpen, Sperma, Trio,
"Het is een gewone doordeweeks woensdag. De vrachtwagen is leeg en morgen wacht pas een retour lading. Ik sta aan de rand van de zuid Duitse plaats Ulm. Net heb ik van de douche gelegenheid bij m n laatste klant gebruik kunnen maken..."
30-11-23
9.1
LiftersDoor: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Lift, Trio,
"Het is al even geleden dat ik als chauffeur naar de Duitse plaats Singen onderweg was. Het laatste deel van de A81 loopt van Stuttgart tot aan Singen bij de Zwitserse grens. In het begin nog een drukke autobaan maar hoe verder zuidelijk hoe..."
18-11-23
9.1
Hoe Het Allemaal Begon - 5Door: KevinGay
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal,
" i Dit is het laatste deel, in de vorige delen ben ik min of meer achter mijn homoseksualiteit gekomen, met Dennis waarbij ik een flinke crush heb en de eerste ervaringen mee had en met Martijn die mij meer en meer dwingt en s avonds flink gepakt he..."
11-11-23
9.4
Hoe Het Allemaal Begon - 4Door: KevinGay
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dwang, Eerste Keer, Pijpen, Slikken, Sperma,
"Dit is het vervolg op hoe het allemaal begon 3 In deel 2 heb ik al verteld over de ontmoeting met Martijn, een vriend van m n broer. We zijn op vakantie geweest en tijdens de vakantie was ik veel samen met m n ouders dus heb wei..."
10-11-23
8.7
Hoe Het Allemaal Begon - 3Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Pijpen, Standje 69, Trein,
" i In het vorige deel, Hoe het allemaal begon 2 Heb je mijn eerste ervaring met Martijn en het vervolg met Dennis kunnen lezen. Hier gaat het nu verder. i De zomervakantie is aangebroken, de meeste van m n vrienden zijn al op vakantie, w..."
04-11-23
9.1
Hoe Het Allemaal Begon - 2: MartijnDoor: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Eerste Keer, Pijpen, Sperma,
" i In mijn vorige verhaal, Hoe het allemaal begon Heb je mijn eerste ervaring met een jongen kunnen lezen, dit is het vervolg. i 2 dagen na de laatste ontmoeting met Dennis komt er een vriend van m n broer bij ons thuis langs, Martijn,..."
28-10-23
9.2
Hoe Het Allemaal Begon - 1Door: KevinGay
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Buitensex, Ontmaagd, Ontmaagding,
" i Hoi ik ben Kevin, in dit verhaal stel ik mezelf aan de lezer voor en vertel ik hoe het bij mij, op al jonge leeftijd, begon. Ik ben geboren in de zomer van 1974 wat mij nu 49 jaren jong maakt leeftijd is maar een nummer . De v..."
26-10-23
9.3
Josje - 2Door: KevinGay
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitensex, Massage, Sperma,
"Hevig hijgend en zwetend leg ik de laatste km naar huis af. Normaal heb ik er minder moeite mee maar vandaag pffff. Kom op nog ff doorbijten, denk ik en probeer me tempo vast te houden. Misschien komt het door dat ik continu aan die..."
19-10-23
9.2
Josje - 1Door: KevinGay
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Ontmaagd, Ontmaagding, Sperma, Trio,
"We wonen in een riante drive in woning, m n vriend en ik. Achter de garage is nog een slaapkamer met ernaast nog een bijkeuken. Deze hebben we verhuurd en sinds een maand woont er een nieuwe jongen, Jos ofwel Josje. Josje is een kle..."
18-10-23
9.0