Klik hier voor meer...
Door: KevinGay
Datum: 22-05-2024 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 5145
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Roomservice - 1: De Kennismaking
Sex Met Noah
Tijdens een verblijf in een hotel leer ik Noah kennen, die hier achter de bar werkt.
Ondanks het leeftijdsverschil van 26 jaar, wil deze jongen maar één ding...

Ik verplaats me tussen zijn benen trek zijn schoenen broek en sokken uit. Pak een voet en lik één voor één de tenen onderwijl kietelt ik de voetzool wat Noah doet kronkelen.
Ik plaats zijn voet in mijn kruis en neem de andere voet in mijn mond. Noah drukt zachtjes met zijn voet in mijn kruis en bevoelt met zijn tenen m'n pik.
Ik leg zijn been op mijn schouder en lik langs zijn been rustig richting kruis. Zijn pik staat hard in de boxershort.
Rond de eikel zit al een natte plek, ik neem de natte plek in me mond en proef z'n voorvocht.
Langzaam trek ik de boxer omlaag Noah's pik schiet omhoog, eindelijk bevrijd.
Weer een diepe zucht, een mooie stijve zachte piemel van zeker 21 cm lang bij 5 dik, ik pak hem vast en trek zijn voorhuid naar achter, zijn mooie roze eikel komt glanzend tevoorschijn. Ik pak zijn gladde zak in me andere hand een laat zijn ballen door me hand rollen, met m'n duim druk ik van onderaf over de pisbuis naar boven, een flinke druppel voorvocht druipt uit de eikel, ik lik het op en laat me tong door het gaatje van zijn pisbuis gaan, nu omsluit ik zijn hele eikel met me lippen en lik langs de rand om z'n eikel heen.
Ohhh hmmm jaaaa oohhh, hoor ik boven mijn hoofd. Met m'n ene hand trek ik zijn zak omlaag en met de andere masseer ik de lans terwijl ik steeds verder zijn gloeiende eikel me mond inneem, ik pijp hem heel rustig maar door de opwinding houd Noah het niet lang vol. Hij gaat zwaarder ademen, zijn benen klemmen tegen mijn lijf en ik voel zijn pik dikker worden.
Abrupt stop ik met pijpen leg zijn pik kloppend op z'n buik en kijk of ik optijd gestopt ben.
Ohhhhh Ohhhhh Noah's hand schiet naar z'n pik maar ik pak 'm net optijd vast ohhh ik kom bijna ohhh zijn pik schud nog 2 keer op z'n buik maar er komt niets uit. Dit was op het randje, lach ik, maar het is nog geen tijd.
Jaah ik was er bijna, ik kan makkelijk 2x achter elkaar hoor, zegt ie.

Ik verplaats mij van tussen de benen tot naast zijn borst en geef hem een zoen.
Dat weet ik zeg ik, maar rustig aan. Onze tongen vinden elkaar weer en ik voel de hand van Noah weer over m'n been glijden, hij pakt weer mijn pik, dit keer laat ik hem gaan en kom wat overeind, Noah trekt mijn broek naar beneden, m'n pik floept eruit, hard, geaderd met een paars glimmende knop.
Bewonderend kijkt Noah ernaar en pakt dan mijn kaalgeschoren zak met m'n grote ballen stevig vast met zijn andere hand pakt hij m'n pik en begint deze af te trekken, hij komt iets overeind en slaat dan zijn lippen om mijn eikel, nu ben ik het die een diepe zucht slaat, een beetje onwennig nog pijpt ie, net waneer ik denk meer met je tong, lijkt ie m'n gedachte te horen. Zijn tong draait nu rondjes om mijn eikel en als een natuur talent pijpt ie me bijna naar een hoogtepunt.
Ik voel het borrelen en trek me pik uit zijn mond terug.
Lekker vraagt Noah,
ohh man echt wel, zeker weten dat het je eerste keer is?
Ik kwam ook bijna klaar.

Ik druk hem weer op zijn rug en buig me naar z'n pik om 'm in me mond te nemen.
Nu pijp ik hem geraffineerd en laat zijn dikke pik zo goed als mogelijk mijn keel inglijden maar hij is te groot en ik krijg hem niet helemaal naar binnen. Een paar keer moet ik kokken en de tranen staan op me wangen. Ik pak zijn lans vanaf de wortel en trek mee met de beweging van mijn op en neer gaande hoofd.
Noah grijpt tussen mijn benen en trekt nu wilt aan mijn pik terwijl ie steeds harder begint te kreunen.

Ohh jaaa oohh hmmm ohhh shit ik hou het niet meer ooohhh...
Hij gooit zijn benen plat op het bed z'n zak verkrampt ik voel zijn pik weer opzwellen, omsluit mijn lippen strak om zijn eikel, oohaawwhhhhh, bam bam bam forse stralen sperma schieten mijn mond in, binnen nowtime heb ik mijn mond vol en laat zijn pik eruit glijden. Noah trilt nog na en er komt nog een klein plasje sperma op zijn buik terrecht, hij kijkt me vragend aan want hij ziet mij zitten met mijn mond dicht. Ik open mijn mond om hem te laten zien wat een geweldige lading hij erin heeft geschoten, er druipt wat uit langs m'n mondhoeken, hij grinnikt ik sluit me mond en moet 2 keer goed slikken om alles weg te krijgen.
Is dat lekker, sperma? Vraagt ie
Ik vind van wel maar niet iedereen houd ervan om het door te slikken.

Ik lik het plasje zaad op van zijn buik en geef Noah een tongzoen.
En smaakt het lekker?
Hmm ja eigenlijk wel.. Zegt ie
Ik pak zijn pik weer en pers ook het laatste beetje uit zijn zaadbuis, zuig het op en lik zijn eikel schoon, hij trilt.. hou op ohh dat is gevoelig.. Zijn pik blijft redelijk stijf en ik lik langs de schacht naar zijn ballen, neem ze één voor één in me mond, hij sprijd z'n benen.
Deze geile bink is nog niet klaar, denk ik.
Ik neem weer plaats tussen zijn benen en duw ze wat verder omhoog.

Ik ga plat op mijn buik liggen, hmmm wat een uitzicht, dat geile bekkie kijkt me van boven aan over die strakke buik en lange zaad paal, die mooie strakke zak met z'n ballen en dan daar onder een mooi strak kontje met ertussen z'n krappe sterretje, die ga ik eens lekker bewerken.
Ik trek hem aan zijn heupen dichter naar me toe, druk zijn benen omhoog, Noah snapt wat er verwacht word en pakt zijn benen vast.
Ik trek zijn billen omwijd, druk mijn neus ertussen, een frisse geur komt er van zijn kontje.
Weer een diepe kreun, ik heb me net gewassen daar binnen, fluisterd ie
Even verbaasd over deze opmerking ga ik gewoon verder en zet m'n tong tegen zijn sterretje.
Ik rim hem lang, steeds dieper probeer ik me tong naar binnen te werken, zijn gekreun word steeds heftiger, wat een zalige kont heeft deze jongen.
Ik voel zijn ster meer en meer ontspannen en open gaan.
Al likkend duw ik een vinger bij hem binnen, weer een kreun, ooohuaaajaaa, ik duw diep naar binnen en voel z'n hete ster om mijn vinger sluiten, trek 'm terug en spuug een flinke klodder speeksel op zijn anus.
Ik kom wat overeind en kijk naar de mooie blonde kop, ogen gesloten genietend van elke aanraking.
Ik pak zijn pik met mijn andere hand en sluit mijn lippen om zijn eikel.
Voorzichtig duw ik er nu een 2e vinger bij in zijn ster. Noah opend zijn ogen en kijkt me geil vragend aan.
Wil je me neuken, vraagt ie hees, alsjeblieft neuk me?
Graag, antwoord ik zacht.

Hij is goed nat en opgewarmd maar toch wil ik niks forceren,
Blijf zo liggen, zeg ik
Ik pak uit mijn tas een kleine dildo, die ik vaak mee heb op reis, en glijmiddel.
Ga eens op je knieën, met z'n kontje omhoog gericht ligt Noah voor me, ik lik nog even zijn ster en smeer 'm dan in met glijmiddel, voorzichtig zet ik de dildo tegen zijn kont.
Oohh please Ja...
Ik druk 'm door heel rustig stukje voor stukje als de eikel voorbij zijn kringspier gaat, slaakt Noah even een gilletje en schiet wat naar voren. Au au...,
Rustig maar ontspan... Ik ondersteun de dildo zodat ie er niet uit schiet duw zijn borst weer terug naar het bed, pak zijn pik tussen zijn benen door en begin er rustig aan te trekken ondertussen de dildo steeds dieper naar binnen drukkend.
Noah moedigd me kreunend aan om vooral door te gaan.
Wanneer ie helemaal in zijn kont zit trek ik 'm terug en heen en weer steeds iets sneller.
Ik voel zijn pik in me hand weer harder worden, haal de dildo uit zijn kont, z'n sterretje sluit direct weer.

Ik ga achter Noah staan en laat mijn pik door z'n bilnaad glijden, druk me eikel tegen zijn ster die zich nu gelijk weer opend en mijn stijve pik binnen laat. Ook nu als ik voorbij zijn kringspier druk komt er even een aauwahh en ohhh ja ga door...
Ik pak 'm bij de heupen en druk in een keer door.
Mijn pik is zeker groter dan de dildo maar hij vangt het goed op en duwt zelfs zijn kont nog verder naar achter.
Gelijk begin ik hem te neuken met lange slagen, in en uit, 2 x iets te ver en glipt ie uit zijn kont om 'm gelijk in 1x weer naar binnen te stoten.
Dat voel je wel maar nu is er even geen genade.

Ik voel me zaad borrelen.
Draai je om op je rug, zeg ik
Ik wil zijn gezicht zien als ik klaar kom.
Ik duw zijn benen weer omhoog en plant mijn staaf terug in zijn lekkere kont.
Ik ga zo komen, hijg ik
Ik ga je kontje vol spuiten met mijn geile zaad oohhhh... Oohhhh.
Ja kom... Kom in me jaahhhh alsjeblieft kom in me.
Ik spuit je helemaal vol Oohh fuck jaaah... Jahhh jaaaaaahhhh ooooohhhhh.
Mijn pik explodeert in de darmen van Noah, in zijn gezicht is een geile blik te zien die om zaad vraagt, ik stort me vol op zijn kont en leeg me zak in een paar ferme stralen
Wauw wat is dit lekker.
Noah pakt zijn eigen pik en begint er hard aan te drukken. Blijf in me, please oh neuk me Verder, aahh ohhh please neuk me.
Ik hervat het neuken, Noah trekt steeds sneller door, ik druk hem bijna dubbel, zijn pik is bijna bij zijn gezicht als ie tot zijn 2e orgasme komt en zichzelf vol in het gezicht raakt.
Ik trek me terug en moet lachen om het geile beduusde gezicht vol met zaad. Ik lik wat van zijn wang en neus en geef hem zijn eigen zaad te eten.
Ik plof hijgend naast hem neer.
Mag ik bij je blijven slapen, vraagt Noah.
Dacht je dat ik jou om 3uur de straat op schop.
Tuurlijk mag dat, we spoelen ons af onder de douche en stappen samen naakt onder de dekens,
Noah vlijt zich tegen mij aan en valt in mijn armen in slaap. Ik streel hem nog even door zijn mooie bos donkerblonde haar en val dan zelf ook in een diepe slaap.

In deel 3 lees je hoe het verder gaat met Noah en mij.
Dus gauw verder met deze bijzondere nacht
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Shemale