62.214 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 25-09-2011 | Cijfer: 7.5 | Gelezen: 19802x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Inmiddels al weer twee maanden geleden vond het introkamp voor mijn huidige studie plaats. Gezien ik zelf een tweede jaars student ben, ging ik mee als begeleiding van,wat hopelijk, een geweldig mooi kamp zou worden.

Na enkele maanden van voorbereiding en planning was het op een zowaar zonnige Dinsdagochtend zover. Gewapend met weekendtas en slaapzak vertrok ik richting de Universiteit om de nieuwe eerstejaars te ontvangen. Naarmate de tijd vorderde begon de groep te groeien en had iedereen zich gesetteld. Gezien het buiten mooi weer was, besloten dat dit een mooie gelegenheid om even lekker een peukje te roken in de zon, en zodoende zaten we daar met wat van de mannelijke coaches. En ja, hoe kon het ook anders, het ''verse vlees'' werd uitvoerig besproken. En hoe kan dat ook anders, het is uiteindelijk een studie waarvan 70% uit vrouwen bestaat.

Er waren geen harde argumenten voor nodig om al snel unaniem tot de conclusie te komen dat de eerstejaars dames er zeker mochten zijn, en dat het wel eens twee dagen van puur genieten konden gaan worden. Na wat introductie-gepraat was het tijd om alles en iedereen in de bus te laden, en op weg te gaan naar de kamp locatie. In de bus zagen we tot ons genoegen dat iedereen zich wat socialer begon op te stellen, en dat er al vriendschappen aan het ontstaan waren.

Aangekomen op de plek van bestemming, was het tijd om de kamers op te zoeken en iedereen in een wit t-shirt te hijsen voor de eerste activiteit. Deze bestond, hoe kan het ook anders, om je eigen t-shirt zo creatief mogelijk te versieren en om je naam aan iedereen kenbaar te maken. Terwijl ikzelf wat rondliep om hier en daar wat hulp te bieden viel m'n oog op een meisje die er in mijn optiek echt uitsprong. Lang golvend bruin haar, mysterieuze donkere ogen en een lichaam om u tegen te zeggen. Dankzij onze t-shirt activiteiten zag ik dat haar naam Juliette was, en ik schatte haar op een jaar of 18.

De dag vorderde voor de rest gestaag en 's avonds was het uiteraard tijd voor de eerste overvloed aan alcohol. Je kon merken dat deze studenten in wording er zin in hadden, want de liters bier en wijn slonken in een rap tempo. Het voordeel hiervan was, dat veel studenten wat losser werden en makkelijker een praatje en een dansje met elkaar maakten. Ik zag m'n kans schoon om maar eens op Juliette af te stappen. Ze had net d'r glas weer bijgevuld met droge witte wijn, dus een onderbreking voor meer alcohol zou voorlopig niet hoeven. Ik stelde me voor en we begonnen wat te praten over de opleiding en de vakken die haar tegemoet zouden komen.

Naarmate het gesprek vorderde merkte ik tot mijn vreugde dat Juliette niet alleen erg mooi was, maar ook sociaal heel sterk. Er vielen geen dode momenten in het gesprek en we vlogen van onderwerp naar onderwerp. Toen we het over onze liefdeslevens hadden kwamen we er beide achter dat we single waren ( jeuj !). Inmiddels was het alweer diep in de nacht en merkte ik dat Juliette erg moe aan het worden was. Ik vroeg haar of ze wou gaan slapen, ze zei dat ze dat wel wou maar het lullig vond om me in de steek laten. Ik vertelde haar dat ze zich daar geen zorgen over hoefde te maken, en dat ze wat rust zou moeten pakken ivm met de activiteiten van de volgende ochtend. Ik liep met haar mee naar haar kamer en kuste haar als een gentleman op haar wang en wenste haar een goedenacht met een knipoog. Niet al te lang daarna besloot ik ook maar eens m'n slaapzak op te zoeken, want de wekker ging nou niet op een heel vriendelijk tijdstip.

Dag 2 begon, zoals gezegd, in alle vroegte. De studenten kregen de kans om even te ontbijten, en ondergetekende nam gebruik van de gelegenheid door even een paar koppen koffie weg te drinken. Na een klein uurtje vervolgde we onze weg naar het nabij gelegen sportveld waar de studenten elkaar in teams mochten gaan bestrijden in diverse sporten. Het zat ons voor de verandering erg mee, en de zon scheen volop. Dit had tot gevolg dat men klaagde over dorst en dat ze wel wat water wouden. Sociaal als wij coaches zijn besloten we even wat flessen water te scoren voor onze eerstejaars.

Op de weg terug naar het sportveld besloten we echter dat er met dit weer niets leuker is dan een goed watergevecht. Zo gezegd, zo gedaan. Alle dames bleken toch nog over wat verstopte energie te beschikken toen ze erachter kwamen wat we van plan waren. Er werden vele indrukwekkende sprintjes ingezet, en de nodige hilarische achtervolgingen. Uiteraard kon ik het niet laten om Juliette even de volle laag te geven. Helaas werd dit niet zeer geapprecieerd, vanwege het witte shirt. Juliette had namelijk besloten toen ze wakker werd, enkel een bh onder het shirt te doen, en deze was nu zichtbaar voor 90 nieuwsgierige ogen.

Schuldbewust als ik was, zei ik dat ik wel even snel met haar mee zou lopen naar het kamp zodat ze zich even kon afdrogen en omkleden. Terwijl we terug liepen kon ik het niet laten om mijn ogen regelmatig te laten afglijden naar haar imposante borsten. De zwarte bh zat er dan nog wel steeds omheen, maar de vormen spraken voor zichzelf. Minimaal een C schatte ik. Aangekomen bij het kamp snelde Juliette zich naar haar kamer, en ik bleef een beetje beduusd achter. Ik bleef een kwartiertje beneden wachten, maar ze kwam maar niet naar beneden. Bang dat ze echt overstuur was, besloot ik toch maar even poolshoogte te nemen.

Ik klopte zacht op haar deur en vroeg of alles ok was. Vrolijker dan verwacht antwoordde ze dat alles goed ging. Met enige opluchting vroeg ik of ze zo naar beneden kwam, zodat we weer terug konden gaan naar het sportveld. Even reageerde ze niet, maar toen deed ze de deur van het slot, en vroeg of ik even binnen wou komen. En of ik dat wou! Ik openende de deur, en heb minstens een minuut lang met de deurknop in m'n hand gestaan. Op het bed lag Juliette, niet in een nat wit shirt, niet in een zwarte bh maar compleet naakt. Wellicht eén van de mooiste lichamen die ik ooit gezien heb, borsten die keurig overeind stonden met lekker harde tepels erop en een kutje waar geen haartje te bekennen was.

En ondanks dat het er allemaal heerlijk uitzag, was het meest geile van alles nog wel d'r blik in haar donkere ogen. Als ogen konden spreken zouden deze iets hebben gezegd in de trand van ''neem me, ik ben klaar voor je''. ''Is er iets'', vroeg ze? Ik kreeg amper nog iets uit m'n mond, maar ik zei dat er niets aan de hand was en dat ze echt een geweldig mooie meid is. Ze lachte, en klopte naast haar op het bed, een teken dat ze wou dat ik daar kwam zitten.

Binnen no-time had ik de deur gesloten en zat ik naast haar. Ze pakte een hand vast en legde deze op haar borsten en stimuleerde mijn hand om ze te masseren. Ik begon nu helemaal in m'n element te raken en begon haar borsten zo goed als ik kon te verwennen. Plagerig streelde ik met m'n vinger langs haar tepels waarna ik in 1 keer de hele borst vastpakten en er stevig in kneep. Ze genoot hier zichtbaar van. Inmiddels was zij verwoede pogingen aan het doen om mijn van mijn shirt te ontdoen. Ik besloot haar even te helpen, en trok mijn kleding uit afgezien van m'n boxershort. Ik vervolgde mijn weg naar beneden met m'n hand en kwam aan bij haar heerlijk geschoren kutje. Zacht streelde ik langs haar dijen en probeerde haar gek te maken door slechts heel kort af en toe haar kutje te raken.

Ze liet zachte kreuntjes uit haar mond ontsnappen. Ik besloot dat het genoeg was geweest en begon haar lekker te vingeren. Ik liet mijn wijsvinger door haar lipjes glijden en voelde hoe nat ze al was. Voor haar was voorspel bijna overbodig, deze was al klaar voor m'n pik. Maar aangezien ik voorspel zelf altijd erg leuk vind ging ik rustig verder met het maseren van haar klitje en het langzaam naar binnen laten glijden van m'n vingers.

Ondaks dat ze heerlijk aan het genieten was, lag ook zij niet stil. Haar hand bevond zich inmiddels onder mijn boxer en was me heerlijk aan het aftrekken. Soms wisselde ze dit af door met haar duim zacht over mijn eikel heen te draaien, iets wat mij een heerlijk gevoel gaf. Ze besloot dat de stof van mijn boxershort maar in de weg zat, en trok deze weg. Mijn lul sprong omhoog en haar hand vervolgde haar werkzaamheden.

Zacht begon ze me in mijn nek te zoenen om vervolgens verder af te dalen naar het zuiden met haar mond. Wetende wat er komen ging, liet ik mezelf op mn rug vallen en besloot even te genoten van het moment. Nu zei ik net dat ze goed kan aftrekken, maar vergeleken met de manier waarop ze me pijpte, was dat werkelijk niks meer waard. Even dacht ik dat ik misschien met een pornoster te maken had, maar dit verving ik al snel door de term ''natuurtalent''. Ze deed alles wat ik me maar kon wensen. Ze nam hem diep in haar mond, om vervolgens plagerig met haar tong over mn eikel te likken en dit alles terwijl ze met haar vrije hand m'n ballen lekker masseerden.

Ik genoot hier geweldig veel van, maar ik voelde al snel dat het niet lang meer ging duren en dat mocht natuurlijk nog niet. Ik moest en zou deze geile eerstejaars even goed welkom heetten tot de studie. Met toch wel enige tegenzin trok ik haar wat omhoog en duwde haar zacht op haar rug. Snel greep ik naar het condoom dat zich altijd in m'n portemonnee bevind en deed hem om. Ik liet zacht mijn harde lul bij haar naar binnen glijden, maar dat vond ze een slecht idee. Ze sloeg haar handen om mijn onderrug en drukte mij naar haar toe. Zodoende schoot de volle lengte van m'n pik bij haar naar binnen, en ze kreunde van genot. Ik begreep wat ze wou en begon vanaf het eerste moment hard en snel bij haar naar binnen te stoten. Haar kutje maakte een heerlijk sop-geluid en m'n ballen kletsen tegen haar aan. Ondanks dat ze heerlijk nat was, voelde haar kutje nog steeds heerlijk strak om mijn pik heen en na die eerdere geweldige pijpbeurt kon ik niet anders dan al snel m'n hoogtepunt te bereiken.

Ik trok mijn pik uit haar en deed het condoom af. Juliette pakte haar beide borsten aan de zijkanten beet en duwde ze tegen elkaar aan. Een beter doelwit om overheen te spuiten kon ik me niet voorstellen. Ik kwam klaar en dikke witte stralen vlogen over haar borsten heen en kwamen zelfs tegen haar kin aan. Met haar vinger ging ze erdoorheen en likte het af met haar tong. Deze meid was echt geweldig geil, en wat was ik blij dat ik mezelf had opgegeven als kampbegeleider.

We lagen beiden nog even heerlijk op bed na te genieten toen we in eén keer een geweldige herrie hoorden. ''Shit'' dacht ik meteen, de rest was inmiddels ook weer bij het kamp aangekomen. En uiteraard had Juliette ook kamergenootjes die ongetwijfeld ook zichzelf wouden omkleden.Zo snel als ik mezelf had uitgekleed, kleedde ik me ook weer aan en zei tegen Juliette dat ik moest maken dat ik hier weg kwam omdat mensen ons anders zouden zien. Ze begreep dit en terwijl ik wegliep likte ze nog even geil met haar tong over haar lippen. En wederom...die blik in haar ogen, ga ik nooit meer vergeten..
Trefwoorden bij dit verhaal: Kamp, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

VakantiegeldDoor: Alicia
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
"Hoi, ik ben Alicia, een studente van 19 jaar. Hoe ik er uit zie Ik ben slank, bruine ogen, lang blond haar, stevige borsten en ook mijn billen mogen er zijn, zeggen ze. Ik ga graag zo gauw het kan op vakantie, meestal met vrienden, net zoals nu. Onz..."
29-03
8.9
Jason - 15Door: Karel
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Maandag 5 februari 2017 Hoe soms n klein detail je leven kan veranderen. Het begon op maandagavond net na school. Ik wou mijn fiets halen die in het fietsenrek stond. Ik liep om een groep meisjes heen en zocht mijn fiets. Na enke..."
28-03
9.1
Nick Geeft Bijles - 41Door: Cheetah
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bijles, Pijpen, Vingeren,
"Lisa is mij heerlijk aan het afzuigen, dit keer niet eromheen draaien meteen volop actie. Op haar knietjes zit ze voor me en is mij aan het afzuigen als een ware pro. Toch is het nu van zuigen weinig nog te noemen en is het nu vooral gewoon haar mond..."
26-03
9.2
Eva (lekke Band)Door: Pépé
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Billen, Buurman, Buurmeisje, Douche, Kleine Borsten, Kleine Tieten, Kut, Kutje, Maagd, Massage,
"Hoi mijn naam is Peter ben 36 jaar en woon in prachtig dorpje in Friesland. Sinds twee jaar ben ik doordat mijn vrouw verongelukt is helaas weduwnaar geworden en sta ik er alleen voor. Ik heb er vaak over nagedacht om de boel te verkopen en naar de s..."
25-03
8.9
Tienermeisjes Met Een...Door: Peter Reker
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dikke Billen, Doggystyle, Hotel, Pijpen, Strand, Vriendinnen,
"Ze was een van de reisgenoten waarmee ik naar de Canarische eilanden was, 19 jaar ze was niet al te groot, een beetje kinderlijk gezicht en een lekkere volle kont en klein kutje alleen dat laatste wist ik toen nog niet. Zeker gezien haar redelijk jon..."
23-03
8.9
Conny En IkDoor: Borrie70
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Klaarkomen, Neuken, Ontmaagd, Ontmaagding, Pijpen, Vriendinnen,
"Ik leerde Conny al kennen toen ik pas net geboren was. Nou ja, niet echt natuurlijk, maar Conny was twee dagen eerder geboren dan ik en het dochtertje van onze buren, die een hechte vriendschap met mijn ouders had. Conny en ik lagen dan ook al vroeg ..."
22-03
9.4
Mijn Lekkere Zusje - 4Door: Peter Reker
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Nichtjes,
"Dus ik had mijn oudste dochter Floor van zeventien ontmaagd terwijl ik wist dat mijn jongste dochter Fleur van zestien dat ook graag wilde maar dat zou later komen. Eerst was daar de oudste dochter van mijn zus. Zoals gezegd die heeft een lesbische r..."
22-03
9.2
Punten OphalenDoor: Xxxme
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Studenten,
"Ik had nog maar net mijn T shirt uitgedaan of achter mij werd al de deur opengegooid van de kleedkamer waarin ik stond. Verschrikt draaide ik me om en zag nu alle meisjes van mijn klas gewoon de kleedkamer in komen. Hey jullie mogen hier niet komen...."
21-03
8.4
Overbuurmeisje OntmaagdDoor: Bertkier
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Ontmaagd, Ontmaagding,
"Het is de eerste mooie dag van het jaar, de meisjes uit de buurt hebben hun zomerse outfitjes weer uit de kast gehaald en paraderen er trots mee door de straten. Ik ben Bert, een man van 53 en woon samen met mijn vrouw Jolanda. Ik hou heel v..."
20-03
7.7
RobinDoor: PD
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Neuken,
" 1 Geen Weer Om Te Liften Kut, mompelde ik in mezelf. Kut, kut, kut Ik had nog nooit zulk kloteweer meegemaakt. De ruitenwissers zwoegden op dubbele snelheid, maar het water viel sneller dan ze het weg konden we..."
20-03
9.7
Nieuw Amsterdam - 6Door: Guniath
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: 18 Jaar, Amerika, Amsterdam, Borsten, Onderdanig, Slavin,
" Veranderende seizoenen De warme, droge zomer liep stilaan ten einde. Regenbuien volgde elkaar in snel tempo op, waardoor het hok waar Agisa en Colombe in verbleven onder water liep. Verkleumd van de kou moesten ze, onder het toeziend..."
19-03
9.1
Erika - 13Door: Guniath
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Amerika, Beffen, Borsten, Latina, Oraal, Voyeurisme,
" De onbekende vrouw Badend in het zweet werd Erika wakker. Zwaar ademend keek ze verschrikt rond zich, maar algauw had ze door dat ze in haar eigen slaapkamer lag. Ze zette zich recht op het bed, met haar knie n omhooggetrokken. Naas..."
18-03
9.4
Klik hier voor meer...