Klik hier voor meer...
Door: Baco
Datum: 06-04-2018 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 63985
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Door al die temperatuur verschillen van de laatste tijd waren we allemaal ziek of onderweg om ziek te worden. Mijn vrouw was ziek en lag in bed onder de wol haar griep uit te zweten en mijn schoonmoeder was net herstellende van de griep. Ikzelf wandelde tussen de zieken door en vertrok al ’s morgens vroeg naar mijn werk. Voordat ik in de auto stapte checkte ik nog even mijn mail en op mijn beginscherm van mijn telefoon las ik dat mijn schoonmoeder jarig was vandaag.

Mij schoonmoeder is voor haar leeftijd nog steeds een aantrekkelijke vrouw. Natuurlijk niet meer zo strak als een jonge twintiger, maar lekker is ze nog steeds. Ze is in bezit van een lekker slank figuur dat niet omschreven kan worden als ‘te’ slank.

Haar borsten zijn (volgens mij) een lekker ‘C’ cup, wat ik heerlijk vind omdat ik geen grote borsten fan ben.

Haar sex drive is volgens mij nog steeds ‘gezond’ ondanks dat ze al ongeveer 5 jaar geen man in haar leven heeft.

‘Oh, die mag ik wel niet vergeten te bellen vandaag’ dacht ik nog bij mijzelf. Ik starte de auto en reed op weg naar mijn werk. Het was lekker druk en in mijn lunch pauze belde ik mijn vrouw even op. Ik hoorde aan haar stem dat ze nog in bed lag en geen energie had om er uit te gaan. Laat staan om te koken of naar haar moeder te gaan.

Bij het afsluiten van ons gesprek herinnerde ze me nog even om mijn schoonmoeder te bellen. Ik was toch in mijn pauze en dacht laat ik dat maar meteen even doen. Ik zocht haar op in mijn telefoon en drukte op het horentje om haar te bellen.

‘Met Ans’ klonk het door de telefoon.

‘Hallo schone mama, met uw schone zoon’ dit is wat vaak zeg tegen haar.

‘Hoi Luke, hoe is het met je?’ was haar eerste vraag.

‘Met mij wel goed hoor, in ieder geval beter als Maaike, die is nog steeds ziek. Maar hoe is het met u?’ was mijn reactie.

’Gelukkig een heel stuk beter. Niet echt last meer van de griep maar alleen geen energie. Mijn accuutje is gewoon leeg. Ik heb ook niemand uitgenodigd voor vanavond. Ik moet eerst maar eens wat bij tanken, denk ik’.

‘Ja, daar belde ik eigenlijk voor, om u te feliciteren, dus van harte gefeliciteerd en nog heeeeel veeeeel gezonde jaren.’

Ans bedankte me en omdat ik weer aan het werk moest verbraken wij de verbinding.

Rond een uur of 5 belde ik nog eens met Maaike, maar ze lag nog steeds rusteloos in bed. Wat ik natuurlijk begreep, en ik vertelde haar dat ik na mijn werk even langs haar moeder zou rijden en zelf voor wat eten zou zorgen. Mijn werk zat erop voor vandaag en ik liep naar mijn auto om naar Ans te rijden. Onderweg dacht ik nog zal ik haar bellen of haar verrassen. Ik koos voor het laatste. In de straat van Ans parkeerde ik mijn auto en liep naar de voordeur. Ik twijfelde of ik zou aanbellen of de sleutel zou gebruiken. Uiteindelijk koos ik voor de sleutel want stel je voor ze lag net even te slapen.

Ik stapte naar binnen maar zag haar niet in de woonkamer zitten.

‘GEFELICITEERD ANS MET JE VERJAARDAG’ riep ik maar luid, zodat ik kon traceren waar ze was.

‘Dank je, ik ben hier in de slaapkamer’ kreeg ik als antwoord.

Ik liep naar de slaapkamer en daar lag ze in bed. Niet te slapen maar gewoon zittend onder de dekens. Ik liep op haar af en gaf haar een dikke kus op haar wang. Ze rook lekker fris en dat zei ik ook tegen haar. Ze bedankte me en zei dat ze inderdaad net onder de douche vandaan kwam.

‘Wat leuk dat je toch nog even langs bent gekomen, Luke’ zei Ans.

‘Inderdaad, Maaike lag toch ziek in bed dus ik dacht laat ik haar moeder dan maar vervelen’ lachte ik terug.

‘Ach, gekkie dat valt toch wel mee. Je weet toch dat jij mijn lievelings schoonzoon bent!’ zei Ans.

‘Ja, en je enige’ grapte ik naar waarheid terug.

Ans moest ook lachen maar opeens verschoot haar gezicht. Ik vroeg wat er was en ze zei ‘Volgens mij schiet er kramp in mijn bovenbeen’. Ik sloeg de dekens van haar af en vroeg welke been ‘links of rechts?’.

‘Links, auw ik voel het nog steeds’ zei Ans.

Ik lag mijn handen op haar bovenbeen en begon langzaam te masseren.

‘HHHMMM, dat voelt een stuk beter’ zei Ans. Daar lag ze mijn schoonmoeder, een wit shirt aan met een eveneens witte kante slip. Ik kneedde haar bovenbeen rustig door en nam haar op in me. Haar slip zat strak om haar kutje heen en ik kon haar venus heuvel goed zien. Alles rook lekker fris omdat ze net gedoucht had. Ans zag me kijken en zei ‘Bevalt het je?’.

Geschrokken uit mijn dagdroom zei ik toch nog gevat ‘Tja, even genieten als je het niet erg vind, thuis sta ik al even droog’ zei ik naar waarheid.

‘Och is mijn dochter zo stout, dat je pikstraf hebt’ zei Ans een beetje zielig mijn richting op.

‘Ja, je hebt een schat van een dochter, maar op sex gebied kom ik toch al even wat te kort, dus vandaar dat ik al even droog sta.’ Antwoorden ik.

‘Droog’ zei Ans. ‘Jij weet niet wat droog staan is, ik sta al bijna 2 jaar droog, En trouwens ik ben jarig maar ik zie helemaal geen cadeau?’ reageerde Ans nu vel.

‘Niet zeuren Ans, want wie zeurt krijgt een beurt’ zei ik overmoedig.

Ondertussen was ik nog steeds haar dijbeen aan het masseren en trok nu haar benen iets uit elkaar om er zogenaamd beter bij te kunnen. Maar eigenlijk kon ik nu beter naar haar kutje kijken.

‘En wat nou als ik een beurt als verjaardag cadeau wil, Luke?’ zei Ans plots.

Ik moest even slikken want ondanks dat ik dit wel wilde, verwachte ik deze opmerking niet. Ik vermande mijzelf en zei stoer terug ‘Alleen als je niet te veel haar op je kut hebt hoor, ik houd niet van ekster nestjes!’.

‘Hahaha, Ik ook niet hoor, ik heb het net onder de douche geschoren dus je hebt mazzel.’ Reageerde Ans snel.

Doordat Ans moest lachen zakte ze wat onderuit waardoor haar slip nog strakker om haar venus heuvel zat. Ik kon nu goed haar kut lipjes zien, en er vormde zich nu een ‘camel toe’. Heerlijk dacht ik bij mijzelf en begon hoger te masseren, nu meer richting haar schaam streek.

Ans deed haar benen nu nog verder van elkaar en ik kon nu zien dat er een natte plek in haar slip verscheen. Ik was ondertussen haar lies aan het masseren. Ans liet dit allemaal toe dus ging ik verder met masseren. Ik voelde me trots dat ik dit allemaal durfde, ze is ten slotte mijn schoonmoeder, maar aan de andere kant voelde ik me ook schuldig worden. Ans zag dit en zei ‘Als mijn dochter het niet doet, dan moet je het maar bij haar moeder doen, toch?’.

Mijn schuld gevoel verdween langzaam en ik begon nu meer in haar lies te masseren. Het eerste wat mij opviel was dat het heerlijk glad was. Ik kon duidelijk voelen dat het net was geschoren. Ans deed haar billen omhoog en ik begreep meteen wat ze bedoelde. Ik pakte de elastiek band vast van haar slip en trok deze uit. Daar lag mijn schoonmoeder met ontbloot onderlichaam voor me. Ans liet haar billen weer zakken op het bed en deed haar benen nu nog verder van elkaar. Ik zag dat haar kutje open stond en zag duidelijk het kut vocht op haar lippen zitten. Doordat alles zo nat was keek ik recht in haar kutje. Zo kon ik duidelijk haar ingang van haar kutje zien, daar boven haar kleine schaamlippen die duidelijk niks te verbergen hadden. En haar klitje dat haar kopje al naar buiten stak. Ik bleef maar staren naar al dat heerlijks. Ans begreep maar al te goed dat ik dit al een tijdje niet gezien had.

‘Volgens mij is het nu tijd voor mijn verjaardag cadeau?’ zei Ans ineens.

Ik glimlachte naar haar en raakte nu met mijn handen haar heerlijkheid aan. Met mijn ene hand wreef ik over haar venus heuvel, dat zo zacht als een perzik huidje aanvoelde. Met mijn andere hand ging ik naar haar kletsnatte kut lipjes toe. Ik gleed tussen haar lipjes door en gleed van haar klitje naar haar grotje. Bij haar grotje aangekomen liet ik mijn vinger naar binnen glijden. Haar kutje zoog mijn vinger nu verder naar binnen en Ans liet een kreun ontsnappen.

‘Volgens mij moet je daar ook nog een verjaardags kusje geen’ zei Ans. Ik nam plaats tussen haar benen en ging met mijn mond richting het heerlijke kutje van mijn schoonmoeder. Ik stak mijn tong uit en raakte haar klitje dat tussen haar lipjes uitstak. Een schok ging door het lijf van Ans. Mijn tong verkende nu het kutje verder en ging van haar klitje naar haar grotje. Het kut vocht smaakte heerlijk, en hoe meer ik likte hoe natter het werd. Ik slikte al haar sappen door en genoot van haar smaak. Aan het gekreun en de ademhaling van Ans te horen genoot zij ook. Met mijn tong bij haar grotje aan gekomen stak ik nu zover mogelijk mijn tong daar naar binnen om vervolgens mijn tong te krommen en alle sap mee naar buiten te nemen. Heerlijk deze nectar. Dit herhaalde ik een paar keer en ik merkte dat mijn schoonmoeder dit erg lekker vond.

Ik maakte twee vingers nat en stak deze nu in haar kut. Ans gaf een diepe zucht als bewijs dat ze dit lekker vond. Mijn tong liet ik nu over haar klitje gaan en mijn vingers ramde ik in de natte kut van Ans. Haar hele lichaam schudde mee met mijn bewegingen van mijn vingers. Ik moest even gaan verzitten omdat mijn kei harde lul begon te knellen. ‘Doe alles uit Luke.’ Zei Ans. Ik stond op en deed mijn kleren uit. Ook Ans deed haar laatste kleding stuk uit en ze pakte meteen haar borst vast en begon deze te strelen. ‘Ik ben zo geil geworden van je, mijn geile schoonzoon’ zei Ans. Ik nam naakt weer plaats tussen haar benen en befte mijn schoonmoeder verder. ‘Wacht eens, Luke.’ Ans greep naar haar nacht kasje en deed daar een laatje open. Dit was duidelijk haar speeltjes laatje wand deze lag vol met dildo’s, vibrators, tril eitjes en ander geile speeltjes. Ze overhandigde mij nu een roze vibrator en zei ‘Gebruik deze erbij, dit is mijn favoriet’.

Ik likte deze genotstaaf nat en stak deze in haar kut. Aan de achterkant draaide ik de schakelaar aan en het trillen begon.

Met de vibrator in haar kut begon ik weer haar klitje te likken. Ans begon hoge geluidjes te maken en steeds meer ongecontroleerd te bewegen.

‘Ooooh, Luke ik ga komen. Ik ga komen. Wat heerlijk……….ooooohhhh’

Ze kneep haar benen samen met mij ertussen en gaf een lang gerekte kreun.

Doordat ik haar klitje bleef likken hield haar orgasme aan. Tot ze me wegduwde en zei ’Dit was heerlijk, ik begrijp niet dat Maaike dit niet elke dag wil. Maar gelukkig is mams hier om het voor haar dochter over te nemen.’ Zei Ans.

Ans keek naar mijn keiharde lul en pakte deze vast. ‘Dat is een mooi exemplaar , Luke. Mag ik deze gebruiken als 2e verjaardags cadeau’

Natuurlijk had ik daar geen bezwaar tegen en zei ‘Hij is helemaal voor jouw mams’.

Ans ging nu op handen en knieën zitten en reikte mij haar mooie kont aan, zodat ik haar op zijn hondjes kon nemen. Ik pakte mijn lul stevig vast en dirigeerde mijn eikel richting haar kut. Ik haalde mijn eikel eerst even langs haar natte kut lippen zodat mijn eikel extra glad was. Ik stootte nu mijn lul ineen keer in haar kut en begon met lange halen mijn schoonmoeder te neuken. Met mijn handen op haar zachte heupen stootte ik naar voren en trok haar naar achteren. De kamer vulde zich met de geluiden van gekreun en hard geklets als mijn bekken haar kont raakte. Doordat ik al enige tijd droog stond hield ik het niet lang en zei dit tegen Ans. Ans maakte zich los van mij en draaide zich meteen om. Ze omvatte nu mijn natte harde lul en pijpte mij klaar. Ik wilde haar nog waarschuwen maar het was al te laat. Ik kwam klaar in haar mond, en waar Maaike dit nooit zal doen, slikte Ans elke straal door. Heerlijk was deze ervaring.

Ik liet me nu op mijn zij vallen en Ans kwam tegen me aanliggen. ‘Dit is het mooiste verjaardags cadeau dat ik me kon voorstellen. En als Maaike weer eens niet wilt dan geef je maar een gil hoor’ zei Ans. ‘Nou, dan geef ik maar meteen een gil, want de kans is klein dat Maaike veranderd’ was mijn reactie. Ik kreeg nog een lekkere tongzoen van Ans en ze reikte me daarna mijn kleren aan. ‘Je moet nu naar huis toe en voor mijn dochter zorgen, Als je dat goed doet dan verzorgen wij elkaar, afgesproken? ‘

Ik vond dit een goede regeling en deed mijn kleren aan en ging naar huis.

Dezelfde avond verzorgde ik mijn vrouw goed, zoals afgesproken en Maaike vroeg of Ans blij was met mijn bezoek. ‘Volgens mij stelde ze mijn bezoek erg op prijs’

De volgende morgen hoorde ik mijn telefoon overgaan. Het was een berichtje, ik opende meteen het bericht en het was van Ans. Of ik even langs wilde komen voordat ik naar mijn werk ging om een bakje koffie te drinken. ‘Ze heeft toch geen spijt van ons avontuurtje’ dacht ik nog. Dus ik ging even langs bij haar.

Ook nu opende ik de deur en liep naar binnen. Daar stond mijn schoonmoeder in het midden van de kamer in de mooiste lingerie die ik me kon voorstellen.

‘Wil je dit cadeautje uitpakken, geile schoonzoon van me’ zei ze met een geile stem.
Trefwoorden bij dit verhaal: Milf, Schoonmoeder, Vreemdgaan, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...