60.346 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 20-06-2018 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 16674x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Cadeau Voor Mijn Schoonmoeder - 6
Ans zette de kwarktaart op tafel en haalde daarna de bordjes en slagroom op. Ik keek mijn schoonmoeder na, en genoot van haar heerlijke billen partij. Toen ze terug gelopen kwam kijk ik naar haar paradijs tussen haar benen. Het viel mij nu pas op dat haar binnenste schaam lippen uitstaken. Eigenlijk maakte dat haar kutje alleen maar mooier vond ik. Ze kwam op de tafel afgelopen en bukte voorover om de bordjes neer te zetten. Haar heerlijke tieten bungelde vrij, en ze danste heerlijk in het rond met elke beweging die ze deed. Julie zag me kijken ze zei ‘Heerlijke vrouw hé, die schoonmoeder van je. En volgens mij vind je het heerlijk dat ze je naakt serveert. Moet ik volgende keer ook naakt bij jullie schoonmaken?’. ‘Ja graag’ zei Maaike meteen. ‘Nou ik heb liever dat je wat geils aantrekt. Natuurlijk mag je naakt eronder zijn. Maar ik houd nou eenmaal van geile kleding’ was mijn antwoord daar direct op.

Ans serveerde de kwarktaartjes uit en deed op allemaal een lekkere grote dot slagroom. We pakte onze bordjes van de glazen tafel en begonnen te smullen van het kwark taartje. Ik liet mijn ogen langs alle dames gaan en genoot van hun naaktheid. Ans haar borsten schudde bij ieder hap dat ze nam. Julie zat in kleermakers zit haar taartje te eten. Door de glazen tafel heen kon ik vanaf mijn plaats zo haar openstaande kutje in kijken. Ik zag Maaike naar mij kijken en toen haar ogen naar mijn lul ging, zag ze mijn mannelijkheid met schokjes stijver worden. ‘lekker hé schatje van me?’ Zei Maaike tegen mij. ‘Ja, het kwarktaartje is inderdaad heerlijk’ zei ik. ‘Nee, kereltje, ik bedoel die geile kut van Julie waar je naar zat te staren’ zei Maaike vinnig. Ik voelde me toch rood worden en verdiepte me in mijn taartje. Maaike had haar stukje taart op en kwam naar mij toe gekropen. ‘Geeft niks, geil mannetje van me. Ze is ook een lekker geil wijf’ en terwijl ze dit zei pakte ze mijn lul beet. Ik zag dat de andere meiden al klaar waren met het taartje. Zelf werkte ik ook het laatste stukje weg.

Maaike pakte de bus slagroom, schudde deze even goed. En spoot een grote klodder boven op mijn eikel. ‘Wil je nog een toetje, Julie?’ zei Maaike. ‘ mag ik hem helemaal in mijn mond steken?’ zei Julie terug met een grote glimlach. ‘Hij is helemaal voor jouw. Schat. ten minste, nu even’. Maaike liet mijn lul los en maakte plaats voor Julie. Julie kwam op me af en hapte alle slagroom er in een keer af. En ze begon me meteen verder te pijpen daarna. ‘Julie, ga eens op je rug liggen, schat’ zei Ans. Julie deed wat Ans haar vroeg en ze draaide op haar rug. Ik stak meteen weer mijn lul in haar mondje zodat ze verder kon pijpen. Maaike reikte Ans de spuitbus slagroom aan en Ans spoot een grote toef slagroom op het kutje van Julie. Ze gaf de spuitbus aan Maaike en dook meteen op het sierlijk versierde kutje van Julie. Ik voelde aan de manier van pijpen dat Ans het goed deed. Maaike nam plaats naast mij en zei tegen Julie ‘Wil je een nog een beetje slagroom op je lolly?’. Julie zei niks maar liet mijn lul uit haar mond gaan en bood deze aan om opnieuw bespoten te worden. Het voelde weer raar aan. Een mix van koele substantie en vettig crème. Maar voordat ik kon wennen aan deze mix, werd deze er al vanaf gelikt door Julie. Toen mijn eikel weer schoon was van alle slagroom, hapte Julie naar lucht en zei ‘Heerlijk zo’n toetje met slagroom’.

Maaike was bij Ans gaan zitten en beide zaten ze het kutje van Julie uit te likken. Julie zoog op mijn lul alsof ze mijn ballen binnenste buiten wou keren. Ik keek naar mijn vrouw en schoonmoeder die zaten te vechten om wie de clitoris van Julie mocht poetsen. Beide hadden ze nu hun tong tegen het klitje aan en tegen elkaar. Een soort groepknuffel tussen tong en clitoris. Op het moment dat Ans er twee vingers in stak bij Julie, duwde Julie de dames weg en zei ‘Ik wil nog niet klaar komen, Ik wil eerst stevig geneukt worden door Luke’. Maaike en Ans begrepen dat en
gingen met elkaar verder op de stoel. Julie duwde mij op mijn rug, wat ik gewillig onderging. Ik keek nog even opzij naar mijn schoonmoeder en zag nog net dat ze de dubbele dildo pakte. Op het zelfde moment zette Julie aan beide kanten van mij haar voeten neer ter hoogte van mijn middel. Langzaam liet ze zich zakken richting mijn omhoog staande lul. Bij elke centimeter die ze zakte zag ik dat haar schaamlippen verder uit elkaar gingen. Op het moment dat ze bijna mijn eikel raakte stond haar kutje lekker ver open. Ze pakte mijn stam van mijn lul vast en planten mijn eikel tegen haar grotje aan. Ze liet zich nu langzaam verder zakken. Op het moment dat mijn lul helemaal in haar strakke hete en vooral natte kut zat, zette ze haar voeten stevig neer om omhoog te gaan. Ik keek omlaag en zag dat er steeds meer zichtbaar van me lul werd. Op het moment dat mijn eikel zichtbaar werd liet ze zich weer helemaal op mijn lul vallen. Het voelde heerlijk. Het gevoel was niet alleen goddelijk maar het zag er ook zó geil uit. Elke keer als Julie omhoog ging kwamen haar kleine schaamlippen naar buiten en het leek of deze mijn lul omklemde. En op het moment dat ze weer daalde gingen haar geile schaamlipjes weer naar binnen en haar strakke kale kutje daalde weer tot op mijn schaambeen. Niet alleen ik genoot hiervan, maar aan het hoge gehijg te horen, wat ik me nog herinnerde van vorig keer dat ik haar neukte. Maar ik hoorde niet alleen Julie kreunen en hijgen, maar ook de andere dames. ‘Ik kom bijna klaar, schat. Neuk je moeder. Laat me klaar komen. JAAAAAAAAAAA’ werd er geschreeuwd door Ans. Julie was nog steeds mij aan het neuken en elke keer als zij nu naar beneden kwam, drukte ik mijn schaambeen omhoog. Dit om nog dieper in haar schede te komen.

Opeens kwam Julie naar voren en ze drukte zich stevig tegen mijn borst aan. Haar harde tepels drukte heerlijk op mijn borstkas. Ik voelde dat ze nu stevig met haar onderlichaam door begon te neuken. ‘Zo, Julie. Nu ga je mijn geile mannetje neuken, en hard ook.’ Klonk de stem van Maaike. Op het zelfde moment drukte Maaike op de billen van Julie, zodat mijn lul nog dieper in haar kut ging. Op het moment dat ze niet verder kon, horde ik een harde klap en Julie liet een kreun horen. Ans kwam met haar hoofd bij die van mij en Julie en zei ‘Laat je maar lekker neuken door mijn schoonzoon, Julie. Laat hem maar lekker je kut volspuiten. Neuk hem leeg tot de laatste druppel’. Maaike pakte de billen vast van Julie en bewoog deze op en neer. Elke keer als Julie omhoog kwam, drukte Maaike haar hard naar beneden. Ik voelde de kracht die Maaike gebruikte om Julie naar beneden te drukken. En zowel op mij als op Julie had dit een positieve werking. Julie begon steeds harder te kreunen en te melken met haar vagina spieren.

Terwijl Maaike af en toe op de billen van Julie sloeg, hield ze haar andere hand vrij om mijn ballen te masseren. Ik wist dat ik dit niet meer lang ging volhouden. En ik dacht te merken dat Julie ook tegen een orgasme aanzat. ‘Laat maar komen, Luke. Spuit die geile kut vol’ zei Ans. Maaike hoorde dit ook en liet mijn zak los en pakte de heupen van Julie vast. Ze begon nu als een bezetene de heupen van Julie op en neer te bewegen en doordat Julie nog steeds met haar kutspieren aan het knijpen was, kon ik het niet meer inhouden. Met een diepe rouwe grom kwam ik klaar in het lekkere kutje van Julie. Maaike die begreep dat ik klaar kwam, deed op het zelfde moment een vinger in het kontje van Julie. Dit was voor Julie ook de druppel. Bibberend, zwetend en schokkend kwam Julie klaar. Maaike kwam nu boven op Julie liggen en zei ‘Daar was je aan toe hé, sletje van ons?’. Julie gaf een goedkeurende grom ten teken dat ze het daarmee eens was.

Langzaam rolde we van elkaar af. Ans zag haar kans en dook meteen op mijn lul om deze schoon te likken. Ondanks dat het erg lekker aan voelde , kreeg ik geen erectie meer. Ik was totaal voldaan. ‘Het was heerlijk, dames. Maar ik ben nu echt leeg.’ zei ik. Iedereen beaamde dit en nadat we allen nog een drankje hadden genomen, maakte we ons klaar om weer naar huis te gaan.
Het was woensdag ochtend en ik en Maaike konden heerlijk uitslapen. Ik was eindelijk eens een dag vrij en Maaike moest vanavond pas werken. We lagen heerlijk tegen elkaar aan toen we ineens de slaapkamerdeur open zagen gaan. Allebei schrokken we totdat we zagen dat Julie binnenkwam. ‘Tuurlijk het is woensdag dan maakt ze altijd hier schoon’ bedacht ik me ineens. Ik wreef in mijn ogen en zag dat ze speciaal gekleed was vandaag. Ze had een Frans dienstmeisjes outfit aan dat haar heerlijke billen net bedekte. Daaronder zwarte nylon kousen een met zo te zien een jarretelgordel. Ze draaide haar billen onze kant op en beukte om wat van de grond te pakken. Haar jurkje kroop op en we hadden een heerlijk uitzicht op haar blote billen met daar tussen een parelketting. ‘Volgens mij heeft ze zo’n paren slipje aan?’ zei Maaike zacht in mijn oor. Ik keek nog een keer naar de geile billen van Julie en zag inderdaad dat het zo was. Maaike pakte mijn stijver wordende lul vast en zei ‘Zal ze ook onder de deken zuigen?’
Trefwoorden bij dit verhaal: Milf, Schoonmoeder, Vreemdgaan, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Jolien En Ik - 9Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Doggystyle, Huishoudster, Maagd, Pijpen, Tiener, Vader,
"De volgende dag, zondagochtend, werd ik gewekt door geluiden alsof horen en zien vergingen. Ik wipte uit bed en spoedde me, met alleen mijn shirt aan, naar beneden waar het lawaai vandaan was gekomen. In de keuken was Jolien van plan geweest me te ve..."
07-12
9.1
Tijd Voor Simone - 2Door: Mascha
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pijpen, Slikken, Spuiten, Vingeren,
"De volgende ochtend is het zaterdag. We luieren dan langer in bed. Ik word wakker als ik Johan s vingers over mijn kut voel glijden. Eigenlijk is dat een weekendgewoonte die al jaren tot een neukpartij leidt. Hij geeft me een kus en zegt Wat waren ..."
06-12
9.3
Lisa - 9Door: Maarten
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dochter, Masturbatie, Masturberen, Moeder, Opa, Uitdagen, Vader, Verleiden,
"Het was zondagochtend en ik werd zeer ontspannen wakker. Wauw, wat een avond was dat geweest. Mama die bekende dat ze op jonge leeftijd al met haar vader met seks bezig was. Wat het precies was wist ik niet maar het was heel duidelijk dat het gebeurd..."
05-12
9.4
Gezins Uitbreiding - 2Door: Ed
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Nadat pa glunderde liep hij op Piet af en kuste hem op zijn mond, Sara zag gelijk de gelegenheid om pa zijn pik vast te pakken. Omdat ze toch allemaal in huis naakt liepen, kon dat gewoon. Pa stond dus Piet uitgebreid te tongen. Sara werd hi..."
04-12
8.4
Logeerkamer - 3Door: Christa
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Schoonzus, Vingeren, Vreemdgaan, Zwager,
" Hoi lieve lezer, het heeft even geduurd, maar hier is het vervolg op de logeerkamerserie dan eindelijk. Sorry voor het wachten, werk en andere verplichtingen lieten weinig tijd voor schrijven. En als ik wel tijd had bleek ik geen magische inspirat..."
03-12
8.7
SabaticalDoor: De. Feelgood
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Broer, Likken, Neuken, Schoonzus, Trio, Zuigen, Zus,
"We hadden het geluk van ons leven Een half jaar sabatical, en een leuke prijs gewonnen in de staatsloterij. Het plan was om een niet al te grote camper te kopen en daarmee door Europa te zwerven. Mijn jongere zus wilde graag op ons hui..."
02-12
9.2
Mijn Zus Vraagt Mij OokDoor: Zorro
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Zus,
"Blij dat ik nu niet meer weg werd gestuurd werd ik al vroeg wakker. Toen ik de stal in liep zag ik dat mijn zus en mijn vader al druk bezig waren om de koeien te melken, Ik werd vrolijk door allebei begroet. Mijn zus zag er nu anders uit..."
06-12
9.1
Vakantie Met Mijn... - 2Door: Maurice Duvalier
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Dochter, Tiener, Vakantie,
"In deel 1 heb je kunnen leze hoe mijn dochter en ik samen gemasturbeerd hebben en gefantaseerd over Pedro, de jongen van de bediening in de B. Hij is nog erg jong. We schatten hem op een jaar of 16, maar hij is ontzettend lekker. Dat vinden zowel m..."
01-12
8.5
Tijd Voor Simone - 1Door: Mascha
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dochter, Pijpen, Vingeren,
"Ik ben Mascha, 38 jaar en samen met Johan van 40. We hebben twee dochters, Simone en Elsje. Johan en ik zijn dol op seks. We gaan af en toe naar parenclubs. Johan heeft een gespierd lijf en is net als ik glad geschoren. Zelf ben ik niet dik maar ook ..."
01-12
8.5
Moeder VersierdDoor: Dennis
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: overspel, Moeder, Zoon,
"Met mijn 22 jaar woon ik nog steeds bij mijn ouders thuis en mijn zus Emma van 30 is al lang het huis uit. Mijn vader en moeder zijn beiden begin 50. Mijn vader was weer eens een paar dagen voor zijn werk buiten de deur en ik zat s middags in de woo..."
01-12
8.3
Gezins Uitbrieding - 1Door: Ed
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ed en Eva, vader en moeder van zoon Piet en dochter Sara waren gelukkig. Voor de buitenwereld waren ze een gewoon leuk gezin, sociaal en lief. De kinderen van 16 jaar gingen gewoon naar school hadden genoeg vrienden. Pa had een goede baan in ict en m..."
01-12
8.7
Wanneer Buiten De...Door: Xxxme
Reacties: 1
Lengte: Lang
"Terwijl ik mijn handen waste keek ik in de spiegel naar mezelf. Ik had net twee keer met mijn zus geneukt en weet je ik had er helemaal geen spijt van. Zachtjes klopte Luna op de badkamerdeur en ze vroeg aan mij of ze mocht binnenkomen. Ik riep dat h..."
30-11
9.1
Klik hier voor meer...