60.346 Gratis Sexverhalen
Datum: 05-10-2017 | Cijfer: 7.5 | Gelezen: 12280x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Het was weer eens zo’n dag. Opgestaan en alles liep mis. Bij het ontbijt koffie gemorst op mijn nieuwe blouse. De ochtend krant was niet te lezen omdat deze door en door nat was. Op weg naar mijn werk zat ik in een hele lange file. En op kantoor was het koffie automaat stuk. Al met al een dag om eigenlijk in je bed door te brengen. Maar helaas lukte dat niet, er moest gewerkt worden. Ik zat achter mijn computer de dossiers door te nemen maar kon eigenlijk niet mijn aandacht daar bij houden. Dit was gewoon een ‘DAY OFF’ voor mij. Ik keek op mijn horloge en zag dat het toch al rond 12 uur was. Ik pakte mijn brood trommeltje erbij, wat trouwens erg ligt aanvoelde. Dat klopte ook wel want het trommeltje was leeg. ‘Oh, nee. Dat is waar ook, ik moest gisteren boodschappen doen’ bedacht ik me ineens. Daar zat ik dan, achter mijn bureau. Mijn hoofd tussen mijn handen en even mijn ogen dicht. Denkend aan deze afgrijselijke ochtend.

Mijn collega zag dit en bood vriendelijk een broodje van hem aan. Ik bedankte hem hartelijk en nam het broodje graag aan. ‘Zou dit het keerpunt voor vandaag zijn’ dacht ik nog. En begon het broodje op te eten. Mijn laatste hap wegwerkend werd ik geroepen door mijn baas. ‘Klaas kun je even bij mij komen?’. Ik liep naar zijn kantoor toe en sloot de deur achter mij.

‘Klaas, ik heb je nu de hele morgen in de gaten gehouden, maar zo kan ik je helemaal niet. Je bent normaal altijd opgewekt, vrolijk en ijverig. Hoe zit dat vandaag? ‘ zei mijn baas tegen mij.

Ik lag hem uit hoe mijn morgen was verlopen en hij begreep het helemaal.

‘Weet je klaas, ik mag dit eigenlijk niet tegen je zeggen maar weet je wat ik altijd doe als dit gebeurt?’

Mijn baas maakte mijn nieuwsgierig en ik zei ‘Wat dan baas?’

‘Nou, dan ga ik eerder naar huis toe en geef mijn vrouw een beurt die ze niet zo snel zal vergeten. Dan ben ik de volgende dag weer fris en fruitig. Echt waar dat helpt echt. Dus pak je spullen en volg mijn voorbeeld. Dan zie ik je morgen weer terug op kantoor’

Ik bedankte mijn baas, pakte mijn spullen en liep naar mijn auto. Achter het stuur dacht ik nog even na, en zei : ‘wat een toffe baas heb ik toch’. Ik starten mijn auto en reed weg.

In de slaapkamer aan gekomen lag ik haar zachtjes neer op het zachte bed. Ik begeleide haar hoofd met haar lange blonde haren op een kussen en keek haar diep in haar ogen aan. Ik zag haar ongeloof in haar ogen dat mijn baas dit opperde. Maar vond het toch fijn dat mijn baas meedacht met me. Ik knoopte langzaam haar witte blouse los. Ik opende haar blouse en keek tegen een ferme C-cup aan die nog verpakt zaten in een witte kanten BH. Ik haalde een borst eruit en begon op de tepel te zuigen. ‘Heerlijk, haal de andere er ook maar uit’ was haar opmerking. Ik trok de BH naar beneden en ontblote nu beide borsten. Haar andere tepel stond al stijf van opwinding en ook daar zoog ik nog een puntje aan. Nu drukte ze haar borsten naar voren om mij er beter bij te laten komen. ten minste dat dacht ik, want de reden waarom ze dat deed was om haar BH los te maken. Ik zag haar worstelen en trok haar wat om hoog. Nu kon ik ook meteen haar blouse uit doen. Toen ze weer zachtjes landen op het bed ging ik verder met haar borsten. Van de linker borst naar haar rechter, en anders om. Ik vergat geen stukje borst te verwennen. ‘Lekker zeg, maar benden heb ik ook een erogene zone hoor’.

Ik begreep haar hint en dwaalde via haar navel naar haar rokje toe. Nu tilde ze haar billen van het bed en ik trok het rokje en stringetje in een keer naar beneden. Daar lag ze nu, helemaal naakt met een kaal kutje en klaar om verwent te worden. Ik nam plaats tussen haar benen en begon haar kutje te bevoelen met mijn hand. Ze voelde lekker nat aan, wat haar opwinding verraden. Ik vouwde haar kut open en deed het zelfde met haar buitenste kutlipjes. Nu kwam haar genots knobbeltje helemaal bloot te liggen. Ik maakte mijn vinger nat en haalde deze nu over haar klitje heen. Ze kreunde dat het een lieve lust was en drukte haar venus heuvel tegen mijn hand aan. Langzaam haalde ik mijn vinger van haar klitje af en drukte deze vinger nu langzaam in haar schede. Dit ging een stuk makkelijker dan ik verwachtte en deed er nog een vinger bij. Met mijn andere hand lag ik haar klitje bloot en drukte daar mijn mond op. Eerst begon ik eraan te zuigen en daarna liet ik mijn tong rondjes draaien op haar klitje.

Ze werd helemaal gek van geilheid en begon steeds meer naar adem te snakken. Mijn vingers die in haar schede zaten werden natter en natter. Ik deed er nog een vinger bij, maar dat was teveel voor haar. Met een schreeuw kwam ze klaar.

Het duurde even voordat ze bij kwam, zo heftig was haar orgasme. Ondertussen had ik mijn kleren al uit gedaan en lag naast haar op het bed. Ze kwam bij van haar orgasme en pakte meteen mijn lul beet. ‘Nu ben jij aan de buurt, geile vent’ zei ze tegen mij. Ze draaide mij op mijn rug en pakte mijn omhoog staande lul vast. Langzaam begon ze ermee te spelen. Ik pakte een kussen en lag deze onder mijn hoofd zodat ik kon genieten hoe zij mij zou verwennen. Ze zat op haar knieën en boog haar rood gestifte lippen naar mijn eikel toe. Ze deed haar lippen van elkaar en hapte mijn eikel in een keer naar binnen. Toen ze weer mijn lul uit haar mond liet glijden zag je de sporen van haar rode lippenstift nog op mijn eikel zitten. ‘Wat een geil gezicht zeg’ bedacht ik me. Ze legde een vinger op mijn eikel precies op het gaatje en dipte haar vinger in mijn voorvocht. Ze wreef nu het voorvocht over mijn hele eikel en hapte daarna in één keer mijn eikel haar mond in. Ik voelde hoe haar tong mijn eikel helemaal van het voorvocht reinigde en genoot van dit gevoel. Ik keek naar haar en het was een geil gezicht hoe haar rode lippen om mijn lul zaten. Ze keek terug en moest lachen naar mij. Haar ogen glinsterde van geilheid en langzaam begon ze nu mijn lul te pijpen. Met haar vrije hand pakte ze mijn ballen vast en begon ze te kneden. Ze zoog nu lekker hard aan mijn lul en ik genoot er heerlijk van. Plots liet ze mijn lul uit haar mond ploppen en nam direct mijn ballen in haar mond. Mijn lul nu aftrekkend werden mijn ballen een voor een naar binnen gezogen. Het trekken aan mijn lul werd heftiger net zo als haar gelik bij mijn ballen. ‘kom op me zitten’ vroeg ik aan haar.

Meteen liet ze mijn lul los en hurkte boven mijn lul. Ze hield mijn lul vast en begeleide deze richting haar fluwelen kutlippen. Ik keek hoe ze langzaam mijn lul naar binnen liet glijden. En ze stopte pas toen mijn lul er helemaal inzat. Ik zag dat haar lippen ver van elkaar zaten met mijn schaambeen tegen haar schaambeen aan. Ze drukte nu haar hele lichaam nog eens extra strak tegen mij aan en ik voelde mijn eikel tegen haar baarmoeder opening komen. Langzaam kwam ze nu weer omhoog en haar binnenste schaam lippen kwamen naar buiten. Het leek wel of ze mijn lul extra wilde vastpakken. Toen ze bijna mijn lul eruit liet gaan kwam ze met een plof weer naar beneden. Ze begon me nu steeds sneller te berieden, wat ik trouwens heerlijk vond. Haar heerlijke borsten schommelde ritmisch met onze neuk bewegingen mee. Ik pakte haar tepels vast, wat niet gemakkelijk was, en draaide deze heen en weer. Ze kreunde dat dit lekker was en ik voelde de uit werking op mijn lul daarvan. Haar kut spieren begonnen me nu ook nog eens leeg te melken en ik wist dat ik dit niet lang meer ging volhouden. Steeds sneller ging ze te keer toen ze dit ook merkte. En nog geen minuut later kwam ik kreunend in haar klaar. Ze liet zich voorover vallen en gaf me een heerlijke tongzoen. Ik voelde nu langzaam mijn slappe lul tussen haar kutlippen vandaan glippen. Voldaan lagen we nog lekker van elkaar te genieten. Wat een goed idee van mijn baas zeg.

De volgende dag kwam ik opgewekt op mijn werk. Ik wenste iedereen goede morgen en de vrolijkheid spatte eraf. Toen ik mijn baas tegen kwam zei hij: ‘Mijn idee heeft je goed gedaan zie ik, toch Klaas’.

‘Ja zeker, het was heerlijk e we hebben genoten van elkaar’ was mijn antwoord

‘Trouwens u woont wel mooi zeg. En uw vrouw was verrast dat het Idee van u kwam.’
Trefwoorden bij dit verhaal: Baas, Vreemdgaan, Werk, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn DDoor: Former Redhead
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Bdsm, Dominantie, Onderdanig,
"Vandaag is het zover. Sinds lange tijd heb ik een date. En niet zomaar zomaar een. Via de socials heb ik contact met mijn oude klasgenoot Michel, waar ik op m n 16e n paar keer mee gezoend heb. We volgen elkaar al jaren op insta met hier en daar n ..."
08-12
9.0
Ondeugend Kantje - 7Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Anaal, Slet, Ondeugend, Sletje,
"Emma vervolgt haar verhaal, haar ogen stralen van opwinding terwijl ze de intense ervaring reflecteert. Aan de ene kant voel ik schaamte dat ik me zo heb laten gebruiken, dat ik zo gemakkelijk was, fluistert ze, terwijl haar blik doordringend is. ..."
07-12
8.7
De Avontuurtjes Van... - 4Door: Herinneringen
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bus, Dogging, Dominantie, Parkeerplaats,
" Ook dit verhaal had ik al eerder geplaatst, ik heb de voor naam van de hoofdrolspeler verandert, de happy few weten waarom Hooggehakt en kort gerokt loop ik gedwee naar de passagiers kant van de bus. Expres loop ik via d..."
07-12
7.0
De Onverwachte Ontmoeting... - 5Door: Big Bill
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Terwijl Rebecca achter mij verdwijnt sta ik nog even uit te puffen. Mijn broek en boxershort op mijn enkels en mijn slap geworden lul bengelend tussen mijn benen. Wanneer ik omlaag kijk zie ik nog hoe een druppel zaad zich vanuit mijn eikel naar de g..."
07-12
9.6
Ondeugend Kantje - 6Door: Marduk Odin
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Slet, Bikini, Zwembad, Hotel, Sletje,
"Tijdens het diner vertelt Emma met een mengeling van opwinding en terughoudendheid over de namiddag. Het begon allemaal heel onschuldig met een leuk gesprek met de drie kerels, zegt ze. Haar ogen glinsteren als ze terugdenkt aan de humor en de li..."
07-12
8.8
Ode Aan Oma - 2Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Jong En Oud, Neuken, Oma, Romantiek, Trio,
"Trio, vervolg op de Tasjesdief Nadat de 21 jarige Joost op heldhaftige wijze de tasjesdief van de 80 jarige Janny had overmeesterd en zij hem daarna had verleid was zijn visie over seks met oudere vrouwen drastisch veranderd, hoewel hij ook ..."
06-12
9.5
De Geile Moeder... - 2Door: Dennis
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Moeder,
"Ik word wakker met een harde kloppende ochtenderectie, het is woensdagochtend twee dagen na mijn heerlijke geile avontuur met Chantal. Chantal, de moeder van Niek en Henri twee van mijn nieuwe leerlingen van de sportschool waar ik zelfverdediging en ..."
06-12
9.4
Le Coq Noir - 6Door: Driester***
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Milf, Trio,
" Een nieuw deel van deze serie. Onze held is weer in goeden doen en neukt er weer lustig op los Ciska bleef bij me in het huis wonen. Ze ging veel op stap om met mensen te praten die misschien iets voor haar konden betekenen op het ge..."
05-12
9.3
VluggertjeDoor: Zorro
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vluggertje,
"Ik zat op het dek van mijn zeilboot te genieten van het zonnetje. Ik was net aangekomen na een tochtje over het Friese meer. Dat deed ik wel vaker, dit was voor mij de ideale manier om vakantie door te brengen. Gewoon lekker alleen. Mijn ..."
05-12
8.8
Een Zomerse VerrassingDoor: Johnnie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio,
"Vanessa staat in een luchtig zomerse outfit in de tuindeur opening. Het is warm. Ze kijkt naar de twee mannen die voor haar aan het werk zijn in de tuin. Ze woont met haar man in een villa aan de Loosdrechtse plassen. Een prachtige plek. De tuin loop..."
05-12
9.2
Favoriete CollegaDoor: Detimmerman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega,
"Mijn lekkere collega en ik zijn eindelijk samen na maanden geflirt en dubbelzinnige opmerkingen gebeurd het nu echt .,, Al je kleding is inmiddels uit. Alleen je slipje heb je nog aan, Terwijl ik je streel vanaf je borsten omhoog en jij ..."
05-12
8.3
ValenciaDoor: John De Loodgieter
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Dildo, Pijpen, Vakantie,
"Lekker samen een weekendje weg, naar een hotel aan de kust van het land of gewoon een keer richting Parijs. Hier heerlijk met zijn tweetjes genieten, een terrasje pikken een wijntje of een biertje bestellen en ondertussen wat eten of snacken. ..."
05-12
8.7
Klik hier voor meer...