62.809 Gratis Sexverhalen
Datum: 20-10-2010 | Cijfer: 6.4 | Gelezen: 22279x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit jaar weer heerlijk naar Turkije op vakantie geweest, 5 sterren resort, alles erop en eraan! De sfeer was super dit jaar, leuke groep mensen ontmoet en met z'n allen voetbal kijken was dit jaar supergezellig. De resultaten droegen daar natuurlijk bijhoorlijk aan bij. We hadden steeds een mooie gereserveerde tafel en zaten daar met 3 gezinnen en 2 koppeltjes, allen gehuld in het oranje, de wedstrijden te bekijken. Na de wedstrijd gingen de vrouwen en de kinderen meestal naar bed en bleven de mannen nog even wat hangen. Dat “even” was veelvuldig een paar uur en we hadden danook vaak moeite de hotelkamer weer terug te vinden. Met 500 kamers is dat ook geen makkie natuurlijk.

Na de mooie overwinning tegen Uruguay gingen de vrouwen en de kids dan ook weer slapen, maar de twee koppeljes bleven nog hangen. Het bier vloeide weer veelvuldig, maar de late avondjes begonnen hun tol te eisen en ik gaf aan, ook maar eens op tijd naar bed te gaan. De dames van de koppeltjes hadden het ook wel gezien en liepen met mij mee naar de lift. Onze kamers zaten op dezelfde verdieping dus we liepen gezellig met elkaar mee naar de kamer. Sandra was als eerste bij haar kamer en nam afscheid van ons met een kus op de wang en ik liep verder met Kim die een paar kamers verder zat. Onze kamer was helemaal aan het eind van het gebouw, dus ik maakte aanstalten om afscheid te nemen van Kim, toen ze me nog even naar binnen vroeg voor een afzakkertje. Ik was redelijk verbaasd, dat zo'n lekkere jonge meid, een toch redelijk onbekende man, naar binnen vroeg voor een afzakkertje. Of het door de drank kwam of omdat ik gewoon geil was, weet ik niet, maar voor ik het weet stond ik in haar kamer, en deed ze de deur dicht achter ons.

Kim liep naar de minibar, ze was gehuld in een wit minirokje, een oranje topje en hippe slippers. Het was een genot om haar te zien lopen. Ze bukte voorover om het drinken uit de koelkast te pakken en onder haar rokje zag ik haar, oranje slipje. “Je bent er wel helemaal op gekleed, zie ik” floep ik er zomaar uit. Lachend draait ze zich om en zegt; “Alles voor onze nationale trots!”. “Vindt je het mooi, wat je ziet?” vervolgt ze. “Ik kan niet zeggen dat het me onberoerd laat” zeg ik, terwijl ik m'n biertje in ontvangst neem. Ik ga op de bedrand zitten en neem een slok van m'n biertje. Ze komt voor me staan, tilt haar rokje op, en zegt. “ Je mag wel even van dichtbij, kijken!”. Ik zeg meteen; “En je vriend dan?”. Oh, die is toch niet voor 4 uur terug, die laat me al bijna 2 weken onberoerd, omdat hij alleen maar aan het zuipen is met z'n maatje! Ik zet m'n biertje weg, en mijn handen glijden langs haar benen omhoog naar haar geile doorschijnende oranje slipje. Langzaam trek ik het slipje naar beneden en stapt ze eruit. Ik til haar rokje iets op en zie een heerlijk kaal poesje. “Lik me!” zegt ze gebiedend. Dat hoef je geen twee keer tegen mij te zeggen. M'n tong glijdt langzaam over haar natte sneetje op zoek naar haar klitje. Ze laat de bandjes van haar topje over haar schouders zakken, en begint met haar stijve tepels te spelen. Wat een lekker geil wijf. M'n lekkere is al aardig stijf in m'n broek en wil ook wel verlost worden uit z'n benarde situatie, maar ik begin haar eerst heerlijk te beffen. Ik stop een vinger in haar kutje terwijl ik haar klitje met m'n tong verwen. “Ga door!” roept ze, terijl ze steeds heftiger met haar tepels speelt. Ik neem haar klitje nu tussen m'n lippen en begin erop te sabbellen terwijl ik een tweede vinger in haar poesje duw. Ze begint te trillen op haar benen, en ze komt gillend klaar. Ze doet nu haar rokje en topje uit en staat volledig naakt voor me! “Nu ben jij aan de beurt!” zegt ze, terwijl ze me achterover op bed duwt. Ze maakt m'n riem los, trekt m'n broek en boxer uit en knielt voor het bed neer. “Mmmmm, zegt ze, lekker glad geschoren” terwijl z'n m'n kale pik beetpakt en er aan begint te trekken. Haar andere hand pakt m'n kale ballen beet en langzaam laat ze m'n dikke paarse eikel tussen haar heerlijke rode lippen verdwijnen. Ze begint me te pijpen zoals ik nog nooit gepijpt ben. Wat een ervaren sletje is dit zeg! Ze neemt m'n ballen in haar mond, likt m'n schacht en dan verdwijnt hij weer helemaal in haar heerlijke mondje. Ik houdt het niet lang en roep; “Ik kom!”. Ze trekt zich terug, doet haar mond open en zegt, “spuit maar lekker in m'n mondje” terwijl ze aan m'n keiharde pik blijft trekken. Ik kom gigantisch klaar en spuit al m'n zaad in haar heerlijke mondje! Geil kijkt ze me aan, en slikt vervolgens alles door! “Mmmm, zegt ze, lekker, ik wil meer!”.

Ik trek nu m'n polo uit, ga helemaal op het bed liggen en trek haar naar me toe. “Standje 69” zeg ik tegen haar! Ze draait zich om, pakt m'n pik weer beet en begint er weer heerlijk aan te likken. Ik begin haar kutje weer te likken en steek nu een vinger in haar sterretje. Even stopt ze met pijpen, kreunt even om aan te geven dat het Ok is en ik begin haar sterretje langzaam een beetje op te rekken terwijl in haar lekkere spleetje lik. Ondanks de drank komt m'n geile kale pik weer overeind en wordt ik weer heerlijk door haar lekkere warme mondje verwent. Ze draait zich om, en gaat boven m'n geile pik zitten. Ze pakt hem beet en laat zich langzaam over m'n staaf glijden. M'n pik wordt nog harder van de aanblik van haar ranke lichaam en haar heerlijke volle (cup c) borsten. Langzaam begint ze te berijden met haar heerlijke strakke kutje. Mijn handen vinden haar borsten en ik begin met haar heerlijke tepels te spelen. Ze gaat werkelijk tekeer als een wilde nu en haar borsten dansen voor m'n ogen. Dan komt ze voor de tweede keer gillend klaar en valt uitgeput voorover op m'n borst neer. Ze kijkt me geil aan en we beginnen heerlijk te zoenen, terwijl haar onderlichaam nog langzaam over m'n stijve pik blijft schuiven. Ik duw haar nu van me af en laat haar op haar buik op het bed liggen. M'n tong likt even haar bilspleet, waarna ik op haar sterretje spuug en m'n duim even naar binnen duw. “Ja, neuk me in m'n kontje” zegt ze! Ik zet m'n eikel voor haar sterretje en duw hem langzaam naar binnen. Even bijt ze in het kussen, maar zegt dan”Neuk me hard en suit me vol” Ik pah haar bij haar heupen en begin haar heerlijke kontje te neuken, jeetje, wat is dat nauw zeg! Ik duw m'n pik tot aan m'n ballen in haar anus en begin haar hard te neuken. M'n kale ballen kletsen tegen haar kontje terwijl m'n pik begint te kloppen. Dan voel ik haar hand onderlangs m'n ballen beetpakken en houdt ik het niet meer! Met een gil kom ik klaar en spuit m'n zaad in haar strakke poepgaatje. Ik trek m'n pik terug en zie m'n zaad door haar bilspleet uit haar kontje lopen. Wat een geil gezicht. Snel pak ik een handdoek en veeg haar schoon voor alles op het bed loopt! Ik plof naast haar neer en we kussen elkaar nog even innig. “Je bent de eerste die me in m'n kontje heeft geneukt” zegt ze ineens. “Het was heerlijk”. Ik kleed me nu snel aan en neem met een innige zoen afscheid, als zij de douche inloopt en mijn geil van haar lichaam gaat wassen voor haar mannetje weer terug is. Ik loop naar m'n kamer, doe zachtjes de deur open en ga onopgemerkt slapen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Turkije, Vakantie, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Mijn Sugardaddy's -15Door: Bipslikker
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bejaarden, Donkere Mannen, Anaal, Parenclub, Swingers, Ouderen, Sugardaddy,
"Na de extreme partij seks met haar bejaarde buren Jaap en Marie had het stel de 18 jarige Elise uitgenodigd voor een bezoekje aan n van de weinige parenclubs, waar ook alleengaanden welkom waren. Ze had er weer een suikeroom en suikertante bij, wan..."
02-05
9.3
Vrouw Met Dwarslaesie ... - 3Door: Sjak
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Ik werd wakker en had flink erotisch gedroomd over Anja en Els met de clit piercings. Zou ze wel eens naast elkaar willen zien hihi. Over Erica met de behaarde poes die ik in mijn droom al geschoren en verwend heb. En swingen met Mark en Nicole. An..."
02-05
9.4
Dromen Zijn BedrogDoor: Good Girl
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Billen, Tepels, Toilet,
"Daar was die weer, Jake. Jake woont in vogelvlucht misschien 200 meter van mij vandaan maar ik had hem al zeker 4 maanden niet gezien of gesproken. We zijn in de stad bij het restaurant caf waar we beide vaker met vrienden zitten. Vandaag ..."
02-05
8.9
Vrouw Met Dwarslaesie ... - 2Door: Sjak
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
"Thuis gekomen zei Anja dat ze een hele leuke dag had gehad en het zeer fijn had gevonden mij te zien genieten. Het idee van bezoek aan een parenclub gaat maar niet uit mijn hoofd zei ze. Je weet dat dat lastig wort alleen gaat het me niet lukken en j..."
02-05
9.2
Onderdanig SletjeDoor: Onderdanig Sletje
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Neuken, Onderdanig, Pijpen, Sletje,
"Mijn vriend Tim en ik houden tegenwoordig wel van een beetje kinky. Zo wil ik graag onderdanig zijn aan hem, ik wil dat hij mijn meester is. Ik wil zijn slet zijn en alles uitvoeren wat hij wilt. Vanavond is zo een heerlijke avond, zodra we..."
02-05
8.5
Een Lentemorgen In ...Door: Corree
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lente,
"Ik zit in de keuken en kijk naar buiten. Het zonnetje schijnt en het beloofd de eerste mooie lentedag van dit jaar te worden. Ik zie mijn vrouw buiten in de tuin bezig en ik neem me voor nu naar de stad te gaan. Gewoon wat slenteren en het we..."
02-05
8.5
Max - 5Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Doggystyle, Natuur, Pijpen, Trio, Voyeurisme,
"Max voelde zich maandag kiplekker. Ging samen met Kevin op de fiets naar school. Onderweg bespraken zij even het weekend waarbij ze goed opletten of er niemand meeluisterde. Kevin vertelde dat zijn moeder hem zondagavond nog gepijpt had maar dat hij ..."
01-05
9.2
Johan Wordt Als ...Door: Maria
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Pijn, Pijpen, Plas, Plassen, Slaaf,
" Zo lieve lezers, we hebben gezien dat onze arme JOHAN nu als een HOND wordt behandeld n dat zijn vrouw een nieuwe vriend heeft, waarmee ze ook NEUKT Deze keer geen soft gedoe, maar de keiharde werkelijkheid zodat je weet hoe het is als je meeste..."
01-05
7.7
De Receptioniste - 2Door: Martin
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Receptioniste,
"Een maand of twee later krijg ik een collega aan de telefoon Breda was toch van jou vroeg hij, en ik geef aan dat het ondertussen al een tijd geleden was, en er een andere engineer, Harold, op stond. Ze vragen naar jou reageerde hij, en ..."
01-05
9.4
Ontheemd - 1Door: DAts
Reacties: 4
Lengte: Lang
"Daar zat ik dan in mijn nieuwe flat. Voor mij nieuw, dan. Het was de enige betaalbare woning die ik zo snel had kunnen vinden. Jaren Vijftig portiekflat. Hals over kop verhuisd naar de andere kant van het land, na mijn studie in Groningen aan het wer..."
01-05
9.4
Moeder En Dochter ... - 18Door: Westy
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Moeder, Vakantie,
"Olivia genoot in de discotheek van de gezelligheid en de muziek en de avond vloog werkelijk voorbij. Het liep al tegen sluitingstijd toen ze Gemma en Willem even kwijt waren. Olivia hoorde later dat zij samen even een nummertje gemaakt hadden in een ..."
01-05
9.1
Biosfeer Vier - 2Door: Travestiet
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dikke Tieten, Doggystyle, Groepsex, Grote Borsten, Rape, Verkracht,
"De volgende dag weer aan het werk. Ik ga het voor de lezer duidelijker maken wie wat doet. Peter, missie commandant en administratie Astrid, vice commandant, medisch specialist Miranda, agriculturen en dierenverzorger ..."
30-04
9.1
Klik hier voor meer...