62.754 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 03-07-2019 | Cijfer: 8 | Gelezen: 6411x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Eindelijk was de kerstvakantie daar ... na een paar drukke maanden studeren aan de universiteit hadden zowel Pascale als ik wat rust en ontspanning nodig.

Pascale was de vriendin die ik begin september opgepikt had tijdens de introductieweek. Het verraste me wel zo'n typische bimbo aan de Universiteit de vinden. Volle borsten, een D-cup bleek toen ik later haar beha-labeltje kon bekijken), lange geblondeerde haren en een IQ dat daar omgekeerd evenredig mee was… Pas veel later bleek dat het idee van de Universiteit meer vanuit haar ouders was gekomen. Ze zagen hun dochter graag met een universitair opgeleide kerel een gezinnetje stichten…

Maar dat stond op dat moment mijn pogingen om in haar broekje te komen niet in de weg. Op de avond van onze kennismaking, waren we al aan het tongen achter een van de feesttenten. Haar gladgeschoren poesje voelde heerlijk tegen mijn vingers toen ze zichzelf naar een orgasme opwerkte. Dus, de volgende dag nam ik haar mee uit eten die die tweede avond neukten we voor het eerst (nou ja, samen dan, je snapt wel wat ik bedoel). Haar zware D-cuppers zwaaien heen en weer, toen ik haar stevig op z'n hondjes nam. Al snel kwam ik er achter dat dit haar favoriete standje was. Iedere keer dat ik haar zo neukte, kneedde haar kut mijn pik en ballen droog als ik in haar spoot.

Na de introductie bleven we elkaar geregeld zien (en neuken), en al snel werden we als 'stelletje' beschouwd. Toch hadden we ook wel zo onze eigen avontuurtjes, waarbij we dan wel weer besloten hadden om elkaar daarover te vertellen. Dus, van Pascale leerde ik al redelijk snel dat zij ook meisjes wel lekker vond, en zij ontdekte dat ik geen probleem met andermans stijve pik in mijn mond en kont had.

Dat was dan weer een van de reden van onze double-date met Kees (een zwemmer van het Universiteits-team waarmee ik semi-regelmatig neukte) en zijn vriendin Sylvia. Die date liep uit in een waar neukfestijn waarbij Kees en ik beide meiden een DP gaven en terwijl tussendoor wij, de heren, uitrustten Pascale door Sylvia is de kunst van het het gebeft worden werd geïntroduceerd. Nou ja, volgens Sylvia dan... Pascale vond dat Sylvia wel er makkelijk aanwijzingen gaf terwijl haar kutje zogenaamd voor het eerst werd gelikt.

Maar goed, dat was alweer enige weken geleden, en nu hadden Pascale en ik eindelijk een volle week om met elkaar door te brengen. Haar ouders waren twee weken naar Gstaad of zo om te skiën, dus na onze examens hadden we haar ouderlijk huis tot onze beschikking.

De treinreis van de Universiteit naar het huis was zoals gewoonlijk. Maar toen we de voordeur achter ons gesloten hadden en er ons van verzekerd hadden dat haar pa en ma werkelijk wegwaren, begon het feest.

Niet dat ik het erg gevonden zou hebben om haar moeder er ook bij gehad te hebben... ondanks haar 40 jaar zag die er namelijk nog net zo strak uit als haar dochter Pascale. Tijdens een van mijn eerdere bezoeken had ik haar zelfs eens voor haar dochter aangezien... Ik had haar vanachter beslopen (in de veronderstelling dat het Pascale was) terwijl ik genoot van de lange blonde haren en die heerlijke kont in strakke jeans. Alleen waren het niet Pascales ogen die mij aankeken nadat ik beide billen een stevige kneep had gegeven... Oeps... Gelukkig vatte ma het goed op en ik geloof zelfs dat ze het wel als een compliment beschouwde dat ik haar verwarde met haar dochter. Maar ik dwaal af :-)

In de hal had Pascale mijn broek in een paar tellen op mijn enkels en terwijl ik zelf nog mijn jas, sweater en andere zaken aan het uitrekken was, zoog ze mijn pik al volledig stijf. Haar tongetje cirkelde rond mijn eikel en bewerkte ook mijn gevoelige rand. Hmmm, wat kon die meid toch zuigen!

Het duurde dan ook niet lang of ik voelde mijn scrotum samentrekken en mijn ballen spoten hun lading zaad in haar keel. Normaal zou dat wel alnger duren, maar de afgelopen anderhalve week waren we helemaal niet aan neuken toegekomen vanwege de examens, dus ik was zo geil als boter en mijn mijn ballen stonden onder hoge druk! Ze slikte alles door, liet mijn lul uit haar mond glijden, likte haar zachte lippen en sprak: "Ik hoop dat je nog meer hebt... ik heb dit gemist de laatste week!"

Ze liep naar de bank in de woonkamer, waarbij ze ondertussen haar kleding uitdeed. Ik stapte uit mijn broek en liep haar achterna, met mijn ogen gelijmd aan haar heerlijke ronde kont die heen en weer wiegelde. Mijn pik bleef keihard en veerde in eenzelfde ritme op en neer. Ze vleide neer op de bank en spreidde haar benen. Met een krullend wijsvingertje maakte ze duidelijk wat ze wilde. Ik op mijn knieën tussen haar benen... Op handen en knieën kroop ik dichterbij, drukte haar goedgevormde dijen wijder open en genoot al van haar gladgeschoren poesje. Een paar druppeltjes vocht waren als verschenen en toen ik haar kutje verder open drukte toonde het weer de mooiste kleur roze die ik tot dan toe gezien had.

Nog dichterbij en ik inhaleerde haar vrouwelijke geur die me nog verder opwond. Dan zaten mijn lippen op haar kutlippen en ik begon op die heerlijkheid te zuigen. Haar sap smaakt sterk...alsof ze die ochtend niet gedoucht heeft, zweterig, zout, goddelijk!

Of misschien was het de treinreis van 4 uur waarbij Pascale steeds haar benen over elkaar geslagen had, de oorzaak. Hoe dan ook, ik likte en zoog door op die lippen, waar meer en meer vocht uit opwelde. Bij iedere opwaartse lik vanaf haar kutgaatje naar boven, probeerde ik haar klit zover te krijgen dat die ook naar buiten kwam. En uiteindelijk was het knopje daar! Het kreunen en hijgen van Pascal nam toe in volume en hoogte.

Tijd om haar ook klaar te laten komen. Ik verdubbelde mijn inspanningen op haar nu druipende spleet en het opgezwollen klitje. Met mijn handen drukte ik haar dijen ver open en zij zelf drukte haar heupen omhoog en zo haar kut nog steviger op mijn gezicht.

Toen ik haar heupen voelde beginnen te schudden, zoog ik het gevoelige knopje tussen mijn lippen en liet mijn tong er net zo lang snel over heen gaan totdat ze haar dijen klemvast om mijn hoofd zette en zo druipend en trillend tot een orgasme kwam.

Uiteindelijk lieten haar dijen mijn hoofd weer los en zakte ze uitgeput onderuit op de bank. Ik kroop er bij en in lepeltje-lepeltje omarmde ik haar, waarbij mijn nog stijve pik lekker in haar bilspleet kwam te liggen.

Na een tijdje, toen Pascale voldoende hersteld was, haalde ze mijn armen van haar lekkere lijf. Ze stond op, liep nar de keuken en kwam even later terug met een fles wijn, wat stokbrood en kaas.

"Kom, we gaan naar boven en maken het daar gezellig!" stelde ze voor.

Een paar minuten later, lagen we boven, weer lepeltje-lepeltje met mijn nu nog half stijve pik tussen haar billen, in het kingsize bed van haar ouders. We voerden elkaar stukjes brood en kaas en genoten van de rode Bordeaux. Eindelijk rust na een chaotische anderhalve week!

Als vanzelf gleed mijn hand vanaf een welgevormde heup omhoog over haar soepele lijf om op haar tiet te eindigen. Ik kneedde het warme zachte vlees en begon speels haar tepel te plagen. Uit ervaring wist ik al dat soort gedrag haar om een of andere reden goed geil maakte en ook deze keer drukte ze al snel haar billen steviger tegen mijn kruis. "Mmmm.. als je zo door gaat, wil ik straks weer meer dan alleen eten" kreunde ze. "Heb ik je trouwens als over vier weken geleden verteld?"

Zoals gezegd, een van de interessantere aspecten van onze relatie was de vrijheid die we elkaar gaven om zijpaden te onderzoeken en elkaar daar dus over te vertellen. Essentiële zijpaden omdat ik Pascale nooit een andere kut zou kunnen geven om mee te spelen, net zoals zij nu eenmaal niet die stijve pik had, waar ik wel eens behoefte aan had...

"Nee, dat heb je niet," antwoordde ik, kneep iets harder in haar tepel en vervolgde speels "vier weken.. wat heb je uitgespookt? vertel of anders.…"

Ze kirde en zei: "Hmmm... een win-win voor mij dus... ik vertel, jij wordt geil en we neuken... of ik vertel het niet en je pakt me alsnog..."

Tja, dan ben je als man dus machteloos. En terwijl ik haar tepel met mijn duim bleef stimuleren, vertelde Pascale over haar leraar Engels. Vanwege haar achterstand op het gebied van de Engelse taal, moest ze extra conversatie lessen volgen. Gedurende een van die lessen, liet John, de docent, per ongeluk zijn attaché koffer vallen en met een paar boeken viel er ook een French Maid uniformpje en een strap-on dildo uit. Hij schaamde zich dood, hoofdzakelijk omdat hij bekend staat als een van de heetste dekhengsten van de campus onder de docenten. Ruim 1 meter 80 en iets van 90 kg schoon aan de spierde haak.

Hoe dan ook, uiteindelijk biechtte John op dat hij het best geil vond om zichzelf als French Maid aan te kleden en dan door zijn vriendin met de strap-on hard genomen te worden. Pascale had er dan weer geen moeite mee om bij gelegenheid zijn vriendin te zijn en na John diverse keren zo van dienst te zijn geweest, was een een goed cijfer voor de conversatietraining ook geen probleem.

Haar tweede avontuurtje in die vier weken was met de secretaresse van het studentenbureau geweest. Een 40-jarig vrouwtje dat er de gewoonte van scheen te maken om ieder jaar een deel van de vrouwelijke studenten te versieren. Pascale kon nu uit eerste hand vertellen dat het meer dan 'schijn' was. Ze moest op het bureau zijn om wat papierwerk af te handelen en de oudere vrouw, Karen, had haar in een kamertje apart gezet, met de mededeling dat die papieren nog wel even op zich zouden laten wachten. Of ze het erg vond om even met haar thee te drinken en wat te kletsen.

Pascale had het geflirt al direct door, en speelde het spelletje mee. Als snel kwam Karen naast Pascale zittenen complimenteerde haar met haar mooie lange blonde haren en haar goedgevormde figuurtje, waarbij ze ook meteen maar Pascales haren streelde en zo nu en dan een borst en heup toucheerde.

Pascale op haar beurt merkte op dat Karen er met haar duidelijk goed onderhouden figuur er voor een wat oudere vrouw beslist ook sexy uitzag en dat ze benieuwd was hoeveel bezoekjes aan spa's, sauna's en dergelijk dat wel niet moest kosten. Spontaan trok Karen haar rok verder omhoog om Pascale haar slanke benen te laten zien. Helemaal tot aan haar in string verpakte kut! Pascal was toch al geil door de aanrakingen van Karen en toen ze zag hoe de gladde slanke benen doorliepen in de duidelijk haarloze venusheuvel, kon ze zich niet meer inhouden en vroeg of ze de rest ook mocht zien.

Karen trok haar rok nog verder omhoog en haar string omlaag. Als vanzelf nam Pascale plaats tussen de dijen van de oudere vrouw. Na de strakke kutlippen van de volledig geschoren spleet bewonderd te hebben, begon ze te beffen. Het duurde dan ook niet lang voor Karen klaar kwam en de mond van Pascale overvloeide met haar sappen. Daarna ruilden ze van positie en nu lag Pascale ruggelings op het bureau terwijl Karen met twee of drie vingers in en uit het kutje van Pascale neukte. Uiteindelijk eindigden ze die avond in het appartement van Karen met een klassiek standje 69.

Misschien niet allemaal niet super spannend, maar wel spannend genoeg om mijn pik weer op oorlogssterkte te krijgen en terwijl ze het 69-verhaal vertelde, gleed mijn pik langzaam heen en terug door haar samengeknepen en natte dijbenen.

Opeens deed ze die vaneen en haar linkerhand greep naar beneden en pakte feilloos mijn zwaar hangende ballen vast. "En jij? Vertel eens wat jij uitgespookt hebt, of ik begin te knijpen..."

Maar gezien de examens en tijdgebrek voor seksuele ontdekkingstochtjes kon ik haar niet meer vertellen dan een telefoongesprek dat ik met Chantal gevoerd had. Chantal die mij uitnodigde om eind Januari een speciale badmintontrainings-cursus te volgen. Chantal was een slanke 30 jarige MILF van 1 meter 90, met kort bruin haar, die bij mij in het competitieteam speelde. Moeder van twee schoolgaande kinderen, kleine stevige B-cup tietjes en lange slanke benen die maar niet leken te stoppen.

Uiteraard stopten ze wel, en precies daar zat een licht behaard poesje dat nog superstrak was, dankzij de twee keizersnedes.

Trouwens, Chantal was op de keper beschouwd geen MILF meer, maar MIDF (Mom I Did Fuck), want tijdens de de laatste BBQ van het seizoen waren we beiden half aangeschoten achter de partytent beland. Die avond kreeg ik haar eindelijk zo ver dat ze in het duister haar rokje optrok en string opzij schoof, zodat na mijn vingers even later mijn knalharde pik haar natte en strakke poesje binnendrong. Het duurde wel even voor ze klaarkwam, maar tijdens een langdurige tongsessie, terwijl ik met mijn jeugdige enthousiasme in en uit haar kut bleef pompen, kreunde ze opeens diep en haar schokkende lijf en samenknijpende spleet zorgden ervoor dat ik ook klaarkwam en mijn zaad diep in haar spoot.

Al dat gekletst over seks had er nu wel voor gezorgd dat zowel Pascale als ik weer goed geil waren geworden. Ik rolde Pascale op haar buik, werkte haar benen open en drukte zonder pardon mijn kloppende lul achterlangs in haar kletsnatte kut. Dit had weinig met liefde, maar meer met lust te maken. Ik MOEST op dat moment gewoon neuken en mijn ballen diep in haar leegspuiten. Emoties, gevoelens en al dat soort andere zaken kwamen later wel weer.

Met kracht stootte ik mijn heupen voorwaarts, zodat mijn schaambeen iedere keer tegen haar ronde billen knalde en Pascale stevig op het bed drukte. Pascale klaagde niet te veel, omdat ze mijn drang naar een snel en eenvoudig orgasme wel aanvoelde. En inderdaad, na een paar minuten pompen in haar gladde neuktunneltje voegde ik mijn zaad kreunend bij haar al aanwezige sappen. Tering! Dat voelde goed!

Met een laatste grom viel ik uitgeput bovenop haar en terwijl ik op adem kwam, voelde ik hoe mijn verslappende pik langzaam uit haar kut gleed.

Toen ik uiteindelijk naast haar ging liggen, zag ik pas de felrode gloed die de ruwe neukpartij op de billen van Pascale had gebracht. Shit! Ik was echt te keer gegaan…

“Had je dat nodig of zo?” vroeg ze, terwijl ze over haar schouder naar haar nog nagloeiende billen en mijn slappe pik keek. “Anders ben je nooit zo.. ruw… Voor een keer best lekker, maar niet te vaak graag!”

Met haar benen nog uit elkaar, vervolgde ze: “Hmmm… die pik van jou doet voorlopig niet veel meer. Als jij nou mijn kontje masseert en mijn poepertje likt, dan vinger ik mezelf wel”

Heerlijk praktisch, die meid! En ja, zo kwamen we volgende uur wel door. Mijn handen die haar volle zachte billen een beetje uit elkaar trokken en vervolgens masseerden en kneedden. En mijn tong en lippen die zich concentreerden op haar rubberachtige kringspier. Er omheen, er op en er in… Pascale zelf vingerde zich een keer of vijf tot een hoogtepunt.

Tenslotte vielen we in slaap en de volgende ochtend gingen we door met onze neuk-vijfdaagse verder. De gordijnen bleven verder dicht en opgeslokt door ons eigen ritme van eten, drinken, slapen en neuken… Dat laatste meestal in bed, maar ook de badkuip en de keukentafel werden gebruikt. Op een gegeven moment vond Pascale zelfs één van haar moeders speeltjes. Ik voelde opeens een zacht trillende vibrator mijn aars binnendringen. Toen ze merkte dat het ding diep genoeg zat en precies mijn prostaat bewerkte, begon ze mijn pik af te trekken. Net zolang totdat ik weer eens de inhoud van mijn ballen offerde aan haar getalenteerde vingers. Al was ik die dag al een paar keer klaargekomen, mijn orgasme was zo heftig dat de eerste straal over mijn schouders schoot, tegen de hoofdplank van het bed… Ja, prostaat-spelletjes waren aan Pascale (en mij) wel besteed…

Maar aan alle goede dingen komt een einde en uiteindelijk maakten we het huis en onszelf (dat natuurlijk wel uitmondde in een laatste heerlijke staande neukpartij onder de douche) weer in orde. Er zijn maar weinig dingen die je het leven meer laten waarderen dan warm water op je rug en een mooie, gewillige en enthousiaste jongedame in je armen, terwijl zij met haar knijpende kut je pik melkt!

Oh ja, gedurende de volgende twee jaar herhaalden we dit soort weekjes, maar dat worden wellicht ooit nog eens andere verhaaltjes.
Trefwoorden bij dit verhaal: Biseksueel, Kerst, Kerstmis, Milf, Studenten, Vakantie, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vergissing Met Grote ...Door: Geert
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen,
"Voor mijn firma was ik 3 jaar in het buitenland geweest, en wilde mijn ex collega waar ik ook een seksuele relatie mee had verrassen op haar verjaardag Met een duur bos bloemen was ik bij haar appartement waar net iemand naar binnen ging en..."
29-04
0.0
Waargebeurd... Voor Herhaling ...Door: Kinky But With Style
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionisme, Plagen, Openbaar, Voyeurisme,
"K. keek me met pretoogjes aan haar mooie blauwe ogen straalden. We zaten in een bistro in Nederland, we waren op city trip en dan gebeurde er altijd wel iets met en tussen ons. Ik keek er altijd naar uit haar mee te nemen naar s..."
29-04
0.0
Chauffeur Voor Buurvrouw ... - 2Door: Sjak
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Buurman, Droom, Pijpen, Vingeren, Kutje, Neuken, Strand,
"Twee maanden later gingen we weer naar Herman. In de tussenliggende periode was er niets bijzonders gebeurt. Thea ging deze keer ook mee. In het ziekenhuis bleven Thea en ik in de kantine zodat Anneke alleen naar boven ging. Een half uurtje later kwa..."
29-04
9.1
Een Deftige DameDoor: Tepelspeler
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buitensex, Grote Borsten, Dikke Billen, Exhibitionisme, Dikke Tieten,
"Zo stond het in de advertentie deftige dame 56 wil iets spannends meemaken, bij voorbeeld een date in het park. En ik was daarop ingegaan en had voorgesteld mekaar te ontmoeten op een wat afgelegen plekje in de rozentuin. Zij ging akkoord maar st..."
29-04
8.9
Elyne - 2Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
" Dit verhaal is tot stand gekomen na een chat. Hierom hebben we besloten dat we per deel van perspectief ruilen. Het eerste deel is Patrick zijn perspectief en het 2de deel Elyne haar perspectief. Het lijkt me overbodig om te zeggen maar deze namen..."
29-04
7.8
De Nieuwe Leraar - 3Door: Jelle Mannes
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Dagboek, Directrice, Eerste Keer, Leraar, Slipje, Tepel, Tepels, Tiener, Vader, Vingeren,
" Dat de twee vrouwen die naar de gunsten van de nieuwe leraar dingen helemaal anders zijn en totaal andere verwachtingen koesteren van een geheime relatie, wordt duidelijk door het dagboek van Zuster Aldegonde, in de wereld Lieve Ballegeer. br..."
29-04
9.4
Een Geile Vrouw ...Door: Corree
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Schaamlippen, Supermarkt,
"Het is half zeven in de morgen als ik wakker word. Mijn vrouw is al beneden en hoor haar in de keuken bezig. Ik besluit ook maar op te staan, wrijf eens over mijn dikke ochtenlul en trek langzaam mijn Joggingbroek aan. Ik loop de trap na..."
28-04
8.7
De Receptioniste, Het ...Door: Martin
Reacties: 2
Lengte: Lang
"Badoo, Tinder, sexweb en in de weekenden clubs, genoeg dames die op zoek zijn naar een ONS Ik ben Martin, 24j en een gezonde Hollandse knul. Ik werk bij een ICT dienstverlener, en sinds een jaar mag ik naar buiten, klantbezoek in heel het..."
28-04
9.2
Moeder En Dochter ... - 17Door: Westy
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Eerste Keer, Moeder, Vakantie,
"Olivia vermaakte zich prima met het vriendengroepje van Stef. Ze bezochten later op de avond nog een andere discotheek in Malia. Olivia hoorde er na een wat stroeve start nu helemaal bij. Naarmate de avond vorderde en er meer werd gedronken werd ..."
28-04
9.1
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Likken, Naakt, Neuken, Pijpen,
" Johan en ik zijn op een Spaans resort. De eerste week is voorbij gevlogen met allerlei avonturen. En nu zijn mijn vriendin Anna en mijn dochter Iris ook gekomen voor de laatste week Let op dit is het laatste deel, misschien kun je beter..."
28-04
8.8
Vakantie Frankrijk - 4Door: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Frankrijk, Gay, Kut, Kutje, Naturist, Neuken, Piercing, Pijpen, Squirten, Vakantie,
" De vorige keer ging het over 1 seizoen nu ga ik verder met het volgende seizoen met de Vakantie in Frankrijk. Dit is het jaar waarin de pandemie Covid19 was. De wereld zag er toen op dat moment heel anders uit. We gingen toch naar Zui..."
28-04
8.4
Julia’s ZakenreisDoor: Boris Verhaal
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Meerdere Mannen, Onderdanig, Zakenreis,
"Julia stond op het vliegveld voor een van haar tripjes naar het buitenland. Het zijn reizen die ze al vaak voor haar werk heeft ondernomen, maar ze haat nog altijd de wachttijd die daarmee gepaard gaat. Ze probeert dan ook altijd op het laatste momen..."
27-04
8.5