62.751 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 29-01-2020 | Cijfer: 9 | Gelezen: 38433x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
JP had het allemaal goed voor elkaar. Een aantal jaar geleden was hij naar een klein Grieks eiland verhuisd en werkte hij vanaf daar als freelancer. Daarnaast gaf hij surflessen aan toeristen in de zomer. Een knappe man die deed waar hij zin in had. Vrouwen vonden dat sexy, dus in de zomer had hij altijd genoeg te beleven met de vrouwen. Van jong tot oud had hier hier aan zijn eigen zwembadje en in zijn bed gelegen.
“Hey JP!” zei Roy door de telefoon. Hij was een oude vriend en ze spraken elkaar nog vaak, maar zagen elkaar zelden door de vliegangst van Roy. JP vond hem een prima kerel, maar wel een tikkeltje naïef. Zijn vrouw Elke was wel een paar keer op bezoek geweest. Dacht Roy echt dat er al die keren niets gebeurd was?

Hij hoorde vrouwenstemmen op de achtergrond. Een flinke discussie.
“Elke is met vriendinnen aan het kijken voor een vakantie. De ene wil naar Italië, de andere naar Kreta” lachte Roy.
“Kreta” zei JP vol afkeer. Dat vond hij veel te toeristisch. “Waarom komen ze niet gewoon hier?”.
“Nee, dat wil Elke niet. Ze is met 2 vriendinnen. Dat zou ze alleen maar lastig voor je vinden”.
“Welke last kan ik nu hebben van 3 vrouwen?” lachte JP. “Ze kunnen hier voor niets verblijven. Ik moet toch werken, dus zit voornamelijk in mijn kantoor of in de zon. Van mij hebben ze geen last”.
“Ik zal het ze voorstellen” zei Roy.

Een half uurtje later werd er weer gebeld. Het was Elke dit keer. “Vind je het echt goed JP?” vroeg ze. “Vind je het niet vervelend?”.
Hij verzekerde haar dat hij het niet vervelend vond en juist wel behoefte had aan een beetje gezelschap. Op de achtergrond hoorde hij vrouwelijk gejuich.

Een paar weken later was het dan zo ver. JP ging naar de haven om met zijn boot naar het grotere eiland te varen. Het eilandje waarop hij woonde had namelijk geen vliegveld. Er was wel een veerboot, maar hij wilde de dames een warm welkom heten.

Hij moest een tijdje wachten en besloot zijn hemd los te knopen en lekker op het dek van de zon te genieten. Hij dommelde een beetje in en werd weer wakker toen rolkoffers met veel lawaai over de vloer van de haven rolden.

“Hey JP!” klonk de stem van Elke. Hij sprong op en knoopte zijn hemd dicht. Hij begroette Elke met 3 zoenen. Daarna stelde ze haar vriendinnen voor:
Isabelle was een knappe brunette. Ietsjes voller, maar met mooie rondingen. JP was benieuwd hoe ze er in haar bikini uit zou zien.
En dan was er nog Olivia. Een echte blonde MILF. Ze was lang en haar benen leken eindeloos. Ze had smalle heupen, maar mooie volle borsten.

“Veel te lang geleden, maar je ziet er goed uit!” zei Elke toen JP hen de boot in hielp. In de tijd dat ze elkaar niet gezien hadden, waren ze beiden de 40 gepasseerd.
“Insgelijks” complementeerde JP haar.

Snel ging de boot van de kade af, richting het kleine eiland. In Nederland was het blijkbaar veel kouder, want de dames waren warm gekleed. Elke was de eerste die haar shirt met lange mouwen uittrok. Ze had er ook nog een hemdje onder. Zoveel lagen kleding had JP al tijden niet gezien hier in op het warme eiland. Dat shirtje ging ook uit en Elke ging trots in haar BH op de achterkant van de boot zitten met haar grote zonnebril op.
Bij de andere dames ging de bovenste laag ook uit, maar zij bleven zitten in hun hemdjes. JP wist dat Elke niet preuts was aangelegd, maar haar vriendinnen leken nog wat verlegen.

Zo konden ze de eerste zonnestralen opvangen toen JP de boot aanlegde.
“Hier zijn we dan” zei hij en gaf hen een rondleiding door het huis.
“Wauw! Het is echt prachtig!” zeiden Olivia en Isabelle.
“Ik kan niet wachten om in het zwembad te duiken”.
“Gaan jullie je maar even opfrissen” zei JP. “Dan ga ik nog even verder werken in mijn kantoortje. Doe alsof je thuis bent”.

De vrouwen leken het naar hun zin te hebben en van achter zijn PC gluurde JP even naar de 3 vrouwen in bikini. Ze zagen er geweldig uit. De grote borsten van Olivia leken een beetje te hangen. Het zag eruit alsof haar bikini het zwaar had.

JP besloot de wijnkoeler te vullen met ijs en een goede fles witte wijn te serveren. Dat vonden de dames wel lekker.
“JP, je vindt het toch niet erg als we topless zonnen?” vroeg Elke.
Olivia proestte bijna haar wijn uit. “Ik niet hoor!”.
“Nee, dat is helemaal niet erg” zei JP. “Zoals ik al zei: doe alsof je thuis bent”.
Elke trok haar topje uit en daar kwamen haar mooie bescheiden tietjes tevoorschijn. Het was al lang geleden dat JP ze voor het laatst gezien had. Hij moest zijn best doen om zijn erectie te verbergen.
Hij bleef gluren vanaf zijn werkplek en de concentratie was helemaal verdwenen. In plaats daarvan schonk hij nog wat wijn in. Isabelle had nu ook haar bikini uitgetrokken. Ze zag er geweldig uit.
“Pas op dat je borsten niet verbranden” zei hij serieus.
“Bedankt, JP” zei ze een beetje blozend en begon zich in te smeren met zonnebrand.
Het voelde goed voor hem om de charmeur uit te hangen bij deze 3 vrouwen.
“Mag ik erbij komen zitten?” vroeg hij ‘s avonds.
“Natuurlijk, het is jouw huis!” giechelde Elke die al genoeg op had. De vrouwen waren giechelig en aanhankelijk. JP begon te fantaseren wat er allemaal kon gebeuren, maar niets van dat alles gebeurde. De dames waren moe van de zon en de wijn en wilden al vroeg naar bed.

JP deed de afwas terwijl de vrouwen stonden te giechelen in de badkamer en daarna naar bed gingen. Daar ging het allemaal nog even verder. Waarschijnlijk hadden ze zelf niet door hoe lawaaierig ze waren.
“Fuck hij is leeg” klonk de stem van Isabelle.
“Wat is leeg?” klonk de stem van Olivia. “O, Jezus Isa. Dat wilde je toch niet echt gaan gebruiken met ons op 1 kamer?”
“Ik kan het ook niet helpen dat ik geil ben! Elke heb jij nog batterijen?”.
“Nee, misschien heeft JP die wel”.

JP wist niet precies waar het over ging, maar hij had wel een vermoeden. De deur ging open en daar kwam Isabelle aan. Ze droeg een sexy nachtjapon die een beetje doorschijnend was.
“JP, heb jij toevallig een paar batterijen?” vroeg ze. “Het is voor mijn zaklamp”.
Wat kon zij slecht liegen.
“Nee, ik heb geen batterijen, maar ik heb hier wel een andere zaklamp voor in het donker” zei hij plagerig. Hij pakte een zaklamp uit de la en gaf het haar. Een beetje teleurgesteld droop ze af.

De volgende dag hadden ze alle 3 hoofdpijn.
“Jouw schuld, JP!” zei Elke plagend. “Jij gaf ons al die wijn”.
JP bood aan om met zijn Jeep het eiland te laten zien aan de vrouwen. Weer kwam er niets terecht van zijn plan om te werken, maar dat maakte niet uit.

Zo reden ze over het zonnige eiland, muziekje aan en de dames leken hun kater wel weer te boven te komen. Daarnaast leek de trillende laadbak van de auto de ook wel het een en ander teweeg te brengen bij de vrouwen. Er werd veel gelachen en blijkbaar was Olivia in het verleden model geweest. JP vond het eigenlijk niet verrassend.
Ze had al veel gereisd en blijkbaar in de jaren ‘90 al wat pikante foto’s op exotische locaties geschoten.
“Dat is verleden tijd” piekerde ze.
“Je ziet er anders nog steeds uit als een model” zei JP. Ze bloosde een beetje.

Elke pakte haar telefoon en liet JP een plaatje zien. Het kwam uit een mannenblad lang geleden, maar het was onmiskenbaar een jonge Olivia die verdeeld over 2 pagina’s op haar knieën in het zand zat. Met haar hand verborg ze haar vagina, maar haar grote borsten waren vol in beeld en ze keek erg geil naar de camera.

JP merkte dat er iets in zijn broek begon te groeien van het kijken naar dit plaatje. “Kom op Elke geef terug” zei Olivia, die de telefoon afpakte. De dames begonnen weer te klieren en JP begreep niet waarom Olivia zich schaamde voor de oude foto’s met haar mooie lichaam. Daar mocht ze toch juist trots op zijn?

“Ik heb eigenlijk wel zin om naar het strand te gaan” zei Isabelle.
“Ja, JP! Wat is het mooiste strand hier?” riep Elke.
“Het mooiste strand is hier vlakbij” zei JP. “Mooi afgelegen, onontdekt door toeristen dus er komt zelden iemand”.
“Laten we daar naartoe gaan!” zei Elke en iedereen stemde in.
“Ik moet er wel bijvertellen dat het een naaktstrand is” zei JP.
Isabelle moest daar een beetje om giechelen.
“Als er toch bijna niemand komt, kunnen we daar toch ook wel onze bikini aanhouden” vroeg Olivia.
“Waarvoor? Er is toch niets om je voor te schamen als er niemand komt?” vroeg Elke.
“Dames, jullie hebben sowieso niets om je voor te schamen. Jullie zijn stuk voor stuk bloedmooi” zei JP.
De 3 veertigplussers waren wel erg gevoelig voor complimentjes.

Zo parkeerde JP de Jeep even later bij de verlaten parkeerplaats. Ze gingen een trap af richting het strandje.
“Wauw! Is het prachtig!” zei Elke. De handdoeken werden neergelegd.

Elke trok haar jurkje uit. Ze schaamde zich totaal niet. Gelukkig maar, want JP begon zich al zorgen te maken. Ze droeg een eenvoudige witte BH en een witte string. JP kwam hier heel vaak en trok al snel zijn shirt uit en daarna ook zijn broek. Het voelde goed dat de dames toch wel een beetje onder de indruk waren van zijn lichaam.
Elke maakte haar BH los en liet deze van zich af glijden. Haar string ging ook uit en zo ging ze lekker met haar benen een beetje uit elkaar op de handdoek liggen.
Toen JP haar kutje een paar jaar geleden gezien had, was deze nog helemaal gladgeschoren, maar nu waren er mooie verzorgde haartjes te zien.
Ze zag hem gluren. “Dit is weer de mode” lachte ze sexy.
Ze leunde op haar onderarmen en zo staken haar mooie stevige borsten met haar lieve kleine tepels mooi vooruit richting de zon.

JP kon er niets aan doen dat zijn pik begon te groeien en hij had niets om het te verbergen.
Natuurlijk hadden Olivia en Isabelle het gezien, maar ze negeerden het. Ze begonnen nu een hun topjes en rokjes uit te trekken. 2 goedgevulde BH’s kwamen tevoorschijn.

Isabelle was de eerste die haar grote borsten weer ontblootte en daar kwam ook haar poesje. Net als Elke was deze bedekt met een mooi laagje haartjes.
Olivia moest er ook aan geloven. Ze trok haar mooie lingerie uit en daar kwamen de grootste borsten tevoorschijn. Ze waren aanzienlijk minder stevig dan op de foto, maar JP vond het er geweldig uitzien. Zijn penis stak fier vooruit.
Een beetje giechelend ging Olivia nu naast de anderen liggen en JP zag dat zij haar kutje nog wel spiegelglad geschoren had.
De zonnebrillen gingen op en de dames gingen languit in de zon liggen. JP vroeg af of ze hem met opzet die gelegenheid gaven om zo nu en dan stiekem te gluren. Hij had de beste plek met Elke links naast hem en Isabelle en Olivia rechts.
Hij schaamde zich niet eens meer voor zijn grote paal die een schaduw op zijn buik maakte. Hij fantaseerde een beetje en toen voelde hij ineens het lichaam van Elke tegen zich aan. Haar harde tepeltjes tegen zijn borst. Zij was anderhalve kop kleiner dan hij.
Haar handen streelden gretig zijn zijn kruis.
"Mmm, lekker", fluisterde ze en keek hem geil aan.
Olivia was rechtop gaan zitten en keek met grote ogen naar Elke en JP.
Ook Isabelle had nu door wat er gaande was. Ze leek er een beetje van te schrikken, maar ze schrok nog meer toen ze de hand van Olivia over haar borst voelde.
Ze wilde protesteren, maar gaf er gewoon aan toe. Ze opende haar mond en bracht haar gezicht naar de pik van JP. Olivia bleef haar maar strelen.
Elke begon langzamer aan zijn pik te trekken en gaf Isabelle de ruimte. Elke bleef spelen met zijn ballen.

Isabelle zoog geweldig. Ze had zoveel meer ervaring dan die jonge grietjes die JP hier wel eens surflessen gaf. Wat een geweldige vrouw!
Ineens klonk er een kreun uit haar zuigende mond. Olivia streelde over het kutje van Isabelle.

JP moest zich inhouden om niet direct haar mond te vullen met zijn zaad.
“Ooooh, rustig meiden!” wist hij nog net uit te brengen.

Isabelle trok zich lachend terug. Hij keek naar Olivia die diezelfde geile blik in haar ogen had als op de foto. Ze klom bovenop hem. In tegenstelling tot de andere 2 vrouwen was ze helemaal glad geschoren. Eenvoudig schoof ze haar drijfnatte kutje over zijn pik.

Ritmisch bewoog ze op en neer, terwijl Isabelle over haar klitje begon te strelen. Haar grote borsten stuiterden bij iedere diepe stoot. Elke klom nu ook bovenop JP en duwde haar kutje tegen zijn kreunende gezicht. Ze haartjes voelden lekker zacht. Gretig begon hij aan haar klitje te likken en ze kreunde het uit. Gewillig draaide ze over zijn gezicht.

Olivia zocht steun bij het lichaam van Elke, terwijl Isabelle haar beide vrouwen verwende. Hun lijven kronkelden om JP heen.

“Oooooh! Ooooooh!” kreunden Elke en Olivia in koor. Het galmde tegen de rotswand toen de beide vrouwen gillend klaarkwamen. JP moest zich ook inhouden om niet het kutje van Olivia vol te spuiten.

Ze speelden met elkaars borsten, terwijl ze van JP afklommen. Wijdbeens ging Elke op haar rug op de handdoek liggen.
“Kom op JP, neuk me!” kreunde ze, maar Isabelle wilde nu ook genot van hem en kroop bovenop Elke. Hun tongen verstrengelden direct in elkaar. JP stak zijn pik in het kutje van Isabelle en neukte haar flink. Toen wisselde hij naar het kutje van Elke.
Isabelle draaide gewillig met haar dikke billen. JP sloeg er een keertje tegenaan, omdat ze zo ongeduldig was. Toen wisselde hij weer naar het kutje van Isabelle.

Zo ging het door en Olivia was weer bekomen van haar eerste orgasme en hunkerde naar meer. Ze ging met haar benen uit elkaar voor de kreunende mond van Isabelle liggen. Deze begon voor het eerst in haar leven een andere vrouw te beffen, maar ze was er blijkbaar erg goed in.

JP was trots op zijn uithoudingsvermogen, want hij hield het langer vol dan de 3 vrouwen die allemaal een keer klaarkwamen, terwijl hij Elke en Isabelle afwisselend neukte.

Nu hield hij het echt niet langer. Olivia had dat het eerste door en duwde hem achterover. Met haar tong begon ze aan zijn ballen te likken. Hij kreunde het uit, terwijl ze 2 andere vrouwen zich bij haar voegen. Ze vochten bijna om zijn penis in hun mond te nemen. Ze plaagden hem met hun tongen over zijn eikel, zijn ballen en zijn liezen. Ze maakten hem gek van verlangen. Toen ging zijn pik van mond tot mond. Ze zogen aan zijn eikel en zeker Isabelle nam hem heel diep, tot in haar keel.
Hun hoofden bewogen om de beurt ritmisch op en neer, tot hij het echt niet langer uithield. Met een luide grom, spoot zijn zaad over de 3 gezichten.

Het was zo ontzettend veel. De vrouwen lachten geil, terwijl de dikke druppels in hun monden, haren en zelfs in het oog van Elke kwam. Het hinderde niet en Olivia likte het zorgvuldig weg. JP genoot van het uitzicht hoe de vrouwen elkaar schoonlikten als jonge poesjes. Zo tongden en zaad ging van mond tot mond tot het allemaal verdwenen was.

Samen speelden ze nog een tijd in de zee en in de Jeep terug naar het huis belden Olivia en Isabelle met hun mannen. Ze vertelden over de mooie stranden, maar niets over wat daar allemaal gebeurd was. Ook JP pakte zijn telefoon en belde met zijn opdrachtgevers, want van werken zou deze week niets terecht komen, maar dat vond hij helemaal niet erg.
Lees verder in: Vriendinnenuitje 2020
Trefwoorden bij dit verhaal: Groepsex, Milf, Naaktstrand, Vriendinnen, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vakantie In Sloten, ... - 2Door: Teun
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"De caravandeur slaat achter me dicht. Ik vind in mijn zak het briefje van Robert kom je vanavond eten, Grote Beer t o de camping. Als ik het weer lees, begint mijn lichaam te reageren. Ik gooi het briefje op de grond in de hoop dat Bart het vindt. ..."
28-04
8.3
Hard Geneukt Door ...Door: Maria 20425
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kut, Kutje, Pijpen, Slet, Sletje,
"George en ik genieten van onze vakantie aan zee in Domburg. Bij ons vakantiehuisje hebben we een tuin. We hebben het laatste huisje en daardoor zitten we lekker beschut. Hierdoor kunnen we heerlijk naakt door de tuin lopen, liggen of zitten. Niemand ..."
27-04
8.9
Vakantie In Sloten, ... - 1Door: Teun
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"Goedemorgen liefste. Ik streel Bart, mijn man, in zijn kruis. Ik streel zijn pik en ballen. Hij zakt weg in een poel van lust, wetend dat het niet tot een ontlading komt. Ik vind het heerlijk om hem op te geilen, maar al maanden geldt een k..."
27-04
8.0
Kort, Krachtig & ... - 4Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Flirten, Keuken,
" In de reeks Kort, krachtig en clich komen ingekomen suggesties belevenissen voor verhalen aan bod, welke niet direct tot een kenmerkend lang verhaal in aanmerking kwamen, maar waar genoeg lezers toch plezier aan kunnen beleven. De situaties zij..."
25-04
8.8
Vakantie In SlotenDoor: Teun
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"Goedemorgen liefste. Ik voel haar handen strelen over mijn lichaam. Ze zakken af naar mijn kruis en strelen mijn pik en ballen. Ik zak weg in een poel van lust, wetend dat het niet tot een ontlading komt. Ze vindt het heerlijk om mij op te geilen, ma..."
25-04
7.9
Onze Huisvriend - 2Door: Fantasia
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Milf,
"De dagen daarna leek het een beetje alsof we in een roes leefden. Het leven ging door, werk, Sanne maar Wim bleef elk uur in mijn hoofd zitten. En duidelijk ook bij Inge. Want hoe nu verder Logisch natuurlijk een vervolg date waarin er geneukt zou w..."
23-04
9.2
Ze Bedriegt Me, ...Door: Arne
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Milf, Vernederen,
"Diep vanbinnen hou ik van een hoer, een slet in de puurste vorm. ze bedriegt me en dat vind ik leuk maar ook ergens niet leuk. Ik kan er niets aan doen en het zeker niet weerstaan. Haar bruine haar, helder blauwe ogen, gebruinde gevormde lichaam... z..."
22-04
8.1
Onze Huisvriend - 1Door: Fantasia
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Milf,
"Het is achteraf wel heel duidelijk dat door alle acties om mijn seks fantasie werkelijkheid te laten worden, onze relatie een andere wending heeft gekregen. Dus mijn schuld. Of eigenlijk onze seksrelatie. Nee, de seks binnen onze relatie. Zo moet ik ..."
22-04
9.2
Het Leven Van Een CeoDoor: Lars20705
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Dominantie, Werk,
"Mijn naam is Lars en ik ben CEO van een groot bedrijf binnen de horloge wereld. Op mijn 22e ben ik dit bedrijf ooit zelf gestart en vandaag de dag ben ik nog steeds onderdeel van het team. Ik ben inmiddels 34 jaar oud, maar voel me nog steeds 22 jaar..."
18-04
8.0
Mijn Oudere Minnaar - 1Door: Gertjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnaar, Neuken, Oudere Mannen, Pijpen,
"Sinds jaren ga ik iedere maandag en donderdagavond op bezoek bij ome Jan en tante Jo, wat eigenlijk geen fam is, van jongs af waren zij altijd bij mijn ouders over de vloer. Ook nu ga ik Hilde 35 jaar , ondanks dat tante Jo overleden is no..."
15-04
8.7
Van Ontspanning Naar...Door: Charlie
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Ik wil jullie mee nemen in dit waargebeurde verhaal. Joyce verteld. Mijn naam is Joyce, ik ben 32 ongeveer 1.75 mtr lang en verder een normaal lichaam. Ik heb cup 75C voor de liefhebber en ik bezit enkele tattoos. Ik val voornamelij..."
13-04
8.3
Therapeutische Handeling ...Door: Arcadia
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Cowgirl, Kut, Kutje, Likken,
"Er was een afspraak met de therapeute Renee bij mij thuis, Maar dit was ik vergeten. Mijn vrouw was een dagje weg. Er waren wat problemen in het gezin en de therapeute hielp ons daarmee. Renee belde aan en ik maakte open. Kom binnen en doe ..."
11-04
8.9
Shemale