62.754 Gratis Sexverhalen
Datum: 07-02-2020 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 46528x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Vriendinnenuitje 2019
Na hun vakantie in Griekenland namen de vrouwen zich voor om meer te genieten van hun seksleven en meer open minded te zijn. Het lukte voor Elke slechts een beetje, want ze durfde haar man niets te vertellen over wat er allemaal gebeurd was.
Isabelle vertelde ook niets over het hele gebeuren, maar begon wel meer te experimenteren samen met haar man. Hun seksleven bloeide weer helemaal op. Daar was ze JP erg dankbaar voor.

“Komen jullie weer een keer naar Griekenland?” stuurde JP op een dag naar Elke. “Voorlopig niet” stuurde ze terug. “Na een discussie dat Olivia nog nooit in een sauna geweest is, hebben we besloten om in januari naar Zweden te gaan”.
“Waar?” stuurde JP terug. “Want in januari ben ik in Stockholm”.
Ze stuurde de locatie. Helaas was het wel een paar uur rijden vanaf Stockholm.
“Dan gaat het helaas niet lukken” stuurde JP terug.
Elke vond dat wel jammer.

Zo waren de 3 vrouwen in januari in Zweden. Er lag veel sneeuw en ze zaten in een afgelegen hutje. Verderop in het bos stond een ander hutje. Dat was hun privesauna.
“Gelukkig is het een privesauna” zei Olivia “want zo naakt rondlopen met andere mensen is niets voor mij”.
Isabelle en Elke vertelden haar dat er niets engs aan was, maar dat ze zich nu geen zorgen hoefde te maken.
Zo werd de sauna lekker opgestookt, terwijl ze hun spullen uitpakten in de blokhut en lol hadden om de douanier op het vliegveld die verbaasd had gekeken naar de vibrator in de handbagage van Isabelle.

JP was met zijn grote gehuurde Volvo SUV onderweg naar het vliegveld van Stockholm. Hij stond op het punt om terug te vliegen naar zijn Griekse eiland waar het weer lekker warm was. Hij dacht aan Elke en de andere vrouwen.
Zo reed hij door naar de autoverhuur en vroeg de man daar of hij de Volvo nog een paar dagen langer kon huren. Gelukkig kon dat. Hij controleerde de sneeuwkettingen en ging richting de locatie die Elke hem gestuurd had. Eerst wilde hij bellen, maar het leek hem leuker om hen te verrassen met zijn bezoek.

De sauna was ondertussen flink opgewarmd en zo gingen de 3 vrouwen door de sneeuw naar het saunahutje. Elke trok direct haar kleding uit, zodat haar kleine stevige borsten en haar behaarde kutje zichtbaar werd. Ze ging heerlijk met haar benen een beetje uit elkaar in de sauna liggen. Isabelle volgde snel met haar grote borsten en nam naast Elke plaats.

Olivia stond daar maar te aarzelen in haar ondergoed. “Serieus?” vroeg Elke een beetje geïrriteerd.
“We hebben je al vaker naakt gezien en we zijn hier als vrouwen onder elkaar in de middle of nowhere!”.
“En in Griekenland heb je gemerkt hoe leuk het uiteindelijk werd”.
“Ja, ik weet niet. Ik ben ook alweer bijna een jaar ouder dan toen” zei ze.
“Meid, stel je niet aan!” zei Isabelle kwaad. Ze sprong op en trok de slip van Olivia omlaag alngs haar lange benen. Daar stond ze in haar blote, kale poes.
Ze wilde haar kutje verstoppen met haar handen en dat was voor Isabelle de kans op de BH van Olivia uit te trekken. Daar kwamen haar grote hangende borsten waar ze zich voor schaamde te voorschijn.
“He schreeuwde ze!”.
Isabelle pakte haar borsten. “Was dat nou zo moeilijk? Wees eens trots op je mooie slanke lijf. Ik ben meer dan 10 kilo zwaarder en klaag toch ook niet?”.
“Isabelle blijf van haar borsten af” zei Elke nu streng tegen haar.
“Het moet een gezellige week worden, dus niet nu al ruzie. We zijn hier om te ontspannen”.
Even was ze bang dat Olivia weg zou gaan, maar Isabelle was net op tijd met verontschuldigen.
“Sorry ik ben wat dominanter sinds Griekenland. Mijn man vindt dat ook wel geil”.
“Hmmm, vertel eens” zei Elke.

“Ik wil het niet horen!” zei Olivia bits die aan de andere kant van het bankje ging liggen. Zo bleven ze stil genieten van de lekkere warmte.

De temperatuur liep langzaam op in de sauna. Elke dacht terug aan hun geile vakantie met JP in Griekenland. Ze dacht aan Isabelle die zo heerlijk los was gekomen en zelfs Olivia, die helaas nu alweer terug bij af was. Ze keek naar Isabelle en was nog steeds verbaasd over haar uitval van net. Ze was normaal juist zo passief. Elke was degene die altijd het initiatief nam. Ze bedacht zich dat dat ook maar goed was, want zij had zojuist ingegrepen om hun vakantie te redden.

Een zweetdruppel liep langs haar nek omlaag over haar borst en bleef hangen aan haar tepel. Het kriebelde een beetje. Toen zag ze dat ook Isabelle verlekkerd naar de druppel aan haar tepel zat te kijken. Ze had zich al vaker afgevraagd of Isabelle een beetje bi was, vooral nadat ze zo gretig naar de grote borsten van Olivia had gegrepen.
Moest je daarvoor echt bi zijn? Want ze merkte dat dit hete hutje met 2 stomende milfs ook haar niet ongemoeid liet.

Isabelle merkte dat ze betrapt was en lachte ondeugend. Ze streelde over haar eigen bezwete borst. Isabelle boog haar hoofd naar Elke en begon te likken aan haar kleine tepel.

Ze voelde de geile tong van Isabelle over haar tepel. Dat voelde geil, maar Elke trok haar nog wat harder naar zich toe, zodat ze nog wat beter haar best moest doen.
Toen haar beide tepels stijf gelikt waren, draaide Isabelle zich naar Olivia die verbaasd zat toe te kijken. “Vind je het geil om zo naar ons te gluren?” vroeg ze streng.
“Uh… nee” stamelde Olivia.

“Lieg niet, geile meid!”. Een verlegen toeschouwer moedigde hen alleen maar aan om het showtje nog geiler te maken.
Isabelle trok elke omlaag tussen haar benen. Haar knieën op de hete saunavloer.
“Lik me maar lekker, geil befsletje!” zei ze.
Toen voelde ze de tong tussen haar schaamlipjes komen en het voelde geweldig. Strakker trok ze Elke tegen zich aan. Gretig deed Elke wat Isabelle van haar verlangde.

Het voelde zo zalig en Isabelle streelde langs haar bezwete lichaam dat tintelde van genot. Ze kreunde en kronkelde op het houten bankje. De kreun werd nog luider toen Elke op eigen initiatief begon te zuigen aan haar klitje. Het meest gevoelige dat Isabelle ooit had ervaren. Het geil lekte tussen haar benen. In haar ooghoeken zag ze nog net hoe Olivia zichzelf lag te vingeren.

Isabelle begon te schokken en te pulseren. Ongecontroleerd trok ze Elke aan haar haren tegen haar aan en toen leek ze bijna te stikken in de warme sauna. De harde galm was goed te horen daar alle houten wanden. Zo lekker was Isabelle nog nooit klaargekomen.

JP parkeerde zijn auto naast de blokhut en gluurde naar binnen. Geen teken van leven daar. Toen hoorde hij een luid gekreun uit het bos komen. Hij liep door de sneeuw die kant op en zag het kleine houten hutje staan. Wat een lawaai maakten de dames.
Door het raampje gluurde hij naar binnen en zag nog net hoe Olivia zich daar zat te vingeren, terwijl ze keek naar Elke die Isabelle befte.
Zijn pik begon direct te groeien en hij speelde een beetje met zichzelf toen Olivia ineens zijn kant op keek. Ze schrok en wilde wat zeggen, maar JP hield zijn vinger voor zijn mond. Ze moest stil zijn en dat deed ze.

Isabelle kwam langzaam weer bij zinnen na het heerlijke orgasme dat Elke haar bezorgd had. Ze kwamen weer naar elkaar toe en hun lijven gleden door het zweet zo soepel over elkaar heen. Hun lippen raakten elkaar en daarna hun tongen. Ze bleven elkaar strelen.

“Sorry, maar ik moet echt zo nodig plassen” zei Elke. “Ik wil me niet eerst aankleden om weer helemaal terug te lopen naar de blokhut”.
“Plas gewoon in de sneeuw” zei Isabelle. Daar moesten ze alle 3 zo hard om lachen dat Elke het echt niet meer hield. Ze stond op en liep naar de deur. JP kon zich nog net om het hoekje verstoppen.

Elke liep naar buiten, eerst richting de blokhut, maar toen hurkte ze naast een boom. De stoom kwam van haar mooie slanke lijf en een paar seconden later ook van de plas die uit haar stroomde. De andere vrouwen waren ook naar buiten gekomen om even af te koelen.

Isabelle besloop Elke van achteren en pakte haar beet. Haar vlugge vingers vonden het plassende kutje van Elke en deze was natter dan ze ooit voor mogelijk had gehouden. Eerst streelde ze over haar klitje, waardoor haar plas in het rond spetterde. Toen ze uitgeplast was, liet ze zonder moeite een vinger naar binnen glijden. Elke wankelde op haar hurken van genot.

Olivia ging naar JP toe en begroette hem zachtjes. “Je ziet er geweldig uit!” zei hij en dat wilde ze graag horen. Ze had kippenvel en haar grote tepels waren keihard. JP begon te spelen met haar warme borsten en haar enorm gevoelige tepels die warm waren van de sauna, terwijl de handen van JP ijskoud waren. Al snel verdween de hand van Olivia in de broek van JP. Al spelend keken ze toe hoe Isabelle een tweede vinger in het kutje van Elke liet glijden.

Isabelle kon het niet laten om ook een 3e vinger naar binnen te schuiven. Ze dacht terug aan iets waar ze met haar man mee geëxperimenteerd had: fistfucken. Haar man had grote handen en het was niet gelukt, maar haar handen waren kleiner en het kutje van Elke was heerlijk soepel.

Elke hield het niet langer op haar hurken en viel voorover. Gelukkig net naast de gele sneeuw. Isabelle tuitte haar vingers en liet zich langzaam naar binnen glijden. “Wat doe je?!” vroeg Elke een beetje geschrokken, maar Isabelle zei slechts: “Ssst, ontspannen schat”.
Elke kreunde het uit nu 4 vingers haar lichaam binnendrongen. De hand werd steeds breder en het kutje steeds krapper, maar Isabelle was vastbesloten. Ze drukte haar duim stevig tegen haar handpalm en maakte zich op voor de volgende etappe.

Isabelle plaatste haar andere hand op de billen van Elke. Ze beet op haar lip van concentratie en zette toen langzaam meer kracht. “Oooh, ja!” kreunde Elke.
Isabelle geloofde haar eigen ogen niet toen haar complete hand tot haar pols in het kutje van Elke verdween. Wauw!
Ook JP en Olivia stonden op een afstandje vol verbazing toe te kijken. Heerlijk trok ze hem rustig af, terwijl hij haar kutje verwende.

Verderop begon Isabelle stotende bewegingen te maken. Het ging zo makkelijk nu en het geil lekte langs haar polsen omlaag waar het zich vermengde met het zweet. “Geil sletje!” zei Isabelle tegen Elke die kreunde van genot. Ze gaf haar met haar vrije hand een pets op haar bezwete billen. Even kneedde ze erin en toen liet ze 2 vingers tegelijk in het kontje van Elke glijden. Haar geile onderlichaam was nu compleet gevuld.

Elke had het niet meer. Ze ademde zwaar en maakte luide kreunende geluiden. Haar lichaam spande zich aan. “O ja, o ja!” galmde het door het naaldbos. Haar kutje maakte woest soppende geluiden.
“Ooooh, Jesus!” Elke kon geen woorden meer uitbrengen. Haar rug kromde zich en haar hele lichaam spande zich aan. Het kutje trok strak om Isabelles pols toen ze gillend klaarkwam. Het was tot ver in de bossen te horen, maar voor Elke maakte het niet uit. Dit was haar meest intense orgasme ooit.

Kronkelend in de sneeuw probeerde ze zich, toen ze eenmaal terug op aarde was, te bevrijden van Isabelles vuist, die haar nog steeds in haar greep had. Het lukte met wat moeite en toen viel hen pas op hoeveel ze afgekoeld waren. Ze hadden kippenvel en rilden van de kou en het genot.

Toen ze om zich heen keken, zagen ze JP staan.
“Wat doe jij hier?” vroeg Isabelle opgelaten.

Isabelle kwam naar hem toe. Ze streelde over zijn spieren en over de harde paal waar Olivia al mee aan het spelen was.

Ze gaf hem een heerlijke geile tongzoen. “Welkom. Laten we maar lekker de warme sauna ingaan”.

JP begon zich uit te kleden. Ondertussen namen de vrouwen plaats op de bankjes van de sauna. Elke in het hoekje, bijkomend van haar heftige orgasme van zojuist.
JP stapte binnen en zijn pik werd nog harder toen hij zag hoe Olivia en Isabelle elkaar aar lagen te strelen. Wat een heerlijke grote borsten hadden die dames.
Ze voelde en kneedde. Met haar vlakke hand gaf Olivia een tikje tegen de billen van isabelle. Die lachte geil. Wat was die verlegen Olivia toch altijd een tijger als ze eenmaal loskwam.

Even bleef JP kijken hoe de 2 vrouwen streelden en zoenden.
Hij stapte naar de vrouwen en wendde hij zich tot Olivia. Hij gaf haar een kus op haar borsten. Met zijn tong ging hij rond haar tepel en toen zoog hij. Ze kreunde van genot en gaf een gilletje, terwijl Isabelle haar bleef strelen. Direct grepen ze naar zijn pik en begonnen ermee te spelen.

“Die lekkere dikke pik heb ik gemist” zei Isabelle.
Hij pakte de beide dames teder vast bij hun haren en begeleidde hun gezichten richting zijn ballen. De vrouwen wisten wat ze te doen stond en hij voelde hun geile tongen al over zijn gladde balzak. Wat voelde dat heerlijk.

Olivia streelde met haar handen over zijn benen, toen ze op haar knieën voor hem kwam zitten. Even later sloot ze haar mooie mond om zijn harde pik. Vol verlangen liet JP haar begaan.

Isabelle zorgde ervoor dat Olivia nog wat meer haar best deed.Ze pakte haar haren bij elkaar en duwde zijn pik dieper in haar keel. Oliva snakte naar adem toen de pik haar keel binnendrong. Het was heerlijk en JP was even bang dat hij nu al zou klaarkomen.

Gelukkig stopte Olvia nog net op tijd voordat hij haar mond zou volspuiten. Lachend kwamen ze op de bank zitten met hun ronde billen naar hem toe die glommen van het zweet. Wauw! Isabelle had echt een enorme grote volle kont.

Met zijn harde pik kroop hij achter Olivia. Hij kneede in haar dikke billen. De 2 vrouwen wisselden een geile blik. Hun tongen gingen heerlijk over elkaar. Hun speeksel ging van mond tot mond. Met 2 vingers vingen ze hun spuug op en smeerden het over elkaars anus. Wat een geil gezicht was dit. JP keek in de richting van Elke die met haar klitje speelde terwijl ze toekeek.

JP pakte zijn harde paal vast en duwde zijn eikel tegen de anus van Olivia. Met lichte druk duwde hij door en meteen floepte zijn pik naar binnen. Ongelofelijk hoe lekker strak deze MILF nog was. Ze kreunde luid. Hij greep haar heupen vast en maakte zich klaar om haar te neuken als een ervaren slet.
Met kracht drong hij centimeter voor centimeter binnen in haar kontje. Tot zijn strakke buik haar ronde billen raakte.
Ze schoof heen en weer met het pompende ritme, met haar hangende borsten bungelend onder haar lichaam. Hij voerde het tempo op, zodat de pompende beweging nog meer geluid maakte. Ook Olivia begon steeds luider te kreunen.

Isabelle wilde niet alleen maar toekijken en kroop tussen hen in. Met haar gezicht vlak achter de billen van Olivia. Ze likten met lange halen over zijn penis, terwijl deze in Olivia stootte. Dat voelde zo intens voor JP en blijkbaar ook voor Olivia die nog luider begon te kreunen.
“Ooooh ja!!” galmde het in de sauna.

Op dat moment trok Isabelle zijn pik terug uit de kont en nam direct zijn plek in door haar gezicht tussen de dikke billen van Olivia te duwen en haar sterretje grondig te likken. Ze stak 2 gretige vingers in het kutje van Olivia die nu nog luider begon te kreunen.

Zo snel hij kon kroop hij achter Isabelle. Nu was het haar beurt om in haar kont geneukt te worden.

Ondertussen hield Olivia het niet langer en kwam met een oorverdovende gil klaar.

Gecontroleerd neukte JP Isabelle zo hard hij kon. Het voelde heerlijk hoe deze geile MILF haar vriendin diep aan het rimmen was, terwijl hij haar enorme kont om zijn eigen lul had. Hij gromde en tot zijn spijt merkte hij dat hij dit heerlijke genot niet lang vol zou houden.

Hij minderde wat tempo, terwijl hij Isabelle nog even lekker verder liet likken. Toen trok hij ruw zijn pik uit haar kont en deed een stap achteruit. Olivia gaf een gilletje toen Isabelle stopte met likken.

De vrouwen kropen op elkaar, terwijl ze aan elkaars kutjes likten. Ze kreunden en gilden en kwamen al snel weer met een genadeloos luide gil klaar.

“Kun je weer JP?” vroeg Elke die uitnodigend wijdbeens aan de andere kant zat.
Ze was drijfnat toen hij makkelijk bij haar binnendrong. Zijn ballen zwaaiden al stotend tegen haar lichaam. Er kwam een heerlijk soppend geluid van hen af en Elke kreunde nu luid met haar vriendinnen mee.
“Ooooooh! Ooooooh ja!!! Ooooh ja!” klonk het niet alleen door de hele sauna, maar ook door het omliggende naaldbos.
JP voelde hoe haar kutje om zijn harde pik samentrok. Gillend kwam Elke klaar.
Hij stootte in een rustig tempo stevig door in haar ervaren kutje, terwijl hij haar de kans gaf om bij te komen. Toen zag hij ineens Olivia en Isabelle als roofdieren op hem af stappen.

JP wist niet wat hem overkwam toen alle 3 de vrouwen tegen hem op klommen en hem op het bankje dwongen. Daar zat hij onderuit gezakt. Als wilde dieren kropen de vrouwen bovenop hem en gingen om de beurt met hun mond naar zijn pik.
Eerst Elke, maar Olivia hielp al snel door haar mooie volle lippen tegen zijn volle balzak te plaatsen. Ook Isabelle was ergens met zijn lichaam bezig, maar JP kon het allemaal niet meer bijbenen. De vrouwen bewogen hun hoofden krachtig op en neer. Ze wisselden en zijn pik van mond tot mond.

Hij kreunde en gromde en ging het nu echt niet lang meer volhouden. De vrouwen wisten dat en dat moedigde hen alleen maar aan. Zijn pik begon krachtig zaad te spuiten. Het zaad spoot over de gezichten van de vrouwen. Het bleef maar komen. Enorme hoeveelheden belandden op de gezichten van de vrouwen en al strelend begonnen ze het van elkaars wangen te likken.

Wat een geil showtje zag hij hier voor zich, terwijl hij weer op adem moest komen.

“Ik moet nodig afkoelen buiten” zei hij, toen hij daar eindelijk weer de kracht voor had.
“Wij ook!” zeiden de vrouwen in koor. “We zijn echt zo blij dat jij hier ook weer bent, JP!”.
Trefwoorden bij dit verhaal: Groepsex, Sauna, Vriendinnen, Vuistneuken, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vakantie In Sloten, ... - 2Door: Teun
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"De caravandeur slaat achter me dicht. Ik vind in mijn zak het briefje van Robert kom je vanavond eten, Grote Beer t o de camping. Als ik het weer lees, begint mijn lichaam te reageren. Ik gooi het briefje op de grond in de hoop dat Bart het vindt. ..."
28-04
8.3
Hard Geneukt Door ...Door: Maria 20425
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Borsten, Dikke Tieten, Grote Borsten, Kut, Kutje, Pijpen, Slet, Sletje,
"George en ik genieten van onze vakantie aan zee in Domburg. Bij ons vakantiehuisje hebben we een tuin. We hebben het laatste huisje en daardoor zitten we lekker beschut. Hierdoor kunnen we heerlijk naakt door de tuin lopen, liggen of zitten. Niemand ..."
27-04
8.9
Vakantie In Sloten, ... - 1Door: Teun
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"Goedemorgen liefste. Ik streel Bart, mijn man, in zijn kruis. Ik streel zijn pik en ballen. Hij zakt weg in een poel van lust, wetend dat het niet tot een ontlading komt. Ik vind het heerlijk om hem op te geilen, maar al maanden geldt een k..."
27-04
8.0
Kort, Krachtig & ... - 4Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Flirten, Keuken,
" In de reeks Kort, krachtig en clich komen ingekomen suggesties belevenissen voor verhalen aan bod, welke niet direct tot een kenmerkend lang verhaal in aanmerking kwamen, maar waar genoeg lezers toch plezier aan kunnen beleven. De situaties zij..."
25-04
8.8
Vakantie In SlotenDoor: Teun
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Vakantie,
"Goedemorgen liefste. Ik voel haar handen strelen over mijn lichaam. Ze zakken af naar mijn kruis en strelen mijn pik en ballen. Ik zak weg in een poel van lust, wetend dat het niet tot een ontlading komt. Ze vindt het heerlijk om mij op te geilen, ma..."
25-04
7.9
Onze Huisvriend - 2Door: Fantasia
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Milf,
"De dagen daarna leek het een beetje alsof we in een roes leefden. Het leven ging door, werk, Sanne maar Wim bleef elk uur in mijn hoofd zitten. En duidelijk ook bij Inge. Want hoe nu verder Logisch natuurlijk een vervolg date waarin er geneukt zou w..."
23-04
9.2
Ze Bedriegt Me, ...Door: Arne
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Cuckold, Cuckolding, Milf, Vernederen,
"Diep vanbinnen hou ik van een hoer, een slet in de puurste vorm. ze bedriegt me en dat vind ik leuk maar ook ergens niet leuk. Ik kan er niets aan doen en het zeker niet weerstaan. Haar bruine haar, helder blauwe ogen, gebruinde gevormde lichaam... z..."
22-04
8.1
Onze Huisvriend - 1Door: Fantasia
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Cuckold, Cuckolding, Groot Geschapen, Grote Lul, Jong En Oud, Milf,
"Het is achteraf wel heel duidelijk dat door alle acties om mijn seks fantasie werkelijkheid te laten worden, onze relatie een andere wending heeft gekregen. Dus mijn schuld. Of eigenlijk onze seksrelatie. Nee, de seks binnen onze relatie. Zo moet ik ..."
22-04
9.2
Het Leven Van Een CeoDoor: Lars20705
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Baas, Dominantie, Werk,
"Mijn naam is Lars en ik ben CEO van een groot bedrijf binnen de horloge wereld. Op mijn 22e ben ik dit bedrijf ooit zelf gestart en vandaag de dag ben ik nog steeds onderdeel van het team. Ik ben inmiddels 34 jaar oud, maar voel me nog steeds 22 jaar..."
18-04
8.0
Mijn Oudere Minnaar - 1Door: Gertjan
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Minnaar, Neuken, Oudere Mannen, Pijpen,
"Sinds jaren ga ik iedere maandag en donderdagavond op bezoek bij ome Jan en tante Jo, wat eigenlijk geen fam is, van jongs af waren zij altijd bij mijn ouders over de vloer. Ook nu ga ik Hilde 35 jaar , ondanks dat tante Jo overleden is no..."
15-04
8.7
Van Ontspanning Naar...Door: Charlie
Reacties: 1
Lengte: Lang
" Ik wil jullie mee nemen in dit waargebeurde verhaal. Joyce verteld. Mijn naam is Joyce, ik ben 32 ongeveer 1.75 mtr lang en verder een normaal lichaam. Ik heb cup 75C voor de liefhebber en ik bezit enkele tattoos. Ik val voornamelij..."
13-04
8.3
Therapeutische Handeling ...Door: Arcadia
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Billen, Cowgirl, Kut, Kutje, Likken,
"Er was een afspraak met de therapeute Renee bij mij thuis, Maar dit was ik vergeten. Mijn vrouw was een dagje weg. Er waren wat problemen in het gezin en de therapeute hielp ons daarmee. Renee belde aan en ik maakte open. Kom binnen en doe ..."
11-04
8.9