Klik hier voor meer...
Door: Michael
Datum: 03-08-2021 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 13346
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Ik vind het altijd lekker om een stuk te wandelen. Het houd me fit, en er ligt een leuk park naast de deur. Een tijdje terug viel mijn oog op een vrouw - misschien rond de 25? Ze droeg strakke leggings met een topje, en liep met haar hond. Ik had haar op afstand gevolgd, mij verlekkerend aan haar bilpartij. Ik had haar nog niet eerder gezien, maar sinds die avond zag ik haar met regelmaat op mijn wandelingen. Met haar hond gaat ze meestal op vaste tijden, en ik paste mijn wandelschema daar op aan. Vaak volgde ik haar nu door het park, zij altijd in strakke leggings. Als ik wat dichterbij kwam, kon ik de uitlijning van haar ondergoed zien - meestal stringetjes. Soms liep ze met haar man. De lucky bastard, dacht ik dan, wanneer ik mij 's avonds aftrok met haar in gedachten.

Op een dag liep ik weer door het park, en zag haar in de verte. Ze was dit keer alleen, zonder man, en zonder hond. Toen ik dichterbij was, stopte ze plots, en boog diep voorover om haar veters te strikken. Ik stopte om van het uitzicht te genieten, haar strak gespannen kont met haar string nu goed zichtbaar tegen het dunne stof. Ik kon natuurlijk niet te lang blijven staren, dus liep ik door.

Een stukje verderop ging ik op een bankje zitten. Ik wilde ten slotte weer achter haar terecht komen. Ze speelde wat met haar telefoon en liep toen weer door. Maar net toen ze langs het bankje liep, ging ze pal naast me zitten. "Hoi!" zei ze vriendelijk. "Ik ben Lisa.". "Michael", antwoordde ik, en ik vroeg me af of ze me had zien staren. "Warme dag he?" vervolgde ze. Ik had moeite om niet naar haar stevige C-cup te staren, verhuld in een strak topje. "Zeker" zei ik, haar aankijkend. "Wordt er altijd wel geil van, die warmte" vervolgde ze. Ik wist even niet hoe hierop te reageren, maar mijn lul kwam direct tot leven. Ook Lisa had dit door, ik zag haar ogen afdwalen richting mijn kruis.

Ze stond op en maakte aanstalten om verder te lopen. "Mijn man is op werkbezoek en morgen pas terug.", zei ze nonchalant. Ze gaf me haar adres, het bleek vlak bij te zijn. "Kom over een kwartiertje langs. Als je meer wilt dan alleen staren.", zei ze grinnikend. Ze vervolgde haar wandeling terwijl ik haar nakijk, met een stijve lul in mijn shorts.

Een kwartiertje later liep ik richting haar huis. Het bleek een paar straten bij mij vandaan. Een mooi vrijstaand huis met een leuk tuintje. Ietwat nerveus belde ik aan. Even later opende ze de deur. Ze had nog steeds haar leggings en topje aan, en liet me binnen. Haar hond begroette me ook, maar ik had alleen maar aandacht voor Lisa. "Kom verder", zei ze, en met haar hond aan mijn zijde volgde ik haar de kamer in, mijn ogen op haar strakke kont gericht. "Frenkie, mand!" zei ze tegen de hond, en gehoorzaam ging hij in zijn mand liggen. "Ik zie je altijd wel staren hoor", zei ze glimlachend, terwijl ze op me af liep. "Mijn man heeft het ook door. Hij wordt er altijd geil van als hij andere mannen naar me ziet staren." Ze stond nu recht voor me. "Hij neukt me dan altijd extra hard.". Ze pakte mijn lul beet en kneep er in. "Ga jij me ook hard neuken, Michael?" vroeg ze, met een verlangende blik in haar ogen.

Ik draaide haar om en trok haar tegen me aan. Mijn kloppende lul tegen haar strakke billen. "Mmmm je bent al lekker hard" zei ze zachtjes, terwijl ze haar hoofd tegen mijn schouders legde. Ik plaatste een hand op haar heupen, mijn andere hand gleed omhoog richting haar borsten. Lisa drukte haar kont steviger tegen mij aan. De hand op haar heupen gleed tussen haar benen, en ik voelde de warmte van haar kutje afstralen. Ik drukte mijn hand tegen haar kruis en hoorde Lisa's ademhaling versnellen terwijl ik over haar kutje wreef. Ze bewoog heen en weer met haar heupen, mijn lul tussen haar billen glijdend, terwijl ik door bleef wrijven over de dunne stof van haar leggings. Ik voelde een nat vlekje ontstaan, en schoof mijn hand in haar leggings. Ik duwde het vochtige stof van haar stringetje opzij en duwde een vinger in haar natte kutje. "Mmmm jaa" kreunde ze. Met haar kont nog altijd tegen mij aan gedrukt begon ze wat neukbewegingen te maken om mijn vinger dieper naar binnen te krijgen. Ik voelde haar kutje soppen en duwde een tweede vinger naar binnen. Sneller begon ik haar te vingeren, en haar ademhaling nam toe. Na enkele minuten kwam ze kreunend klaar. Ik voelde haar kutje verstrakken rondom mijn vingers, en schokkend kreunde ze het uit. Ik liet mijn vingers uit haar glijden, en ze pakte mijn hand om vervolgens mijn vingers schoon te likken.

Vervolgens draaide Lisa zich om en zakte door haar knieƫn. "Jouw beurt" zei ze, terwijl ze mijn shorts omlaag trok. Mijn lul stond al hard overeind. Ze trok me een paar keer stevig af en begon mij vervolgens heerlijk te pijpen. Met diepe halen verdween mijn lul in haar mondje. Wat voelde dit heerlijk! Ze hield mijn kont vast met haar handen en pijpte me diep. Ik legde mijn hand op haar hoofd en begon terug te stoten. Licht kokhalzend bleef ze doorpijpen. Toen ik mijn hoogtepunt voelde naderen, stopte ik haar. "Nog niet", zei ik, terwijl ik haar overeind trok. Ik tilde haar op, en vouwde mijn handen onder haar kont. Ze sloeg haar benen om me heen en zoende me, terwijl ik haar op de rand van de tafel plaatste. Ik wreef weer over haar kutje, terwijl zij haar handen achter zich plaatste. Ze trok haar kont wat omhoog zodat ik haar leggings omlaag kon trekken. Ook haar string ging gelijk mee, en nu zat ze voor me in enkel een strak topje. Ik keek naar haar kaalgeschoren natte kutje, en boog naar voren.

Gewillig spreidde Lisa haar benen en pakte mijn hoofd beet toen ik deze tussen haar benen drukte. "Fuck dat is lekker" kreunde ze toen ik haar begon te beffen. Gretig likte ik haar kutsappen op. Ik verwende haar kutje met mijn tong terwijl zij over haar klitje begon te wrijven. Ik drukte mijn tong in haar terwijl ze wilder begon te wrijven. Al snel kwam ze weer klaar, en ik voelde een klein straaltje tegen mijn tong spuiten. Ik likte haar schoon en kwam weer overeind.

Ik pakte haar benen en gooide deze over mijn schouders heen. Ik drukte me richting haar toe en plaatste mijn lul tegen haar kut. Met een harde stoot ramde ik mijn lul naar binnen. "Fuuuuckkk!" kreunde ze. Met harde stoten neukte ik haar op de eettafel, terwijl aan de muur een trouwfoto van haar en haar man hing. De tafel schuift met elke stoot heen en weer. "Jaaaa" kreunde ze, "Lekker hard! Net als mijn man". De gedachte dat ze getrouwd is maakte mij nog geiler, en ik voerde het tempo op. Geil keek ze naar haar kutje, toekijkend hoe ik haar neukte. "Neuk me met je harde lul!" kreunde ze. Met steeds hardere stoten neukte ik haar. Vervolgens trok ik mijn lul uit haar kutje, en trok haar van de tafel. Zonder iets te zeggen draaide ik haar om en boog haar diep over de tafel, haar borsten tegen het blad gedrukt. Ik sloeg op haar kont en drukte mijn lul weer naar binnen. "Jaa jaaaa jaaa!" kreunde ze.

Met mijn handen stevig vasthoudend aan haar heupen begon ik weer op haar in te beuken. "Is dit hoe hij je neukt omdat je een aandachtshoer bent?" vroeg ik. "Is dat waarom je mij laat staren?" Ik sloeg haar kont weer. "Mmm jaa!" kreunde ze, terwijl mijn heupen hard tegen haar kont aan kletsten. "Hij straft me altijd goed!" Ik keek neer op haar geile reet en wreef over haar kontgaatje. "Straft hij je ook hier?" zei ik, terwijl ik op haar gaatje spuugde. "Neeeee!" riep ze, terwijl ze doorhad wat ik van plan was. Maar dit keer deed ik het straffen, en Lisa had niks te zeggen. Ik wreef mijn speeksel over haar gaatje. Vervolgens haalde ik mijn lul uit haar kutje en drukte deze tegen haar kont. "Neee asjeblieft!" Kreunde ze, maar echt overtuigend klonk ze niet. Ik drukte mijn lul met moeite in haar strakke kont. Luidkeels schreeuwde ze, maar al snel veranderden de kreten in genotskreunen. Ze sloeg haar vuist op de tafel en legde haar hoofd neer. "Fuuuck Michael" kreunde ze, terwijl ik het tempo opvoerde.

Met diepe stoten neukte ik haar kontje terwijl Lisa kreunend over de tafel gebogen lag. Met mijn lul in haar strakke kont hield ik het niet lang meer, en al snel spoot ik haar kont vol. "Jezus", kreunde ze, toen ik mijn lul uit haar kont liet glijden. Ze bleef zo even liggen, staand voor de tafel, haar tieten tegen het blad, half naakt. Ik zag wat zaad uit haar kontje druipen. Ik pakte wat keukendoekjes en veeg mijn lul schoon.

Net toen ik mijn shorts weer op had getrokken, viel mijn oog op een open keukenkastje. Ik zag een lampje branden, en realiseerde me dat het een webcam is. Verbaasd keek ik naar Lisa, die me grijnzend aankeek. "Freek zit boven" zei ze. "Hij wordt er altijd zo geil van als ik word nagekeken, en hij wilde wel eens zien hoe ik door jou zou worden geneukt." Nog altijd verbaast wist ik niet hoe hierop te reageren.

"Misschien doet hij de volgende keer wel mee", voegde ze toe. Ze gaf me nog een zoen en keek geil in de webcam. Vervolgens liet ze mij uit.
Lees verder in: Freek's Perspectief
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Beffen, Legging, Neuken, Park, Pijpen, Vreemdgaan, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...