62.728 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 12-01-2018 | Cijfer: 8.4 | Gelezen: 10331x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Na 10 jaar huwelijk hebben wij elkaar op seksgebied opnieuw ontdekt. Ook heb ik zelf dingen ontdekt die ik niet had verwacht. Ik ben een man van 35 jaar. Bijna 1.90 meter en helaas redelijk op gewicht, maar ook daar zijn we dit jaar actief mee bezig en heb een kaal hoofd die ik om de 2 dagen scheer (net als de rest).

Mijn vrouw (Wendy) 32 jaar 1.67meter en ook iets te zwaar. Al zegt iedereen en ook ik dat het haar heel goed staat. Lekker benen en een volle kont. Ze heeft kleine borsten die lekker puntig vooruit steken. Ze heeft lang donkerblond haar.

Zoals gezegd zijn we dit jaar 10 jaar getrouwd en hebben 2 jonge kinderen. We werken beide hard en hebben het echt heel goed met elkaar. De seks is/ was altijd wat moeilijk. Dit omdat ik een hoog libido heb en mijn vrouw wat minder. Tot dusver niks bijzonders.

Wendy heeft alleen in een vorige relatie nogal wat minder prettige ervaringen gehad.

Hierdoor hebben we het altijd heel basic gehouden.

Natuurlijk hebben we wel wat geprobeerd. Af en toe een klein speeltje of een pornofilm samen kijken. Veel meer gebeurde er niet en eigenlijk altijd seks in bed.

Het is niet zo dat ik klaag, want we hebben het goed. Ik vind het alleen heel spannend en lekker.

Dus probeer ik haar altijd wel over te halen, meestal zonder succes.

Meestal draagt ze werkkleding dus daar is niks geils aan, maar als we dan een keer weggaan en ze trekt een jurk of rokje aan begint er gelijk bij mij iets te steigeren. Helemaal als ze bij hoge uitzondering een paar mooie kousen met hoge laarzen aantrekt. Ze doet het dan voor mij, omdat ze weet dat het mij opwindt. Zelf heeft ze er naar eigen zeggen geen gevoel bij.

We praten er wel altijd openlijk over en ze weet dat ik een hogere “drang” heb.

Meestal genieten we heel erg van elkaar als we een hotel overnachting hebben. De spanning is er dan altijd en lijkt het wel of ze iets vrijer is.

Elke jaar gaan we naar een concert en hierbij boeken we dan altijd een overnachting.

Dit keer ook, maar deze keer wilde ze een wat mooiere kamer en een nachtje extra. Gewoon omdat we genoeg hebben meegemaakt het afgelopen jaar en we even wilde genieten zonder papa en mama te zijn. Normaal gesproken een normale kamer, maar nu had ik in het van der Valk Haarlem een Welness suite. Met werkelijk waar alles erop en eraan.

We hadden een lang weekend vrij genomen dus alle tijd. Het concert was op vrijdagavond en we konden vanaf 1400uur de hotelkamer op. Vrijdagochtend de kinderen naar school gebracht die ‘s-middags werden opgehaald door opa en oma. We hadden er lang naar uit gekeken en wilde eigenlijk gelijk gaan. Een soort van vakantiegevoel en je merkte gelijk dat we weer wat losser tegen elkaar waren. Wendy ging nog even naar boven de koffer in orde maken en de laatste dingen afmaken voordat we zouden gaan. Ik deed beneden alles even schoonmaken zodat we bij terugkomst niks meer hoefden te doen.

Het was rond de middag dat we in de auto stapten. Wel wat te vroeg, maar wachten kunnen we ook daar. We waren inderdaad een uurtje te vroeg, maar ze waren de kamer klaar aan het maken. We mochten een drankje doen in het restaurant. Wendy was aanhankelijker dan normaal en deed me vaak knuffelen. Dit soort kleine dingen gebeuren niet zoveel en net als een puber begint er gelijk een warm gevoel door me lichaam. Wat ze normaal ook niet doet is in het openbaar aan me zitten. Nu legde ze d’r hand op de bobbel van mijn broek. Ik glimlachte van oor tot oor.

Ondertussen kwam de receptioniste aanlopen. De kamer is klaar hoor, loopt u even mee?

Hand in hand als een verliefd stelletje liepen we achter haar aan.

We kregen de sleutel en gingen naar de kamer. Wat een prachtkamer!

Het concert begon pas om 2030 en het is 20 min van het hotel vandaan. Daarvoor gingen we eerst lekker eten daar in de buurt.

Zoals altijd deden we de koffer uitpakken en ging ik douche. Toen ik uit de douche kwam vroeg ze me of ik de sauna in wilde. We hadden toch nog een goed 4.5 uur over dus tijd zat. In de sauna, deed de warmte en haar mooie lichaam goed zijn werking. Ik had mijn ogen een beetje dicht en stiekem kijkend zag ik dat ze plaats nam op de houten vloer. Langzaam nam ze mijn harde eikel in haar mond.

Pijpen doet ze eigenlijk nooit dus ik was gelijk helemaal bij en streelde haar haren.

Zonder wat te zeggen nam ze mijn steeds harder wordende pik diep in haar mond.

Haar hand masseerde mijn ballen. Haar andere hand omvatte mijn dikke stam. Ik had niet zo heel veel nodig zo geil was ik. Om het moment dat ze stopte met mijn ballen masseren en mijn kontgaatje aanraakte spoot ik mij sperma haar mond in. Ze liep naar daarna gelijk naar de douche. Een prachtige douche waar je 2 douche koppen had. Dus ik ging er lekker naast staan. Ze gaf me een tongzoen waarbij ik me eigen zaad in me mond kreeg. Ik spuugde het direct omdat ik het niet verwacht had.

Ze lachte en zei gelijk dat ze het daarom nooit deed.

Tijdens het douche zakte ik door mijn knieën en likt aan haar heerlijke kutje.

Ze deed haar ene been over me schouder zodat ik haar diep kunnen beffen en haar aan kon kijken.

Ik vind het altijd een mega geil gezicht om haar te zien genieten. Likkend aan haar clit zag ik dat ook zij niet veel meer nodig had. Ze draaide zich om en deed haar tegen de muur.

Nu zat ik achter haar lekker billen. Die ik met mijn handen uit elkaar trok. Zo zag ik haar sterretje en likte eraan. Ze gaf een kreun en mij gaf dit aansporing verder te gaan. Langzaam likte ik haar ster. En duwde af en toe mijn tong naar binnen. Met haar haar hand ging ze naar haar klitje, maar die duwde ik weg. Met me tong neukte ik haar kontje en zonder aan haar kutje te zitten begonnen haar benen heftig te trillen en naar een paar tellen kwam ze dan ook klaar en ging ze door haar hurken. Ik bleef met me alweer harde pik achter haar zitten. Met haar rug naar me toe pakte ze met dr handen me pik beet en trok me net zolang af tot dat ik over haar rug heen spoot. Ik gaf haar een kus in d’r nek en stond weer op. De wangen bloosde en ze was duidelijk nog een beetje van de kaart.

Na het douche op de bank zitten met wat drinken. Zonder wat tegen elkaar te zeggen genoten we van elkaars warmte en rust lag ze tegen me aan.
Trefwoorden bij dit verhaal: Zomer, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Moeder En Dochter ... - 17Door: Westy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Moeder, Dochter,
"Olivia vermaakte zich prima met het vriendengroepje van Stef. Ze bezochten later op de avond nog een andere discotheek in Malia. Olivia hoorde er na een wat stroeve start nu helemaal bij. Naarmate de avond vorderde en er meer werd gedronken ..."
28-04
9.9
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen, Naakt, Likken,
" Johan en ik zijn op een Spaans resort. De eerste week is voorbij gevlogen met allerlei avonturen. En nu zijn mijn vriendin Anna en mijn dochter Iris ook gekomen voor de laatste week Let op dit is het laatste deel, misschien kun je beter..."
28-04
9.0
Vakantie Frankrijk - 4Door: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Frankrijk, Gay, Kut, Kutje, Naturist, Neuken, Piercing, Pijpen, Squirten, Vakantie,
" De vorige keer ging het over 1 seizoen nu ga ik verder met het volgende seizoen met de Vakantie in Frankrijk. Dit is het jaar waarin de pandemie Covid19 was. De wereld zag er toen op dat moment heel anders uit. We gingen toch naar Zui..."
28-04
8.8
Julia’s ZakenreisDoor: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Meerdere Mannen, Onderdanig, Zakenreis,
"Julia stond op het vliegveld voor een van haar tripjes naar het buitenland. Het zijn reizen die ze al vaak voor haar werk heeft ondernomen, maar ze haat nog altijd de wachttijd die daarmee gepaard gaat. Ze probeert dan ook altijd op het laatste momen..."
27-04
8.9
Vol Van ValerieDoor: BigBear
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Pijpen, Studenten,
" Aarde aan Rob. Kom je even helpen of blijf je naar mijn kont zitten staren Rob is 36 jaar en werkt als zelfstandig projectleider. De afgelopen weken heeft Rob een groepje studenten begeleid bij een innovatietraject.Na een brainstormsessie..."
27-04
9.4
Meer Dan Zonnig ... - 2Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blond, Openbaar, Strand, Tenerife, Vakantie, Voyeurisme,
"Terwijl hij in zijn korte broek en shirt fris richting de lunch liep, omdat het tijdsblok hiervoor al bijna eindig was, roerden de spreekwoordelijke vlinders in zijn buik zich nog. Ergens hoopte hij dat Irina ook nog zou aansluiten bij de lunch, maar..."
27-04
9.3
Geen Geld Voor ...Door: JustCrazy4Sex
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Likken, Tuinman,
"Het wordt alweer voorjaar daarom heeft mijn tuin enige aandacht nodig. Mijn man deed voorheen altijd de tuin maar nadat we zijn gescheiden moest ik alles zelf doen. Zelf heb ik totaal geen groene vingers. Zodoende heb ik via via een tuinman kunnen re..."
27-04
9.0
Het FeestDoor: Langevent
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Crossdressing, Feest, Pijpen, Rimmen, Sissy, Travestie,
" Hey, man Leuk je weer eens te zien. En wat ziet je er eh.. mooi uit zeg ik terwijl Ricky in mijn auto komt zitten. Yo Ja, is toch al weer even geleden. En inderdaad, heb mij helemaal opgedoft voor vanavond antwoordt hij. Zojuist haal ik Ricky..."
27-04
8.1
Eerste Keer Spannend ...Door: New Storyteller
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We spreken af om vanavond een spannende avond te hebben. Het wordt de eerste keer dat we sex gaan hebben, maar je weet wel dat ik de baas zal zijn. Je vraagt me daarom wat je aan moet trekken. Ik vertel je dat je een zwart jurkje moet aandoen zonder ..."
26-04
7.3
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Plas, Plassen, Spuiten, Vakantie,
" Johan en ik zijn op een Spaans resort. De eerste week is voorbij gevlogen met allerlei avonturen. En nu zaten we op het balkon bij onze buren, de ouders van Pedro, die ik gekoppeld had aan Marja. En d t terwijl mijn vriendin Anna en mijn dochter I..."
26-04
8.7
Elyne - 1Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is tot stand gekomen na een chat. Hierom hebben we besloten dat we per deel van perspectief ruilen. Het eerste deel is Patrick zijn perspectief en het 2de deel Elyne haar perspectief. Het lijkt me overbodig om te zeggen maar deze namen zi..."
26-04
8.0
De Nieuwe Leraar - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Kut, Kutje, Leraar, Masturbatie, Masturberen, Moeder, School,
"Mijn naam is Silke Soete. Ik ben geboren in Nevada, waar mijn vader nog altijd voor de NASA werkt. Hij is een van top ingenieurs die meewerkt aan de controle over bemande ruimtevluchten. Mijn ouders zijn vier jaar na mijn geboorte gescheiden. Mijn va..."
26-04
9.3