62.728 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-01-2018 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 10558x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Ontdekking - 1: Zomer 2017

Na even gezeten te hebben ging ze zich opmaken en aankleden.
Ik bleef nog heel even op de bank zitten en checkte mijn werk email of er nog wat bijzonders was binnen gekomen. Hierna ben ik mijzelf ook gaan aankleden.
Het is een wat los concert in Bloemendaal in een openlucht theater. Met een altijd mooie weer “garantie” zoals de band het altijd zegt. Het is begin juni prachtig mooi weer.

Ik trok een mooie donkerblauw spijkerbroek aan met een witte blouse en een blauw colbertje.
Hierna belde ik alvast naar de receptie om te vragen of er een taxi gebeld kon worden. Normaal rij ik altijd, maar deze keer had Wendy gevraagd een taxi te bellen.
Wendy was ook klaar en liep de living in. Wauw ik was opslag weer verliefd op mijn mooie vrouw en wat zag ze er heerlijk uit. Mooie zwarte knielaarzen dan een panty en een kort strak zwart rokje. Daarboven had ze een mooie witte blouse en omdat ze het in de avond altijd koud kreeg had ze een soort van kleed eroverheen.

Ik vond haar super sexy om te zien en moest even aan haar kont zitten. Wat een heerlijke billen heeft ze toch. Allebei deden we een lekker luchtje op en liepen richting de receptie.
Daar aangekomen stond de taxi al klaar. We gingen achterin zitten en werden naar het restaurant gebracht.

Na het eten hadden we nog wat tijd over. Daar het prachtig weer was zijn we nog even op het terras gaan zitten. Normaal koffie, maar dit keer een lekkere cocktail. We gingen zitten en keken naar een prachtig uitzicht. Na het bellen met de kinderen kwam ze tegen me aan zitten en genoten we van elkaar. Ik deed me arm om haar heen en legde mijn hand op haar been. Ik wreef een beetje heen en weer en fluisterde in haar dat ik haar mooi vind en nog steeds mega geil was. Wendy pakte me hand beet en zei dat het nog een heel leuk weekend zal gaan worden. Daarna bewoog ze mijn hand onder haar rokje. We zaten met onze rug naar de mensen toe dus geen idee of er naar ons gekeken werd.
Onder haar rokje voelde ik haar natte schaamlippen, ze had geen string aan!

Ik dacht dat ze een panty aan had en op zeker een slip. Maar blijkbaar had ze een panty aan met open kruis. Ik vond het super spannend, want dit hadden we nog nooit gedaan. En nu zat ik met mijn hand onder haar rokje aan haar heerlijke natte kutje te voelen. Ze pakte mijn hand en legde deze weer terug op haar been. En probeerde haar rokje een beetje te fatsoeneren. Jouw tijd komt nog wel zei ze.

We hadden betaald en liepen richting het openluchttheater. Dat was een kleine 10 minuten lopen.
Iedereen gaat altijd over de straat, maar wij lopen altijd via een pad achterlangs, zo ook deze keer.
Halverwege draaide ze zich naar me toe en begon me te zoenen. Ik voelde aan haar kont en kneed haar billen. Ik voelde me pik al weer opzwellen. Tussendoor vroeg ik waar deze geiligheid vandaan kwam, daar we dit nooit deden. Ze gaf me een zoen en zei geniet er nou maar van. Dus dat deden we maar met volle teugen!

Ze ging tegen een boom staan en zei neuk me! Ik keek om mee heen en hoorde alleen mensen beneden voorbij lopen. Ik maakte mijn broek los en liet hem naar beneden. Mijn pik stond al helemaal stijf en schoof hem onder haar rokje tegen haar billen.
Ze pakte hem met haar hand vast en begeleide hem naar binnen. Ik pakte haar heupen en begonnen te stoten, rustig maar diep. Ondertussen deed ze haar klitje bewerken. Ik ging steeds sneller en we moesten ons best doen geen geluid te maken. Met mijn duim wreef ik over haar kontgaatje. Ze begon haar te kreunen en bewoog steeds met tegen bewegingen zodat elke stoot steeds dieper in haar ging. Ik kon het niet laten en duwde mijn duim haar kontgaatje in. Dit beviel goed, want ze begon vrijwel direct te schokken met haar benen en lichaam. Op dit punt had ik gehoopt en gewacht nu liet ik mijn zaad de vrije loop en spoot mijn sperma diep in haar. Ze draaide om, door haar hurken en likt me pik schoon. Nu ik zei ze lachend. Oké dacht ik, zei doet mij verrassen dus ik dat nu ook.
Ik likt aan haar kutje en proefde mijn eigen zaad. Er kwam steeds meer uit, ik bleef likken en slikken.
Ze pakte mijn hoofd en duwde omhoog, zoals is het wel goed liefje en gaf me een tongzoen.

We liepen door het laatste bochtje en kwamen aan bij het trappetje. Halverwege stond een man en vrouw en glimlachte naar ons. Wij werden beide helemaal rood en liepen verder. Hadden ze ons gezien of gehoord? Geen idee, maar we schaamde ons toch wel een beetje.

Tijdens het concert hebben we veel gelachen om wat eerder gebeurd is, maar vooral veel genoten.
Lekkere muziek, leuke gezellige sfeer. En we konden allebei wat drinken.
Bij dit concert kan je zitten op de banken, maar je kan ook boven blijven staan.
Dit doen wij altijd omdat je dan wat relaxter staat en je kan een beetje dansen.
Zo ook nu en ook nu konden we niet van elkaar af blijven. Normaal vind ik die verliefde stelletjes heel vervelend, maar nu kon ik niet van mijn eigen vrouw afblijven.

Het concert was voorbij en liepen richting de taxi. Hand in hand liepen we en ik voelde mijn pik nog steeds. Ik had al meer seks gehad op 1 dag dan normaal in een maand  en toch bleef ik me geil voelen. We deden hier over praten en een beetje giechelend zei ze dit ook te hebben en dat ze dit juist van plan was dit weekend.

Aangekomen in het hotel gingen we direct naar de kamer. Ik vroeg Wendy of ik haar mocht uitkleden. Daar de kleding mij enorm geil maakte. Ze gaf aan wat anders in gedachte te hebben.
Doe het bad maar vast vol laten lopen. Hierna liep ze naar het bed en vroeg of ik naar op de bank wilde gaan zitten. Hierdoor kon ik haar niet zien. Ik hoorde haar de kraan uit doen van het bad.
Ze ging achter me staan en deed een blind doek bij me om en gaf me zoen in mijn nek.

Ik hoorde haar naar voren lopen en ze trok mijn riem los en daarna mijn broek en boxer naar beneden. Ze ging over me heen zitten en met mijn handen voelde ik haar heerlijke benen, gelukkig nog steeds gehuld in een panty. Daarboven had ze haar satijnen nachtjapon aan getrokken. Een heerlijke gladde stof. Ik gleed met mijn handen over haar lichaam en voelde aan haar stijve tepels die door de stof heen kwamen. Ze pakte mijn stijve pik en wreef deze over haar geile clit heen en weer.
Af en toe haalde ze hem door haar warme natte spleetje. Ik wilde bij haar naar binnen komen, maar dat hield ze tegen. Me handen gingen op en neer van haar tepels naar haar benen. De satijnen stof maar ook het nylon van de panty maakte mij alleen maar geiler en harder. Vluchtige liet ze af en toe mijn eikel naar binnen glippen om hem daarna heel snel weer uit te halen. Ik wilde haar neuken, maar de spanning is ook heerlijk. Ze begon met haar heupen te wiegen. Met mijn stijve pik tegen haar clit gedrukt. Ik voelde dat haar geil uit haar kutje liep. Ik pakte haar paardenstaart en trok eraan.
Met mijn andere hand kneep ik in één van haar tepels. Dit maakte haar ook geil.

Kleed me uit, dat wilde je toch zei ze met een klein gemeen lachje.
Ik ontdeed haar van haar nachtjapon. Ze stapte van me af en hoorde dat ze zelf de panty uit trok.
Ze pakte mijn hand zodat ik op kon staan. Ze leidde me naar het bad en liet me in stappen. Het bad was lekker ruim en voornamelijk op een warme tempratuur.
Wendy liet mij op het zit gedeelte zitten. Dit was voor mij eigenlijk iets te klein. En schoof daarom iets naar voren. Mijn benen waren onder water, maar bij stijve pik niet. Precies zoals ik je wil hebben zei ze. Ze stapte in bad en voelde haar handen over mijn benen heen glijden. Van mijn knieën tot net niet in mijn liezen. Soms gaf ze een zoen op me eikel, maar handen raakte hem niet aan.
Het wrijven stopte en ik hoorde een dop van een flesje openen. Omdat ik nog steeds mijn blinddoek om had was het mega spannend en die spanning zorgde voor een heerlijk gevoel in mijn hele lichaam. Normaal gesproken ben ik altijd de dominante van ons twee. Dit was een fijne afwisseling.

Haar handen gleden weer over mijn benen, maar dit keer ook over mijn ballen en pik. Ze was me aan het smeren en het voelde warm. Ik hoorde hoe ze steeds het flesje pakte en erin kneep. Toen voelde ik iets tegen mijn kontgaatje aandrukken. Door haar handen werd hij glad gemaakt met glijmiddel. Het geen tegen mijn gaatje werd nu door gedrukt. Het was een flinke buttplug. Dit soort dingen maken mijn alleen maar geiler. We hadden het er wel eens over gehad, maar tot nu toe was het er nog niet van gekomen. Ik speel wel eens met mijzelf onder de douche en doe dan experimenteren met de speeltje de we hebben gekocht en was er al eerder achter gekomen dat ik het heel geil vind, maar dat ik ook best wat kan hebben daar. De flinke dildo die we hebben past er altijd goed in in ieder geval. Dat wist Wendy natuurlijk niet en ze was daarom ook best verbaasd dat deze toch beste flinke buttplug er zonder “slag of stoot” in ging.

Ik voelde hoe zijn mijn cockring achter mijn ballen en pik plaatste. Hmm dit word wel heel geil dacht ik. Ik wilde haar nemen en hard neuken, maar de spanning en wat er nu gebeurde wilde ik ook heel graag wachten op wat nog zou gaan volgen. Ze nam mijn eikel in haar mond en zoog erin. Mijn pik werd steeds harder en harder. Ik moest verder in bad gaan zitten en voelde het warme water. Ik zat op de bad onderkant en voelde de buttplug dieper in me komen. Ik hoorde haar gaan staan en draaien. Hierna voelde ik hoe ze haar billen tegen me hoofd aan drukte. Ik pakte direct haar lekkere billen vast en begreep wat de bedoeling was. Ik trok ze een beetje uit elkaar en begonnen haar te likken. Ze had zicht iets voorover gebogen en daardoor kon ik met me tong diep haar kutje likken. Ze was super nat en likte haar geil op. Ik deed haar billen nog iets verder uit elkaar en begon haar kontgaatje te likken en te neuken met mijn tong.
Haar horen kreunen was heerlijk. Ik voelde hoe haar hand mijn stijve pik aftrok. Ik begon haar kutje weer te likken en te neuken met mijn tong en met mijn handen wreef ik over haar clit. Ze hield het niet meer en begon steeds heftiger te kreunen en haar kut in mijn gezicht te drukken. Ze kwam heerlijk klaar en proefde haar kutsappen over mijn gezicht lopen. Even stond ze op en hoorde haar uit bad stappen. Ik wilde mijn blinddoek af doen, maar ze zei gelijk ,,laat die nog maar even zitten lekkertje”. Ze leidde me uit bad en begon me af te drogen. Me stijve pik raakte ze niet aan. En ook de plug zat nog diep in me. Onwennig werd ik begeleid naar het bed.

,,ga maar lekker op bed liggen liefje’’ Ze trok mijn benen op en trok de plug langzaam uit me. Hierna trok ze me heel langzaam af en voelde ik haar tong mijn kontje rimmen. Ik dacht dat ik uit elkaar zou exploderen, maar weer stopte ze voordat ik kon klaarkomen. Wat was toch met me van plan? Wat ga je doen, vroeg ik haar. Dat merk je vanzelf.

Ik hoorde haar wat rommelen en toen weer het openen van het flesje. Deze keer ging ze gelijk op haar doel af en voelde dat mijn kontje werd ingesmeerd en dat ze af en toe twee vingers bij me naar binnen bracht. Er werd iets tegen mijn gaatje aan gedrukt en zo geil dat ik was liet ik het gebeuren. Nooit verwacht dat ze het aandurfde om bij mij een dildo te gebruiken. Het was net een droom die werkelijkheid ging worden. Langzaam aan voelde ik de dildo steeds verder in me komen. Met mijn handen zocht ik naar haar handen die de dildo vasthield, maar het waren geen handen! Ik voelde nylon. Ze had dus blijkbaar haar panty weer aangedaan. De dildo ging heen en weer en kwam bij elke stoot iets dieper.
Toen trok ze de blinddoek van me af. Hmmmm geilerdje van me zei ze. Ik ga jouw is heerlijk verwennen.

Me benen waren opgetrokken. En daar tussen zat Wendy met lekker voorbindlul om haar middel.
Ze was mij aan het neuken!! Nu ik haar kon zien werd ik alleen maar nog geiler. Helemaal met de gedachte dat ik werd geneukt in mijn kontje door mijn eigen vrouw. Haar natte haren waren nu los.
En ze pakte mijn benen vast bij mijn knieën. Ze tilde mijn benen op zodat ik met mijn voeten loskwam van het bed. Ik zakte nog wat naar onder en liet me neuken door der.
Dieper, neuk me dieper vroeg ik. Met mijn handen pakte ik haar billen en ging mee in haar ritme.
Zelf trok ik me benen nog hoger op, zodat ze me nog dieper kon neuken.
Ondertussen had ze mijn pik beetgepakt die nog onder de glijmiddel zat. Ze neukte me diep en snel en wreef met haar hand vluchtig over mijn eikel. Ik stond op springen.
,,Neuk me, laat me klaar komen!”
Spuit dan! Spuit dan! Riep ze.
Spuit over je buik heen!!
,,Ja, ik kom, ik kom, ik kom!!””

Ik spoot zo veel en ver dat het zaad om mijn eigen kin terecht kwam.
Ze bleef nog even in me zitten en likte het zaad van mijn kin en borst af.
Hierna kwam ze voorover en liet het sperma in me mond lopen.
Ze ging uit me en kwam naast me liggen.
Wen dit is echt het geilste wat ik ooit hem gevoeld en meegemaakt.
Ja he zei ze, het was heerlijk, moeten we vaker doen. Met een lachje stond ze op.
Ze liep naar de douch en riep kom je ook!?

Onder de douche stonden we als een verliefd stelletje in elkaars armen.
Ze fluisterde in mijn oor, dat het weekend nog lang was en dat we nog meer van elkaar gaan genieten.

Hierna zijn we naar bed gegaan en ben ik met een heerlijk gevoel gaan slapen.

De zon scheen de kamer in..
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Zomer, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Moeder En Dochter ... - 17Door: Westy
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Moeder, Dochter,
"Olivia vermaakte zich prima met het vriendengroepje van Stef. Ze bezochten later op de avond nog een andere discotheek in Malia. Olivia hoorde er na een wat stroeve start nu helemaal bij. Naarmate de avond vorderde en er meer werd gedronken werd ..."
28-04
9.4
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen, Naakt, Likken,
" Johan en ik zijn op een Spaans resort. De eerste week is voorbij gevlogen met allerlei avonturen. En nu zijn mijn vriendin Anna en mijn dochter Iris ook gekomen voor de laatste week Let op dit is het laatste deel, misschien kun je beter..."
28-04
9.2
Vakantie Frankrijk - 4Door: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Frankrijk, Gay, Kut, Kutje, Naturist, Neuken, Piercing, Pijpen, Squirten, Vakantie,
" De vorige keer ging het over 1 seizoen nu ga ik verder met het volgende seizoen met de Vakantie in Frankrijk. Dit is het jaar waarin de pandemie Covid19 was. De wereld zag er toen op dat moment heel anders uit. We gingen toch naar Zui..."
28-04
8.2
Julia’s ZakenreisDoor: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dominantie, Meerdere Mannen, Onderdanig, Zakenreis,
"Julia stond op het vliegveld voor een van haar tripjes naar het buitenland. Het zijn reizen die ze al vaak voor haar werk heeft ondernomen, maar ze haat nog altijd de wachttijd die daarmee gepaard gaat. Ze probeert dan ook altijd op het laatste momen..."
27-04
8.7
Vol Van ValerieDoor: BigBear
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Neuken, Pijpen, Studenten,
" Aarde aan Rob. Kom je even helpen of blijf je naar mijn kont zitten staren Rob is 36 jaar en werkt als zelfstandig projectleider. De afgelopen weken heeft Rob een groepje studenten begeleid bij een innovatietraject.Na een brainstormsessie..."
27-04
9.3
Meer Dan Zonnig ... - 2Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blond, Openbaar, Strand, Tenerife, Vakantie, Voyeurisme,
"Terwijl hij in zijn korte broek en shirt fris richting de lunch liep, omdat het tijdsblok hiervoor al bijna eindig was, roerden de spreekwoordelijke vlinders in zijn buik zich nog. Ergens hoopte hij dat Irina ook nog zou aansluiten bij de lunch, maar..."
27-04
9.3
Geen Geld Voor ...Door: JustCrazy4Sex
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Billen, Dikke Tieten, Grote Borsten, Likken, Tuinman,
"Het wordt alweer voorjaar daarom heeft mijn tuin enige aandacht nodig. Mijn man deed voorheen altijd de tuin maar nadat we zijn gescheiden moest ik alles zelf doen. Zelf heb ik totaal geen groene vingers. Zodoende heb ik via via een tuinman kunnen re..."
27-04
8.9
Het FeestDoor: Langevent
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Crossdressing, Feest, Pijpen, Rimmen, Sissy, Travestie,
" Hey, man Leuk je weer eens te zien. En wat ziet je er eh.. mooi uit zeg ik terwijl Ricky in mijn auto komt zitten. Yo Ja, is toch al weer even geleden. En inderdaad, heb mij helemaal opgedoft voor vanavond antwoordt hij. Zojuist haal ik Ricky..."
27-04
8.1
Eerste Keer Spannend ...Door: New Storyteller
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We spreken af om vanavond een spannende avond te hebben. Het wordt de eerste keer dat we sex gaan hebben, maar je weet wel dat ik de baas zal zijn. Je vraagt me daarom wat je aan moet trekken. Ik vertel je dat je een zwart jurkje moet aandoen zonder ..."
26-04
7.3
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Plas, Plassen, Spuiten, Vakantie,
" Johan en ik zijn op een Spaans resort. De eerste week is voorbij gevlogen met allerlei avonturen. En nu zaten we op het balkon bij onze buren, de ouders van Pedro, die ik gekoppeld had aan Marja. En d t terwijl mijn vriendin Anna en mijn dochter I..."
26-04
8.7
Elyne - 1Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is tot stand gekomen na een chat. Hierom hebben we besloten dat we per deel van perspectief ruilen. Het eerste deel is Patrick zijn perspectief en het 2de deel Elyne haar perspectief. Het lijkt me overbodig om te zeggen maar deze namen zi..."
26-04
8.0
De Nieuwe Leraar - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Kut, Kutje, Leraar, Masturbatie, Masturberen, Moeder, School,
"Mijn naam is Silke Soete. Ik ben geboren in Nevada, waar mijn vader nog altijd voor de NASA werkt. Hij is een van top ingenieurs die meewerkt aan de controle over bemande ruimtevluchten. Mijn ouders zijn vier jaar na mijn geboorte gescheiden. Mijn va..."
26-04
9.3