Klik hier voor meer...
Door: Penpaal
Datum: 11-05-2022 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 7036
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Toen Jeannette twee dagen later belde om te zeggen dat ze die middag met Lindsey naar de stad ging, vond Margreet het eigenlijk te warm en te mooi weer om naar zo’n naar sperma meurende bios te gaan en zei: ‘Sorry, Jeannette, maar ik pas dit keer even. Gaan jullie maar lekker met zijn tweetjes en ik hoor heel graag hoe het geweest is. Als het een succes is, komt er vast wel een vervolg, Jeannette, jou kennende’. Jeannette reageerde een beetje teleurgesteld, maar kon Margreet ergens geen ongelijk geven. Het was ook bloedheet.

Jeannette had vanwege de hoge temperaturen teenslippers aan, een korte spijkerbroek en een topje dat haar tieten nauwelijks kon bedwingen. Haar tepels priemden er dwars doorheen, en haar navel leek daaronder een kleine, speelse oase. Ze stopte haar auto bij Lindsey voor de deur, die weer oppas had gevonden voor de tweeling. Het Poolse meisje was weer bereid gevonden en had gevraagd of ze haar oudere zus mocht meenemen. Prima, had Lindsey gezegd, zolang er maar geen feestje met jongens wordt gehouden in mijn huis.

Lindsey zag er een beetje uit als een lelijke zus van Jeannette. Ze droeg ook teenslippers, maar dan met een strakke legging erboven die haar schaamlippen prima accentueerde. Ook Lindsey droeg een zomers topje dat nauwelijks om haar grote tieten paste. Sommige van die topjes kon je beter gewoon uit laten, zouden mannen terecht zeggen. Dan bungelden die tieten ten minste ‘live’ voor je ogen. Het liet zich raden dat Jeannette en Lindsey best wel aandacht zouden trekken van de mannen in de seksshop. Dat stond als een stijve paal boven water.

Jeannette gaf in de auto alvast aan wat haar plannen waren met Lindsey. ‘Al die mannen in die seksbios hebben een kaartje gekocht. Op dat kaartje staat een nummer en de mannen met een kaartje waarvan het nummer op 7 eindigt, zijn vandaag de geluksvogels, want zij worden door jou in hun stoel gepijpt, terwijl ze naar de films kijken. En de bedoeling is dat je ze klaarpijpt, ongedacht of ze al klaargekomen zijn voordat jij in het spel komt. Dus bij sommigen zul je wat harder en steviger moeten trekken.’

Het was even zoeken naar een parkeerplaats in de buurt van de seksshop, maar uiteindelijk liepen ze samen op hun sloffende slippers naar het adres bij de haven dat Jeannette op internet had gevonden. Onderweg was er toen ze voorbijkwamen het nodige gefluit van mannen op terrasjes. Ook de foute opmerkingen en insinuaties waren niet van de lucht. Maar Jeannette trok haar neus op en Lindsey keek wat schuchter en volgde haar slaafs. Ze stapten samen de seksshop binnen, die je niet kon missen vanwege de opvallende lichtreclames en uiteraard de in de etalage uitgestalde voorwerpen.

Jeannette liep naar de oudere dame die aan de toonbank stond en zei: ‘Hallo, ik ben Jeannette en we hebben elkaar aan de telefoon gehad gisteren’. De vrouw knikte en zei: ‘En dat is Lindsey?’ Jeannette knikte op haar beurt. ‘En die weet wat de bedoeling is?’ Jeannette knikte opnieuw. ‘Ik zal ieder half uur omroepen dat iedereen met een kaartje dat eindigt op 7 recht heeft op een klaarpijpbeurt en dat ze soms even geduld moeten hebben, want Lindsey kan er maar één tegelijk pijpen. En regelmatig zal mijn schoonmaakster Iris langskomen om de troep een beetje op te ruimen want ik verwacht niet dat Lindsey erin slaagt om alles door te slikken’.

Ze pakte de microfoon en zei tegen Jeannette: ‘Ik ga alvast voor de eerste keer omroepen, dan kunnen jullie de zaal in.’ Ze begon met duidelijke stem te spreken: ‘Beste klanten, een dienstmededeling. U heeft geluk vandaag want er komt een leuke donkerharige dame in de zaal die beloofd heeft iedereen met een kaartje dat eindigt op een 7, dus alleen die eindigend op een 7, klaar te pijpen op zijn stoel. Uw toegangskaartje is uw geluksnummer dus.’

De dame pauzeerde even en ging verder: ‘De afspraak is dat die dame wel door de winnaars van een pijpbeurt op haar kleren mag worden betast terwijl ze pijpt, maar ze mag niet worden gepenetreerd. Geen handen in haar leggings steken dus om haar te vingeren en ik herhaal: geen penetratie. Dan wordt u terstond verwijderd. De blonde dame die u gaat zien als begeleidster van de donkerharige, houdt daar streng toezicht op. Wilt u als winnaar meer dan die gratis pijpbeurt, dan kunt u daar beter een andere gelegenheid voor bezoeken! Mocht u zo’n leuk adresje zoeken, dan kunt u dat bij mij bij de kassa krijgen!’

De eigenaresse van de seksshop had de ervaren Iris, die al jaren schoonmaakster was bij haar en zich ook met allerlei ‘randzaken’ bezighield met wederzijds goedvinden, die ochtend al opgeroepen voor een extra dienst. Iris was begin 60, ooit aantrekkelijk geweest en was vandaag zomers gekleed in een short en droeg een mooi topje dat haar enigszins leeggezogen hangende tieten omvatte.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...