62.580 Gratis Sexverhalen
Datum: 02-07-2022 | Cijfer: 8.7 | Gelezen: 16616x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Op Zijn Braziliaans - 1
Hoi allemaal

Jullie hebben in deel 1 kunnen lezen over mijn ontmoeting met een Braziliaanse jonge dame met allerlei tatoos, en nog bloedgeil ook.

Hoe de nacht verder ging dat ga ik je nu beschrijven.

Nadat Camila was klaargebeft door Stef en ik voor pampus na mijn orgasme onderuitgezakt in mijn luie stoel hing, hadden wij tijd om elkaar wat beter te leren kennen.

Ff een wijntje erbij en allebei nog naakt vertelde ze mij dat ze 23 lentes jong was,  uit Rio de Janeiro kwam en hier was als uitwisselingsstudente.

Ze wilde graag dierenarts worden.

Met een grote grijns zei ze nadat ze een keer in haar stageperiode gezien had hoe een hengst een merrie had gedekt, dat ze zich had voorgenomen dat ze ook die kant van de dieren wilde leren begrijpen, en dat  dit het beste kon door praktijkervaring op te doen.

Met grote ogen van verbazing vroeg ik haar of ze het met een hengst had gedaan?

Glimlachend zei Camila nee nog niet, nu alleen nog honden vandaar ook die getatoeëerde hondenpootjes, 6 in totaal, en met een grote grijns zei ze, morgen nog 1 erbij, maar die hengst gaat zeker komen, het is belangrijk voor mijn opleiding om de anatomie van een dier goed te kennen.

Al die tijd was Stef niet bij Camila weg te slaan, het arme beest was voortdurend aan het piepen, logisch want zijn grote rode beaderde pik stond nog steeds stijf en Stef was de enige die nog niet was klaargekomen.

Om eerlijk te zijn stond mijn pik ook alweer overeind nadat ik in mijn gedachten zag hoe haar getatoeëerde en gepiercte kutje gespiest zou worden door een dikke hengstenlul.

Kom Stef hoorde ik, en Camila liet zich van de bank glijden en greep met haar hand naar Stef zijn hondenpik.

Met een strenge blik zei ze, alleen kijken, jij blijft van je pik af, ik wil jou ballen vol spanning hebben voor het toetje,  eerst is Stef aan de beurt om zijn zaad aan mij te doneren.

Ik wist niet hoe ik het had, ik ben 51 jaar en wordt gedomineerd door een chick van 23, nog nooit ben ik onderdanig geweest, maar ik vond het geweldig en met opbouwende spanning in mijn zaadballen keek ik naar wat zich voor mijn ogen afspeelde.

Camila dook onder Stef en liet haar tong langs de schacht van Stef zijn hondenpik gaan en draaide daarna rondjes met haar tong om het spitse puntje van zijn pik.

Kleine straaltjes voorvocht spoten uit zijn pik in Camila haar mond en de stralen voorvocht met kwijl liepen langs haar mondhoeken naar beneden.

Met een geile grijns om haar lippen liet ze de halve hondenpik in haar keel verdwijnen en begon hoorbaar aan de lans van Stef te sabbelen.

Oooo wat was dit een vreselijk geil gezicht, een Braziliaanse bitch die hier in mijn eigen huis de pik van mijn eigen hond aan het afzuigen was.

Mijn hand ging naar mij  pik, maar Camila had het in de gaten stopte even met zuigen en zei, afblijven en hapte Stef zijn hondenpik weer diep in haar keeltje.

Ondertussen spreidde ze haar benen, mij uitzicht gevend op haar getatoeëerde en van geilheid opgezwollen schaamlippen en begon zichzelf te masturberen.

Mijn God wat was dit een kwelling voor mij, mijn ballen begonnen vreselijk pijn te doen van het geil wat zich aan het opbouwen was, maar ik hield mij in want ik denk dat 1 ruk voldoende was om mijn ballen te legen.

Steeds verder hapte ze hondenpik van de nu zwaar hijgende Stef haar keeltje in.

Stef begon nu rijdende bewegingen te maken en ik hoorde Camila een verrukte kreet diep uit haar keel voortbrengen en zag haar slikbewegingen maken.

Ooo mfg, die bitch ligt hier gewoon op de grond hondenzaad te slikken, Stef bleef maar komen en Camila bleef maar slikken totdat Stef na toch wel een minuut of 2 stopte met de rijdende bewegingen en Camila stopte met pijpen.

Langzaam kwam ze onder Stef vandaan en voor mij  ogen opende ze haar vol met hondenzaad zittende mond en begon ermee te gorgelen.

Haar mond gevuld met witte belletjes van het hondenzaad, en met een geile blik mij aankijkend sloot ze haar mond, en slikte haar mond vol zaad haar maag in, en likte vervolgens met haar tong langs haar lippen.

Ooooo wat was dit geil en wat had ik een pijn, mijn erectie was nog nooit zo hard geweest en ik had het gevoel dat mijn ballen uit elkaar zouden springen, maar nog steeds mocht ik niet aan mijn pik zitten, sterker nog ze was nog niet klaar met Stef die nog steeds een stijve pik had.

Camila maande mij te blijven kijken en als afleiding mocht ik met mijn mobiel foto's maken toen ze ze op handen en knieën Stef bij zich riep om haar te bestijgen.

Stef had geen aansporing nodig en ik bedacht mij dat ik in die 3 jaar dat ik Stef nu heb hij nog nooit een vrouwtje heeft gedekt, en met een grijns dacht ik dan zal hij voorlopig nog niet klaar met al dat opgebouwde zaad.

Na een paar mislukte stoten zag ik het puntje van Stef zijn hondenpik tussen haar schaamlippen verdwijnen en besloot ipv van Foto's mijn mobiel op opnemen re zetten.

Met een harde stoot verdween de pik van Stef diep in haar gepiercte kutje en begon Stef als een bezetene te stoten.

Bij iedere stoot van Stef ontsnapten uit de keel van Camila grommende geluiden.

Aaaaa kreunde ze, en riep iets waar ik alleen gostoso ( lekker) van verstond.

Het was maar goed dat ik aan het filmen was en zo een beetje mijn pik vergat.

Mijn God wat een geweld, ik kan een aardig partijtje stoten maar Stef stoote zeker 3 keer zo hard in dat Braziliaanse kutje dan dat ik zelf gekunt zou hebben.

Straaltjes vocht liepen uit Camila haar kutje vandaan zo langs haar liezen op de grond terwijl Stef maar tekeer bleef gaan.

Ik was ff bang dat Camila erin zou blijven want ik hoorde haar behalve een soort van grommende keelklanken nauwelijks nog geluid maken.

Met zijn tong ver uit zijn bek en zwaar hijgend bleef Stef maar op dat kutje inbeuken, stralen kwijl liepen op de rug van Camila.

Met een laatste harde stoot verdween de knot van Stef in haar kutje waardoor haar schaamlippen compleet uiteen weken en de getatoeëerde vlinder op haar schaamlippen volledig zichtbaar werd als het ware klaar om weg te vliegen.

Op dat moment ontsnapte er een harde gil uit Camila haar mond en begon haar hele lichaam te beven omdat ze hete stralen hondenzaad tegen haar baarmoedermond voelde sprietsen.

Badend in het zweet beleefde zij haar tweede orgasme van de avond.

Que gostoso was het enige wat ze nog uit kon brengen.

Jezus niet normaal wat er zich afspeelde in mijn huiskamer, ik probeerde zo goed mogelijk alles te filmen en moest echt veel moeite doen om niet met mijn andere hand naar mijn pik te grijpen.

Nadat Stef een minuut of 10 in haar had vastgezeten kwam hij met een plop uit haar kutje gevolgd door een hele golf hondenzaad vermengt met Camila haar geil en storte ze ineen languit op het vloerkleed.

Hijgend zei ze, geef mij even een wijntje en een sigaret, ik moet ff bijkomen, mijn God dit was de lekkerste beurt ooit.

En ik maar denken nu ben ik aan de beurt, maar ik had duidelijk buiten Stef gerekend.

Want nadat Stef een bak water had leeggeslobberd vond Stef het na een minuut of 10 pauze welletjes en dook weer met zijn kop tussen de benen van Camila die nog voor pampus op het tapijt zat te genieten van haar wijntje.

Met een diepe kreun slakend opende het sletje gewillig haar benen Stef zijn tong toegang gevend tot haar nog steeds opgezwollen schaamlippen en had ze met  haar hand de inmiddels alweer op volle oorlogssterkte pik van Stef al te pakken.

Ooo mijn God snikte ze terwijl Stef met lange halen haar supergevoelige kut aan het likken was, aaaaa jaaaaa ik kom, en kleine straaltjes spuitend kwam ze zwaar ademend voor de derde keer die avond klaar.

Ik kan niet meer zei ze, en ik dacht nee he nu kan ik het vergeten, maar tot mijn verbazing kwam ze nu op mij af kruipen en vroeg mij om Stef te helpen haar kontje te penetreren.

Daarna kun je in de stoel zitten en zal ik jou bevrijden van het zaad wat je hebt opgespaard in je ballen, mijn toetje.

Met haar hand tikte ze op haar billen om Stef over te halen haar nogmaals te berijden.

Stef sprong op het Braziliaanse sletje,  krassen van zijn nagels van de vorige dekking waren duidelijk te zien op haar zij en er kwamen er nog een paar bij, maar het scheen haar niet te deren en ze riep kreunend, aub help hem in mijn kontje, ik wil dat mijn kontje ook zo lekker afgeragd wordt als mijn kutje.

Met mijn hand,( best een vreemd gevoel zo een hondenpik) hielp ik Stef zijn pik haar kontgaatje te vinden.

Stef voelde dat het puntje van zijn pik door haar kringspier ging, en stootte hij in een beweging zijn hele pik in haar kontgaatje.

Kom voor mij zitten kreunde ze, en nog voordat ik goed en wel zat had ze mijn pik al in haar Braziliaanse mondje.

Ooo fuck wat kon die slet pijpen zeg, en met iedere stoot van Stef verdween mijn pik dieper in haar keel.

Mijn God wat was dat beest weer aan het beuken, de harige buik van Stef kletste hard op het Braziliaanse samba kontje van Camila.

Iedere stoot van Stef was voor mij voelbaar en ik voelde het zaad in mijn ballen opborrelen.

Ik hield mij zoveel mogelijk in om niet direct klaar te komen.

Jezus wat was dit lekker, ik zag de ogen van Camila wegdraaien van genot, alleen haar oogwit was nog zichtbaar.

Met mijn pik in haar mondje maakte Camila onder iedere stoot van Stef kreunende geluiden, zijn tong uit zijn bek begon hij sneller en sneller te stoten.

Aaaaaaa mijn God door de laatste harde stoot van Stef voelde ik mijn eikel langs een soort van rand diep in haar keel gaan en besefte ik dat ik door haar slokdarm zat.

Dit was echt teveel voor mij, mijn ballen begonnen te krampen en ik voelde mijn zaad met kracht uit mijn pik schieten, waardoor Camila even moest kokhalzen maar dapper mijn pik diep in haar keel hield en ik mijn opgespaarde lading zaad bijna rechtstreeks haar maag inspoot.

Jezus ik zag petrus al aan de hemelpoort staan want verloor bijna mijn bewustzijn en zag nog net dat Stef stilhield en het darmkanaal van Camila volspoot met warm hondenzaad.

Ik kwam weer bij mijn positieven toen ik Camila hoorde kreunen en riep, mijn God mijn kontje is helemaal vol, help mij Stef tegen te houden, want Stef probeerde zichzelf te bevrijden uit haar aars en met die enorme knot zou het wel pijn gaan doen.

Na ruim 10 minuten kwam Stef vrij uit haar kontgaatje gevolgd door een golf zaad en Stef likte zelfs haar kontgaatje nog schoon maar verdween uiteindelijk totaal uitgeput naar zijn mand, niet meer op of omkijkend.

Liggend in mijn armen vielen wij uiteindelijk in slaap en ik schrok wakker toen de zon al door de ramen scheen.

Ik was alleen, heb ik dit gedroomd?

Om mij heen kijkend vond ik op de tafel het minuscule kleine slipje van Camila met een klein briefje erbij.

obrigado, gostei, ficou muito gostoso. Eu estarei de volta, você está esperando por mim? beijo Camila, stond er geschreven.

Wat zoveel betekent, ik heb genoten, het was erg lekker, ik kom terug, wacht je op mij.

Kus Camila

Het is nu inmiddels eind juni, 3 maanden geleden alweer, er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk.

Gisteren lag er een kaartje in de bus.

3 foto's van Camila met een dikke paardelul in haar mondje en kutje, en een kleine tatoo van een paardenhoofd op haar onderbuik.

In een klein briefje stond geschreven, 14 juli kom ik terug naar Nederland en blijf voor altijd bij je.

Kom je mij ophalen?

P.S je mag je nog 1 keer afrukken op mijn fotos en daarna tot ik kom niet meer.

Beijo xxx

Dus wordt vervolgd.
Trefwoorden bij dit verhaal: Dieren, Honden, Sperma, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Nadi's Leven - 27Door: Riba Sova
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Ik hoor net een wagen van Gabriel wegrijden als ik mijn ogen open. De zon piept al langs de verduistering gordijnen van onze slaapkamer . Het was een heerlijke nacht, alleen met ons twee n in de camper. Niet gestoord worden door geluiden van anderen..."
19-04
9.6
Hete Zomer - 6Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Spanking, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"De dag nadat ze samen waren wezen sporten en Ben Carmen thuis nog eens lekker had gestraft n verwend, deed de volgende kans zich alweer voor. Ben had eigenlijk geen tijd, maar hij kreeg een appje van de moeder van Carmen. Deze was erg blij met de ti..."
18-04
8.9
Mijn Brave Sletje...Door: Mevrouw Saskia
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Jarretels, Pegging, Slet, Sletje,
"Ik zou je de opdracht geven om te zorgen dat de huissleutel ergens zou liggen zodat ik door de voordeur naar binnen kon. En jou de opdracht geven om geheel naakt vastgebonden op bed te liggen. Met enkel een buttplug in je kont. Ik zou boven..."
17-04
8.5
Tante P & P - 4Door: Mia
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Anaal, Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Ome Ben kwam naar de stoel gelopen. Ik moest zijn dikke eikel in mijn mond nemen en er als een lief meisje aan zuigen. Ondertussen begon hij met de tepelklem mijn afgebonden tiet op te rekken door deze steeds naar boven te trekken. Het doet intens pi..."
16-04
8.7
Abby - 2Door: Amy-mae
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
"Zo n spannend meisje als jij houd vast wel van een beetje kinky. Kom maar hier bij de kast staan dan bind ik je vast en zorg ik dat jij ook bevredigd word. antwoordde Daan. Een beetje in de war deed ik wat hij zei, nog steeds bang om hem t..."
16-04
8.7
Abby - 1Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, School,
"Ik ben Abby een meisje uit klas 6 vwo. Ik wil jullie vertellen over mijn laatste schoolreis Het was de laatste avond van het schoolkamp en ik was al de hele week bezig geweest om Daan te verleiden. De leuke jongen die altijd bezet was gewee..."
15-04
8.2
Dorien En Haar...Door: Wippie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Met Familie, Milf, Oom, Tante,
"Dorien ging jarenlang regelmatig logeren bij haar ooms. Ze genoot van het boerderij en buitenleven n van de nachten met haar comateus slapende ooms. Als ze sliepen werden ze met geen mogelijkheid wakker en ze kneep hen hard om het zeker te weten...."
15-04
8.6
Opvoeding En Duidelijkheid...Door: Xanderia
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Jong En Oud, Neuken, Spanking, Studenten, Vernederen,
"Sinds ik naar Amsterdam was verhuisd om te studeren was er een wereld voor me opengegaan. Ik wist wel iets van het studentenleven, maar dat het zo n feest was had ik ook weer niet verwacht. Al op de eerste avond was ik met wat huisgenoten behoorlijk ..."
15-04
9.2
Hete Zomer - 5Door: NickSchrijvers
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Bdsm, Bondage, Neef, Nicht, Openbaar, Spanking, Sportschool, Squirten, Trilei, Vastgebonden, Zomer, Zweep,
"Met een druk rooster moest Ben creatief zijn om weer een mogelijkheid te vinden om met Carmen af te spreken. De laatste keer bij hem thuis, waar ze hem in sexy lingerie al had opgewacht en voor hem had gekookt, was hem erg bevallen. Maar het weekend ..."
14-04
9.4
Tante P & P - 3Door: Mia
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Plas, Plassen, Tante, Vuistneuken,
"Toen tante Lisa in de kelder een deur openmaakte viel mijn mond open van verbazing. Een compleet ingerichte behandelkamer. In het midden een buro waaraan ome Ben had plaatsgenomen met daarnaast een gyno stoel. Aan een kant een glazen salontafel met ..."
12-04
8.9
Nadi's Leven - 26Door: Riba Sova
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Bdsm, Biseksueel, Piercing,
"Het is nog vroeg in de ochtend als ik me voorzichtig tussen de plakkende lichamen uit wurm. Ik heb wel lekker geslapen maar ben toch vroeg wakker geworden. Drie is voor ontspannen slapen eigenlijk te veel in dit bed, zeker als het warm is. Als ik ops..."
12-04
9.5
De BovenburenDoor: Mickey Hard
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Buren, Jong En Oud, Meester, Politie, Slavin, Straf, Vastgebonden, Vibrator, Zweep,
"Clint stond voor het enorme raam van hun prachtige appartement op een prachtige etage genesteld in het skelet van een oud pakhuis. De grote ramen omlijstten een uitzicht over het oude havengebied. Hun huis was industrieel en modern tegelijk. BR..."
12-04
9.3