Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Nico16349
Nico16349
Hoi allemaal
Mijn naam is Nico en ik vind het super jullie verhalen te lezen en wil graag ook mijn belevenissen met jullie delen.

Groetjes Nico
Hoogste Cijfer: Lana - 4
Meest Gelezen: Lana - 1
Aantal Verhalen: 11
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 37
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 9
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Mijn Nichtje Sara - 4Door: Gert En Sara
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Gay, Honden,
"Hallo allemaal, ik hoop dat jullie genoten hebben van de vorige 2 delen geschreven door Saar. Maar goed nu weer ff terug naar mijn kant van het verhaal en gaan wij weer even in het verleden. Uiteraard wist ik niets af van wat mijn b..."
21-07-24
8.7
Mijn Nichtje Sara - 3Door: Gert En Sara
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Pijpen, Sperma,
"Hoi hoi nou hier ben ik Sara weer hoor Zoals je in Deel 2 hebt kunnen lezen werd ik op de dag dat ik 18 werd meegenomen door Irene naar de boerderij waar iedere zaterdag avond meerdere mannen baasjes honden en vrouwen samen komen om zoveel..."
20-07-24
8.9
Mijn Nichtje Sara - 2Door: Gert En Sara
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Tattoo,
"Hallo allemaal hier het tweede gedeelte van ons verhaal waarbij Sara nu haar deel beschrijft. Hoi hoi, nou ik ben dus Sara, ik ben half Nederlands half zuid Amerikaans. Veel herinneringen had ik niet aan mijn familie door de familie..."
18-07-24
8.8
Mijn Nichtje Sara - 1Door: Gert
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Dieren, Honden, Naakt, Nicht, Oom, Striptease,
" i Dit verhaal speelde zich 2 jaar geleden af, het is ons gezamenlijk verhaal, en met toestemming van Sara en door haar hier en daar wat aangepast gedeeld op opwindend voor jullie om te lezen. i Het gebeurde nu 2 jaar geleden, er was ieman..."
06-07-24
8.7
Lana - 5Door: Lana
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijn, Plas, Plassen,
" i Hallo lieve lezers In de vorige 4 delen hebben jullie kunnen lezen wat ik allemaal had meegemaakt, maar de nacht was nog niet over, ik was nog niet klaar en Johan En Henk waren al helemaal nog niet klaar met mij. Als ik dacht dat..."
08-02-24
9.1
Lana - 4Door: Lana
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Honden, Kut, Kutje, Pijn, Pijpen,
" i Hoi lieve lezers Jullie hebben in deel 4 gelezen hoe ik geblinddoekt anaal geknot werd door Cesar. Nadat ik wat bijgekomen was van mijn tweede heftige orgasme haalde Johan de touwen los en mocht ik overeind komen. i Zo..."
07-02-24
9.1
Lana - 3Door: Lana
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Honden, Vuistneuken,
" i Hallo lieve lezers. Jullie hebben in deel 2 kunnen lezen hoe rekbaar mijn tieten waren en mijn eerste ervaring ooit met een dier. Zoals ik eerder al zei mijn limits bleken rekbaar, maar had nooit verwacht dat mijn limits net zoal..."
06-02-24
8.8
Lana - 2Door: Lana
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dieren, Pijn, Tieten,
"Lieve lezers Jullie hebben in deel 1 gelezen hoe ik als Oekra ense hier in Nederland ben gekomen, dit is deel 2 van het verhaal en voor degenen die niet zo van extreem houden, scroll verder, houd je er wel van, veel lees plezier. Jo..."
05-02-24
8.8
Lana - 1Door: Lana
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Plas, Plassen, Sm,
" i Dit verhaal is fictie i Hoi allemaal Mijn naam is Lana eigenlijk Svetlana en ik ben gevlucht uit Mezhova Oekra ne. Ik spreek nog niet zo heel goed Nederlands dus ik heb dit hele verhaal in het Oekra ens geschreven en v..."
03-02-24
8.4
Op Zijn Braziliaans - 2Door: Nico
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Honden, Sperma,
"Hoi allemaal Jullie hebben in deel 1 kunnen lezen over mijn ontmoeting met een Braziliaanse jonge dame met allerlei tatoos, en nog bloedgeil ook. Hoe de nacht verder ging dat ga ik je nu beschrijven. Nadat Camila was klaarg..."
02-07-22
8.8
Op Zijn Braziliaans - 1Door: Nico
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Dieren, Honden, Park,
"Hallo allemaal. Mijn naam is Nico en wil graag vertellen wat ik afgelopen maart heb meegemaakt. Ik ben op sexgebied geen groentje maar die warme dag in maart overtrof alles wat ik tot dan toe had meegemaakt en denk ook niet dat ik d..."
29-06-22
8.6