Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Lana
Datum: 06-02-2024 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 14710
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 6 minuten | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Lana - 2
Hallo lieve lezers.

Jullie hebben in deel 2 kunnen lezen hoe rekbaar mijn tieten waren en mijn eerste ervaring ooit met een dier.

Zoals ik eerder al zei mijn limits bleken rekbaar, maar had nooit verwacht dat mijn limits net zoals mijn kontje en kutje zo rekbaar waren als dat bleek aan het einde van deze lange nacht.


Zo slaafje ben je weer terug op aarde hoorde ik de stem van Johan zeggen.

Volgens Johan was ik door mijn heftige orgasme een tweetal minuten ff helemaal van de wereld.

Moeizaam kwam ik wat overeind van de koude betonnen vloer en Johan nam mijn blinddoek af, dan kun je even naar je tieten kijken zei hij.

Oooo mijn God ik hing natuurlijk niet meer in aan mijn tieten, volgens Johan hing ik de laatste keer toen Cesar mij likte 7 minuten aan mijn tieten totdat ik mijn orgasme kreeg.

Maar ook mijn God, het touw zat nog strak om mijn tieten, ze waren super opgezwollen en donkerpaars gekleurd, mijn tepels kneiterhard met mijn piercings die net zoals mijn tepels rechtop stonden.

Henk kwam ook terug ( ik denk dat hij Cesar weer in zijn hok had gedaan)

En samen haalden ze de touwen van mijn tieten los.

Dit zorgde opnieuw voor een sensatie die rechtstreeks naar mijn kutje ging en mij alweer zeiknat maakte.

Het warme bloed stroomde weer door mijn aderen wat een warm sensationeel tintelend gevoel in mijn tieten gaf die langzaam weer hun normale kleur terug kregen.

Zo slaafje zei Johan, we gaan je weer blinddoeken want we willen dat je niets ziet en alleen maar voelt.

Johan en Henk begeleiden mij naar de kleine stellage waar ik mijn blinddoek weer om kreeg en moest op mijn knieën gaan zitten, gelukkig op een kussentje.

Mijn armen werden ter hoogte van mijn ellebogen vastgebonden aan de ringen die op de stellage waren gelast en moest ik mijn kontje zover mogelijk omhoog steken.

Toen zei Henk zo slaafje, Johan die komt zo weer terug ik ga ondertussen je kontje even oprekken.

Ik voelde iets kouds en nats op mijn anus en direct daarop Henks zijn vingers in mijn kontje.

Hmmmm kreunde ik en ik duwde mijn kont tegen zijn hand aan wat voor Henk een teken was om er nog een vinger bij te steken..

Ik begon inmiddels te kreunen want ook mijn kontje wordt graag verwent, en Henk vroeg wil je meer, hmmmm ja aub, meer, harder, dieper kreunde ik.

Ik voelde nog meer nattigheid en ik wist zeker dat het glijmiddel was.

Henk zette nu met al zijn vingers bij elkaar en drukte hard tegen mijn anus, ooooo ja zei ik , kom steek die hand erin, beetje bij beetje ging mijn anus open en plots voelde ik hem helemaal tot ver voorbij zijn pols naar binnen te glijden.

Ooooo ja ga door kreunde ik, neuk met je arm, maar Henk hield stil en ze nee schatje, je mag nog niet klaar komen, en je bent genoeg opgerekt want hier is Johan met Cesar, en Henk zijn arm floepten mijn kont uit.

Is ze wijd genoeg vroeg Johan aan Henk, zeker weten zei Henk, ik denk dat ze hem kan hebben.

Ik wist niet wat er ging gebeuren, maar had wel een vermoeden, Cesar ging mij in mijn kont neuken, maar hoe groot was hij dan wel niet?

Ik was nu helemaal zonder limits en kreunde Jaaa laat Cesar mij berijden, mijn kontje oprekken.

Jij moet je mond houden slaafje zei Johan, wij bepalen wat er met je gaat gebeuren.

Kom Cesar zei Henk.

Ik voelde ineens een zwaar gewicht op mij, een harige buik op mijn billen en nagels die in mijn zij krasten.

Ik voelde iets kleins en nats door mijn bilspleet glijden en onbewust moest ik grinniken, wacht maar af slaafje, zei Johan, zo direct piep je anders.

Nou hij had gelijk, het was geen piepen maar gillen van genot.

Ik voelde ineens iets door mijn kringspier heen gaan en direct voelde ik dat kleins ook groeien.

Ooo mijn God , Cesar begon te beuken, zijn pik die eerst klein was werd nu ineens veel en veel groter en ik voelde hem steeds dieper in mij.

Mijn grote tieten zwaaiden onder iedere stoot van Cesar vervaarlijk heen en weer.

Ooooo Jaaaa begon ik te piepen, mijn God dit is heerlijk.

Cesars nagels die in mijn zij krasten, dat gewicht van die grote hond op mij, de totale machteloosheid van mij onder deze supersterke hond.

Ik kon niets anders dan mijn kringspier zoveel mogelijk te ontspannen want er drukte iets tegen aan wat nog dikken was als Henk zijn hand.

Aaauuuwwww begon ik te gillen, wat er nu bij mij naar binnen kwam was echt heel erg groot, en zelfs nog dieper dan Henk zijn hand.

Maar de pijn ging direct daarna over in genot, mijn kutje begon te krampen, en ik voelde een hete vloeistof mijn darmen inspuiten.

Ooooo mijn God gilde ik, hij komt, ik voel hem komen, jaaaaaa dit is zo geil, oooooo.

Plots hield Cesar op met zijn beukende stoten en ik voelde nu nog beter de hete stralen die in mijn darmen werd gespoten.

Dit was teveel voor mij, voor de tweede keer kwam ik badend in het zweet en gillend van genot voor de tweede keer die nacht gillend klaar.

Na een aantal minuten was ik uitgesloten en ik denk Cesar ook want hij probeerde zijn knot uit mij te trekken, gelukkig lukte dit omdat ik mijn spieren wist te versoepelen en omdat 1 van de mannen glijmiddel over mijn anus en de pik van Cesar spoot.

Ok mijn God die pik van Cesar moet echt enorm zijn want het uitglijden van die pik voelde als een dikke drol die er met moeite uit weet te persen.

Het was echt heerlijk en als ik dacht dat we het nu wel gehad hadden... Nee dus maar dat lees je in deel 4 want mijn vertaal computer kan langere teksten niet aan.

Dikke kus

Lana
Lees verder in: Lana - 4
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Dieren, Honden, Vuistneuken, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Extreem sexverhalen!
 
Eerste OpdrachtDoor: Meester.W65
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opdracht,
"Als eerste straf zorg je dat je dit weekend als je naar n der wedstrijden gaat een flesje of potje of om het even wat bij hebt. Ik weet niet op welke manier die wedstrijden doorgaan of zo, maar het moet zeker mogelijk zijn om een vent aan de haak t..."
22-07
7.1
Kensi - 7Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Kort
"Ik hoor Thea nee snikken achter haar knevel als http als.de ik de eerste pik haar lijf binnen zie dringen. Mee dat ik haar gemoffelde geschreeuw hoor voel ik hoe er eentje mijn lijf binnen komt. Ik schreeuw niet meer, het was niet de eerste keer..."
22-07
8.8
Mijn Ex Krijgt Een Grote Donkere LulDoor: RichardCo
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Billen, Ex, Groot Geschapen, Grote Lul, Milf, Volle Vrouwen,
"Sinds een aantal maanden zijn mijn, nu ex, vrouw Chantal en ik uit elkaar gegaan. Mijn ex, een heerlijke korte, ietwat volle, redhead milf heeft haar intrek genomen in een flatje. Gedurende ons huwelijk hebben we seksueel best veel ge xperi..."
22-07
8.1
Mijn Nichtje Sara - 4Door: Gert En Sara
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dieren, Gay, Honden,
"Hallo allemaal, ik hoop dat jullie genoten hebben van de vorige 2 delen geschreven door Saar. Maar goed nu weer ff terug naar mijn kant van het verhaal en gaan wij weer even in het verleden. Uiteraard wist ik niets af van wat mijn b..."
21-07
8.7
Stille Weduwes Met Diepe Gronden... - 8: Een...Door: Erwijn
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dildo’s, Glanspanty, Lingerie, Lustslavin, Meester, Meesteres, Panty, Slaaf, Slavin, String, Anaal, Biseksueel, Klaarkomen, Neuken, Worstelen,
"Op deze woensdagmorgen lijkt de onderlinge sfeer tussen de vier studenten aan de ontbijttafel al een stuk beter dan dinsdagochtend. Zowel Noor als Sara lijken tijdens het ontbijt beiden in een redelijk opgewekte stemming, Sara kijkt Noor zel..."
21-07
9.2
Te Kort RokjeDoor: Samsara
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dochter, Rokje, Vuistneuken,
"Nienke is druk bezig zich klaar te maken deze vrijdagavond om uit te gaan. Ik zit op de bank en wacht rustig tot ze zich meldt als ze klaar is met haar voorbereiden. Dan komt ze de kamer binnen. Als ik zie hoe ze gekleed is... Nienke is een..."
21-07
8.9
Schooljuf Sandra - 2Door: Boris
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Juf,
"Ik klik op het chat icoontje en begin te typen Als vanzelf volgen de woorden elkaar op, soms stop ik even en kijk naar haar profielfoto en krijgt niet alleen maar het idee in mijn hoofd vorm maar neemt mijn pik ook langzaam een wat stevigere vor..."
21-07
9.1
Mijn Vrouwen - 12: Nancy En ElkeDoor: Gina
Reacties: 2
Lengte: Lang
"De volgende ochtend namen we gezamenlijk het ontbijt. Elena, ik heb vandaag een hoop te doen voor het werk zei ik. Als je wilt kun je de stad in gaan of zo, tegen het avondeten ben ik pas klaar . Elena vertelde dat, nu ze toch in de buurt was bij ..."
20-07
9.7
GebruiksartikelDoor: NoMercy001
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Biseksueel, Eerste Keer, Onderdanig, Strapon,
"Henk is over het algemeen een prima vent, echter op seksueel gebied ziet hij Ingrid als een gebruiksartikel. Puur om zijn lusten op los te laten, om aan zijn genot te komen is het voor Ingrid niet altijd een pretje in bed. Ze komt toch met regelmaat ..."
20-07
8.9
Hoe Ik Een Zaadslet Werd - 5Door: Irina T
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Masturbatie, Masturberen, Met Familie, Oprekken, Sperma, Vastgebonden,
"De volgende dag stond ik redelijk stram op. Als ochtendgymnastiek deed ik de opgedragen oefeningen van mijn opa voor mijn anuskringspier. Lang niet zo pijnlijk deze keer als na de eerste opreksessie met onze directeur Mooi Na het ontbijt naar schoo..."
20-07
9.3
 
Klik hier voor meer...