Klik hier voor meer...
Door: Penpaal
Datum: 04-07-2022 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 32677
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
‘Nou, zorg maar dat ie er klaar voor is!’, zei Jeannette tegen Lindsey, terwijl de gemaskerde man zijn herdershond aan een bankje aan de zijkant van het veldje vastmaakte. Zuma werd door zijn bazin braaf op zijn rug op het grasveldje gelegd en Lindsey begon hem te pijpen. De hond gromde zachtjes van genot en de man keek zijn ogen uit. Jeannette stond er op haar hoge bruine suede laarzen als een dominatrice bij en haar jeans zaten zo strak dat je de vorm van haar schaamlippen duidelijk kon zien, ondanks de nogal duistere omgeving. Haar witte doorschijnende bloes was nog beter zichtbaar, met daaronder de zwarte beha die ze droeg die haar tieten met moeite kon beteugelen. Haar klant had daar echter nauwelijks oog voor, want hij werd geobsedeeerd door de pijpende Lindsey. Wel begon hij fanatiek haar legging van haar billen te sjorren. Even was Lindsey bang dat ze ter plekke doggy door de man genomen zou worden, maar ze vertrouwde erop dat Jeannette erop zou toezien dat dat niet zou gebeuren. De deal was immers neuken met een hond en niet neuken met een man, of meerdere mannen.

Jeannette zou assisteren zodra Zuma klaar was om Lindsey te bestijgen, dus Effie werd ook even op een bankje geparkeerd, op veilige afstand van de herdershond, die haar als een eenhapscracker bekeek. Lindsey had het roze potlood van Zuma al flink stijfgepijpt en er kwam al wat vocht langs haar mondhoeken lopen en omdat haar legging inmiddels helemaal van haar kont was getrokken door de klant, was ze er ook klaar voor. De klant had al een zichtbare paal in zijn broek en deed zijn gulp open om zijn pik te bevrijden. Lindsey ging doggy in het gras zitten, liet Zuma even aan haar kut snuffelen en voelde hem daarna in haar inmiddels nat geworden kut glijden. De hondenpik floepte er ook meteen weer uit, want zo ging dat bij honden. Toen de man wilde assisteren om te proberen Zuma’s penetratiepogingen meer succesvol te maken, gebaarde Jeannette streng dat ie moest wegwezen. Zuma kwam al vrij snel in het goede ritme, al moest Lindsey wel weer wennen aan die scherpe voorpoten in haar zij. De volgende keer zou ze de wanten meenemen die ze was gaan gebruiken toen haar huid serieuze souvenirs ging overhouden aan de gedwongen neuksessies met Zuma tijdens haar huwelijk.

De klant stond inmiddels, nog steeds gebiologeerd door wat hij zag, aan zijn stijve pik te trekken en zijn hond begon schijnbaar jaloers te janken, alsof hij zijn baas wilde likken. De man wilde wel dichter bij de Zuma-show komen, maar Jeannettes strenge blik weerhield hem daarvan. Hij fantaseerde hoe het zou zijn om haar ook door Zuma geneukt te zien worden en rekende even uit wat hij daarvoor ongeveer kwijt zou zijn. Ze zou ongetwijfeld duurder zijn dan Lindsey, of wellicht helemaal niet te huur zijn voor dat soort dingen. Ze leek hem meer de meesteres die hem tegen betaling in zijn reet zou neuken. Met een voorbinddildo of door Zuma. Dat idee trok hem met zijn nog maagdelijke sterretje helemaal niet, dus zijn aandacht verschoof weer naar het hoofdprogramma: Lindsey en Zuma. Hij zag inmiddels het hondengeil uit Lindseys kut lopen en had geen idee hoe lang – of kort – het zou duren voordat de hijgende hond ging klaarkomen in zijn bazin. En dat de hondenpik vervolgens op slot zou gaan, daar was hij uiteraard niet van op de hoogte, als volslagen amateur die zich door Jeannette gek had laten maken.

Terwijl het voor Lindsey steeds duidelijker werd dat Zuma, al zat hij er de helft van de keren naast, binnen enkele seconden in haar ging spuiten en dat zij daarna een tijdje geen kant meer op kon met die hond op haar rug, begon de man steeds harder aan zijn pik te trekken en praatte hij in op Jeanette, die met haar uitpuilende tieten voor hem was gaan staan, om hem een toegift te gunnen, ook al had hij die niet van tevoren besteld en zat die zeker niet bij de prijs inbegrepen. ‘Ooh, ik wil haar zo graag ook neuken als die hond klaar is met haar!’. Jeannette lachte hem hardop uit en beet hem toe: ‘Als jij hier iemand gaat neuken, is het je eigen hond, mannetje. Of je gaat maar lekker naar huis om hem in je vrouw te steken. Maar dan ik als ik jou was nu maar stoppen met trekken aan je leuter, want als je net klaargekomen bent, neukt het niet zo lekker. En voordat je het in je hoofd haalt, ik ben niet beschikbaar: ik doe hier slechts de financiën en de planning. En zonder je te willen diskwalificeren: ik kies liever mijn eigen kerels uit.’ En ze schudde nog even uitdagend met haar voorgevel.

Toen Zuma opeens ‘bevroor’ wisten Lindsey en Jeannette hoe laat het was, maar de laatste moest de man even kort uitleggen hoe dat zat, anders was hij waarschijnlijk erg geschrokken. Kennelijk had hij zijn teef nog nooit laten dekken door een reu en had hij ook geen dierenporno gekeken waarin duidelijk werd hoe dat in de hondenwereld in elkaar stak. Lindsey telde geduldig de minuten van haar lockdown af, sprak in de tussentijd nauwelijks met Jeannette of met de man, en deed alsof het voor haar een standaardklusje was, op commando neuken met haar hond. Dat ze nu weer een klein deel van haar lening had afgelost, was voor haar het belangrijkste. Toen Zuma na een minuut of tien eindelijk uit haar kut schoof en er een enorme hoeveelheid zaad op het gras belandde, keek de man met grote verbazing toe. Lindsey trok wat gras uit de grond, veegde daar haar kleffe kut mee af en trok haar legging weer over haar billen. ‘Jij houdt de administratie bij, he’, zei ze tegen Jeannette en ze pakte Zuma bij zijn riem om huiswaarts te gaan. Ze gunde de man verder geen blik waardig, ze zag hem als een perverseling, een fetisjist, die ze verder niet hoefde te leren kennen.

Ze liep langs de tennisbanen en liet Zuma nog even wat snuffelen her en der en zijn behoefte doen, zonder die in een groen plastic zakje te doen. Dat was ze vergeten mee te nemen van het hondenuitlaatveldje. Ach, niemand zou haar ‘vergrijp’ op dit tijdstip hebben gezien, al hoorde ze op een gegeven moment wel voetstappen achter zich. Ze keek angstig om en zag dat het de man met de herdershond was, die met grote stappen op haar afkwam. Ze stopte om hem te laten passeren, maar hij stopte om haar aan te spreken. ‘Sorry dat ik je laat schrikken, maar ik wilde je nog wat vragen zonder dat Jeannette het hoort. Ik neem ten minste aan dat je niet exclusief bij haar onder contract staat, of zoiets’. Lindsey schudde haar hoofd. ‘Okay, want ik heb een voorstel. Stel dat ik via een postorderbedrijf leuke kleren voor jou bestel, zodat je die oude versleten kleren kunt wegdoen, zou ik daar dan een kleine tegenprestatie voor mogen vragen?’ Lindsey voelde natuurlijk al weer een flinke adder onder het gras. ‘Wat voor kleding zou dat dan zijn? En wat voor tegenprestatie verwacht je dan van mij?’

‘Die kleding zou de kleding zijn die mijn vrouw absoluut niet wil dragen, omdat ze die te hoerig vindt. Maar dat valt volgens mij best wel mee. Je hebt een beperkt vetorecht bij wat ik je wil laten dragen, maar niet steeds natuurlijk. Ik denk dat er genoeg bij is dat je best mooi vindt om te dragen. En als kleine tegenprestatie zou ik je één keer per maand in je kontje willen neuken. Mijn eigen vrouw heeft daar namelijk een bloedhekel aan, omdat ze zegt dat het pijn doet en omdat ze vindt dat in haar kontje neuken pervers is. En voor mij is anaalgaan een van mijn grote fetishes. Ik kan er oneindig naar kijken op internet. En ga nou niet zeggen: ga lekker je hond neuken, want dat is voor mij geen optie, sorry.’ Lindsey dacht even na. Ze kon zeker wel wat nieuwe kleren gebruiken, en als het niet te gek was, zou ze zich daar best één keer per maand voor in haar kont laten neuken. Snel verdiend, toch? ‘Misschien moet je me eerst even laten zien welke kleren je bedoelt, voordat ik ja of nee zeg’, zei ze diplomatiek. De man zei: ‘dat is prima’, en pakte meteen zijn smartphone. Hij liet haar een site zien waarop best wel hoerige kleding stond geadverteerd, maar Lindsey dacht: ‘What the fuck?, alles is beter dan de afgedragen vodden waar ik nu ik loop’.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...