Klik hier voor meer...
Door: Penpaal
Datum: 06-07-2022 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 25037
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Ze zei dat ze in principe akkoord was en sprak met de man af dat hij eerst een keertje ’s avonds bij haar langs zou komen als de kinderen sliepen, dan konden ze op hun gemak op zijn laptop, want zij had geen computer of laptop, de kleding uitzoeken waar hij zo op kickte en die zijn vrouw niet wilde dragen. ‘En nog even dit’, voegde Lindsey toe. ‘Waar en wanneer moet ik die kleding dragen?’ De man antwoordde: ‘Gewoon als je naar de super gaat of je hond uitlaat of met je kinderen iets op de fiets doet. Ik neem aan dat je in je huidige situatie geen sjieke feestjes bezoekt. Misschien word je met die kleren wel eerder uitgenodigd trouwens, kijk maar uit!’ Lindsey moest er ook een beetje om lachen, om die toch wel zielige man, maar vraag niet hoe het kan, dacht ze, profiteer ervan. Ze was nu wel enigszins benieuwd hoe het zou zijn om in haar kontje door hem genomen te worden, want toen hij die avond op het hondenuitlaatveldje aan zijn pik had lopen trekken, had ze wel gezien dat dat een flinke stamper was, die de eerste keer goed met glijmiddel behandeld moest worden als hij haar penetreerde.

Ze spraken af voor de maandag daarop. In het weekend kon hij niet, had hij gezegd, dan zou zijn vrouw argwaan krijgen. Door de week kon hij een of andere bestuursvergadering verzinnen waar hij niet gestoord wilde worden. Ze hadden zeker niet uren nodig om de kleding uit te zoeken, maar Lindsey wilde zich er niet te makkelijk van afmaken, omdat het voor haar een hele metamorfose zou zijn en ze vast op straat het nodige commentaar kon verwachten. Op de keuze sec, en op de suikeroom die haar volgens iedereen ongetwijfeld gesponsord had. Ze vond het best spannend toen de man, zonder zijn hond, maandags om half 10 bij haar aanbelde en zich voorstelde als Rob. Ze wist dat hij vrij lang was, maar zag nu eigenlijk pas dat hij goed gekleed en best aantrekkelijk was. Er waren dus ook kinky mannen die er mochten zijn qua uiterlijk, dat leek geruststellend. Maar niet te vroeg juichen, dacht Lindsey. Ze had alleen goedkoop bier of frisdrank in huis en hij koos voor het biertje, waarschijnlijk omdat hij niet wist hoe dat merk smaakte. Lindsey had zich hetzelfde gekleed als de avond toen ze zich voor zijn neus door Zuma had laten neuken: teenslippers, kleurige legging en bloesje met laag décolleté. En ze boog ver voorover toen ze hem het biertje met glas voorzette.

Lindsey wist zeker dat Rob haar ‘cleavage’ goed had kunnen zien en ze ging naast hem op het versleten bankstel zitten. Zij wist wat daar allemaal voor goors op had plaatsgevonden, zou daar meestal niet op gaan zitten, maar ze wilde naast Rob zitten en die bevond zich in het kamp der onwetenden. Wie zijn neus op de verweerde stof van het bankstel durfde te drukken en een DNA-test zou uitvoeren, zou een combinatie van veel kinderpis, nog meer mannenzaad, vrouwengeil en hondensperma aantreffen. Het is net als met een matras: koop nooit een tweedehandsje, want je wilt de geschiedenis niet weten. Rob zat echter op zijn gemakkie dicht tegen Lindsey aan zijn biertje te drinken en had zijn laptop geopend voor haar. Ze vond de site met al die uitdagende kleurige kleding best wel geil. Het was nog net geen SM, maar echt normaal waren de kleren niet die de vrouwen droegen. Veel leer, veel kleur, veel metalen versiersels, en over het algemeen waren de rokjes zo kort dat bukken niet verstandig leek, want dan keek iedereen meteen in je kruis. Rob had gezegd dat ze samen de eerste keer vijf setjes zouden uitzoeken en dat Lindsey niet op de prijs hoefde te letten. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen, want al jaren moest ze iedere euro twee keer omkeren. En dat iedereen zich straks zou afvragen waar ze de kleren van betaald had, boeide haar voor geen meter. Dan dachten ze maar dat ze achter de webcam zat!

Rob had er zichtbaar plezier in om samen met Lindsey de hoerige kleding uit te zoeken, ging af en toe even verzitten om zijn stijve pik in zijn broek in model te duwen en keek af en toe verlekkerd naar Lindseys bloesje met inhoud. ‘Okay, als je het leuk vindt, kunnen we ook nog even op de site van een ander merk kijken dat wat gewaagder spullen verkoopt. Niet alleen seksspeeltjes, maar ook spannend ondergoed dat je kunt dragen op de avonden dat we seks hebben samen.’ Lindsey schrok even bij het woord ‘avonden’, want ze dacht dat zijn tegenprestatie, haar in haar kontje neuken, niet zo lang in beslag zou nemen, en eerder zonder kleren dan met speciale kleren zou plaatsvinden. Maar ze was nieuwsgierig en liet zich door Rob overhalen om toch even snel te kijken. Er stonden heel veel zwarte setjes afgebeeld en ook slipjes met een speciaal gat op de plek waar haar anus zat. Zo’n setje wilde Rob graag voor haar kopen, dat snapte ze wel. En omdat ze vond dat hij zo gul was geweest met de andere kleding, gaf ze hem zijn zin. Van deze site zou dat ene slipje worden gestuurd, de rest kwam van die andere site. Zo kon niet wachten tot alles aankwam om het voor de spiegel te passen!

Eerst zou de tweede sessie op het hondenuitlaatveldje nog plaatsvinden, dat was ze in alle opwinding bijna vergeten. Ze sprak af dat ze Rob zou laten weten wanneer de kleren waren gearriveerd. Want de eerste kontneuksessie met Lindsey wilde hij natuurlijk inplannen als het speciale slipje binnen was en op een avond dat hij aan het toezicht van zijn vrouw kon ontsnappen. Lindsey verscheen in haar toen nog gebruikelijke outfit op dinsdagavond om half 11 op het hondenuitlaatveldje, waar Jeannette nietsvermoedend met een nieuwe klant, nu met iets dat op een pitbull leek, stond te wachten. Lindsey had er gelukkig wel aan gedacht om wanten mee te nemen, dat was echt typisch iets om te vergeten. Jeannette groette haar en de man, die zich niet voorstelde, had nu geen masker voor. Hij was kleiner dan Rob en de hond kleiner dan Robs herdershond. Zo te zien betrof het nu een reu, dus had Zuma een avondje vrij en ze bond hem alvast aan een bankje vast. Dat liet hij braaf toe en hij had nauwelijks interesse voor Effie en ook niet voor de nieuwe hond. Hij ging uitgebreid zijn edele delen zitten schoonlikken, dat wel.

Dat Zuma een avondje vrij had, baarde Lindsey wel een beetje zorgen. Ze hadden nooit afspraken gemaakt over welke honden Lindsey mochten neuken met hun baas als toekijker en hopelijk manager, maar deze pitbull zag er niet erg vriendelijk uit, al zou hij waarschijnlijk wel naar zijn baas luisteren. Hopelijk. Ze gaf de wanten aan de eigenaar van de hond en die snapte wat de bedoeling was. Hij schoof de wanten over de voorpoten van de pitfull, die kennelijk Henkie heette. Gekke Henkie, toch niet? Of was het Hanky? Lindsey trok haar leggings weer over haar billen naar beneden en ging doggy in het gras zitten. De eigenaar had nu de taak de pik van Henkie wat stijver te trekken met zijn hand, anders werd het penetreren van Lindseys kut een equivalent van met hagel schieten. Weinig kans om de roos te raken. De man trok stevig aan de leuter van de zacht grommende hond waardoor het roze potlood steeds bloot kwam, en Lindsey ging snel met wat natgemaakte vingers over haar schaamlippen, om te zorgen dat de hondenpik wat makkelijk in haar kut zou kunnen schuiven. Ze hoopte dat de man zijn hond een beetje in bedwang hield als deze haar besteeg en het instinct het overnam.

Lindsey had besloten de nogal dominante Jeannette nog even niks te vertellen over haar lucratieve afspraak met Rob. Ze moest wel binnenkort uit de (kleren)kast komen, want het zou meteen opvallen als Lindsey opeens in mooie nieuwe kleren liep, en zeker als het hoerige kleren waren die ze waarschijnlijk zelf nooit zou hebben gekozen. Ze zou Jeannette zeggen dat ze haar afspraak met haar zou zwel degelijk nakomen, maar ook de deal met Rob verder zou ‘uitdienen’. Bovendien was het Jeannette die indirect Rob met haar in contact had gebracht, en dat risico liep met dit soort kinky dealtjes, zeker als er duidelijk sprake leek van uitbuiting. Want wat de uitgekookte Jeannette van Lindsey ‘eiste’, was natuurlijk het gevolg van een scheve gezagsverhouding. Een Lindsey die stabieler en financieel minder afhankelijk was, zou zich minder snel laten ‘piepelen’ door iemand als Jeannette, die gewoon gebruik maakte van de omstandigheden om haar eigen geile spelletjes te spelen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Dieren, Honden, Kut, Kutje, Legging, Likken, Schaamlippen, Slipje, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Shemale