Klik hier voor meer...
Door: Leen
Datum: 01-11-2022 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 11294
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Een Heleboel Zaad
“Geen denken aan! Die uitdaging gaat me te ver.” Wanneer ik Ryan aankijk, zie ik ontgoocheling en… lust. Zijn ogen glanzen van verwachting en opwinding. Ze lijken me aan te sporen toe te geven aan mijn stoutste dromen. Liefst zo snel mogelijk. Zijn intense, smeulende blik raakt me tot diep in mijn ziel. Ik huiver.
“En waarom niet? Jullie zijn al intiem geweest.”
Ik schud mijn hoofd. “Dat is het niet.”
“Wat dan wel?”
“Wat in Mexico gebeurt moet hier blijven. Ik ga mijn collega’s echt geen expliciete foto’s rondsturen. Want je weet nooit, wie ze allemaal te zien gaan krijgen.”
Inge glimlacht. “Beschouw het als een spel. Het is een uitdaging die je collega’s begonnen zijn. Je doet enkel wat ze vragen, dus ik zie het probleem niet.”
“En wat als ze het rondsturen?”
“Dat gaan ze echt niet doen.”
“En daar ben je zeker van?”
“Tuurlijk. Want als ze jouw foto’s zouden doorsturen, dan ga jij hetzelfde doen met hun foto’s en dat willen ze niet.”
De uitleg van Inge klinkt aannemelijk.
“Het is vakantie, Leen. Dan mag je gekke dingen doen.”
Gekke dingen, zoals mijn man bedriegen. Hoewel. Dit telt niet me als bedrog. Want deze ervaring, deze hele vakantie, dit is niet het echte leven. Dat probeer ik me steeds weer in te prenten. Iets wat me steeds moeilijker afgaat. Ik heb geen idee wat er aan het einde van mijn twee weken in Mexico gaat gebeuren. Telkens ik daaraan denk, voel ik een pijnlijke steek in mijn hartstreek. Maar nee, daar mag ik niet aan denken. Want ik ga mijn vakantie niet laten verpesten door gedachten aan de toekomst. Hier in Mexico wil ik genieten. Genieten door gek te doen. Door mijn grenzen te verleggen.
“Ok, ik doe het.” Klink ik aarzelend.
Inge reageert meteen enthousiast. “Dit wordt top, Leen!”
Wanneer ik Ryan even aankijk, weet ik dat ze gelijk heeft. Een tot dan voor mij ongekend verlangen raast door mijn lichaam. Het is een verrukkelijke gewaarwording, bedwelmend zelfs. Ryans ogen schieten vuur, hij is net zo ver heen als ik. Misschien zelfs verder.

“Jammer genoeg heb jij hem deze nacht al behoorlijk afgepeigerd.” Inge onderbreekt ons gestaar.
“Hé!” reageer ik.
“Maar dat is niet erg, daar weet ik wel iets op.” Ik zie hoe Inges blik heen en weer gaat tussen Ryan en Ben.
“Echt niet! Geen denken aan!” Schreeuw ik uit.
“Rustig, Leen. Ik vraag je niet om seks te hebben met Ben. Je gaat enkel wat extra zaad op je gezicht krijgen.”
“Zelfs dat gaat me echt te ver, Inge.”
“Zeur niet zo. Je hebt toch gelezen wat je collega schreef? Een dubbel zo leuke foto.”
“Ja, doh!”
“Maar als je echt niet wilt, er is nog een andere mogelijkheid.”
“Wat dan?” vraag ik.
“Ryan jouw gezicht, Ben dat van mij en dan nemen we een selfie van ons tweetjes. Met op de achtergrond die waterval daar.”
“Ok, dat lijkt me beter,” reageer ik aarzelend.
“Een beetje enthousiaster, Leen, anders gaan we die wedstrijd nooit winnen.”
“Winnen?”
“Natuurlijk gaan we winnen!”

En dan begint Inge als een razende bevelen uit te delen. Ze lijkt wel de producer van een goedkopen pornofilm. “Kom, heren, ga op die rots daar zitten. Dan laten wij ons in het water zakken, tot vlak voor jullie. Maar eerst die kleren uit!”
Zonder onze reactie af te wachten, rukt Inge haar bikinitopje los en gooit het op de grond. Ook haar broekje volgt dezelfde weg.
“En nu jij Ben.”
Ben kijkt aarzelend om zich heen en schenkt me een verwarde glimlach. Hij is duidelijk op zijn ongemak.
“Wacht, laat mij je helpen.” Inge laat zich vlak voor Ben op haar knieën vallen. Even streelt ze over de bobbel in zijn zwemshort en begint dan zijn short naar onder te trekken. Zijn pik springt tevoorschijn, vlak voor haar gezicht, net als een geladen geweer.
“Wow,” mompel ik. “Die is enorm.”
Zonder aarzelen neemt Inge Bens fier opstaande paal in haar hand vast. Ze begint hem langzaam te strelen en glimlacht wanneer ze zijn opgewonden gekreun hoort. Met haar hele hand grijpt ze het onderste deel van zijn schacht stevig vast en pompt in een gestaag tempo op en neer, waarbij ze het plekje onder de eikel met haar duim af en toe masseert. Langzaam kruipt ze dichter bij Ben, opent ze haar mond en begint ze het topje van zijn te likken. Niet veel later kan ik de slurpende geluiden van Inge horen.

Met stijgende verbazing staar ik naar de scene die zich naast me afspeelt. Is dit Inge? Mijn schoonzusje? Het voelt allemaal… onwezenlijk. Onecht. Mijn hoofd tolt en ik voel me koortsig, alsof ik in een droom rondloop. Het hele gebeuren straalt een intense soort seksualiteit uit die ik nog nooit in die mate ervaren heb. Een diepe zucht van opwinding ontsnapt aan mijn lippen. Mijn ogen schieten heen en weer tussen het gespierde lijf van Ben en het wulpse lichaam van Inge. Een duizelingwekkende, krankzinnige lust overspoelt me en nestelt zich diep in mijn binnenste. Ik bijt in mijn onderlip, mijn adem komt in onregelmatige stootjes.
Ik prent alles wat gebeurt in mijn geheugen en bekijk het met ogen die vonken van de spanning. Dit alles is nieuw, avontuurlijk en onverwacht. Ik ben zo afgeleid, dat ik niet merk dat Ryan zijn zwembroek naar onder trekt en met zijn geslachtsorgaan, dat stijf van verlangen omhoog wijst, vlak voor me komt staan. Ik merk niet hoe hij zijn goddelijke paal met een hand vastpakt. Ik schrik dan ook wanneer hij zijn pik in mijn gezicht zwaait. Hij wrijft ermee over mijn wangen en schuift zijn gezwollen topje heen en weer over mijn neus en mond.
“Pijp me, schat,” zegt hij hees. “Ik kan deze kwelling geen seconde meer verdragen.”

Ik buig voorover en druk een kus op zijn eikel. Zijn pik ruikt heerlijk. Dat is het eerste wat me opvalt. Naar zeep en schone huid, vermengd met een muskusachtige geur die ik niet kan thuisbrengen, maar die me toch opwindt. Maar bovenal: hij ruikt naar seks. Ik kus hem nog een keer en druk eventjes mijn lippen op hem. Ik proef het zout van zijn voorvocht op mijn tong. Langzaam lik ik het op. Met mijn tong draai ik cirkeltjes en zuig ik even aan het topje. Wanneer hij kreunt, doe ik het nog een keer. Ik plaag hem.
Ryan zucht, terwijl hij zijn hand in mijn haar laat glijden. “God, wat is dit geil.” De rauwe begeerte in zijn stem is onmiskenbaar.
Ik vind het leuk dat hij zo geniet. Ik knijp in zijn paal en kijk even glimlachend naar hem op. Wat ziet hij er ontzettend knap uit. Zijn ogen zijn donker en broeierig van opwinding. En dan die borstkas en zijn platte buik. Verschillende gedachten schieten door me heen. De hele situatie lijkt me onwerkelijk: het feit dat ik de pik van een vreemde man aan het verwennen ben, terwijl op datzelfde moment mijn schoonzusje naast mij hetzelfde doet. Dit is zo atypisch mij. Zo’n dingen doe ik normaal gezien nooit. En nu… nu kronkel ik van verlangen en voel ik me er op de een of andere manier trots over.
Ik druk mijn tong plat tegen hem aan en trek hem omlaag tot aan de aanzet. Ik zuig even aan zijn van opwinding schokkende paal, waarna ik hem een voorzichtig kusje geef. Ik kijk Ryan opnieuw aan en leg mijn hand lichtjes om zijn ballen. Voorzichtig omdat ik besef hoe gevoelig het daar is. Vervolgens haal ik mijn tong weer helemaal langs zijn pik omhoog tot aan de top. Ik neem hem gretig in mijn mond en begin te zuigen. Eerst kalmpjes, maar al spoedig harder en sneller. Ik zuig me vast aan hem en ik krijg het gevoel dat dit alles perfect is. Golven van hitte slaan door me heen, beginnend als een blos in mijn gezicht tot over mijn hele lichaam.
Terwijl ik mijn mond op en neer beweeg, hijgt hij van genot. “Shit, Leen. Dit is zo lekker.”
Ik sluit mijn ogen en concentreer me op hoe opgewonden hij is, hoe zijn omvang mijn mond steeds verder oprekt, alsof ik een seksspeeltje ben. En hoewel ik me gedraag als een echte pijpslet, voelt dit alles intiem. Volmaakt. Perfect.

Zijn twee handen omvatten mijn hoofd en hij duwt me dieper op zijn pik, zodat hij mijn huig raakt. Ik hou mijn adem even in, tot hij mijn hoofd weer omhoog beweegt en ik weer kan ademhalen. Mijn ogen beginnen te tranen.
“Is het ok zo?” fluistert hij. “Kan je dit aan?”
Ik hum iets als antwoord en druk mijn tong weer tegen hem aan.
“Wat ben je een lekkere vrouw, Leen. Je ziet er zo volmaakt uit… met je mooie mond en wat die met me doet.”
Weer word ik overspoeld door golven van hitte, waardoor ik moet kreunen van genot. “Ik ben een pijpgodin”, schiet het door me heen. Ik begin weer te bewegen, maar niet voor lang. Ryan vloekt en trekt mijn hoofd omhoog. Wanneer zijn pik uit mijn mond glijdt, voel ik me gedesoriënteerd. Ik kijk hem vragend aan. Ik hijg en doe mijn best om op adem te komen.
“Ik ben er klaar voor, Leen.”
“Wacht! Wacht!!!” klinkt het plots naast ons. Het is Inge. “Niet te snel.”
Inge komt achter me zitten, legt haar hoofd op mijn schouder en kijkt de twee mannen strak aan. “Mannen, denk eraan: jullie moeten op onze gezichten mikken.”

Ryan staat voor me, zijn prachtige pik staat duidelijk op springen.
“Kom op mijn gezicht, schatje. Alsjeblieft.” Ik kan niet geloven dat die woorden echt uit mijn mond komen. De hele situatie is zo onwerkelijk en zo opwindend, dat mijn hersenen mijn toenemende lustgevoelens niet verwerkt krijgen. Ik voel me zo heet dat het als een kwelling aanvoelt. Ik maak een geluidje, een zachte grom van verlangen en frustratie. “Als dit achter de rug is, wil ik dat je me keihard neukt, Ryan. Ik heb het zo hard nodig.”
Ryan antwoord met een doordringende kreun. Met een hand pakt hij zijn pik vast en begin er keihard aan te trekken.
Ik voel mijn hart sneller kloppen.
“Hier komt het schatje.”
Ik kantel mijn hoofd naar achter.
“Ik ben er klaar voor. Spuit me maar helemaal vol.”
Ryan blijft rukken tot hij over mijn gezicht explodeert. Ik krimp ineen wanneer een enorme straal mij op de bovenlip raakt. Een tweede plakkerige en warme lading landt op mijn kaak, een derde spettert over Inges lippen en kin. “Eentje voor mij,” kirt die.
Ik lik onbewust mijn lippen en blijf Ryan met een zaadvragende blik aankijken. Een volgende straal raakt me op mijn wenkbrauw en voorhoofd. Ik sluit even mijn ogen en concentreer me op het gevoel van druppel na druppel dat op mijn gezicht landt. Ryan wrijft met zijn pik over mijn wangen en laat een nieuw spoor van zaad achter.
“Wow,” hijg ik. “Dit was geweldig.” Ik geef Ryans slinkende pik een kusje en neem hem even in mijn mond om de restjes van zijn zaad op te likken.

Naast mij hoor ik Ben met een luide schreeuw klaarkomen. Of hij het expres doet, weet ik niet, maar feit is wel dat de eerste stralen op mijn gezicht belanden. Het zaad knalt met zoveel geweld uit zijn neukkanon dat het tot in mijn haar terechtkomt. Ik open mijn mond om te protesteren. Niet echt een goed idee want op dat moment raakt de volgende straal mijn lippen en ketst het op mijn tong af. Het is zoveel dat er een stroompje glinsterend zaad langs mijn kin tot op mijn tieten druipt.
Gelukkig mikt hij de rest van zijn lading op het gezicht van mijn schoonzusje. Wanneer hij uitgespoten is en ik aanstalten maak om op te staan, duwt Inge me weer op mijn plek. “Denk aan de foto,” zegt ze. “Waar is je telefoon?”
Even reageer ik niet, verward als ik ben door het hele gebeuren. “In mijn tas… denk ik,” mompel ik uiteindelijk.
Inge reikt naar mijn tasje, haalt mijn gsm eruit en slaat dan een arm om me heen. Ze houdt het fototoestel voor ons voor een selfie. “Kijk in de camera, Leen.” We poseren voor een aantal foto’s samen. KLIK KLIK KLIK.

“Lachen, Leen! Je ziet eruit alsof je een emmer stront over je heen hebt gehad. Dat moet een stuk vrolijker.”
Ik zucht.
“Je mooiste pose. Doe alsof je de camera verleidt.” KLIK.
“En hoe…” begin ik te protesteren.
“Wat meer ondeugend.”
Ik hef mijn kin iets omhoog. KLIK.
“Iets meer hoerig.”
“Huh?” KLIK.
“Wacht.” Inge komt voor me zitten en trekt mijn bikinitopje naar beneden. “Laat die tieten van jou zien, ze zijn prachtig.”
“Zo is het wel ok.” Ik wil zo snel mogelijk het kleverige zaad van mijn gezicht afspoelen.
“Nog een paar fotootjes van jou alleen. Voor je vakantiealbum.”
“Mijn wat?”
“Een herinnering aan je fantastische vakantie.” KLIK. KLIK KLIK.
“Dat weet ik zo nog niet,” mopper ik. “Zijn we klaar?”
“Nog even. Doe alsof je zin hebt om elke man op aarde te neuken.”
“Nu overdrijf je, Inge.” KLIK.
“Je mond open en je tong uitsteken. Ben, kom eens hier met je pik.”
“Ho, als je denk dat ik hem ga pijpen, dan heb je het verkeerd voor!”
“Gewoon voor de foto. Ja zo… Prachtig!” KLIK. KLIK.
Kom hier, met dat toestel. Ik gris mijn telefoon uit Inge haar handen. Wanneer ik de foto’s bekijk, besef ik pas hoe erg ik er uit zie. Het is een ramp. Of meesterwerk, afhankelijk van hoe je het bekijkt.
“Ziet het er niet fantastisch uit?” glimlacht Inge, die over mijn schouder meekijkt.
“Ik zie eruit alsof ik in een lijmfabriek van Pattex verdwaald ben.”
“Doe niet zo belachelijk. Je ziet eruit als een Cum Queen. Met die foto’s ga je je uitdaging zonder enige moeite winnen.”
“Ik weet het niet hoor.” Ik twijfel of het wel een goed idee is hier mee door te gaan.
“Stuur ze maar snel door.”
“Ik zal het straks wel doen.”
“Tuttut, uitstel is afstel. Doe het nu. Kom! Of moet ik het doen?”
“Nee nee.” Ik selecteer twee foto’s, druk op ‘delen’ en stuur ze snel door. Daarna zet ik mijn gsm af en drop hem weer in mijn tasje, bang voor de reacties die de foto’s zullen veroorzaken. In al mijn haast merk ik echter niet dat ik ze ook gedeeld heb met Kristof, mijn man.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...