62.726 Gratis Sexverhalen
Datum: 28-12-2022 | Cijfer: 9 | Gelezen: 12095x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Hoi,

Ik ben Caro, Belgische slanke meid, begin 30 en blond haar tot mijn schouders.

Begin December ging ik met een paar medewerkers naar Kigali Rwanda om enkele workshops en een congres bij te wonen. Ik was alleen naar Zaventem gekomen want ik hou er niet van om daar vaarwel te zeggen en ook de kinderen moesten naar school die dag. Ik keek er wel naar uit om terug wat zon en warmte te voelen op mijn blanke huid want de laatste weken was het hier grijs en super koud.

Bij de gate aangekomen zag ik Lisa al zitten. Ik heb al een paar workshops en vergaderingen met haar opzitten en ook tijdens de pauzes of lunch hebben we vaak een leuk gesprek. Na wat gegroet en praten over van alles komen ook de anderen van de Belgische delegatie toe en begint het boarden al.

Als we aankomen in Kigali staat een busje ons op te wachten die ons naar het hotel brengt. Een voor een checken we in en ik spreek af met Lisa om straks samen nog een hapje te eten . Ik krijg een mooie grote kamer op het voorlaatste verdiep. Na een douche te hebben genomen en het uitpakken van mijn baggage is het tijd om naar beneden te gaan. Als ik de deur dicht gooi komt ook Lisa een paar kamers verder tevoorschijn.

"Goeie timing" zeggen we beide. Tijdens het eten hebben we het al een beetje over de komende dagen wat er op het programma staat en wie er allemaal zal zijn. We gaan de gesprekspartners een voor een af en bekijken via onze telefoon de bio's zodat we weten wie we gaan ontmoeten. Als Lisa de foto van ene John ziet zie ik haar eventjes slikken en als we elkaar aankijken schieten we in een lach. "Mmm, die mag er wel zijn" vindt Lisa. We giechelen er wat over en zinspelen terwijl we de rest bespreken. Enja, we hebben er een sport van gemaakt om iedereen een score te geven.

Terwijl Lisa haar John een 9 geeft, deel ik een 8.5 aan Mark. Beide Rwandezen met een mooie functie en diploma's van allerlei universiteiten. Lisa floept eruit dat ze wel eens zou willen weten of het waar is wat alle roddelbladen zeggen over een afrikaanse man ...Na nog wat drankjes en heel wat geroddel is het tijd om te gaan slapen want de volgende dag wordt druk.

Als we afscheid nemen zeg ik Lisa niet teveel te fantaseren over haar foto-lover want het zou serieus kunnen tegen vallen.

Op mijn kamer aangekomen denk ik nog eens aan de uitlatingen van Lisa van daarnet. Ook al ben ik gehuwd, ik zou ook wel eens willen snoepen zonder dat ik mijn huwelijk hiervoor op het spel wil zetten en bedenk me dat dit wel eens de ideale gelegenheid kan zijn. Ver weg van huis, niemand hoeft dit te weten... Met deze gedachte val ik in slaap maar me kennende zal ik de sprong toch niet durven te nemen ...

De volgende dag staat er na het ontbijt al een busje klaar om ons weg te brengen. Enkele Rwandezen verblijven blijkbaar ook in dit hotel en tijdens de korte rit stellen we elkaar al wat voor. Iedereen lijkt met goeie moed de komende dagen te willen aanvangen om veel van elkaar te leren.

Blijkbaar zijn we de laatste die aankomen en na een kleine groet van de modorator wordt de indeling van de komende dagen besproken. Deze middag moet ik ook een voorstelling geven en net voor het afsluiten van de dag komt Lisa aan het woord.

Ook John en Mark zijn er maar veel aandacht schenk ik er niet aan want we zijn hier voor het werk. En eerlijk gezegd vind ik de score van John overdreven terwijl Mark bij de 8.5 blijft op het eerste gezicht. John is me een beetje te klein en het begin van een buikje is zichtbaar terwijl Mark een meter negentig is schat ik en er redelijk sportief uit ziet. Misschien zelfs beter dan op de foto.

Tijdens de workshops door merk ik wel dat Lisa John wat opzoekt terwijl ik met iedereen probeer in contact te komen. John en Mark kennen elkaar zo te zien redelijk goed want ze zijn vaak met elkaar aan het praten en aan hun gelach te horen is het niet altijd in functie van de workshop. De tijd vliegt voorbij en het is al lunch. Lisa heeft natuurlijk geregeld dat ze naast John kan zitten terwijl ik aan een andere tafel zit met enkele andere deelnemers. Ik ga al een beetje vroeger van tafel om alles te checken voor ik mijn presentatie geef. Mark komt ook wat vroeger de zaal terug binnen en biedt aan me te helpen met enkele kabeltjes en we vatten een klein gesprek aan terwijl de anderen binnen komen druppelen. Mijn presentatie gaat heel goed en ik merk dat Mark wel heel aandachtig is. Het geeft me een boost iedere keer onze blikken elkaar kruisen. Na de presentatie hebben we nog een kleine pauze en dan mag Lisa het podium op.

Dit doet ze zoals altijd prima. Als we de dag afsluiten overleg ik nog eventjes met enkele van mijn collega's de dag terwijl we moeten wachten op het busje. Blijkbaar logeren John en Mark ook in ons hotel en hadden ze deze morgen een taxi genomen. In het hotel gaan we rechtstreeks naar het restaurant waar een tafel al gedekt staat voor 12 mensen en we schuiven allemaal aan. Er wordt over van alles en nog wat gepraat en af en toe werp ik wel een blik naar Mark en krijg ik een knipoogje terug. Na rijkelijk genoten te hebben van het eten en de wijn vertrekken al enkele mensen naar hun kamer. Lisa en ik blijven nog een laatste glas drinken met 4 mannen (Bjorn, Uru , John en Mark). Lisa houdt zich voornamelijk bezig met John en Mark terwijl ik een leuk gesprek heb met Uru en Bjorn over onze toekomstvisie op het klimaat en de facebookwereld van vandaag. Na twee glaasjes besluiten we dat het een mooie dag is geweest en gaan we richting de lift. Als de lift na lange tijd wachten er is gaat Bjorn en Uru de lift in en stormen 4 lokale dames ons voorbij zodat de lift vol is. We nemen vlug afscheid terwijl de deuren dicht gaan en ik met Lisa, John en Mark wachten op de volgende lift.

Blijkbaar zitten John en Mark op het bovenste verdiep en John nodigt ons uit op nog een laatste drankje. Lisa heeft natuurlijk zin en ik ook maar wil me eerst een beetje opfrissen en zeg hen dat ik er binnen een half uurtje zal zijn.

Na een hele dag rondhuppelen,vergaderen, speechen ben ik blij om eventjes onder de douche af te koelen. Ook van de wijntjes moet ik wat afkoelen. Daarna drink ik nog 2 glazen water om de alcohol wat door te spoelen. Na wat verfrissende lotion te hebben gesmeerd kies ik een fris setje en een leuk linnen kleedje. Ik heb maar 1 paar hakjes mee dus veel keuze heb ik niet en de sandalen zijn voor overdag. Nog een lekker geurtje spuiten en een laatste blik in de spiegel voor ik op weg ga naar het opgegeven nummer.

Daar aangekomen zie ik dat Lisa al aardig close met John is en ik krijg een vette glimlach van haar. "Welkom in de highclass suites" zegt John en schenkt me ook een wijntje in. Deze kamer bestaat eigenlijk uit een soort living met bar en keukentje en het slaap gedeelte met badkamer is op een soort tussen verdiep die open is. Lisa heeft zich opgedrongen als DJ en laat haar selectie afspelen. Tijdens een zachter nummer slaat ze John aan de haak, als dit nog niet het geval was en beginnen ze te slowen waarbij ze beide wel heel close en zwoel dansen. Blijkbaar zijn ze vergeten dat ze niet de enige in de kamer zijn. Mark en ik hebben het ook wel gezellig en als we die twee bezig zien zegt Mark dat we hen beter wat privacy gunnen . Hij neemt onze glazen en de geopende fles en we gaan naar zijn kamer. Mark heeft een identieke kamer.

Ik vlij me neer in de sofa terwijl Mark een muziekje opzet. Als hij bij de sofa komt neemt hij nog een slokje wijn en vraagt of ik ook wil dansen terwijl hij me een hand aanbiedt. Ik ga er graag op in en terwijl hij me uit de sofa trekt laat hij me een halve draai maken zodat ik met mijn rug tegen zijn borstkas sta. een beetje aangeschoten van de wijn vind ik het gevoel om tegen deze gespierde grote man aan te leunen best wel leuk. Eventjes spookt een dilemma in mijn hoofd omdat er thuis iemand op me wacht. Maar het stiekeme en onbekende spreekt me wel aan. Een kusje is voor mij nog niet vreemd gaan... Verder dan dat zal het wel niet komen.

Hij slaat zijn armen om mijn buik en we wiebelen wat op de maat van de muziek heen en weer. Ik sta te genieten, niet alleen van het dansen en Mark maar ook van het prachtige uitzicht dat we hier hebben.

Af en toe trekt Mark me wat dichter tegen hem waardoor ik tegen zijn borstkas aanleun en mijn kont ook tegen hem aanbotst. Ik ben het niet helemaal zeker maar volgens mij voel ik daarbij af en toe zijn piemel. Om het zeker te zijn wrijf ik mijn kont ook wat achteruit en schuur ik heen en weer. Ja hoor, ik heb het goed gevoeld en doordat ik mijn kont wat achteruit doe is dit een teken voor Mark om nog een stapje verder te gaan en kust me voorzichtig in mijn hals. Ik geniet van deze man zijn direktheid.

Zachtjes kust hij iedere vierkante millimeter van mijn hals. Ik leun nog meer tegen Mark aan en laat mijn handen achter ons gaan waardoor ik zijn kont en bekken naar voor kan duwen. Zo dicht bij elkaar voel ik de warmte van zijn lichaam. De kusjes worden afgewisseld met likjes. Als Mark zijn handen langzaam verplaatst van mijn buik tot aan de aanzet van mijn borsten ontsnapt me een kreuntje. Wow, ik krijg het echt wel warm bij deze man en dat komt niet enkel door de wijn..

Minuten lang word ik gekust, gelikt in mijn hals. Als ik me probeer om te draaien word ik vakkundig genegeerd en weggedraaid zodat de andere kant van mijn hals hetzelfde ritueel krijgt. De traagheid der dingen heeft ondertussen al effect op me. Ik voel mijn hart al serieus bonzen en ook mijn ademhaling is wat verstoord. Mijn borsten worden door mijn jurkje en bh heen zachtjes gemasseerd zoals ik het graag heb want ik heb gevoelige borsten.

Na een paar keer van kant gewisseld te hebben en mijn hals nu over gevoelig is krijg ik de kans om mijn hoofd wat meer te draaien zodat we elkaar in de ogen kijken. Zonder woorden vinden onze lippen elkaar. Leuke zachte lippen heeft hij. Enkele seconden later laat ik mijn tong zijn lippen proeven. Mmm, die smaken naar meer. Onze tongen glijden langzaam over en langs elkaar heen. Ik voel me zo op mijn gemak bij Mark, hij neemt voor alles zijn tijd. Af en toe laat ik mijn tong wat vlugger heen en weer rollen terwijl ik intens geniet van deze kusser. Mark brengt een hand tot aan mijn hoofd terwijl hij met de andere nog altijd mijn borsten en mijn buikje zachtjes streelt. Zijn vingers laat hij langs mijn wang glijden en streelt me door de haren terwijl ik me verlies in het tongzoenen.Ook ik breng een hand naar zijn hoofd en masseer zijn haren zodat ik wat druk op zijn hoofd kan zetten en we nog intenser kussen. Na enkele minuten moet ik af en toe eens naar adem happen.

Alsof ik nog niet genoeg naar adem moet happen dwarrelen de vingers van Mark wat verder door naar beneden waar hij enkel de warme gloed moet opzoeken om te weten waar hij moet zijn. Zachtjes worden mijn benen wat wijder geplaatst zodat zijn vingers door mijn jurk op verkenning kunnen gaan. Ik moet het kussen onderbreken om eventjes terug op aarde te komen.

Mark merkt het en vraagt me fluisterend of ik wat water wil. Dit lijkt me wel het beste en terwijl Mark een flesje opent complimenteer ik hem voor het fantastische kussen. Als hij me het glas water geeft zegt hij dat dit enkel kan omdat we met twee zijn.

Als het glas op is streelt hij met zijn wijsvinger langs mijn kaakbeen tot aan mijn oor om me dan terug zachtjes naar hem te begeleiden zodat we verder kunnen kussen. Tijdens het kussen voel ik hoe gespierd Marks buik is en open voorzichtjes enkele knopen van zijn hemd. Met de vlakke palm van mijn hand ga ik zijn borstkas af. Het lijkt een en al spier te zijn. Met mijn vingers druk ik eventjes op zijn tepelknopjes want die staan ook al mooi hard. Daarna gaan mijn vingers verder op verkenningstocht naar beneden. Ondertussen zijn we gestopt met kussen omdat ik ook met mijn ogen wil genieten van wat ik voel. Na de rest van zijn hemd te hebben geopend heb ik zicht op een fantastische sixpack. Na wat te hebben gevoeld en een kusje te hebben gegeven op zijn borsten draait Mark me terug een halve draai en opent mijn jurk aan de achterkant. Elegant helpt hij me uit mijn jurkje en legt het op de leuning van de sofa. Mooie dingen moet je met respect behandelen zegt hij terwijl hij dit doet. Deze houding charmeert me wel. Ik geniet van het zicht op de stad in mijn lingerie terwijl Mark terug achter me plaats neemt en mijn schouders kust en zijn handen gaan via mijn armen omhoog tot aan mijn schouders. Mark verlegt het kussen terug naar mijn hals om dan zachtjes mijn oorlelletjes te kussen terwijl zijn handen de rest van mijn lichaam verkennen. Ik voel de wamte van zijn naakte huid op mijn rug en zijn tepeltjes prikken ook in mijn huid.

Mark zijn handen gaan over mijn buik en dijen naar beneden zover hij kan om dan terug naar boven te komen. Hij neemt mijn borsten terug onderhanden. Ik word gekust en gelikt en kan maar niet genoeg van deze vent krijgen. Ik draai me om en vlij me tegen Mark aan terwijl ik zijn hemd volledig af doe en het naast mijn jurk leg. Dit geeft Mark de gelegenheid om ook mijn bh te openen en trekt me daarna terug tegen hem aan. Ik besef dat ik me nu volledig overgegeven heb aan deze man.

Opnieuw sta ik met mijn rug tegen zijn borst aan. Met zijn handen gaat hij nu via mijn heupen naar mijn buik en navel om zich een weg te vinden naar boven. Tergend langzaam gaat hij hoger en hoger om daarna terug naar beneden te gaan en alles opnieuw te beginnen. Zijn vingers glijden onder mijn open bh'tje door. Hij houdt mijn borstjes in de palm van zijn handen alsof hij ze aan het wegen is. Ik ben aan het genieten. Alles wat hij doet is zo zacht en wanneer zijn vingers een eerste keer over mijn naakte tepeltjes gaan is het alsof ik een eerste orgasme krijg en kreun ik terwijl mijn lichaam in een reflexhouding gaat. Mark vangt me op en laat me eventjes bekomen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Gewoon van gekus, gestreel zo'n ontlading te krijgen. Terwijl ik bedaar tilt Mark me als een klein meisje op en loopt met me de trap op. Ik zie op het uurwerk dat we al een goed uur bezig zijn geweest en bedenk me dat dit wel het langste voorspel moet zijn dat ik tot nu toe heb meegemaakt.

Boven legt Mark me op het kingsize bed bedekt met een satijnen laken. Het voelt zacht en verfrissend op mijn huid. Van de gelegenheid maak ik gebruik om Mark zijn riem en broek te openen waarna hij uit zijn broek stapt en deze op een stoel legt. Ook zijn sokken worden netjes op zijn schoenen gelegd. De wijze waarop hij zorg draagt voor kledij kan ik wel appricieren. Hij draagt een merkloze zwarte boxershort waarin zijn piemel al mooi aftekent. Ik zie ook al een donkerder plekje een teken dat het hem ook iets doet. Als hij terug aan het bed is ga ik met mijn handen over zijn dijen heen tot aan zijn heupen om via de boxer rand tot aan het midden te komen en ga dan met mijn rechter hand terug richting zijn heup. Ter hoogte van zijn piemel maak ik een V teken met mijn wijs en middelvinger en ga langs zijn piemel naar beneden. Mooi de contouren volgend tot ik bij zijn stam ben en dan breng ik ook mijn andere hand tot aan zijn ballen. Net zoals hij eerder deed met mijn borstjes weeg ik deze met de palm van mijn hand. Met mijn andere hand ga ik terug langzaam naar boven zijn piemel tussen mijn twee vingers in voelend door de stof heen. Zo ga ik verschillende keren langzaam op en neer. Ik hoor ook Mark luider ademen. Ik geef hem een kusjes op zijn sixpack en blijf verder gaan met het betasten van zijn piemel. Als ik vragend in zijn ogen kijk en langzaam mijn vingers over het elastiek van zijn boxer haak houdt Mark me tegen. "Niet zo vlug meid" fluistert hij terwijl hij mijn bh die nog half over mijn schouders en borsten hing eraf haalt. Hij vouwt de cupjes mooi in elkaar en legt deze op zijn broek.

Dan komt hij naast me op het bed zitten op zijn knieën en begint met te kussen. Enkele kreuntjes ontsnappen mijn mond en wanneer we eventjes ophouden met kussen zeg ik fluisterend zonder het te beseffen dat hij fantastisch is en hij alles met me mag doen. Dit kwam eruit als een oergevoel, spontaan zonder erbij na te denken.

Mark kust me verder en gaat al kussend terug naar mijn borstjes waar hij mijn tepeltjes likt en kust. Af en toe zuigt hij mijn tepeltjes in zijn mond en zuigt verder tot een halve borst in zijn mond zit waarna hij heerlijk zijn tong over mijn borst laat gaan. Mijn tepeltjes staan helemaal hard en volledig in het vocht door zijn zuigwerk. Zowel rechts als links wordt dit verschillende malen herhaald. Ik voel bijna een volgende orgasme opkomen, iets wat ik nog nooit heb meegemaakt ook al zijn mijn borsten altijd al gevoelig geweest. Wat deze man met me teweeg brengt heeft mijn eigen man nog nooit gedaan...

Door mijn luidere ademhaling en het opkrullen van mijn lichaam beseft Mark dat ik dicht tegen een tweede explosie zit en maakt gebruik van de situatie om in een ruk mijn slipje tot aan mijn enkels te trekken. Om het verder uit te doen moet hij zich verplaatsen en doordat ik mijn hakjes nog aan heb haakt mijn slipje aan een hak vast. Ik zie dat er een sliertje vocht aan het slipje hangt. Als het slipje volledig los is van mijn schoenen zie ik hem eraan ruiken terwijl hij naar me kijkt. Hij legt het slipje naast mijn bh'tje en komt dan terug op het bed waar ik mijn hakjes langs beide kanten in zijn borstkas net onder zijn schouders prik terwijl ik mijn knieën zo goed mogelijk tegen elkaar hou zodat hij nog geen zicht heeft op mijn heuveltje. "Je moet me nu helemaal uitkleden" zeg ik hem. Hij streelt langzaam mijn kuit van mijn knie tot aan mijn enkel waarna hij de sluiting van mijn schoen open maakt en het bandje zijn vrijheid krijgt. Hij doet hetzelfde aan de andere kant en blijft me dan aankijken. Ik voel hoe hij mijn rechter kuit iets omhoog drukt en schuift mijn voet uit mijn hakje waarna hij mijn voet terug plaatst tegen zijn borstkas. Nog steeds kijkt hij me aan en doet precies hetzelfde met mijn linker voet. Dan neemt hij beide hakjes en plaatst ze zo goed als hij kan zonder mijn voeten te laten vallen naast het bed neer zonder van me weg te kijken.

Een nieuwe spanning tussen ons wordt zo opgebouwd. Ik krijg een halve kuitmassage en dan kust en likt hij mijn scheenbeen een voor een terwijl zijn handen mijn kuiten nog steeds masseren. Mijn voeten duw ik wat tegen zijn borst hoe meer hij voorover gebogen komt om me hoger en hoger te kussen. De spanning is te snijden en langzaam laat ik hem mijn knieën openen als hij al kussend naar boven komt.

Ik laat mijn voeten langs zijn lichaam op het bed zakken terwijl Mark via mijn dijen rechts en links zich een weg naar boven kust. Met zijn tong keert hij dan langzamer dan langzaam terug naar mijn knie om enkele centimeters ernaast terug een speeksel lijntje op mijn dijen achter te laten. Hij gaat zo hoog mogelijk en als zijn neus bijna aan mijn vagina is gaat hij naar mijn ander been terwijl hij lucht over mijn heuveltje blaast. Opnieuw laat hij een speeksel spoor achter tot aan de andere knie en terug. Als hij terug boven is kijkt hij me vragend aan. Ik sluit mijn ogen eventjes en als ik mijn ogen terug open gaat hij met zijn tong tussen mijn vagnia lipjes door terwijl hij me aankijkt. De sapjes vloeiden al rijkelijk uit mijn grotje. Mijn lipjes worden gelikt en gekust. Af en toe zuigt hij zich vast op mijn knopje bovenaan mijn vagina waardoor ik terug een orgasme voel aankomen. Mark vermindert een beetje de intensiteit voor enkele tellen waarna hij een vinger in me brengt en mijn vagina wand bespeelt. Hij blijft me aankijken en leest mijn ogen, kust en likt me terwijl zijn vinger in me beweegt. Hij leest me volledig alsof we al jaren elkaar kennen. Ieder zuchtje, verbeten trekje of oogverandering wordt aandachtig gevolgd en hij raakt ieder gevoeliger plekje keer op keer. Ondertussen streelt Mark af en toe ook mijn borstjes zodat ik overal hyper gevoelig blijf. Mijn ademhaling slaat op hol. Ik voel vanuit mijn tenen een orgasme oprollen terwijl Mark me bespeelt. Ik kronkel en hou het niet meer uit. Als mijn orgasme ontploft verkrampt mijn buik terug en squirt ik voor de eerste maal in mijn leven. Ik schok en schok, mijn ogen draaien volledig weg van genot en Mark laat me genieten van het moment terwijl hij mijn ene hand vast houdt om te laten voelen dat hij er is. Voor mij voelt het veilig aan terwijl ik hier zo kwetsbaar lig te genieten.

Als ik weer wat ben bijgekomen bedekt Mark mijn lichaam met het satijnen laken en vraagt of ik nog iets wil drinken. Dit neem ik aan en Mark haalt wat cola en water om terug wat op krachten te komen. Ook hij kan beiden gebruiken zegt hij waarop we lachen om wat net gebeurd is.

"Je bent fantastisch" zeg ik hem maar dat nuanceert hij. "We zijn dit samen aan het doen." zegt hij. Ik vertel hem dat het de eerste keer is dat ik gesquirt heb. Gelukkig is het niet teveel en is het bovenlaken niet echt nat. Als ik dat zeg zie ik een lach op zijn gezicht als teken van waardering. Je bent ook de eerste zwarte man waarmee ik het bed deel vertrouw ik hem toe en zeg hem dat ik het graag verder wil ontdekken. Maar ik ben een beetje bang ben voor wat ik in zijn boxer zie, toch wel een pak groter is dan ik al gezien heb.

Mark moet terug glimlachen en zegt dat niks hoeft, ik mag bepalen wat we verder doen. Ik zeg hem dat ik er volledig wil voor gaan omdat hij me daarnet al 2 keer een hemels gevoel gegeven heeft. Ik wil hem ook laten genieten maar zeg hem ook dat pijpen niet echt mijn ding is. Dat hoeft helemaal niet zegt hij me, hij weet ook niet of hij het nog heel lang zal kunnen volhouden zegt hij me omdat mijn genot ook op hem serieus wat effect heeft gehad waardoor we beide moeten lachen.

Ik sla het laken van me af en vraag Mark bij mij te komen liggen. We bekijken elkaar, strelen en kussen elkaar af en toe. Na een tijdje strelen over zijn borstkas en buik duw ik Mark volledig op zijn rug en kus me een weg van boven tot aan zijn boxer. Ik doe mijn haar achter mijn oor en kijk hem aan terwijl ik mijn handen aan beide zijden van zijn boxer plaats. Mark begrijpt de hint en duwt zijn bekken iets naar boven waardoor ik eenvoudig zijn boxer van zijn kont kan trekken. Een mega sliert hangt tussen zijn boxer en topje van zijn eikel. Maar wat een piemel heeft hij. Volledig geschoren, blinkend zwart door de sapjes. Ik haal de boxer er volledig af en leg die op het voeteinde. dan ga ik met mijn handen via zijn enkels en over zijn scheenbeen naar boven terwijl ik zijn benen wat meer open en ik wat meer ruimte krijg om tussen zijn benen te kruipen. Zijn piemel staat mooi omhoog en o zo hard is hij. Ik ben het helemaal aan het bewonderen en neemt het in me op. Mijn blik is voor eventjes gebrand op deze piemel en met mijn vingers betast ik hem. Zachtjes met een vinger van boven naar beneden en terug, dan weer eventjes tussen 2 vingers houden. Hij is zo groot dat ik toch wel eventjes mijn arm er tegen hou zodat ik later hiermee aan de slag kan ...

Omdat hij daarnet zo lief is geweest lik ik een paar keer langs zijn stam heen. Mark zegt dat dit niet hoeft, hij wil me tot niks forceren. Terwijl hij dit zegt plaats ik mijn handen langs beide zijden van zijn lichaam en laat mijn haren over zijn piemel heen gaan. Een kreuntje ontsnapt bij hem. Ik doe dit een paar keer en kruip wat hoger zodat ik hem kan kussen. Zijn piemel steekt af en toe in mijn buik. Met mijn handen hou ik zijn wangen vast terwijl ik hem kus. Mark brengt zijn handen naar mijn heupen. Zijn handen volgen gewoon mijn bewegingen als ondersteuning. Al kussend breng ik mijn bekken hoger en hoger en voel zijn stam langs mijn heuveltje glijden. Dit is een leuk gevoel. Ik voel aan de manier van het kussen en hoe zijn lichaam beweegt dat het al knap lastig wordt voor Mark.

Ik kijk hem eventjes aan en vraag het voorzichtjes te doen waarna we verder kussen. Met een hand grijp ik zijn piemel beet en begeleidt mijn lichaam naar zijn piemel. Als ik zijn eikel tegen mijn vagina voel laat ik hem een paar keer langs mijn lipjes heen gaan alsof ik hem nog natter wil maken dan hij al is. Ik laat me voorzichtjes zakken. Mijn lipjes gaan mooi open en volgen de vorm van zijn eikel. Zo wijdt gespannen zijn ze nog nooit geweest maar het voelt niet al te pijnlijk. Voorzichtjes ga ik op en neer en laat me zo wennen aan het kopje van zijn eikel. Mark ondersteunt nog altijd mijn heupen en kontje zonder dat hij me naar beneden duwt. Zachtjes komt hij verder en verder in me. Ik geniet van iedere millimeter rond en over deze piemel en ik zie Mark al een paar keer wegtrekken om een orgasme uit te stellen. Ook ik ben al aardig opweg. Ik stop eventjes terwijl ik zijn piemel in me hou. We kussen elkaar en ik krijg tranen in mijn ogen van geluk omdat ik zo aan het genieten ben. Mark ziet het en kust mijn tranen op. We kijken elkaar aan en Mark zegt dat hij het niet meer kan uithouden. Ik zeg hem dat het ok is en dat ik geniet terwijl ik mijn kont iets omhoog til en me dan volledig laat zakken. Ik zie Mark zijn ogen groter en groter worden want dat had hij niet verwacht. Terwijl ik een paar keer snel over een groot stuk van zijn stam op en neer ga kreunt hij het uit. Ik probeer er nog zoveel mogelijk spanning in te steken en laat mijn kutje nog een paar keer snel over zijn piemel glijden. Plots houdt Mark me tegen als hij het niet meer houdt. Na een paar kreten kus ik enkele zweetdruppeltjes van zijn voorhoofd weg en blijf genieten van zijn kloppende piemel in me. Wat zalig om zo een te zijn. Er zijn geen woorden nodig om te zeggen dat we allebei aan het genieten zijn. Ik ben net niet gekomen maar de vorige 2 orgasmes zijn genoeg geweest. We kussen elkaar teder en geven elkaar likjes. Onze lichamen zo dicht mogelijk bij elkaar, zijn handen op mijn kont en op mijn rug terwijl ik mijn vingers doorheen zijn haar haal. Minuten lang liggen we zo bij elkaar terwijl zijn piemel met allerhande sapjes stilletjes aan uit mijn vagina glijdt. Mijn lipjes zijn super gevoelig en ieder sapje en aanraking van zijn piemel hoe glad ook voel ik tot aan mijn tenen en terug.

Wat later gaan we samen onder de douche en zepen we elkaar in en spoelen ons af. Ik word door Mark afgedroogd en ik help hem. Terug in de kamer slaat hij het dekbed open en ik laat me graag onderstoppen. Mark volgt me en we liggen nog een tijdje te genieten waarna ik in slaap val.
Trefwoorden bij dit verhaal: Afrikaans, Bbc, Donkere Mannen, Vreemdgaan, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Vakantie Frankrijk - 4Door: CasH 1969
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kut, Naturist, Neuken, Beffen, Pijpen, Piercing, Gay, Squirten, Vakantie, Frankrijk, Vakantie, Frankrijk,
" De vorige keer ging het over 1 seizoen nu ga ik verder met het volgende seizoen met de Vakantie in Frankrijk. Dit is het jaar waarin de pandemie Covid19 was. De wereld zag er toen op dat moment heel anders uit. We gingen toch naar Zui..."
28-04
0.0
Julia’s ZakenreisDoor: Boris Verhaal
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Onderdanig, Dominantie, Meerdere Mannen, Zakenreis,
"Julia stond op het vliegveld voor een van haar tripjes naar het buitenland. Het zijn reizen die ze al vaak voor haar werk heeft ondernomen, maar ze haat nog altijd de wachttijd die daarmee gepaard gaat. Ze probeert dan ook altijd op het laatste momen..."
27-04
8.8
Vol Van ValerieDoor: BigBear
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Billen, Grote Borsten, Studenten, Neuken, Beffen, Pijpen, Dikke Tieten,
" Aarde aan Rob. Kom je even helpen of blijf je naar mijn kont zitten staren Rob is 36 jaar en werkt als zelfstandig projectleider. De afgelopen weken heeft Rob een groepje studenten begeleid bij een innovatietraject.Na een brainstormsessie..."
27-04
9.3
Meer Dan Zonnig ... - 2Door: Rock
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Tenerife, Blond, Strand, Openbaar, Voyeurisme,
"Terwijl hij in zijn korte broek en shirt fris richting de lunch liep, omdat het tijdsblok hiervoor al bijna eindig was, roerden de spreekwoordelijke vlinders in zijn buik zich nog. Ergens hoopte hij dat Irina ook nog zou aansluiten bij de lunch, maar..."
27-04
9.2
Geen Geld Voor ...Door: JustCrazy4Sex
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dikke Tieten, Dikke Billen, Likken, Tuinman, Grote Borsten,
"Het wordt alweer voorjaar daarom heeft mijn tuin enige aandacht nodig. Mijn man deed voorheen altijd de tuin maar nadat we zijn gescheiden moest ik alles zelf doen. Zelf heb ik totaal geen groene vingers. Zodoende heb ik via via een tuinman kunnen re..."
27-04
9.0
Het FeestDoor: Langevent
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Crossdressing, Feest, Pijpen, Rimmen, Sissy, Travestie,
" Hey, man Leuk je weer eens te zien. En wat ziet je er eh.. mooi uit zeg ik terwijl Ricky in mijn auto komt zitten. Yo Ja, is toch al weer even geleden. En inderdaad, heb mij helemaal opgedoft voor vanavond antwoordt hij. Zojuist haal ik Ricky..."
27-04
8.1
Eerste Keer Spannend ...Door: New Storyteller
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"We spreken af om vanavond een spannende avond te hebben. Het wordt de eerste keer dat we sex gaan hebben, maar je weet wel dat ik de baas zal zijn. Je vraagt me daarom wat je aan moet trekken. Ik vertel je dat je een zwart jurkje moet aandoen zonder ..."
26-04
7.3
Johan En MariaDoor: Maria
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Plas, Plassen, Spuiten, Vakantie,
" Johan en ik zijn op een Spaans resort. De eerste week is voorbij gevlogen met allerlei avonturen. En nu zaten we op het balkon bij onze buren, de ouders van Pedro, die ik gekoppeld had aan Marja. En d t terwijl mijn vriendin Anna en mijn dochter I..."
26-04
8.7
Elyne - 1Door: Amy-mae
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
"Dit verhaal is tot stand gekomen na een chat. Hierom hebben we besloten dat we per deel van perspectief ruilen. Het eerste deel is Patrick zijn perspectief en het 2de deel Elyne haar perspectief. Het lijkt me overbodig om te zeggen maar deze namen zi..."
26-04
8.0
De Nieuwe Leraar - 2Door: Jelle Mannes
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Dochter, Kut, Kutje, Leraar, Masturbatie, Masturberen, Moeder, School,
"Mijn naam is Silke Soete. Ik ben geboren in Nevada, waar mijn vader nog altijd voor de NASA werkt. Hij is een van top ingenieurs die meewerkt aan de controle over bemande ruimtevluchten. Mijn ouders zijn vier jaar na mijn geboorte gescheiden. Mijn va..."
26-04
9.3
Tante Nel En Sander - 3Door: Corree
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Groot Geschapen, Grote Lul, Tante,
"Nadat ze samen nog gezellig wat gekletst hebben en koffie gedronken wordt besloten Tante Nel even naar het station te brengen. Tante Kust Sander en neemt afscheid van hem met een knipoog. Sander heeft het wel begrepen en een warm ge..."
26-04
9.4
GangbangDoor: Sexywendy65
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gangbang,
"10 jaar geleden leerde ik Wendy kennen, toen 49 jaar. Inmiddelsben ik alweer 7 jaar getrouwd met deze heerlijke geile vrouw. Wendy is een echt sexbeest. We gingen een weekendje weg. Ik had een leuke Parenclubuitgezocht in ..."
26-04
7.8