63.206 Gratis Sexverhalen
Datum: 10-07-2023 | Cijfer: 9.3 | Gelezen: 31013x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Mijn collega Petra kom ik (Brian) elke maand tegen bij ons overleg op het hoofdkantoor. Nou ja, pre-COVID dan. Op dit moment begint het na twee jaar online vergaderen langzaam weer op gang te komen dat we vaker live vergaderen. Nog steeds kijken we zeer regelmatig naar een scherm met weet-ik-hoeveel koppies, maar we gaan de goede kant op.
Van andere bedrijfsonderdelen hoor ik wel dat er heel wat mensen zijn die sinds corona niet meer live aanwezig zijn geweest en alles online doen…. Maar goed…

Petra en ik hebben flink wat jaren geleden dezelfde opleiding gedaan en kwamen elkaar een jaartje of zeven geleden weer tegen bij deze baas.

Ja, Petra… Halflang blond, maar netjes in model geknipt haar. Blauwe ogen met lichtblauwe oogschaduw. Niet zo’n strak passende spijkerbroek met volle billen erin, die ik - WoW - daarnet voorbij zag komen, maar een net iets te ruime spijkerbroek, polootje erboven… Zwarte eyeliner die net een beetje ‘off’ is… En dit afgemaakt met een jawel, gouden familieringetje om de pink en vaak een parelkettinkje. Echt een beetje een tutje… Maar dan wel een heel erg lief en leuk tutje.

We zijn echt heel erg verschillend, maar op een of andere manier zijn we op een x-moment begonnen met het geregeld samen lunchen. We werken op verschillende locaties, dus dat moeten we dan ook echt plannen, na een vergadering, of ergens tussendoor. Gelukkig is ons bedrijfsonderdeel er wel van doordrongen dat we elkaar als vertegenwoordigers van verschillende teams met een zeker regelmaat moeten zien en spreken.

Als Petra en ik elkaar bij een overleg zien, dan zeggen we elkaar gewoon gedag vanaf een afstandje, maar wanneer we samen lunchen begroeten of zeggen we elkaar gedag met kussen op de wang.
Petra ruikt lekker! Niet overdreven, maar een subtiel bloemengeurtje. Heel passend.

Een tijdje geleden namen we na de viering van het jubileum van een collega afscheid en stonden we nog kort even te praten voor we echt weggingen en spontaan drukte ik mijn lippen op haar voorhoofd voor een zachte kus. Midden tussen de collega’s! Ehhhh… Slip of the ….

Petra zou met de tram naar de andere kant van de stad gaan, maar zonder dat dit mijn bedoeling was, kwam ik haar met de auto onderweg nog tegen. Ik riep haar en vroeg haar in te stappen zodat ze meer kans had om een tram te halen.
Mijn ridderlijkheid kwam me duur te staan, want de tram kwam er al meteen aan en ik moest zelfs twee haltes doorracen om te zorgen dat ze veilig kon oversteken en instappen.
Jammer… Want anders had ik zeker mijn best gedaan om haar uitgebreider te kussen.

Intussen gingen de standaard overleggen gewoon door en kwamen er zelfs nog andere overleggen tussendoor. Ook hierbij moest Petra, net als ik, regelmatig aanwezig zijn.

Twee weken geleden vroeg Petra me wanneer we weer eens gingen lunchen omdat ze daar naar uit zag. Hhhmm… Misschien zag ik daar meer in dan zij in gedachten had, maar hhhhmmmm…

Ik had dit al eerder in gedachten, maar het was er niet van gekomen. Ik wilde Petra een keer uit de vertrouwde omgeving van werk, thuis en eigen stad halen en haar uitnodigen voor een lunch in een leuke gelegenheid in een andere stad, zodat de kans dat we een bekende tegen zouden kunnen komen minimaal zou zijn. Maar dat vertelde ik haar niet.

Ik stelde voor haar ergens met de auto op te komen halen en haar dan mee te nemen naar de gelegenheid die ik in gedachten had, OF geheel van deze tijd, wat te eten en drinken verzorgen en een wandeling met haar maken, in een bos of buitengebied.
Dat laatste had natuurlijk mijn voorkeur, want dat zou mijn kans vergroten om met haar te kunnen zoenen en misschien zelfs wel meer ook.

Petra klonk toch een beetje verrast, maar haar ogen gaven al een een duidelijk antwoord en daarna bevestigde ze gelukkig wel dat ze het wel een heel leuk idee vond.
YESSSSSS

De betreffende dag had ik me enigszins subtiel toch nog net even wat strakker gekleed dan ik normaal al deed. Strakkere pantalon, een mooi en vers gestreken overhemd, keurig gepoetste schoenen, 3-dagen baardje strak bijgewerkt en een heel lekker luchtje op.
Iets minder subtiel, maar op dat moment onzichtbaar had ik mijn gereedschap ook even helemaal in de scheerzeep gezet en glad geschoren.

Het was erg warm weer, maar volgens bedrijfsvoorschrift dragen mannen geen korte broeken of bermuda’s en geen slippers of sandalen. Voor de dames is het voorschrift rok op de knie en een niet te diep decolleté. En geen verbod op open schoenen. Dit blijft in theorie natuurlijk raar, maar goed.

Ik moest eerst nog even twee uurtjes aan de slag op het werk en daarna zou ik Petra gaan ophalen. Ook van haar werkplek, maar dan wel een straat verderop.
Ik had haar verteld waar ik (verdekt opgesteld) stond met mijn auto. Al snel na de afgesproken tijd kwam ze de hoek om in een witte blouse en een crèmekleurige rok. Niet helemaal mijn stijl, maar prima verzorgd en met Petra erin… Dat maakte heel veel goed!

Na het instappen kreeg ik een kus op de wang en eentje, om het plastisch te zeggen ;-), vol op de bek. WOW… Dat was wel een heel goed begin.

“Waar gaan we naartoe?” vroeg Petra me stralend.

“Nou… We hadden…eh…hebben eigenlijk nog steeds een keuze-menu. Je hoort op de achtergrond een koelbox draaien, die gevuld is met allerlei lekkers en gezonds. En dan een lekker plekje opzoeken op een weide in een park of bos. Dat is keuze één.
Keuze twee is dat we de koelbox lekker laten voor wat ie is, dat komt wel op, en dan gaan we op een hele leuke plek binnen lunchen”.

“En ik mag kiezen?”

“Ja, natuurlijk mag de uitgenodigde dame kiezen. Niet meer dan logisch toch?”

Lachend zei Petra: “nou, dan is de keuze snel gemaakt. Lekker buiten toch?!”

“Ik heb daar ook een sterke voorkeur voor, maar als ik ik jou laat kiezen, dan ga ik niet van tevoren zeggen wat *mijn* voorkeur is, toch?!”

“Haha… Ja, zo ken ik je inderdaad ook wel. Licht principieel en onconventioneel”

“Hhhm, zo kan je het ook noemen”

“Maar okay… Keuze 1! Maar daarbinnen mag je nog kiezen voor een gezellige plek met flink wat mensen, of juist weinig of geen mensen”.

Met glimmende ondeugende ogen die ik nog niet eerder zo gezien had, zei Petra: “een plek met heeel weinig mensen graag!”.

“Dat kan ik natuurlijk nooit garanderen, maar ik ga mijn uiterste best doen. En als dat niet bevalt, dan kunnen we altijd verder rijden, goed?!”

“Dat lijkt me een heerlijk en goed plan”, kwam er uit de prachtige en glimlachende mond van Petra.

HUH?! Wat een uitspraak van mijn heerlijke maar normaal gesproken redelijk schuchtere collega.

“Dan gaan we er de volgende afslag meteen maar af, want dan komen we aan de rustige kant van een groot park”

Petra keek me met een nog veel grotere lach aan en legde ondertussen haar hand op mijn been. Niet meteen op mijn door mijn stoute gedachten al licht gezwollen paal, maar gewoon rustend op mijn rechterbeen.
Maar heel voorzichtig draaide ze zich toch meer mijn kant op en begon de bovenste knopen van mijn overhemd los te maken.
Dit is wel waar ik weken, maanden van droomde, maar alsnog keek ik blijkbaar toch wat verbaasd Petra’s kant op.

“Wat kijk je verbaasd?”, zei ze met een glimlach. “Dit wil ik al heel lang en heb er zo lang op moeten wachten en volgens mij is dat bij jou precies zo, als ik het goed heb?!”

“Mij hoor je niet klagen. Ga gerust door terwijl ik de auto mooi tussen de lijnen ga houden. Dat kan ik!”

Ondertussen begon Petra terwijl ze zacht over mijn borst streek wel wat heen en weer te schuiven op haar stoel. Waarop ze ook haar eigen blouse wat begon los te knopen.
Zo kreeg ik heel voorzichtig enig uitzicht op haar zachte en mooie gevormde maar ingepakte borsten, waar ze op de koop toe ook nog een beetje koket mee ging zitten draaien.

“Je mag mij ook wel aanraken, hoor! Ik weet dat je moet rijden, maar jou kennende kun je dat ook heel goed met één hand.”

Om mijn arm niet uit de kom te hoeven draaien tijdens het rijden, kon ik niet anders dan mijn hand op haar bovenbeen leggen en haar op die plek zacht strelen.
Ik hoorde Petra diep zuchten en dichter naar mijn hand schuiven, zodat deze mooi tussen haar benen terecht kwam.
Ik liet me natuurlijk niet kennen en gaf geen lengte of breedte. Mijn hand streelde steviger en met langere halen over haar rokje en been heen.

Waarop Petra de zoom van haar rokje omhoog trok en ze half in haar slipje naast me zat. “Ga door” klonk het bemoedigend, “dat was al heel lekker”.

Ook dit kon ik niet laten gaan en duwde mijn vinger door het slipje heen steviger op de plek waar ik haar kleine knopje verwachte en voerde de druk steeds verder op.
Door haar dunne slipje heen voelde ik de warmte en de vochtigheidsgraad toenemen.
Af en toe moest ik helaas wel even schakelen, maar bracht mijn vingers dan heel snel weer terug naar het vochtige schatkamertje van Petra, die wat meer onderuit schoof en overduidelijk zwaarder begon te ademen.

Met een plotseling gebaar trok Petra haar natte slipje opzij en zei met een wat onvloerse stem: “Ga door en steek je vingers in mijn natte kutje!”.

Dit liet ik me geen tweede keer zeggen en schoof meteen twee vingers in haar schoot, om ze meteen daarna meteen in mijn mond te stoppen om die heerlijke nectar te proeven en daarna weer verder te gaan.
Ik duwde mijn vingers steeds dieper in haar natte spleet en kromde mijn vingers, zodat ik de ribbeltjes aan de binnenkant kon voelen. Dit bracht wel direct een reactie bij Petra teweeg. Ze begon met haar ogen dicht te schuiven, haar ademhaling versnelde en kreunde steeds harder en jezus, wat werd ze nat.

Ondertussen waren we aangekomen bij het park en parkeerde ik de auto stilletjes.

“We zijn er” fluisterde ik in haar oor “ en ik denk dat ik wel een fijn en heel rustig plekje kan vinden. Ga je mee?”.

“Zeker ga ik met je mee, Beest!”

Terwijl ik de koelbox en nog wat dingen pakte zag ik in mijn ooghoek dat Petra naast de auto wat stond te rommelen, maar dit kwam niet echt bij me binnen.

Ik stak mijn hand uit en hand in hand liepen we naar een hoekje in een heel beschutte uithoek van het park. Zoals gehoopt kwamen we onderweg geen mensen tegen en was het op de door mijn uitgezochte plek, ondanks het warme weer, uitgestorven.
En geweldige en beschutte plek waarbij je uit de verte mensen kon zien aankomen zonder dat ze meteen een idee konden hebben wat wij aan het doen waren.

Ik legde een groot picnic-kleed neer waarop ik de koelbox en losse tas in een verre hoek zette zodat er ruim genoeg plaat overbleef voor twee personen naast elkaar.

Petra nam meteen initiatief, ging op het kleed zitten, trok mij mee naar beneden en plakte haar zachte mond meteen op de mijne. Onze kussen gingen van zacht en subtiel al heel snel over na steviger en vochtiger, waarop ik mijn hand steeds steviger in de nek van Petra legde en haar diepgaand van mijn tong liet proeven.

Dat liet Petra zeker niet koud en ze beantwoorde mijn actie met hevig gekreun, en een hand die op onderzoek uitging. Heel even over mijn borst, maar al heel snel verdween haar hand richting mijn pantalon.

Nou… Die op het eerst gezicht enigszins verlegen collega was dus minder verlegen dan de buitenkant liet zien. Een bijzonder geval van “ Stille waters, diepe gronden”. Hhhhmmmm

Terwijl ze door mijn broek heen mijn groeiende paal steviger begon te strelen, trok ze haar rokje omhoog en showde me dat ze daar in haar naakte doosje zat, gevolgd door het openmaken van de knoopjes van haar blouse om te laten zien dat ze daar ook niets meer onder had.
Nu drong het tot me door wat ze naast de auto had staan doen. Alles wat ze onder de bovenlaag aanhad uittrekken.

Dit was voor mij de uitnodiging die ik nodig had. Om niet meteen te hard van stapel te lopen begon ik haar heerlijke bollen afwisselend te strelen, masseren, likken en te sabbelen, waarop Petra weer begon te kreunen en verder ging met mijn broek los te maken.

Langzaam durfde ik, na wat er in de auto al gebeurd was, was verder af te zakken met een van mijn handen. Petra deed haar benen al een stukje uit elkaar zodat ik het vocht in haar al enigszins openstaande schatkamertje zag glinsteren.
Daarop schoof ik direct twee vingers beheerst, maar wel helemaal bij haar naar binnen. Ze schokte een beetje en spreidde haar benen nog verder.

Zo bleef ik haar, af en toe voor ons beide om ons heen kijkend, een tijdje bewerken totdat ze druipend nat was.
Ik draaide haar met haar rug naar de open kant van het park en zei haar op haar armen te leunen. Daarop dook ik met mijn gezicht tussen haar benen en likte haar spleet van beneden naar boven en bleef daar even steken op haar klitje om er wat rondjes overheen te draaien.
Petra was klaar om meer vingers te ontvangen. Met mijn tong dwong ik haar kleine knopje steeds terug, maar dit mislukte natuurlijk jammerlijk. Ondertussen duwde ik drie vingers bij haar naar binnen, maar dit ging zo (letterlijk) vloeiend zodat ik er al snel een vierde vinger bijschoof, maar wel wat draaide, terwijl haar stevig bleef likken.
Dat maakte Petra duidelijk gek, want ze kreunde hard, draaide met haar kont en duwde haar bekken steviger tegen mijn hand aan. Daarop bewerkte ik haar ‘binnenwerk’ nog grondiger en opeens voelde ik mijn hand vochtig worden en daarop volgde een explosie van geluid en tegendruk, en een hemelse fontein van sappen.

Petra keek wat wazig uit haar ogen vroeg me wat ik gedaan had. “Hoezo, deed het pijn?”
“Nee, zeker niet. Maar het was zo bizar intens. Dat heb ik nog nooit meegemaakt”
“Oh, gelukkig. Ik schrok al…”

“Wat een heel lekker plekje is dit, Brian. Hoe wist je dit?”, vroeg Petra me.

“Nou, mijn moeder komt hier oorspronkelijk vandaan, ik heb in deze stad gewerkt en ik heb hier ook wel vriendinnen gehad en dan kom je nog wel eens ergens” was mijn eerlijke antwoord.

“Nou, voor die geweldige keuze en wat je net met me deed, wil ik je graag belonen”, zei Petra lachend, terwijl ze de al los zittende riem verder lostrok, mijn broek nu helemaal openmaakte en in een ruk mijn onderbroek naar beneden trok om mijn al redelijk staande paal te bevrijden.
Een korte blik van verstandhouding en daarop zoog die heerlijke mond mijn eikel en daarna de rest beheerst naar binnen. In deze stand was mijn pik nog wel behapbaar, maar als ze zo door zou gaan.
Niet dat ik zo reusachtig geschapen ben, maar gelukkig wel aardig bovengemiddeld gezegend.

Petra zette er de vaart een beetje in, maakte mijn staf natter met haar speeksel en zakte steeds verder door met haar mond, totdat ik tot mijn verbazing en vooral genot vrij diep in haar keel zat.
Zo trok ze haar lippen als een zuiger langs de zuigerstang strak naar boven en weer naar beneden. Af en toe liet ze mijn paal helemaal uit haar mond laten schieten en kwam langs de schacht weer naar boven likkend. Mijn goeie god, wat een pijpwonder.

Ik voelde dat ik haar keel bijna zou volspuiten, maar wilde toch proberen dit heerlijke wezen ook nog aan mijn knots te rijgen, dus hield haar snel tegen. Verbaasd keek Petra me aan, maar toen ik zei dat ik haar heel graag wilde nemen, snapte ze waarom ik haar tegengehouden had.
Ik bleef nog steeds goed om ons heen kijken, terwijl Petra zich omdraaide en met haar benen wijd open ging liggen en met twee vingers haar spleetje openhield. “Kom maar hier met die lekkere pik van je, beest!”

Dit liet ik me natuurlijk geen tweede keer zeggen, gaf haar een diepe tongzoen en schoof tegelijkertijd mijn staalharde pik in een keer tot aan de wortel haar druipnatte kutje in, wat een hele diepe zucht en harde kreun tot gevolg had.
Ik kon het bijna niet geloven, maar na zoveel jaren keurig net contact zat ik met een keiharde en dikke paal in het heerlijke druipnatte kutje van mijn tuttige collega Petra. Niet ergens op het toilet op het werk, of in de auto, maar in een openbaar park in een andere stad.
De gedachte daaraan maakte dat ik mijn paal nog verder voelde groeien terwijl ik haar met langzame maar stevige stoten goed doorneukte.

Petra keek een beetje om zich heen en vroeg of ik nog mensen gezien had, maar dat was niet het geval. “Ohhh, wat een geweldige plek is dit. Ga op je rug liggen, Lekkertje”
Zachtjes duwde ze me van zich af en schoof opzij.

Toen ik op mijn rug lag kroop ze op me en schoof haar natte schatkamertje met een diepe zucht in een keer over mijn harde lat heen en begon me als een volleerd amazone te berijden.
Dat was wel een hemels gezicht, Petra gespietst op me, haar lekkere borsten heen en weer bewegend in de vrije natuur.
Af en toe hapte ik naar naar haar harde tepels om er lekker op te zuigen. En ik tilde haar onder haar billen een klein beetje op om ruimte te maken om omhoog en diep in haar te stoten.

We keken elkaar diep in de ogen en ik bekende Petra: “je hebt geen idee hoe lang ik hier naar heb uitgekeken. Alleen al om met je te zoenen, maar ik wist niet of dit er ooit van zou komen, Schatje.”

Daarop begon Petra nog steviger op mijn pik tekeer te gaan, kreunend, naar adem happend en riep: ”ik wil dat je die heerlijke pik van je zo diep als je kan in me ramt, tegen mijn baarmoeder aan stoot en die tot de rand volspuit met je hete zaad!”
Deze bloedbotergeile woorden uit de mond van Petra maakten dat ik al heel snel op een punt kwam dat ik niets anders wilde dan doen waar ze om vroeg.
Opnieuw tilde ik haar met haar billen op om haar met mijn speer diep te vullen en haar na een flink aantal harde stoten vol te spuiten met mijn brandende zaad.

Al zwetend probeerden we ons iets fatsoeneren en ging naast elkaar liggen.

“Zal ik eens heel eerlijk tegen je zijn?”, zei Petra. “Al sinds ons tweede overleg samen had ik al hele stoute gedachten en dagdromen over je. Ik heb een goeie, maar erg saaie vent en jij bent nogal wat anders. Je hebt geen idee hoe vaak ik al met mijzelf gespeeld heb met hete gedachten aan jou, thuis met een dildo in bad, en ook wel een paar keer op het toilet op het werk.
Dus niet alleen jij had die geile gedachten. En ik hoop dat we dit nog regelmatig kunnen herhalen.”
Dit was niet aan dovemansoren gericht.
Trefwoorden bij dit verhaal: Buitensex, Collega, Park, Vreemdgaan, Werk, Suggestie?
GEEF DIT VERHAAL EEN CIJFER  

5   6   7   8   9   10  

Eindelijk Weer Sex - 4Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Er wordt op het raam getikt, buurvrouw Rosa staat aan de deur. Hallo Henk, je kleindochter was er daarnet maar je was er niet zegt ze, en ik krijg een pakketje in mijn handen gedrukt. En de postbode was er ook Wil je koffie ..."
25-05
9.5
De EenhoornjagersDoor: Janus Petersen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Waargebeurd, Groepsex,
"Zaterdag, 03 aug 2019 wordt Dirk Jan 53 en geeft een feest voor vrienden. Ik moet als eenhoorn erbij aanwezig zijn, sterker, ze gaan me inzetten. Zie verhaal De Eenhoornjagers contract . Ik word om een uur of 11 opgehaald door hun chauffeur, Kar..."
25-05
5.0
Een Zomerse Geile ...Door: DeStudentSchrijver
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Grote Borsten, Date, Truth Or Dare, Pijpen, Beffen, Orgasme, Amsterdam,
"Het was een warme zomeravond in Amsterdam, en de zon hing nog net boven de horizon, werpend een gouden gloed over de grachten. Daphne, een jonge studente van 22 met lange blonde haren en een slank figuur, had een avondje wijn drinken gepland met haar..."
24-05
8.9
Studentenleven - 16Door: MS
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Studenten,
"De spreuk van dit verhaal luid Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken. De romeinse keizer Marcus Aurelius. Mede door de film Gladiator en de vele Latijnse invloeden in het studentenleven een veelgebruikte uitspraak in ons studente..."
24-05
9.4
Mijn Geile Rijpe TanteDoor: Ingrid
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Met Familie, Onervaren, Eerste Keer, Tante, Neef,
"IRIS Zou ik bij jou een tijdje mogen logeren Natuurlijk, jongen, ik vind het leuk. Dan heb ik ten minste een beetje gezelschap als ome Karel zijn zevendaagse diensten draait op het boorplatform. Mark is de zoon van mij..."
24-05
9.5
Zelf-seksDoor: Karel
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Masturbatie, Sperma, Masturberen,
"Ik heb er even over nagedacht en ik wil hier wel getuigen hoe ik zelfseks doe en beleef, het is misschien niet zo relevant op een verhalen site maar wil dat wel delen en misschien kunnen jullie mij uw opinie geven over dit gegeven. Laatst la..."
24-05
8.6
De Koene Koerier ...Door: Zazie
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagding, Tiener, Wenen, Oostenrijk, Ontmaagd, Sprookje,
" Zelden heb ik zo n mooi meisje gezien als Izabella, die nu als een treurig bang vogeltje voor me in het zadel tegen me aanhangt. Ik heb een arm om haar heen geslagen en druk haar stevig tegen me aan, om haar voor vallen te behoeden, maar ook, ik z..."
24-05
9.8
Eindelijk Weer Sex - 3Door: Henk
Reacties: 0
Lengte: Lang
"Op een mooie dag sta ik in de gedeelde tuin van het appartementsgebouw. Ik onderhoud samen met een aantal andere bewoners het gras en de plantjes, alleen vandaag ben ik alleen. Er zitten een paar dames in de leunstoelen, kletsen en spelen een..."
24-05
9.5
Ons Snoepreisje Naar ... - 3Door: Peter
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Spanje, Voyeurisme, Vreemdgaan,
"We zaten met zijn 5en aan boord en met een glas champagne in ons hand was de sfeer helemaal top, Geert was helemaal in zijn element. We bleven nog aangemeerd en nog voordat ik kon vragen wanneer we nou op weg zouden gaan hoorde ik Geert zegg..."
24-05
8.8
Åland - 37Door: Muffer
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Zweden,
"Het was herfstvakantie en iedereen was weer thuis. Marit was dolblij dat haar broer er weer was. Ze had langzamerhand een hechte vriendschapsband met de jongens en meiden van het kreekje, maar haar grote broer was toch degene waarmee ze alles kon del..."
23-05
9.6
Wat Me Nu ... - 49Door: Kjerag
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbienne, Trio, Vingeren,
"Ik ben altijd vroeg wakker in de morgen en zo ook vanmorgen. Terwijl de dames nog lagen te slapen kroop ik tussen hen uit en zocht ik mijn badjas. Ik heb s morgens altijd wat tijd nodig om op gang te komen en geniet dan van de rust in ons appartemen..."
23-05
8.9
Mijn Beste Vriendin ... - 2Door: Roald 1994
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Huisgenoot,
"Na een heerlijke vrijpartij van de avond daarvoor, is het nu Zaterdag. Het is nog maar rond half 8 ik lig al wel een beetje wakker beetje met mijn telefoon klooien, af en toe, kijk ik naast mij. Waar ik kan zien dat Marieke, de meest lieve zorgzame s..."
23-05
7.8