Klik hier voor meer...
Door: Erwin X
Datum: 19-08-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 7973
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Om goed tot rust te komen had ik in Renesse een chalet gehuurd voor een week. Zo kon ik wat dingen doen die er thuis door de afleiding niet van kwamen. Een daarvan was een bucketlist schrijven. Een rondreis door Italiƫ, de piramiden in Egypte bezoeken; er was genoeg dat ik nog wilde doen.

De bucketlist werd geheim, want ik ging iet iets op zetten dat wel erg persoonlijk was: een wap-date met twee meiden van hooguit 25 jaar oud, met wie ik vooral anale seks zou hebben. En niet zomaar een beetje kontneuken, hun kontjes moesten ook stevig door mij en door elkaar gerimd worden. Belangrijk was dat ze steeds hun opengeneukte anus aan mij zouden laten zien. Die fantasie moest hoe dan ook een keer werkelijkheid worden.

In de avondzon zat ik al fantaserend met een glas wijn voor het chalet. Over hoe ze eruit zouden zien en hoe ik twee meiden ging regelen die bereid waren om zoiets te doen. Op dat moment schoot mijn aandacht naar een voorbijganger. Het was een mooi meisje maar ik keek weg, want ik wilde haar niet aanstaren. Toen ze voorbij was, keek ik uitgebreid naar haar billen. En die waren adembenemend in haar lichtblauwe legging. Zij mag wel in mijn fantasie, dacht ik, hoewel waarschijnlijk ze iets ouder is dan 25 jaar.

Nog geen vijf minuten later liep ze weer voorbij. Zeg glimlachte naar me. Ze was een knappe verschijning met haar donkerbruine haren en haar melkwitte huid. Weer keek ik uitgebreid naar haar kont. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. Ze stopte en keek achterom. "Kan ik iets voor je doen?" vroeg ze. "Ja hoor, nog tien keer langslopen met deze legging aan," grapte ik met een knipoog. "Ik dacht al dat je op mijn billen zat te geilen," zei ze met een ondeugende blik in haar ogen. Ze kwam wat dichterbij staan. "Wil je er soms even aan zitten?" Ik voelde mijn lul direct hard worden. Mijn hart klopte in mijn keel. "J..ja," stamelde ik. Ze pakte mijn hand en nam me mee achter de haag naast het chalet.

Ze zette haar handen vlak tegen het chalet en ging met haar kont naar achteren staan. Ze keek me over haar schouder aan met onschuldige blik. Mijn lul klopte in mijn broek. Dit meisje is net zo gek als dat ze geil is, dacht ik. Ik pakte een van haar billen vast en kneep er zachtjes in. Met twee handen begon ik een soort massage te geven en voor ik het in de gaten had, gleden mijn vingers tussen haar benen en zocht ik met mijn duim haar kontgaatje door de stof heen. Ik voelde een dunne string. Ze duwde met haar kont tegen mijn vingers en wiegde met haar heupen. Ze stak haar kont nog iets meer naar achteren. Met mijn broek nog aan duwde ik mijn harde lul tegen haar kont. Ze begon zachtjes te kreunen. Ze kwam recht staan en draaide naar achteren om me te kunnen zoenen. Onze lippen gleden over elkaar terwijl ze tegen m'n harde pik aanreed met haar billen. Ik greep naar haar kleine borsten. Daarna draaide ze zich weg, opende de deur van het chalet en stapte naar binnen. Ik volgde haar meteen.

Ze kroop het bed op. Ik staarde naar haar billen die ze in doggy houding de lucht in duwde. Ze keek me uitnodigend aan. Ik greep haar billen vast en masseerde gretig haar kutje en sterretje door de gladde stof. Ik trok de legging van haar kont en daar kwamen witblanke, ronde billen tevoorschijn met een roze string ertussen. Ze strekte haar armen naar achteren om haar billen goed open te spreiden. Haar kontgaatje was geen sterretje meer te noemen maar eerder een kuiltje waar het topje van mijn duim in paste. Dat kon je goed zien met dat dunne stringetje. Ik trok haar string een beetje opzij, duwde mijn gezicht tussen haar billen en begon haar gaatjes te likken. Haar kleine kutje was lekker nat. Maar desondanks stak mijn gestrekte tong niet veel later in haar kontgaatje en neukte het zo diep mogelijk terwijl ik haar klitje wreef. Ze hijgde intens en kreunde zachtjes.

Ze draaide zich om en trok mijn broek open. Ze haalde mijn harde lul naar buiten die kwijlde van het voorvocht. Ze nam mijn lul in haar mond. Het duurde niet lang of mijn hele pik verdween na een paar van haar kokhalsreflexen tot mijn ballen in haar keel. Ze liet mijn lul een aantal keer langzaam door haar keel glijden. Ik kwam bijna dus trok ik hem terug. Ze deed haar kleren uit en wilde voor een missionarispositie gaan liggen maar ik kwam overeind om haar intens te tongzoenen. Onze lippen en tongen gleden over elkaar. Daarna duwde ik haar omlaag en veegde mijn natte pik over haar knappe, fijne gezichtje. Ze stak haar tong uit en ik petste mijn pik er een paar keer tegenaan, voordat ik hem er een paar keer in haar mond stak en door haar wangen haalde.

Ik draaide haar om, zodat haar kontje doggy naar me toe kwam. Ik geleidde haar handen naar haar billen. "Hou je billen maar wijd uit elkaar," zei ik. Haar kontgaatje prijkte half open en vochtig in de lucht. Ik pakte mijn pik en streek hem door haar schaamlippen, waarna ik hem langzaam diep in haar kutje duwde. Dat voelde lekker nauw. Ik begon zachtjes te stoten. Haar kontgaatje zag er mooi roze en aanlokkelijk uit. Ik stak mijn duim erin. Het voelde glad van binnen. Ik neukte haar hard en duwde mijn duim nu helemaal naar binnen. Ik kwam weer bijna. Ik trok mijn kloppende pik uit haar kutje.

Ze keek uitdagend achterom, liet haar kont wat zakken en trok haar billen nog eens wijd open. Ze wilde dat ik haar kontje ging neuken! Ik zette mijn eikel onmiddellijk tegen haar anus en begon het een beetje te masseren met mijn gladde eikel voordat ik druk zette om naar binnen te gaan. Haar anus gaf snel mee, maar was zeker nog niet wijd van binnen. Ik voerde het tempo op en ging langzaam ook dieper naar binnen. Ik kwam weer bijna. Ik trok me terug en spreidde haar kont. Haar kontje gaapte bescheiden en was mooi roze. Nog een keer. Stevig neukte ik haar kontje en nu trok ze zelf haar billen wijd om haar enigszins opengeneukte poepgat te laten zien. Ze keek me aan en glimlachte. Ze zag dat ik onder de indruk was.

Ze draaide zich om en ik kwam op haar liggen. We tongzoenden wild en nat, terwijl ze haar benen naar achteren trok zodat ik mijn pik in haar kontgat kon steken. Ik neukte haar stevig en ze kreunde nu harder. Ging ze nu klaar komen van anale seks? Lag zet iets te faken? Ze lag zichzelf ook te vingeren. Ik neukte haar gat nu echt lekker hard en voelde haar lijf onder me kronkelen. Ze kwam klaar tijdens anale seks, terwijl bij mij de spieren samentrokken om te gaan spuiten. Stotend in haar anus kwam ik intens klaar.

Na even uit te hijgen zoenden we nog even. "Ik vrees dat het niet heel lang gaat duren voordat we weer wat spannends gaan doen," zei ze. "Wat was dat lekker zeg! Maar nu moet ik gaan." Ze trok haar kleren aan en noteerde iets op een stuk papier dat op tafel lag. Ze gaf me een kus en verliet het chalet.

Voldaan lag ik op het bed na te genieten, met bijna een gevoel van ongeloof over wat er net gebeurd was. Ik stond op en liep naar de tafel. Op het briefje had ze haar telefoonnummer geschreven en de tekst "Meer spannende avontuurtjes graag!". Pff, geile donder. Hoe heette ze eigenlijk?
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Gaping, Legging, Pijpen, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...