Klik hier voor meer...
Door: Toyboy92
Datum: 13-09-2023 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 9426
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Meester Mark - 2: Online Slavin
Ontmoeting Slavin
De volgende ochtend stuurt Mark een berichtje naar Kyela. Vandaag weer naar school? Zij reageert met nee heb al lekker weekend Meester. Mark stuurt terug laten we dan vandaag afspreken om het allemaal in het echt uit te voeren subje. Kyela stuurt een foto van zichzelf in sexy lingerie met voor zich een a4tje waarop staat geschreven ja graag Meester. Mark stuurt terug van laten we eerst lekker lunchen 12:30 en stuurt een locatie mee. Ik zal er zijn krijgt hij terug.

Kyela staat al om 12:15 op de afgesproken locatie te wachten en de tijd kruipt langzaam vooruit. Ze draagt een kort zwart rokje, een strak wit halter topje en zwarte hakjes. Een beetje onzeker staat ze om zich heen te kijken op zoek naar Mark. En regelmatig kijkt ze op haar telefoon hoe laat het is. Om 12:35 ziet ze hem nog steeds niet en ze begint steeds zenuwachtiger te worden en ijsbeert een beetje heen en weer. Dan om 12:40 ziet ze hem eindelijk aan komen lopen. Hij draagt een nette blauwe broek en een lichtblauwe blouse. Kyela denk in het echt ziet hij er nog veel breder uit dan op de foto's. Hij stapt op haar af en pakt haar vast en zoent haar vol op haar mond. Kyela is licht verbaast, maar zoent gewillig terug. Mark onderbreekt de kus en zegt ziet er goed uit sletje. Laat me je lichaam eens goed zien. Kyela draait rustig een rondje. Markt knikt tevreden en zegt je hebt goed je best gedaan voor vandaag. Laten we wat gaan eten zegt hij en pakt haar hand vast en begint te lopen. Kyela volgt gehoorzaam. Aangekomen bij het restaurant nemen ze plaats op een rustig plekje.

De serveerster komt naar ze toe en vraagt wat ze willen drinken. Mark reageert snel twee sauvignon blanc en twee glaasjes water graag. Kyela kijkt verbaast naar Mark. Als de serveerster weg is zegt Mark jij hebt niks te bepalen en zeker niet als ik ook nog eens betaal begrepen. Kyela zegt ja Meester en bijt op haar onderlip aangezien ze hier ergens heel opgewonden van wordt. Niet veel later komt de serveerster terug met de drankjes en menukaarten. Ze proosten samen op een heerlijke tijd. Vervolgens pakken ze beide de kaart op. Kyela kijkt alleen niet echt omdat ze toch weet dat ze niet mag kiezen en ze zo ook niet weet wat ze mist. Ze legt dan ook vrij snel de kaart weg. Ook Mark is er vrij snel uit. De serveerster komt de bestelling opnemen. Mark zegt ik wil graag een club sandwich en voor de lieftallige jonge dame een caesar salade. Kyela bloost lichtjes bij deze lieve woorden. De serveerster loopt weer weg. Mark leunt naar voren en zegt ik wil dat je je slipje en je BH uitdoet en aan mij geeft. Ja meester antwoord Kyela en staat vervolgens op om naar de wc te gaan. Niet veel later komt ze terug en geeft haar BH en slipje aan Mark. Haar BH stopt hij in zijn kontzak, maar haar slipje ruikt hij even aan en bekijkt hem daarna grondig. Hij ziet er een natte vlek in zitten. Ben je al goed nat geile slet zegt hij. Kyela bijt op haar lip en zegt dan licht kreunend ja Meester. Mark ziet ook al Kyela's tepels door haar topje komen.

Niet veel later komt de serveerster terug met hun eten. Ze eten samen lekker hun eten op en kletsen over van alles en nog wat. Als hun borden leeg zijn en de glazen wijn ook op zijn zegt Mark laten we dan zo maar gaan. Dan ziet hij dat Kyela maar de helft van haar glas water op heeft. Dat is niet echt dankbaar hé slet niet netjes alles opmaken wat ik je geef zegt hij wijzend naar het glas. Kyela pakt het glas op en wil deze leeg gaan drinken. Mark zegt streng die kans heb je gehad nu moet je de consequenties er voor ondergaan. Gooi de rest van het water over je borsten heen. Kyela twijfelt een beetje. Mark zegt stotter ik. Dit zeggend brengt Kyela over het randje en zegt sorry Meester en giet het water netjes over beide borsten. Haar tepels worden nu nog beter zichtbaar en het is ook duidelijk te zien dat ze geen BH meer draagt. Dan vraagt Mark de rekening aan de serveerster en benoemt nog even dat Kyela per ongeluk wat water gemorst heeft. De serveerster bekijkt Kyela. Deze voelt zich heel ongemakkelijk en loopt een beetje rood aan. Na het betalen lopen ze weg over het terras waarbij de nodige blikken naar Kyela kijken. Kyela voelt zich zeer vernederd, maar merkt dat dit alles haar ook wel erg geil maakt.

Vanaf het restaurant lopen ze naar de parkeerplaats waar Mark zijn auto heeft staan. Ook onderweg hier heen wordt er regelmatig naar Kyela gekeken, maar het doet haar steeds minder en zo wordt geiler en geiler. In de auto draagt Mark Kyela op het dashboard kastje open te maken. Ze doet dit en ziet hier een vibrerend eitje liggen. Breng maar in zegt Mark. Kyela pakt het eitje en schuift deze onder haar rokje en brengt hem in in haar kutje. Dit gaat erg gemakkelijk aangezien ze onwijs nat is. Mark start de auto en het eitje begint licht te trillen. Er ontsnapt een licht kreuntje bij Kyela. Mark kijkt haar met een glimlach aan. Mark rijdt weg met de auto en hoe harder ze rijden hoe harder het eitje begint te vibreren. Het duurt dan ook niet lang voor Kyela hevig kreunend in de stoel zit. Voor het stoplicht hersteld Kyela af en toe een beetje, maar dit duurt nooit lang. Na een paar minuten komt ze dan ook hevig klaar. Jij bent echt een heerlijke geile slet zegt Mark. Ja Meester kreunt Kyela. Niet veel later draait Mark de snelweg op waardoor de trillingen op de maximale stand komen en Kyela ook geen pauze meer krijgt. Na twee minuten komt ze dan ook voor de tweede keer klaar. Haal hem er uit zegt Mark. Kyela haalt hem netjes uit haar soppende kutje en voelt hoe gevoelig deze is. Lik schoon en leg terug zegt Mark. Kyela likt hem netjes schoon en legt hem vervolgens weer netjes terug in het dashboardkastje.

Nu gordel los op je knieën op de stoel en mij pijpen met je geile kont goed de lucht in zodat iedereen die we inhalen een goede blik hebben op dat kontje van je. Kyela maakt haar gordel los en gaat op haar knieën zitten en opent de broek van Mark. Al snel floept Mark zijn half harde lid uit zijn broek. Kyela buigt er naar toe en begint Mark zijn pik te likken. Haar kontje wijst mooi omhoog. Ze neemt de ondertussen harde pik van Mark in haar mond. Deze is inmiddels op volle oorlogssterkte en zo'n 21 cm groot. Ze heeft er dan ook de nodige moeite mee, maar komt steeds verder. Mark geniet er vol van en laat zijn rechter hand over Kyela haar lichaam gaan en beland uiteindelijk op haar kontje. Hij trekt haar rokje omhoog naar haar middel. Zodat nu haar billen bloot zijn en de voorbijgangers zicht hebben op haar blote kont en kutje. Met zijn vingers speelt hij met Kyela haar lipjes die momenteel extreem gevoelig zijn. Hierdoor wordt ze nog veel geiler en weet Mark zijn pik te deeptroaten. Dan pakt Mark Kyela haar hoofd vast en duwt hem goed naar beneden en komt hard klaar in haar keel. Kyela voelt de stralen zaad tegen de achterkant van haar keel spuiten maar kan niet achteruit door Mark zijn hand. Dan laat hij los en komt Kyela omhoog met een mond vol zaad. Doorslikken slet eist Mark. Kyela laat nog even haar mondje vol zaad zien en slikt vervolgens braaf door en laat dan haar lege mond zien. Wat zeggen we dan subje. Kyela antwoord Dankjewel Meester. Heel goed ga maar weer netjes zitten.

Na nog vijf minuten rijden komen ze aan bij een grote poort welke automatisch open gaat als de auto aan komt rijden. Mark draait de oprijlaan op en stopt net na de poort wanneer deze dicht gaat. Welkom om mijn paleis zegt Mark. Kyela kijkt haar ogen uit hoe groot het is. 75 meter verderop staat een gigantische villa met daarnaast twee identieke schuren. De ene staat open en ze ziet dat dit een stal is. De andere zit dicht. Mark kijkt Kyela aan en zegt uitkleden en uitstappen en voor de auto gaan staan. Kyela kleed zich uit en stapt naakt uit de auto en gaat ervoor staan kijkend naar Mark. Presenteer zegt Mark. Kyela gaat wijdbeens staan met haar handen in haar nek. Mark bekijkt haar lichaam grondig en zegt dan rondje draaien. Kyela draait rustig een rondje en Mark bestudeert haar heerlijke lichaam. Nu lopen richten de twee schuren zegt Mark. Kyela loopt rustig en Mark rijdt er langzaam achter en bekijkt hoe heerlijk haar heupen heen en weer wiegen. Na 25 meter zegt Mark en nu kruipen op handen en knieën. Kyela gaat braaf op handen en knieën en kruipt langzaam vooruit. Mark geniet van het uitzicht en de macht. Niet veel later komen ze aan bij de twee schuren. Mark stapt uit en zegt dat Kyela op moet staan wat ze braaf doet. Hij legt zijn handen voor haar ogen en loopt samen met haar de tweede schuur binnen. Als ze eenmaal binnen zijn en de deur weer dicht is haalt hij zijn handen weg. Kyela kijkt haar ogen uit, want ze ziet een volledig ingerichte SM ruimte. Ze voelt de geilheid meteen toenemen en het vocht langs haar dijen lopen.

Wat er daarna gebeurt lezen jullie de volgende keer.
Trefwoorden bij dit verhaal: Bdsm, Meester, Slavin, Vernederen, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Shemale