Klik hier voor meer...
Door: Lisa2005
Datum: 13-09-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 28006
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Gefrustreerde Papa - 3
Als ik wakker word zie ik pap nog slapen en besluit de jacuzzi aan te zetten. Het is pas 09:00 uur en het ontbijt kan tot 11:00 uur genuttigd worden. Voldoende tijd om nog even lekker te chillen. Ik stap in bad, neem plaats en zet alle functies aan die er te vinden zijn. De bubbels komen al snel omhoog en voel een paar harde waterstralen tegen mijn benen, billen en onderrug aankomen. Ik schuif een beetje op en probeer de juiste plek te vinden van de bubbels en waterstralen. Wanneer ik op mijn knieeën ga zitten voel ik een waterstraal tegen mijn kutje en kontje aan. Ik leun met mijn armen op de rand van het bad en begin zachtjes te kreunen. Ik bijt in de handdoek die over de rand hangt om mijn gekreun te dempen zodat papa niet wakker wordt. Ik wil even een momentje voor mezelf. Met mijn heupen beweeg ik heen en weer waardoor de stralen op en langs mijn gaatjes gaan. Dit zorgt voor afwisselend genot. Na een paar minuten zet ik de stralen op maximaal en moet ik meteen mijn hand voor mijn mond houden. Mijn ademhaling versnelt en voel een lichte pijn in mijn kutje door de harde straal. Ik pak de rand met beide handen vast en bijt nog harder in de handdoek. Ik kreun steeds luider en kan mezelf niet meer inhouden. Ik duw mijn kutje dichter tegen de straal aan en bereik trillend mijn orgasme.

'Aaaahh fuck... Ik.. ik.. ik kom. Aawwwhh.'

Ik laat mezelf op de rand vallen en kom hijgend bij van mijn orgasme. Zo wil ik iedere dag voortaan wel beginnen denk ik bij mezelf. Papa draait zich nog een keer om terwijl ik net al ben klaargekomen. Ik geef pap een plagend duwtje zodat hij wakker wordt en verruil de jacuzzi voor de douche.

'Pap, sta je zo wel op? Dan kunnen we nog op ons gemak ontbijten van 10:00 tot 11:00 uur. De ontbijtbuffetten zijn altijd om van te smullen.'

"Ja ja, ik kom er zo aan. We hebben nog genoeg tijd om te ontbijten. Je krijgt eerst iets anders voor het ontbijt. Dan laat ik je misschien de rest van de dag met rust."

Pap komt met zijn ochtend stijve de badkamer inlopen wanneer ik mij net aan het afdrogen ben. Zonder iets te zeggen trekt hij mijn billen uit elkaar, spuugt op de buttplug en duwt hem naar binnen. Er is geen tijd te verliezen, dus zet hij er veel druk op. Ondanks dat deze groter is dan gister gaat hij relatief snel naar binnen, al doet het wel pijn. Dan tilt hij mij op en zet mij op mijn billen op de wastafel neer. Hij spreid mijn benen, spuugt een paar flinke klodders speeksel op zijn paal en wrijft met zijn eikel tussen mijn lipjes.

"Ik zal het kort houden schatje, maar daardoor wel lekker hard. Je moet weer even doorbijten dus. Ik weet dat je dat lekker vindt om te doen."

Hij duwt zijn paal naar binnen, legt zijn armen onder mijn benen en tilt me dan zonder moeite op bij mijn billen. Ik leg mijn handen in zijn nek. Hij trekt zijn heupen terug en trekt me tegelijk wanneer hij stoot naar zich toe. Zijn paal schiet diep naar binnen en onze lichamen ketsen tegen elkaar aan. Mijn borsten schudden wild op en neer.

'Aaaaahhh.. nee, zachtjes. Niet meteen zo diep naar binnen stoten. Aaawwhhh fuck... Papa... Laat me even wennen.'

Hij verstevigt zijn grip op mijn billen en laat zich helemaal gaan. Door de kleine ruimte hoor je mijn gekreun nog harder en dit moedigt hem alleen maar meer aan. Bij iedere stoot trekt hij zijn paal bijna helemaal uit mijn kutje, om hem daarna weer vol naar binnen te stoten. Mijn kutje moet zich keer op keer weer oprekken en wordt volledig opgevuld door zijn paal.

'Owww papa... Dit standje.. Jaaa.. Ga door, niet stoppen.. Aaawwhh... Harder papa, harder.. Ik kom.. Ik kom.. Aaaahh...'

Na slechts 3 minuten voel ik mezelf al klaarkomen. Hij houdt me stevig vast en voelt me schokken in zijn handen. Hij zet me op de grond neer, terwijl ik mijn benen amper voel en door ze heen zak op de grond. Hij trekt me aan mijn haren iets omhoog en duwt zijn paal naar mijn mond.


"Mondje open, hier komt je ontbijt aan Lisa."

Ik open mijn mond en voel meteen de eerste straal naar binnen schieten. Hij trekt aan zijn paal en een aantal stralen volgen nog, voor hij terugtrekt. Ik slik alles netjes door en voel hoe hij een aai over mijn hoofd geeft, gevolgd voor een soort schouderklopje op mijn hoofd.

"Braaf meisje. Nu kunnen we de rest van de dag genieten van de stad samen. Doe vandaag maar iets minder geils aan, zodat ik niet afgeleid raak."

Ik knik naar hem en kom overeind. Terwijl papa aan het douchen is, fris ik mezelf nog even op en doe ik niet te spannende kleding aan. Het ontbijtbuffet stelt alles behalve teleur en we maken er dan ook het volledige laatste uur gebruik van. Samen verkennen we de stad, pakken een terrasje in het zonnetje en struinen nog wag winkeltjes af opzoek naar souverniertjes. We sluiten de dag af met een etentje en belanden al redelijk vroeg op bed. We zijn beide moe van het vele wandelen en vallen snel in slaap.

---

Als ik wakker word staat pap al onder de douche en klopt er iemand op de deur. Ik kijk op de klok en zie dat het pas 07:00 uur is. Ik trek snel mijn doorzichtige strandjurkje aan, zodat ik in ieder geval iets aan heb. Ik open de deur en zie papa's broer staan, oftewel mijn oom. We geven elkaar een stevige knuffel en hoor hem lachen.

*Wat heb ik een heerlijke foto's van je vader ontvangen zeg... Jij op je knieeën, naakt, ondergespoten. Was dat ook al op voorhand gepland dat je hem zo zou verwennen?*

Hij trekt de deur achter zich dicht en ik schud mijn hoofd. Zijn ogen scannen mijn lichaam net zoals pap altijd doet.

'Nee.. dit was heel onverwachts.. maar hij had het echt heel erg nodig. En anders kon hij niet zo goed van de vakantie genieten als dat hij nu doet. We hadden toch op de camping afgesproken?'

*Eigenlijk wel ja, maar ik kon niet langer wachten. Had ik maar zo'n geile dochter als jij, dan zou ik net zoals je vader goed gebruik van je maken. Maar mijn lieve nichtje vindt het vast niet erg om twee palen te moeten bedienen, ofwel? Je hebt ten slotte genoeg gaatjes om te vullen.*

Ik schud mijn hoofdje en kijk hem braaf aan terwijl ik mijn jurkje direct uittrek, waarna hij mijn voorbeeld volgt. Zijn ogen worden meteen wat groter als ik naakt voor hem sta. Ik kan het niet laten om naar beneden te kijken en het is te zien dat ze broers van elkaar zijn.

*Kijk, daar gaat ze al. Wat een heerlijk geil klein lijfje heb jij zeg. Hij zei via de app al dat je ontzettend onderdanig bent, dus daar ga ik ook gebruik van maken.*

Als papa de badkamer uit komt lopen kijkt hij ons compleet in de war aan.

"Wat doe jij hier in Frankrijk? Moet jij niet werken? Hoezo ben je naakt? En jij ook al? Wat is dit voor rare situatie..."

*Dat leggen we later allemaal wel uit. Dit was niet volgens planning, maar dat mag zij straks allemaal uitleggen. Eerst is het tijd om mij ook gebruik te laten maken van haar diensten.*

Ik voel hoe Marco mij aan mijn heupen naar zich toetrekt. Zijn handen glijden over mijn buik naar mijn borsten en mijn billen komen tegen zijn paal aan. Hij kneed stevig en ik kreun zachtjes. Ik kijk papa aan en leg mijn hand om zijn paal heen. Op zijn beurt wrijft hij tussen mijn lipjes door met zijn vingers en pakt hij mijn keel vast. Hij knijpt mijn keel dicht en kijkt Marco aan met een geile blik in zijn ogen.

"Je bent nu van ons beide sletje. Waar, wanneer en hoe vaak wij willen, je laat je altijd gebruiken zonder tegenspraak. Heb je dat begrepen?"

*Je pakt haar echt stevig aan zeg.. Al is dat niet gek. Wat een heerlijk meisje om te domineren...*

Ik knik voorzichtig en voel zijn hand van mijn keel afglijden...
Lees verder in: Gefrustreerde Papa - 5
Trefwoorden bij dit verhaal: Dochter, Vader, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...