59176 Gratis Sexverhalen
Datum: 15-09-2023 | Cijfer: 8.6 | Gelezen: 15249x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Vervolg op: Gefrustreerde Papa - 4

Hij zet een stap naar voren, waardoor ik klem kom te staan tussen hem en zijn broer. Beide vele malen langer en breder dan dat ik ben, en groot geschapen. Ik voel mezelf nat en geil worden van het idee door hun beide gedomineerd te worden.

"Ga maar klaarzitten op de bank. Het werd haar de vorige keer al meteen te veel broertje, maar dat maakte het extra lekker voor mij. Laat je maar lekker gaan op haar en hou je vooral niet in op dit sletje. Ze is al wat gewend ondertussen en ze gaat het vanzelf lekker vinden."

Ik kruip op de bank op papa zijn schoot en zie hem verlekkerd naar mij kijken. Hij zit er helemaal klaar voor om mij geneukt te zien worden door zijn broer. Zijn paal duwt tegen mijn buik aan. Marco komt achter mij staan en ik voel iets over mijn rug richting mijn kontje glijden. Ik leg mijn hoofd op papa zijn schouder en sla mijn armen om hem heen. Mijn borsten rusten op zijn borstkas en mijn hoofd op zijn schouder. Hij slaat zijn armen om mij heen, trekt me dichter naar hem toe en houdt me stevig vast.

*Weet je zeker dat jij dit niet eerst wil doen bij haar? Het is jouw dochter.*

"Nee joh, ik hou haar wel lekker vast terwijl jij je gang gaat met haar. Dan kan ze in mijn oren smeken om je te laten stoppen. Zet je maar schrap schatje."

Ik hoor het gesprek aan en weet niet wat er gaat gebeuren. Doordat pap mij vast heeft kan ik geen kant op, wanneer de eerste klap met de riem op mijn bil landt. Ik schiet naar voren en kreun het uit van de pijn. Een tweede volgt op mijn andere bil en volgen er nog meer. Naarmate mijn billen gevoeliger worden doet iedere klap meer en meer pijn. Na de tiende voel ik Marco's handen over mijn billen glijden en ze uit elkaar trekken. Ik kreun in papa's oor als hij de buttplug eruit trekt en er een koude vloeistof mijn kontje in druppelt. Al snel voel ik een veel dikkere buttplug tussen mijn billen geduwd worden.

'Wacht. Aaaaahh, nee... Dit is niet één maatje groter. Aaawwwhhh, dit kan nog niet. Papa.. please laat hem een kleinere pakken. Aauuwhh... Aauwwhhh.. Mijn kontje is nog niet klaar voor zo'n dikke.'

*Weet je zeker dat ik door kan gaan? Ze heeft het er echt heel moeilijk mee, maar ze is ook zo heerlijk strak. Wat heerlijk om daar zoiets groots naar binnen te forceren.*

"Vindt je het niet lekker om haar zo te horen kreunen en kermen? En haar te horen smeken om je te laten stoppen broertje?"

*Ow ja zeker wel. Zolang het maar mag van jou, ga ik er graag mee door.*

Ik probeer me los te wringen uit papa's armen, maar hij laat me niet los. Marco spuit opnieuw wat glijmiddel op de plug en duwt direct hard tegen mijn kontje aan. Mijn gekreun is hoorbaar, maar deze keer voel ik Marco vastberaden door gaan met duwen. Langzaam spreid mijn kontje zich en voel ik de plug naar binnen gewrongen worden. Papa's handen spreiden mijn billen verder, terwijl Marco nog is aanzet. Het dikste gedeelte gaat erin en daarna wordt de plug naar binnen gezogen door mijn kontje. Ik gil in papa's oren en mijn lichaam begint te trillen. Ze laten de plug en mijn billen los. Marco pakt zijn riem en slaat ongenadig hard tegen mijn billen aan. De pijn is intens en ik voel de buttplug bij iedere tik kort iets naar binnen schieten. Ik gil het uit en de tranen springen in mijn ogen.

'Pap ik kan niet meer... Het doet zo'n pijn. Aaaaaahhhhh.. nee alsjeblieft. Ik smeek jullie om te stoppen. Aaauuwwwhhh.. Papaaa, laat hem stoppen..'

Mijn gegil bereikt een piepende toon en ze weten nu dat het echt te veel wordt. Iedere tik galmt door de kamer heen. Mijn lijfje trilt van de pijn en mijn billen zijn beide volledig roodgeslagen. Pap kust me in mijn nek terwijl Marco over mijn rug streelt. Met zijn andere hand wrijft hij tussen mijn lipjes door.

"Zullen we ruilen broertje? Dan kan ze lekker op jou paal komen zitten en dan kijk ik wel vanaf de andere kant. Rustig maar schatje, je moet even door de pijn heenbijten."

Ik zie niet dat ze elkaar een knipoog geven terwijl ze wisselen. Marco pakt mijn heupen vast en duwt me stevig omlaag over zijn paal heen. Hij gaat liggen op de bank en trekt me naar zich toe. Hij slaat zijn armen net als papa om mij heen, maar nu we liggen kan hij beter omhoog stoten. Ik kreun in zijn oor als hij begint te stoten. Uit het niets voel ik een tik op mijn billen. Ik kerm het uit van de pijn en Marco stoot wild omhoog met zijn heupen. Papa blijft doorslaan met de riem terwijl zijn broer er alles aan doet om mij suf te neuken. Ik kan geen kant op en wordt volledig gedomineerd. Ik hoor hoe ze elkaar aanmoedigen harder te gaan, terwijl ik weer begin te piepen van de pijn. Ik hoor ze lachen.

'Pleaseee... Het.. het doet zo'n pijn. Ik.. Aauuwwwhhhh. Aaaaaahhh... Jaaa, ik kom.. Omg aaawwwhhhh Marco... Je laat me komen...Owww jaaaaaaa...'

Ik bereik een ongekend heftig orgasme waarbij mijn hele lichaam trilt en ik het uitgil van genot en pijn. Ik schok alle kanten op en kan mijn lichaam niet onder controle houden. Marco gromt in mijn oor als mijn kutje zich samentrekt, maar denkt er niet aan te stoppen. Mijn heupen gaan automatisch omhoog tijdens mijn orgasme waardoor zijn paal deels uit mijn kutje glijdt. Papa pakt mijn heupen vast en duwt mij terug naar beneden, terwijl Marco mij zo stevig mogelijk vastklemt. Mijn ogen draaien weg.

"Hier blijven jij sletje, hij is nog niet klaar met je. Ik hou haar wel naar beneden geduwd broertje. Stoot hem maar weer diep haar kutje in."

Marco kreunt en voelt hoe ik over zijn paal naar beneden wordt geduwd terwijl hij aan het stoten is. Zijn dikke paal gaat voor het eerst voor de volledige 18cm naar binnen en dit maakt hij kenbaar.

*Fuck... wat een strak kutje om mijn paal. Ik ga spuiten.. Is ze aan de pil?*

Nog voordat papa antwoord kan geven voel ik Marco een grote lading zaad mijn kutje inspuiten. Bij iedere stoot volgt er meer en meer. Hij gromt en kreunt van genot. Hij blijft doorstoten, maar het tempo gaat langzaam omlaag en ik hoor hem hijgen in mijn oor. Een paar diepe zuchten volgen nu hij zijn ballen weer eens flink leeg heeft kunnen spuiten. Hij kust mij in mijn nek en ik voel zijn hete adem. Roerloos blijf ik liggen terwijl ze mij loslaten en ik hoor ze nagenieten van wat ze net met mij hebben gedaan.

*Dat was heerlijk Lisa. Hier was ik zo aan toe. Wat ben jij een geil tienersletje zeg. Jij laat je pas echt goed gebruiken. Al heb je niet echt een keuze als twee mannen zoals ons een kleine meid zoals jij domineren.*

Hijgend lig ik op Marco bij te komen van alles wat er net is gebeurd. Mijn billen zijn extreem gevoelig en mijn kutje blijft deels openstaan na weer opgerekt te zijn. Een brandende pijn is ook daar voelbaar. Ik voel papa's handen zacht over mijn billen glijden en hij voelt mijn lijfje rillen.

"Je moet die billen eens zien broertje, die zijn echt roodgeslagen. En haar kutje is nog verder opgerekt dan die al was."

*Dat geloof ik meteen. We hebben haar kei hard aangepakt. Je kan echt niet meer eh schatje? Ziet er zo lekker uit om je zo verslagen te zien liggen. Helemaal uitgeput van alles wat we met je gedaan hebben. Ik ben wel even tevreden voor nu, maar je vader wil nog wel een keer."

Ik kruip van Marco af en zie hem richting de badkamer lopen, waar ik al snel de douche aan hoor gaan.

Mijn benen voelen slap en als ik in de spiegel kijk zie ik mijn vuurrode billen. Ik draai me naar papa toe en zie dat zijn paal nog op oorlogssterkte staat.

'Pap.. ik kan gewoon niet meer. Ik ben zo moe en alles is zo gevoelig. Mijn kutje en billen doen echt pijn bij iedere aanraking. Marco hield zich ook niet in.. hij heeft hem helemaal naar binnen gekregen toen jij mij naar beneden duwde. Ik ben nog nooit zo heftig klaargekomen. Mijn benen zijn nog steeds helemaal slap...'

"Dat zeg je nu schatje, maar als ik je nu op bed gooi en mijn paal weer bij je naar binnen duw, weet ik zeker dat je weer nat wordt en begint te kreunen. Ik zal toch echt voor het ontbijt een keer moeten spuiten. Ik zie je wel weer kijken naar mijn paal schatje, toe, ga maar liggen..."

Volgende deel: Gefrustreerde Papa - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Trefwoorden bij dit verhaal: Dochter, Vader, Suggestie?
MEER Dochter SEXVERHALEN...
Gefrustreerde Papa - 6Door: Lisa2005
Gelezen: 10916x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader,
18-09
9.1
Ze Willen Mij...Door: Karel Jr.
Gelezen: 30715x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dochter, Moeder, Neuken, Pijpen,
16-09
9.6
Geile Evelien - 89Door: Barteljoris
Gelezen: 2465x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Dochter, Neuken, Pijpen, Vader,
15-09
8.6
De Verboden La...Door: Dickydickert
Gelezen: 29337x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Broer, Dochter, Lingerie, Lust, Nylon, Pervers, Vakantie, Verboden, Zoon, Zus,
14-09
9.1
Verassende Vakantie - 4Door: Cerdana
Gelezen: 6536x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Publiek, Vader, Vakantie,
14-09
8.3
Zaad Donateur - 4Door: Sam Schrijft
Gelezen: 6577x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Schoondochter, Schoonvader,
13-09
9.1
13-09
8.9
Gefrustreerde Papa - 4Door: Lisa2005
Gelezen: 17770x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader,
11-09
9.1
Replacement - 4Door: Samsara
Gelezen: 6336x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dochter, Pijpen, Sperma, Vuistneuken,
11-09
9.0
Stiefdochter Op Slaapkamer...Door: John De Groot
Gelezen: 25737x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Slaapkamer, Stiefdochter, Stiefvader,
10-09
9.2
Zwanger, Geil En...Door: Karel Jr.
Gelezen: 24592x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Vader, Zwanger,
09-09
9.4
Marianne's Dochter - 7Door: Mr Lovah
Gelezen: 10873x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Doggystyle, Dominantie, Spanking,
09-09
9.1