59187 Gratis Sexverhalen
Datum: 13-09-2023 | Cijfer: 8.8 | Gelezen: 2926x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0

De Lul

Ze was net wezen hardlopen en komt net binnen als ik klaar ben met de toilet schoonmaken. Ze ploft neer op de bank. ‘Schenk eens een glas water voor me in’ beveelt ze. ‘En doe mijn schoenen en sokken eens uit en masseer mijn voeten met je mond.

Nadat ik het glas water heb aangereikt trekt haar schoenen en sokken uit. Een verse zweetlucht komt me tegemoet. Gek genoeg vind ik het heerlijk opwindend ruiken. Ik kus de palmen van haar voeten en begin haar tenen één voor één af te likken. Ze knort van genot. Na zeker een half uur haar voeten te hebben gekust en gelikt begint mijn mond wat droog te worden. Ze merkt het uiteraard ook op.

‘Trek mijn broek en slipje uit en snel een beetje’. Ze wipt haar fraaie billen omhoog en op dat moment trek ik in één keer de broek en haar slipje uit. Het is niet het mooiste slipje, maar wel ontzettend handig om in te hardlopen. Haar vagina geurt en ik ruik het op afstand. Het is niet de meest opwindende geur op dit moment, maar keuze heb ik niet. ‘Kom lik’ klinkt het commanderend. Ik beweeg mijn mond naar haar labia waartussen een kleine vochtglans zichtbaar is. Ze is geil! Ik merk het en ruik het. Ze wil snel.

Snel duw ik mijn mond op haar vagina. Met mijn tong duw ik de lippen vaneen en proef haar heerlijke nectar. Ik lik snel en heftig. Ze klemt haar handen om mijn hoofd en probeert mijn hoofd zowat in haar te duwen. Ademhalen is lastig. Maar ik mag niet stoppen want ik weet wat de straf dan zal zijn.

Ik hoor haar kreunen. Gelukkig zal het niet te lang duren want ze is botergeil.

‘Had ik maar een echt lul die mij nu kon klaar neuken. Aan dat mini piemeltje van jou hèb ik ook niks’ bijt ze me toe. ‘Gebruik je vingers erbij’ klinkt het hijgerig, maar fel.

Het gebeurt vaker de laatste tijd. Ze heeft het vaker over het gebrek aan een grote pik. Ik voel me er steeds onzekerder over. Zou ze me aan de kant zetten?

Ik heb geen tijd om er nu over na te denken. Ze wil nu een orgasme en ik moet er voor zorgen dat het gebeurt.

Nadat ik mijn vingers gebruik om haar te penetreren en mijn tong haar genotsknopje heeft gevonden gaat het snel.

Na haar een paar keer hard gepenetreerd heb met mijn vingers weet ik dat ze op het randje zit. Het vocht stroomt rijkelijk en ze kreunt erop los.

Ik bijt op haar genotsknopje en precies op dat moment komt ze klaar. Ze pakt mijn hoofd weer vast en duwt het hard tegen vagina. Ik kan nauwelijks ademhalen. Ik slik en slik en proef haar vocht dat rijkelijk vloeit.

Ze gaat gelijk douchen na haar orgasme. ‘Ruim je even op?’ vraagt ze en loopt naar boven. Al snel hoor ik de douche lopen.

Ik ruim zoals gevraagd haar kleding op en maak de vloer schoon van haar gemorste sappen.

De verdere ochtend en de middag zijn we beiden bezig met wat dingetjes voor ons zelf.

Na het avondeten ruim ik de tafel op, ondanks dat ik gekookt heb. Esmee gaat boven omkleden want ze wil nog weg. Ik moet ook mee, maar ik heb geen idee waar naar toe. Ik hoefde me niet meer om te kleden volgens Esmee.

Ik weet dat ze het liefst een theetje wil voordat we weggaan dus zet ik de waterkoker alvast aan.

Ik hoor Esmee van de trap af komen. Ze heeft haar onesie verruild en is nu echt aangekleed. Ze ziet er adembenemend uit. Haar lippen gestift in een mooie lichtrode kleur. Haar kleding is weer sprekend. Een strakke paarse jumpsuit met daarover een zwart leren jasje.

‘Oh lekker dank voor de thee’ zegt Esmee als ik de thee voor haar op tafel neerzet.

‘Kom zitten Joan, we moeten even praten’. Het klinkt serieus dus neem ik naast haar plaats op de bank.

‘Je weet’ begint ze mij strak aankijkend, ‘dat ik al enige tijd zeg dat ik een echte pik wil voelen’. Ik knik en wil wat zeggen, maar ze onderbreekt me gelijk door haar vingers op mijn lippen te leggen. ‘Ik zal je niet verlaten als je daar bang voor bent’. Ik zucht van opluchting. ‘Ik heb van te voren al gezegd dat je veel voor me over zou moeten hebben. Je moet jezelf vergeten en je alleen op mij richten. Nu dan, vanavond gaan we naar een sexclub’. Ik kijk haar enorm verbaasd aan. Ik ben daar nog nooit geweest en ik wist niet dat zij daar al eens eerder was geweest. ‘Kijk je weet dat jij me met je kleine piemeltje niet kan bevredigen, dus gaan we vanavond samen naar iemand zoeken die dat wel kan. Daarom wil ik dat jij ook meegaat. Je moet je zegen geven aan de man die mij mag bevredigen’. Ik voel me voor het blok gezet.

Ik heb inderdaad beloofd dat ik alles voor haar zou doen. Dit is wel van een andere orde. Ik mag niet met haar vrijen en moet mijn zegen geven aan een ander? “Je had toch ook gewoon stiekem kunnen vreemdgaan?” vraag ik haar. “Ja dat zou kunnen, maar jij bent van mij en ik wil dat jij laat zien dat je alles voor me over hebt. Dat jij je hele leven aan mij geeft”. Ze zegt het met een spottende glimlach op haar gezicht.

De tranen staan bijna in mijn ogen. Ik weet niet zo goed wat ik nu moet doen. Ze blijft me met haar spottende lach aankijken. “Oké” stamel ik. “Wat oké?” vraagt Esmee gniffelend. Ze wil dat ik mezelf verneder door het hardop te zeggen. Ze pakt haar telefoon en zet die op de filmmodus. “Wat wil je zeggen Joan? Zeg het maar”. Ze laat een stilte vallen en kijkt me afwachtend aan. “Ik heb alles voor je over Esmee. Ik ga samen met jou op zoek naar een man die jou wel kan bevredigen omdat ik het niet kan. Heel goed” grinnikt ze, “maar waarom kan je het niet? Ik heb een l kleine pikje Esmee” zeg ik bedeesd.

Ze knikt tevreden en zet haar telefoon uit.

Rond de klok van negen uur rijden we weg. Esmee weet uitstekend de weg. Ze manoeuvreert door de stad en we parkeren bij een grote overdekte parkeergarage.

Esmee leid me naar de club door een wirwar van straatjes. Zij weet hier goed de weg.

We worden ontvangen door een schaars geklede hostess. Ik moet mijn best doen om haar niet te lang aan te staren.

Esmee trekt me mee naar de kleedkamers. Ze hebben twee grote omkleedruimtes met lockers, maar ook wat kleinere privé kleedkamers. We gaan een kleine kleedkamer in. De tas die ik mee moest dragen van Esmee zet ik op de grond neer. Ik weet niet wat erin zit, maar daar zal ik vast en zeker straks achterkomen.

‘Je trekt aan wat er in de tas zit’ zegt Esmee bits tegen mij. Ik kijk in de tas en zie een zwarte lederlook legging en een wit shirt. Ik pak het eruit en zie dat het dameskleding is. Ik wil een tegenwerping maken, maar wordt gelijk de mond gesnoerd. “Ik zei aandoen” zegt Esmee op scherpe toon.

Ik luister en trek mijn eigen kleding uit en trek de kleding uit de tas aan. Mijn broek gaat uit en trek de legging aan. Hij zit enorm strak en mijn geslacht is goed te zien.

Nu pas zie ik dat er op het shirt een tekst in glitterletters staat. Ik draai het shirt om zodat ik kan lezen wat er op staat. Ik schrik en kijk naar Esmee. Ze lacht als ze mijn verschrikte gezicht ziet. Waarschuwend kijkt ze me aan. Ik durf niks te zeggen en trek het shirt over mijn hoofd aan. Het is erg kort en komt naar net tot aan de rand van de legging. Ze grinnikt als ik beide items aan heb getrokken. ‘Je ziet er echt uit als mijn bitch’ zegt ze gemeen.

Ik voel me vernederd. Moet ik zo de sexclub in? Op het shirt hier staat in glitters het woord “Bitch” en door de strakke legging is mijn kuisheidskooi goed te zien.

voorlopig even het laatste deel van deze serie. Er zal ooit een vervolg komen, maar dit zal even duren. Aanmoedigen helpen wel natuurlijk haha ;).

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Trefwoorden bij dit verhaal: Vernederen, Suggestie?
MEER Vernederen SEXVERHALEN...
Een Duwtje In... - 2Door: Mickey Hard
Gelezen: 8583x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Femdom, Lingerie, Meester, Meesteres, Sissy, Slaaf, Vernederen,
19-09
9.1
Waar Een Volleybal... - 3Door: Robert1993
Gelezen: 4352x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Eerste Keer, Vernederen, Volleybal,
17-09
9.3
Hoe Ouder, Hoe... - 9Door: Rainman
Gelezen: 8484x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Cuckold, Cuckolding, Milf, Roodharig, Vernederen, Vreemdgaan,
15-09
9.0
14-09
9.1
12-09
8.9
Meester Mark - 3Door: Toyboy92
Gelezen: 4235x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bdsm, Meester, Slavin, Vernederen,
11-09
8.6
10-09
8.9
Anna Het Onderdanige... - 19Door: Marius W
Gelezen: 4172x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Gangbang, Kik, Onderdanig, Plas, Plassen, Slet, Sletje, Tiener, Vernederen,
07-09
8.5
Ontdekking - 5Door: Paul19663
Gelezen: 6869x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Dieren, Honden, Ontdekken, Vernederen,
07-09
8.9
Een Nieuw Begin - 6Door: Sissyj
Gelezen: 3727x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spanking, Vernederen,
05-09
8.8