Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Sissyj
Sissyj
Hallo lieve lezers,

Leuk dat jullie mijn profiel bekijken. Verhalen schrijven is echt een hobby aan het worden. Vooral erg leuk als ze gewaardeerd worden door het publiek! Reacties blijven welkom!
Misschien ook leuk om een klein beetje te weten wie er schuil gaat achter deze schrijver.
Nog geen profielfoto omdat ik nogal gesteld ben op mijn privacy, maar je krijgt wel een beschrijving van hoe ik er uit zie.
Ik heb een getinte huidskleur, heb zwart haar en een normaal postuur. Ben niet zo heel erg lang, slechts 1,67cm.
Mijn schrijversnaam zegt al veel over wat en hoe ik ben en waar ik van houd!
Mijn verhalen zijn nog fantasie, maar zou ze graag mee willen maken.
Ik ben nog altijd op zoek naar de juiste dominant (man/vrouw).
Dus als u, u geroepen voelt mag u altijd reageren! Liefst wel in de regio Zeeland of Brabant.
En wie weet waar een verhaal toe kan leiden :).

Veel leesplezier,

Xxx Sissyjona
Hoogste Cijfer: De Ommekeer - 10: De Punt Van De Pump
Meest Gelezen: Man Wordt Slet - 1
Aantal Verhalen: 43
Ontvangen reacties op mijn verhalen: 46
Door mij geplaatste reacties op verhalen: 227
E-Mail Adres: jlejeune1985@gmail.com
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Een Nieuw Begin - 7: De LulDoor: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederen,
"Ze was net wezen hardlopen en komt net binnen als ik klaar ben met de toilet schoonmaken. Ze ploft neer op de bank. Schenk eens een glas water voor me in beveelt ze. En doe mijn schoenen en sokken eens uit en masseer mijn voeten met je mond. ..."
13-09-23
8.8
Een Nieuw Begin - 6: GestraftDoor: Sissyj
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Spanking, Vernederen,
" En nu je straf nog zegt Esmee streng. Zullen we die samen uitvoeren knipoogt Esmee lachend naar Stephanie. Ja leuk antwoord deze, ik heb nog nooit een man zo mogen straffen . Esmee en Stephanie gaan op de kleine bank zitten die ook i..."
07-09-23
8.7
Een Nieuw Begin - 5: De NotarisDoor: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederen,
"Nadat ik de bammetjes en wat flesjes drinken heb gemaakt en heb ingepakt staat Esmee ook op. We gaan zegt ze. Waar gaan we naar toe Esmee Dat zie je vanzelf wel is het nikszeggende antwoord. Ze loopt de deur uit naar mijn zw..."
06-09-23
8.7
Een Nieuw Begin - 4: Aan Haar VoetenDoor: Sissyj
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Spanking, Vernederen, Voeten,
"Ik wissel de voeten af en zie dat Esmee volop geniet van mijn massage. Ze heeft haar ogen gesloten en een glimlach op haar gezicht. Kus mijn voeten en lik mijn tenen n voor n commandeert ze, nog steeds met haar ogen dicht. Ik..."
02-09-23
8.3
Een Nieuw Begin - 3: De RegelsDoor: Sissyj
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Vernederen, Voeten,
" Ben je nu al klaar Vol ongeloof kijkt Esmee me aan. Het heeft geen eens twee minuten geduurd en ik heb niks gevoeld . Ik ben nog in de roes van het klaarkomen en knik. Sorry ik weet het, de volgende keer duurt echt langer . Esmee staat..."
02-09-23
8.1
Een Nieuw Begin - 2: Bij Haar ThuisDoor: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Femdom, Onderdanig, Vernederen,
"Ze kwam terug en ik had geen tijd meer om alles verder te bekijken want ze vulde de kamer met haar aanwezigheid. Ik kon niks anders dan naar haar kijken. Gelukkig merkte ze niet dat ik bijna kwijlde. Ze bood me het biertje en aan en we proos..."
01-09-23
8.7
Een Nieuw Begin - 1: De SportschoolDoor: Sissyj
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Sportschool, Vernederen,
"Na een aantal jaren huwelijk waren we uit elkaar gegroeid en namen we de beslissing om te scheiden. Opeens stond ik op straat. We verkochten het huis en mijn ex zou tijdelijk terug naar haar ouderlijk huis gaan. En ik Ik had een ..."
30-08-23
8.3
De Ommekeer - 20: HuwelijksreisDoor: Sissyj
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Huwelijksreis, Luier, Vernederen,
" We gaan sletje zei Rob glimlachend. De dames grinnikten bij het woord sletje. Jack keek wat beduusd waarop Rob zei wat is een huwelijk zonder huwelijksreis Jack begreep het gelijk en knikte instemmend. Ze stapten in een Volks..."
14-10-22
6.7
De Ommekeer - 19: Tot Op Het Bot…Door: Sissyj
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Luier,
"Rob en Jack stonden zoals een bruidspaar betaamd zijdelings voor het publiek tegenover elkaar onder het prieel. Jack had ondertussen de grootste moeite zijn darmen in te houden. Zijn blaas had hij al voor een tweede maal geleegd in de luier. ..."
13-10-22
7.3
De Ommekeer - 18: VerbondenDoor: Sissyj
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Luier, Onderdanig, Vernederen,
"De zomer was nu echt aangebroken. De eerste week was verrukkelijk weer. Jacks lichaam had ook wat rust gekregen na de tattoo en de piercings. Hij was vooral gebruikt voor de lust van Rob die er niet snel genoeg van kon krijgen. Jac..."
12-10-22
7.8
De Ommekeer - 17: De VerbouwingDoor: Sissyj
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Luier, Piercing, Tattoo, Vernederen,
"Enkele maanden later. De winter was al voorbij en de zomer in aantocht. Ook kan het in de lente erg koud zijn, het was goed te merken dat de zomer eraan kwam. Enkele mooie dagen met een temperatuur van zo rond de vijftien graden hadden ze toch al geh..."
05-08-22
7.3
De Ommekeer - 16: Het Afscheid 2Door: Sissyj
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Cuckolding, Luier, Slikken, Sperma, vernederen,
"Met een plop verlieten de heren de warme grotten van Suzanne. De anus en vagina bleven wat open staan en Jack zag bij beide een het wittige geil van Pim en Arthur. Suzanne lag even bij te komen van deze heftige neukpartij. Jack geneerde zich..."
20-06-22
7.4
De Ommekeer - 15: Het Afscheid 1Door: Sissyj
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Luier, Sissy, Sperma,
"Hij had in de ochtend een appje gekregen van Rob die hem instructies had gegeven voor het dragen van de kleding voor deze dag. Jack was al zenuwachtig omdat het zijn laatste dag was en nu werd dit alleen maar versterkt. Hij moest van Rob zoa..."
18-06-22
7.3
De Ommekeer - 14: Er Zit Een Luchtje Aan...Door: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Luier, Vernederen,
"Korte tijd later, na het eten, ging het gezelschap mee naar boven. Jack ging voorop gevolgd door Rob. De meesten hadden de speelkamer van Rob wel al eens gezien, maar sommigen nog niet. Jack wist nog steeds niet hoeveel mensen er nou waren. Hij had h..."
24-05-22
7.7
De Ommekeer - 13: Onder Tafel…Door: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Luier, Vernederen,
"Rob begon met iedereen welkom te heten. Hij vertelde aansluitend zijn vrienden hoe het was gekomen dat hij Jack gevonden had. Jaco hoorde gelach bij sommige delen en ook zeker bewondering. Maar of die bewondering nou voor hem of Rob was kon ..."
19-05-22
8.1
De Ommekeer - 12: De Eerste KeerDoor: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Eerste Keer, Luier, Ontmaagd, Ontmaagding, Spanking,
"IJskoud had Jack het na het douchen met het koude water. Klappertandend stond hij zich af te drogen. Rob stond hem vergenoegd te aanschouwen. Naar boven commandeerde Rob. Jack liep als een schoothondje voor Rob uit naar boven. I..."
04-04-22
8.0
De Ommekeer - 11: GetekendDoor: Sissyj
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Luier, Slikken, Vernederen,
"Het weekend verliep verder verbazingwekkend rustig. Hij had wel verwacht dat Rob langs zou komen. Een enkel berichtje en meer was het niet. Heidi had hij gelukkig ook niet meer gezien. Op maandagmiddag stuurde Rob hem weer een bericht dat hi..."
23-03-22
8.6
De Ommekeer - 10: De Punt Van De PumpDoor: Sissyj
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ballgag, Femdom, Hakken, Luier, Vernederen,
"Het was wel erg vroeg voor Jack die morgen. Hij wreef de slaap uit zijn ogen en verschoonde zichzelf van weer een drijfnatte luier. Gelukkig had die niet gelekt, maar hij had ook zoveel gedronken de avond ervoor. Snel een douche en daarna op..."
16-03-22
9.3
De Ommekeer - 9: Het Zilte GenotDoor: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Luier, Spanking, Vernederen,
"Na het avondeten, wat redelijk vroeg moest, parkeerde hij zijn auto rond zeven uur in de parkeergarage vlakbij de stad. Nog een klein stukje lopen en hij zou er zijn. Hij vond het allemaal erg spannend. Een vrouw die hij nog nooit had gezien..."
09-03-22
8.1
De Ommekeer - 8: Gestraft En GekooidDoor: Sissyj
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Billen, Kontje, Kooi, Straf, Vernederen,
"Rob ging met een brede glimlach op zijn gezicht voor hem op de massage bank zitten. Weet je Jack Ik wilde van je horen dat je niet meer hoeft klaar te komen. Je bent hier voor mijn genot. Je hebt je overgegeven om mij te dienen. Dus klaarkomen zit ..."
07-03-22
7.9
De Ommekeer - 7: De Eerste Lading En Meer…Door: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Klaarkomen, Vernederen,
"Op zaterdag was de afspraak met de Rob gepland. Hij had een appje gekregen met het adres waar hij moest zijn. De tennisclub waar hij normaal op zaterdagmiddag zijn wedstrijdje speelde had hij maar afgezegd. Enerzijds vanwege de afspraak, maa..."
01-03-22
8.1
De Ommekeer - 6: Spanning En VrijDoor: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Luier, Werk,
"Gelukkig had het gebouw ook een groot invalidetoilet dat hij nu maar gebruikte. Onhandig een foto makend van de luier die hij gelijk verstuurde, maakte hij daarna zijn geslacht zo goed en zo kwaad als het ging schoon. Daarna waren zijn billen aan de ..."
19-02-22
8.1
De Ommekeer - 5: De AfspraakDoor: Sissyj
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Luier, Onderdanig, Plas, Plassen,
"Hij verwachte niemand, maar een raar gevoel maakte zich van hem meester. Zou het kunnen dat . Hij opende de deur en jawel, daar stond Rob in de deuropening. Met dezelfde intimiderende blik als gisteren nam hij Jack in zich op. Vor..."
14-02-22
8.5
De Ommekeer - 4: De BelDoor: Sissyj
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Luier, Vernederen,
"De volgende dag na een goede nachtrust werd Jack wakker. Was het gisteren een droom Hij stapte uit bed en rekte zich uit. Zijn natte luier stond bol van het vocht wat hij deze nacht had laten lopen. Sinds een jaar had hij besloten ..."
09-02-22
7.6
De Ommekeer - 3: VernederdDoor: Sissyj
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Luier, Pijpen, Vernederen,
"Het huilen stond hem nader dan het lachen. De ontlasting was door de val geheel verschoven. Hij viel half op z n billen en daardoor verplaatste de ontlasting zich vooral naar voren. Een groot geluk dat hij niet vol op zijn billen was gevallen. Alles ..."
06-02-22
8.6
De Ommekeer - 2: De BonsDoor: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Luier, Onderdanig, Plas, Plassen,
"Voorzichtig klom hij van de bank. Oppassend dat zijn billen de bank niet raakten. Hij was in paniek wat moest hij doen Hij keek stiekem door het raam en zuchtte van opluchting. Het was Rob maar, de vaste pakketbezorger. Hij kende hem van d..."
01-02-22
8.3
De Ommekeer - 1Door: Sissyj
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Dominantie, Kort, Luier, Onderdanig, Sissy,
"Je kent het wel zo n dag. Een heerlijke lekkere doordeweekse vrije dag. Jack had het ontzettende geluk dat hij genoeg verdiende. Hij hoefde daardoor maar drie dagen te werken en had dus twee vrije dagen. Hij was alleen en had dus ook erg weinig koste..."
01-02-22
8.6
Call Of Duty - 3Door: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Onderdanig, Sissy,
"Na het afdrogen loop ik snel naar de kamer en kniel ik voor de bank waar Meester Jelmer heeft plaatsgenomen. Meester wilt u mij straffen voor de fout om teveel bier te drinken, een natte luier te hebben en omdat ik niet naar u geluisterd heb en de v..."
29-11-19
8.4
Call Of Duty - 2Door: Sissyj
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bottom, Meester, Onderdanig,
"Na tot mezelf te zijn gekomen sta ik op en ga mezelf snel verschonen. Ik doe de inmiddels natte Fabine luier uit en maak mezelf schoon met een washandje met sop. Ook mijn achterkant en mijn oksels was ik goed. Ik spuit nog een luchtje op en ga de deu..."
15-11-19
7.8
Call Of Duty - 1Door: Sissyj
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Meester, Onderdanig, Sissy,
" H hallo wakker worden slaapkop . Ruw word ik gewekt door de harde schelle stem van Els, een collega, die tegenover me zit. Zo jij was ver vervolgd ze lachend naar me. Ja sorry antwoord ik wat beschaamd Gewoon wat slecht geslapen lieg ik t..."
07-11-19
7.2
WerkkledingDoor: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Lang
" b Enjoy Dit is het 2e deel. Deel 1 heet Andere werkzaamheden. Het is los te lezen, maar mijn advies is om dit opvolgend te lezen. Veel leesplezier en tips en reacties zijn altijd welkom En een leuke date ook b i Gelukkig..."
30-08-16
7.8
Andere WerkzaamhedenDoor: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Lang
" b Veel leesplezier Laten jullie weten wat jullie er van vonden b Na eindelijk werk te hebben gevonden na een half jaar solliciteren en afwachten, kwam ik terecht in Brabant. In Breda wel te verstaan. Ik had ondertussen al enke..."
23-08-16
6.9
To Be Or Not To Be - 2Door: Sissyj
Reacties: 2
Lengte: Lang
" b Reacties welkom en veel leesplezier b Slot deel 1 i Ik wil tegenwerpingen maken, maar aan de doordringende boze en dwingende blik van Lieke te zien is dat niet echt heel slim. Zwijgend, boos en teleurgesteld loop ik de trap op..."
05-08-16
6.2
To Be Or Not To Be - 1Door: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Lang
" b Veel leesplezier en reacties zouden leuk zijn b Wij, Jermain en Lieke, wonen in een prachtig plaatsje in Zeeland. Ik, Jermain, ben 42 jaar en mijn vrouw Lieke is 32. Lieke is echt een bloedmooie vrouw. Ze heeft een zongebruind blank pe..."
02-08-16
6.4
Man Wordt Slet - 9Door: Sissyj
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje,
" b Veel leesplezier Let op extremen Dit is uitsluitend fantasie b i Slot deel 8 Nadat we weer thuis gekomen zijn word ik gedwongen mezelf weer uit te kleden, op de ballstretcher, halsband en buttplug na. Ik ben aan ..."
28-07-16
7.1
Man Wordt Slet - 8Door: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ballgag, Slet, Sletje,
" b Veel leesplezier b i Slot deel 7 Als het al licht begint te worden word ik wakker en kan ik niet meer in slaap komen. Ik walg van de geur van de urine die nu wel sterk uit de bak komt. Zelf moet ik ook plassen en best wel no..."
21-07-16
7.2
Man Wordt Slet - 7Door: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ballgag, Slet, Sletje,
" b Veel leesplezier b i Ik zit al een half uur, en de pijn in mijn knie n op de koude tegelvloer in de gang neemt toe. Na nog eens een kwartier te hebben gewacht kan ik bijna niet meer. De kramp schiet er echt in. Ik besluit om dan toch ..."
12-07-16
7.2
Man Wordt Slet - 6Door: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Ballgag, Slet, Sletje,
" b Veel leesplezier b i Ik hoor na enkele minuten de deur weer open gaan. Ik begrijp al snel dat Celine niet meer alleen is. Kijk daar zit hij dan mijn slet. Wat vind je van mijn persoonlijke assistent Is het geen schatje Ik hoor een..."
04-07-16
8.1
Man Wordt Slet - 5Door: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje,
" i Vroeg gewekt door mijn wekker word ik wat slaperig wakker. Mijn vrouw is vrij en kan dus ook lekker blijven liggen. Mijn werkkleding die ik aan moet doen van Celine ligt gelukkig in mijn werkauto dus daar kan mijn vrouw niet achter komen. Ik maak ..."
27-06-16
8.1
Man Wordt Slet - 3Door: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje,
" b Hoi lieve lezers, Fijn dat jullie toch steeds de moeite weer nemen om de verhalen te lezen. Uiteraard hoop ik op veel reacties. Suggesties zijn ook altijd welkom. Veel leesplezier b i Veel krijg ik niet mee van de te..."
20-06-16
7.3
Man Wordt Slet - 4Door: Sissyj
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slet, Sletje,
" i Omgekleed en wel kom ik thuis en begroet mijn vrouw. We hebben samen een avondje voor de tv gepland. Echt spraakzaam ben ik niet, maar mijn vrouw valt het gelukkig niet echt op daar ze ook behoorlijk moe is na haar drukke dag. We gaan redelijk op ..."
20-06-16
7.8
Man Wordt Slet - 2Door: Sissyj
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Slet, Sletje,
" b Mijn tweede verhaal. Reacties zijn altijd welkom En contact uiteraard ook b i Ik loop rustig wankelend achter de meester en meesteres naar buiten. Zo hier nemen we afscheid. Hier heb je de autosleutels. Morgenochtend om 9 uur sta..."
01-06-16
7.7
Man Wordt Slet - 1Door: Sissyj
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Slet, Sletje,
" i Mijn eerste verhaal hier op deze site Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Tips en tops altijd welkom En ik ben nog niet voorzien dus wie weet... . i b De Ontgroening b Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben John, ..."
24-05-16
7.5