62.478 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwste gratis Ontgroening sexverhalen. In deze categorie staan 21 erotische verhalen.
OntgroeningDoor: Peter1978
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ontgroening,
"Hallo allemaal. Ik ben Tristan en net 18 jaar geworden. Eigenlijk al heel snel ontdekt dat ik op jongens val. Stappen doe ik met Hetero vrienden en kom daardoor eigenlijk maar sporadisch homojongeren tegen. Voor die contacten ben ik dus aangewezen op..."
01-11-23
9.1
Drie Bedriegende Broertjes - 4: Zes EerstejaarsDoor: Zazie
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broers, Met Familie, Ontgroening, Studenten, Tiener,
" Na de wisseltruc in onze bedden met de drie meisjes van het schoolfeest, hebben Finn, Mees en ik dat daarna nog een enkele keer gedaan, maar de kans op ontdekking werd toch te groot, waarna we er mee stopten. Wel heb ik nog regelmat..."
02-04-23
9.4
Lindsey Lost Haar Lening Versneld Af - 30Door: Penpaal
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Clitje, Condoom, Dildo, Klitje, Kut, Kutje, Likken, Misdienaar, Ontgroening, Piercing, Pijpen, Pik, Tieten, Vingeren, Vuistneuken,
"Het was natuurlijk niet de bedoeling dat Astrid het lekker vond, dus greep de pastoor meteen in. Hij trok Lindsey abrupt aan haar haren tussen Astrids benen weg, gaf haar een pets op haar tieten en keek haar bestraffend aan. En de teleurstelling bij ..."
21-08-22
9.1
De Hunting Kronieken - 2: De OverdrachtDoor: Shakespier
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Ontgroening,
"Breeg was een middelgrote stad. De omwalling, opgetrokken uit roze granito blokken, werd op 4 plaatsen onderbroken door een poort. De toegangsgebouwen zelf werden afgesloten door stevige katonga houten poorten. Op de omwalling paradeerden de stadswac..."
20-11-21
9.4
Alles Voor Een Kamer - 3Door: SpanningGezocht
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Ontgroening, Opdracht, Studenten,
" Dit is deel 3 van de spannende ontgroening van Roosmarijn. Geniet ervan Een gedempte kreun vult de kamer. Een onverstaanbare woordenbrij volgt. Roos knippert met haar ogen, haar ogen moeten wennen aan het felle zonlicht. Nog voordat ..."
25-07-21
8.5
Alles Voor Een Kamer - 2Door: SpanningGezocht
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Ontgroening, Opdracht, Pijpen, Slaaf, Studenten,
" Bedankt voor alle leuke reacties op het eerste deel, hierbij het tweede deel van de ontgroeningsweek van Roosmarijn. Het is al ver na middernacht als Frans Roosmarijn achter zich aan neemt naar zijn kamer. Na de pizza heeft de groep s..."
20-07-21
7.8
Alles Voor Een Kamer - 1Door: SpanningGezocht
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Buttplug, Onderdanig, Ontgroening, Slavin, Straf, Vernederen,
" Dit is mijn eerste verhaal hier, geniet ervan Voeg me vooral toe op snapchat SpanningGezocht of stuur me een berichtje. Roosmarijn zit zuchtend achter haar laptop. Ze moet een kamer vinden, maar het lijkt onbegonnen werk. A..."
21-06-21
9.1
Ontgroening Met LuukDoor: Fabian
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontgroening, Romantiek, Tongzoenen,
" Vandaag totaal wat anders dan normaal. Waar ik normaal, soms fictie, soms non fictie, verhalen schrijf waar ik jongens anaal neem of genomen word. Wil ik deze keer vertellen over mijn ontgroening. Nee deze keer geen piemels en konten, maar alleen ..."
08-03-19
8.5
Het Verenigingsbestuur - 1Door: Sakari
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontgroening, Studenten,
"Stijn nam een paar stappen naar achter en liet de aanblik van het statige gebouw voor hem op zich inwerken. Hoge ramen, mooie afwerking, niet heel lang geleden gerestaureerd. Het was eigenlijk bijzonder dat het niet opviel tussen de gebouwen ernaast,..."
07-12-18
8.7
Studenten Ontgroening - 5Door: Peter Adelaar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Amsterdam, Ontgroening, Panty, Studenten,
"Een jaar lid zijn van de studentenvereniging AVSE heeft mij veel geleerd. De studie wordt makkelijker en moeilijker. De steun en hulp bij je studie zijn echt handig , maar het kost ook veel tijd om aan alle activiteiten deel te nemen, het is echt keu..."
04-12-18
8.5
Studenten Ontgroening - 4Door: Peter Adelaar
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Beffen, Ontgroening, Pijpen, Studenten,
"In de ochtend word ik wakker in de warme omhelzing van Moniek. De laatste dag van de ontgroening breekt aan en ik ben nieuwsgierig wat ze nu weer gaan verzinnen, maar ook hoeveel afvallers er zullen zijn. Ik sta op een loop naar de douches. Van de ov..."
19-10-18
9.0
Studenten Ontgroening - 3Door: Peter Adelaar
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amsterdam, Ontgroening, Plas, Plassen,
"Ik blader de map door, 114 profielen en de verhouding man vrouw is ongeveer gelijk. Verder is er eigenlijk weinig info over hun studie etcetra. Het enige is een naam, het geboortejaar en een foto. Deze foto s zijn wel expliciet, een opname van de bor..."
01-10-18
8.8
Studenten Ontgroening - 2Door: Peter Adelaar
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Beffen, Ontgroening, Pijpen, Strippen, Studenten,
"Een kwartier na mijn wip op het toneel is het de beurt aan het volgende koppel. Lieke gaat met Bart een showtje opvoeren. Het gordijn gaat openen ze beginnen een beetje onwennig te zoenen, we kijken gespannen achter de coulissen toe. Ze krijgen wel e..."
28-09-18
8.4
Studenten Ontgroening - 1Door: Peter Adelaar
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Amsterdam, Groepsex, Ontgroening, Strippen, Studenten, Trio,
"Dit is een lang verhaal dat ik in meerdere delen heb opgesplitst. Het begint langzaam maar naarmate het verhaal vordert, gaat steeds sexueler worden. Mijn studenten tijd, en wat voor heerlijke tijd is dat geweest, om nooit te vergeten, hoe h..."
24-09-18
8.9
Mijn Ontgroening In De Mannenwereld! - 2Door: Bottom Maastricht
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Ontgroening, Pijpen, Sperma,
"Hallo allemaal, dit verhaal is het vervolg op mijn ontgroening in de mannenwereld. Ook dit verhaal is echt gebeurd en speelt zich vlak voor kerst af. Veel plezier, Na een goed gevoel over gehouden te hebben aan onze eerste date wild..."
11-03-18
8.3
Mijn Ontgroening In De Mannenwereld! - 1Door: Bottom Maastricht
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Ontgroening,
" Hallo allemaal even een korte introductie, mijn naam is Jos, ik ben 18 jaar ongeveer 1, 78m en heb bruine ogen haren. Dit verhaal is echt gebeurd en speelt zich rond 10 december af. Veel plezier Ik weet al sinds een paar jaa..."
02-03-18
8.1
De OntgroeningDoor: Meomine
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontgroening,
"Hallo, ik ben Irma en apentrots dat ik aangenomen ben op de universiteit Twente. Als techneuten van 18 ben ik toegelaten. Na uitzoeken uit de vele mogelijkheden heb ik mij aangemeld bij Sirius . We worden verwelkomt in een hele grote ruimt..."
07-09-17
7.1
OntgroeningDoor: Karl-Benz
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontgroening,
"Eindelijk Mijn eerste nacht helemaal alleen op kamers. Ik zit ver van huis in een prima studenten huis met alleen maar meiden. Het zijn er nog een stuk of vijf. Ik heb ze allemaal al eens gezien en het lijken me zeer aardige meiden. Ik zal mezelf tr..."
05-09-15
7.3
De OntgroeningDoor: Jasmijn
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontgroening,
"Ik loop naar de tent toe en hoor de mannen binnen al luid praten en lachen. Ik baal dat ik als enige naar de tent toe moet, terwijl de andere meisjes nog in hun kooitjes mogen blijven zitten. Als ik de tent in loop, kijkt iedereen op en ik zie u grij..."
09-04-15
6.8
OntgroeningDoor: Ron Q
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Ontgroening,
"Ik ben Mathew,zat op de universiteit en wilde me aansluiten bij een broederschap en moest dus een ontgroening ondergaan. Voor ik verder ga moet ik zeggen dat ik geen lichaamsbeharing heb behalve oksels en schaamstreek en die heb ik verwijderd. ..."
04-08-13
6.3
Mijn OntgroeningDoor: Leslie
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Ontgroening,
"Na genietend al diverse verhalen gelezen te hebben wil ik jullie mijn ontgroening niet onthouden, ik Leslie was 16 jaar oud wonende in Heerhugowaard en nog zo groen als gras. Samen met mijn school maatjes besloten we op maandag te gaan spijbelen om z..."
17-10-12
7.0