59187 Gratis Sexverhalen
Datum: 14-09-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 5090x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Vervolg op: Madame Steffie - 2

Steffie Ontwaakt

“De grootste prikkels die mensen veranderen zijn degenen die je fantasie op hol doen slaan”

Kate en Rick maakten ook aanstalten om naar huis te gaan tijd. Terwijl ik hun aankeek stond ik enerzijds nog steeds perplex door hun onthulling maar anderzijds was ik geïntrigeerd over hun verdere ervaring.

Kate zag me hun aankijken en plots gaf ze me een vette knipoog en gooide me een handjes toe.

“Tot morgen” riep Rick me toe terwijl hij de auto voor de kinderen opende.

Kate gaf me een vluchtige zoen en knuffel en keek eens diep in mijn ogen. “Morgen komen we alleen terwijl de kids naar Bellewaerde zijn. Dan spreken we verder af voor zaterdag avond.

En weg waren ze.

Ik zag Rick en Linda uit de straat verdwijnen en voelde me verdwaasd achter blijven. Wat een verhaal was me dat. Niet alleen waren mijn beste vrienden eigenlijk ervaren swingers of neen ze hadden eigenlijk al 5 jaar een seksuele ménage à Quattro of hoe je zoiets moet noemen.

Kate had mezelf toegegeven dat ze van Linda en Martin hield op zo een speciale manier net zoals ze van mij hield.

De avond verliep chaotisch zoals altijd tot de de oudste naar boven kwam gelopen met de mededeling dat ze voor 2 nachten naar tante gingen slapen. Mijn schoonzus woont slechts één kilometer van me vandaan en regelmatig nodigt ze de kids uit om te komen overnachten.

Ze weet dat ze me daardoor serieus hielp, om mezelf niet te verliezen als alleenstaande ouder met puberende kinderen. Ze had zelf 3 kinderen rond dezelfde leeftijd en wist de impact ervan, het was voor haar gelukkig geen echte grote meerlast. Meestal zaten ze samen op hun kamer met af en toe een blitzbezoek wegens honger en dorst.

Toen ik dus vroeger dan voorzien in mijn slaapkamer kwam herinnerde ik me het verrassend gesprek van vanmiddag. Man, wat was dat allemaal.

Vertwijfelend keek ik naar mijn commode en begon in de lades te snuffelen tot ik vond wat ik eigenlijk zocht. Onder de laag witte en zwarte Sloggy slips vond ik daar enkele mooiere lingerie setjes die ik nog van man had gekregen. Ik haalde ze er één voor één uit de lade en voelde terwijl ik ze zachtjes streelde herinneringen door mij stromen.

“Komaan Steffie, tijd om weer in het zadel te springen en waarom niet met Rick en Kate als chaperonne’.

Ik legde alle setjes die ik nog had op mijn bed en begon ze allemaal te herbekijken wat er geschikt zou zijn voor een parenclub. Ik had geen ervaring met parenclub maar ik kon vermoeden dat het meer sexy moest zijn dan praktisch, zonder hoerig over te komen.

Ik nam het zwarte setje van Marie Jo ter hand en begon het opnieuw te passen. Het bleek me nog steeds als gegoten te zitten. Ik wilde me bekijken in de grote spiegel op de kleerkast maar besloot dan toch maar eerst de slaapkamer te dimmen.

Wat me zag vond ik toch eigenlijk nog altijd best oké, het setje benadrukte mijn rondingen en zwart bleek echt mijn kleur te zijn. Het was een mengeling van satijn en doorzichtige print. De slip kwam iets hoger dan anders, waardoor mijn buikje zo goed als onzichtbaar bleek te zijn. Achteraan bleek de band over te gaan naar een soort tanga slip waardoor mijn beide kont kaken nog beter in de verf werden gezet.

Er gingen ook een jarretellengordel eraan vast. Ik begon dus maar opnieuw in mijn lades te zoeken naar een paar zwarte kousen om het setje te vervolledigen.

Ik vond gelukkig nog een paar in hun ongeopende verpakking. Zonder nadenken begon ik ze langzaam en sensueel omhoog te trekken om ze daarna met de kousen houders van mijn slip ze op hun plaats te houden.

Ik stond opnieuw recht en bekeek me verbazend aan. Ik zag er sensueler uit dan hoe ik me de laatste jaren samen had gevoeld. Mijn tepels stonden ondertussen keihard en piepten net niet uit mijn beha. Het was een balconnet type die ervoor zorgde dat mijn borsten iets hoger en uit elkaar stonden, terwijl ze mijn borsten slechts half omvatten.

Ik bleef me maar ronddraaien terwijl ik me begon af te vragen wat Rick en Linda nu van mij zouden vinden. Opnieuw herinner ik haar bekentenis van hoe ze me op dezelfde manier graag zag als Linda en Martin.

Ik kon het niet laten en begon opnieuw te fantaseren hoe Kate lekker geil voor me zou staan en me langzaam op het bed zou duwen, terwijl Rick zich naast me zou vleien, terwijl hij mijn nek langzaam en sensueel zou beroeren met zijn lippen.

Ik liet me langzaam op mijn bed vallen en begon stilletjes verder te fantaseren over alles wat ik had gehoord deze middag.

Terwijl Rick en Kate over hun dolle partnerruil avonturen vertelden, had ik bij iedere actie een redelijk levensecht visueel beeld erbij gecreëerd. Ik liet nu die beelden als een film voor me afspelend en ik voelde de opwinding door mijn lijf gieren.

Ik was betoverd door het moment en begon zonder na te denken mijn kittelaar te strelen. Maar voor mij voelde het alsof het Kate haar handen waren die mijn mijn gezwollen clitoris streelde. Ik verlegde me op mijn zijde waardoor ik nu ook mijn sterretje kon beroeren.

Ik had al een volledig beeld van hoe Linda eruit zou kunnen zien en stelde me voor hoe zij nu mijn sterretje begon te strelen ter voorbereiding voor de penissen van hun beide mannen.

Het was zeer lang geleden dat ik voelde hoe een overweldigend orgasme me dreigde te overrompelen, eentje die ik sinds de dood van mijn man 3 jaar geleden niet meer had gehad. Ik voelde bijna echt hoe de harde dikke penis van Rick mijn kontje doorboorde terwijl de beide dames mijn tepels zouden afzuigen. Ik kon me blindelings de lange lul van Martin voor me zien die me speels tegen mijn lippen duwde. Ik hapte zijn eikel naar binnen en voelde bijna echt hoe zijn staaf mijn mond zou inglijden. Ik herinnerde me perfect de smaak van mannelijk voorvocht en moest even slikken van emotie.

Ooh waarom had ik al die seksspeeltjes verdomd weggegooid, schoot me te binnen.

Ik voelde hoe het orgasme me langzaam overweldigde en probeerde me toch door vingeren te vingeren waardoor een 2de orgasme zich snel aandiende terwijl ik alle tijd en besef verloor en me achterover liet vallen in bed.

Toen ik langzaam bij mijn positieven kwam nam ik een kussen in mijn arm en nestelde me als een baby warmpjes in mijn bed waarna de slaap me overviel. Ik viel snel in een diepe, lome en rustige slaap.

Hoofdstuk : Blik op de toekomst

S’anderdaags vroeg werd ik wakker door een schil gejengel en voor ik het goed en wel besefte wat er gebeurde, hoorde ik nog een extra gebonk op de voordeur.

Shit dacht ik toen ik keek op mijn horloge, Rick en Kate. Die gingen vanmorgen vroeg terug komen om verder afspreken voor zaterdag.

Terwijl ik uit bed stapte besefte ik dat ik nog steeds het zwart niemendalletje droeg van gisteravond. Vlug sloeg ik een satijnen nachtjapon rond me en stoof de trap af.

“Ik kom, ik kom” riep ik hun toe om dat storend gebonk te doen stoppen.

Toen ik de deur opende bleek het inderdaad Rick en Kate te zijn om mijn tuin zoals beloofd verder af te werken. Kate glimlachte me toe en gaf me een vluchtige zoen op mijn kaak toen ze binnenstapte. “Is er hier iemand pas op” vroeg ze al lachend terwijl ze me speels aankeek. Rick stapte ondertussen vlug binnen, gaf me een lekkere knuffel en zoen en vertrok richting de tuin.

Beeldde ik me nu in of had hij zich nu tijdens de omhelzing mij dichter tegen zich aan getrokken dan vroeger. Of was hé mijn verbeelding dat zijn kus net iets anders was dan voorheen.

Ik schudde de gedachte van mij af en volgde Kate naar de keuken want ik had dus dringend een koffie nodig.

Terwijl Rick begonnen was in de tuin , installeerde Kate en ik zich met zicht op de tuin met een lekker dampende bakjes koffie voor onze neus.

“Bedankt Kate voor alles wat jij en Rick voor me doen” zei ik aar oprecht terwijl ik even in haar hand kneep.

“Ik apprecieer het enorm maar nu wat betreft nu zaterdag…” vervolgde ik.

“Gaan we je meenemen naar de ‘Explosion'” vervolledigde Kate mijn zin.

Ik bekeek Kate opnieuw en begon opnieuw volop ter twijfelen.

“Kom, ik heb beloofd verder te vertellen over hoe het begon met Linda en Martin. Slapen de kids nog?” vroeg Kate me voor de zekerheid.

Ik vertelde haar dat ze nog voor een nachtje gingen slapen bij mijn schoonzus.

Kate bekeek me even ondeugend aan, of verbeelde ik me dit, en ze begon zonder dat ik het wilde verder te vertellen over hun gebeurtenissen met Frank en Linda :

“Ondertussen vloog de week dus voorbij” begon ze haar relaas “en telden we de dagen af tot het weer zaterdag was, want we hadden afgesproken met Linda en Rick om erbij te zijn wanneer Linda haar kontje liet volspuiten voor de eerst keer door Martin.”

“Sorry Kate, maar ben je dan niet vies en bang om iets op te lopen zoals een geslachtsziekte” vroeg ik haar direct alvorens ik nog meer sex avonturen moest aanhoren,

“Natuurlijk schat, maar qua hygiëne neemt iedereen zonder uitzondering voor ze de zaal mogen betreden verplicht een douche. Iedereen is dus fris ruikend en gewassen. En overal zijn er voldoende condooms voorhanden als er onverwachts toch iemand anders meedoet zoals toen we van partner wisselden tijdens onze eerste ontmoeting, nu zou Martin mogen zonder condoom, maar de eerste keer zekerlijk niet.

Ik keek haar verbijsterd aan door deze nieuw bekentenis. Ze haalde lachend haar schouders op en zei lachend “dat is een ander verhaal schat, luister nu maar naar onze 2 keer samen met Linda en Martin.”

Ze keek me opnieuw even mysterieus aan maar begon ondertussen toch aan haar beloofde verhaal:

We waren onderweg naar de club en voelden beide hoe de spanning in ons groeide. Zou Martin en Linda er weer opnieuw zijn? Zouden ze ons nog steeds bevallen? Of wij hun?

Nu hadden we de website bekeken en nu zaterdag was er niks speciaal voorzien zoals onze eerste keer waar net een nudistenavond was gepland. Zelf had ik me voorzien van een stel bleke netkousen, voorzien van een lichtgrijs setje, afgewerkt met een bijpassende jarretellengordel.

Toen we binnenkwamen in de club zagen we dat ons tafeltje nog steeds leeg stond en er jammer genoeg was er nog nergens een spoor van Linda en Martin. We waren wel 5 minuten te vroeg maar toch voelden we een soort ongerustheid tussen ons indalen. Na een half uurtje zagen we de bodem van ons drankje en zaten er een beetje betreurt bij toen ik plots Linda door de deur zag binnen komen gevolgd door Martin in haar kielzog.

Ik kon het niet laten en begon spontaan te zwaaien in haar richting. Doordat we aan dezelfde tafel zaten als eerst had Linda ons ogenblikkelijk in de gaten en stormde eigenlijk recht op ons af. Ik zag dat ook zei zichzelf had gekleed in een mooi zwart setje met bijpassende kousen.

Ik wilde haar een kaakzoen geven maar Linda had duidelijk andere plannen en zoende me onmiddellijk vol op de mond. ‘Jullie zijn er” jubelde ze uit. Ondertussen had ook Martin zich bij ons gevoegd en Rick begroet op een amicale wijze.

Linda schudde met haar kont richting Rick en begon spontaan hem te plagen. “En Rick, you still like what you see”

Nu aan zijn brede domme glimlacht te zien beviel het Rick inderdaad.

Toen iedereen zich installeerden begon Linda opnieuw het gesprek.

“We zijn echt blij dat jullie er weer zijn. Vorige week vonden we zo uniek en speciaal dat we echt hoopten dat we ons niet hadden vergist.”

“Hé” riep ik uit, “Dat is nu echt hoe wij ons voelden. Wij hebben je toch plechtig beloofd om erbij te zijn wanneer Martin voor de eerste keer zijn sperma spuit in je kont, en wij zijn van ons woord” zei ik al lachend.

“De eerlijkheid gebied mij om te zeggen dat we eigenlijk ons echt hadden geamuseerd met jullie en dat de belofte gewoon paste om jullie terug te zien” Ondertussen had Linda mijn hand vastgenomen en verstrengelde haar vingers door de mijne.

“Eeuh betreffende dat klaarkomen in mijn kont…” zei Linda. Ik zag hoe Martin begon te glimlachen en had door hoe het in elkaar zat.

“Tja zondagmiddag kwamen we loom wakker en Martin lag zo lekker tegen me aan, ik voelde hoe zijn ochtend erectie lichtjes klopte tegen mijn kontje. Het voelde zo lekker aan dat ik ondanks dat mijn kontje beurs aanvoelde van die dikke lul van Rick die nacht, ik nieuwsgierig was naar hoe het zou voelen om Martin te voelen spuiten in mijn kontje.

Martin moet gevoeld hebben dat ik wakker was geworden want ik voelde hoe hij zich langzaam dichter tegen me aan begon ter drukken terwijl zijn hand me langzaam en teder begon te strelen.”

Ondertussen zag ik dat iedereen geboeid zat te luisterden naar Linda, Zelf Martin luisterde geboeid mee terwijl hij het toch had meegemaakt.

“Ik nam zonder omwegen zijn lange harde penis vast en duwde hem tegen mijn beurs sterretje.” Vertelde Linda verder. Ik voelde daardoor dat zijn ochtenderectie uitgroeide tot een keiharde penis klaar voor actie.” Hij had aangevoeld wat er ging gebeuren en had ondertussen met speeksel zijn lul bevochtigd.

“Ik begon mijn heupen achteruit te duwen terwijl ik voelde dat ook Martin begon kracht te zetten om in mijn kontje te geraken. Ik hoorde hoe hij door zijn geilheid begon te kreunen. En zelf beken ik dat ik super hard werd geprikkeld door zijn drukkende eikel tegen mijn kontje.

Ik had verwacht dat ik opnieuw moest aanspannen en lossen, zoals de eerste keer. Maar doordat het slechts enkele uren geleden was dat mijn kontje, door beide heren hier aanwezig, open gerekt, stond het nog steeds een beetje uitgerekt als gewoonlijk.

Ik voelde hoe zij dikke eikel doorgleed tot diep in mijn darm. Oooh ik voelde dit zoveel intenser dan met een condoom en ook Martin hoorde ik kreunen van verschot. Ik voelde hoe hij door bleef drukken tot zijn volledige 20 cm in mijn kontje zat begraven.

Ondertussen had ik een vibrator erbij genomen en begon die te laten trillen tegen mijn clit en openstaande kletsnatte vagina, terwijl ik Martin zijn ballen tegen mijn kutje voelde slaan.

Ik voelde hoe Martin me langzaam begon te neuken en kwam voor de eerste keer zo intens klaar dat zijn harde pik bijna uit mijn sterretje floepte. Ik greep zijn stam vast en duwde die opnieuw lekker in mijn kontje en begon nu keihard mijn kont terug te stoten. Zo lagen we enkele ogenblikken te neuken en ik voelde en hoorde dat ook Martin op het punt stond om klaar te komen.

Ik liet me vlug van hem rollen en verbaasd keek hij me aan…

“Nu Kate mijn aangezicht niet kan zien, moet jij me maar aankijken” zei ik hem. Ik stond recht en stapte over Martin heen. Ik zette mijn beide voeten om hem heen en liet mij zakken tot ik met mijn wijd openstaand sterretje boven zijn stijve lul hing. Ik greep opnieuw naar zijn stam en positioneerde die opnieuw dicht tegen mijn sterretje.

Ik liet me zakken en voelde hoe na de eerdere neukbeurten de zwaartekracht ervoor zorgde dat hij vlot in mijn kontje doorgleed. Ik begon gemakkelijker dan ik dacht hem te berijden terwijl ik voelde hoe hij mijn borstjes liefdesvol onder handen nam. Zelf begon ik mijn clitoris hard te strelen terwijl ik me telkens liet zakken op die lange staaf van hem.

Wat een intens gevoel was dat om hem zo te berijden. Ik voelde echt iedere centimeter in mijn kont en voelde dat ook Martin klaar was om te spuiten. Het uitzicht van ik die hem anaal bereed had duidelijk zijn effect op Martin. Ik recht mijn op en holde mijn rug naar achteren waardoor hij nu heel diep in mijn kontje verdween.

Ik verhoogde mijn tempo en bewoog mijn heupen eerste naar voor en achter, waarna ik opnieuw begon te wippen door mijn bekken op en neer te laten gaan. Ik voelde intens hoe zijn eikel begon op te zwellen waarna ik me opnieuw diep liet zakken op zijn staaf.

Ik voelde die stralen diep in mijn darm schieten en je had gelijk Kate, het was zalig. Toen ik de eerste stralen diep in mijn kontje voelde brak ook bij mij de dam en overspoelde me een orgasme zo intens dat ik echt nadien een paar minuten nodig had om bij te komen.

“Dus, sorry Kate, maar ik heb niet kunnen wachten tot vanavond”

“Eigenlijk 3 keer niet kunnen wachten” lachte Martin terwijl hij drie vingers toonde aan Rick.

Kate had alles aandachtig gevolgd en kon haar oren niet geloven. Haar vriendin was pas anaal ontmaagd en nu al verslaafd aan een pik in haar kontje.

“Toch schat” antwoord ik haar naar alle eerlijkheid, “wil ik dat eens van dichtbij zien hoor, maakt niet uit dat het niet de eerst keer is” zei ik glimlachend naar Linda

“Ik garandeer je dat je erbij zal zijn wanner Martin diep in mijn kontje klaarkomt” antwoordde Linda me.

Lachend stond ik recht om nog een drankje te gaan halen, terwijl Linda me volgde om te helpen dragen.

Ik keek achterom en zag dat de mannen lekker aan het kletsen waren terwijl ze onze wiebelende kontjes bleven nakeken. Ook Linda had het in de gaten en grapte “Mannen hé”

Kate keek Steffie aan die ondertussen opnieuw volledig mee was in het verhaal.

“Nu moet ik zeggen dat onze 2de avond samen alles bevestigde wat we hadden vermoed. Opnieuw gingen wie samen naar boven en hadden we een echt leuke avond waar iedereen volop kreeg wat hij wilde.

Ook de heren begonnen mee te spelen en we gingen een beetje verder dan waar we vorig week hadden geëindigd. Ditmaal had ik het genoegen om lekker gelikt te worden door Martin terwijl Linda haar kletsnatte kut op mijn mond drukte terwijl ze zelf de stoten in haar mondje mocht verwerken van Rick zijn lul.”

“We bereden beide heren naast elkaar terwijl we daarna nog 2x gewisseld hebben. Het was een beetje een gedoe met condooms maar ooh wat vonden we het alle vier zalig”.

En ja, ik zag haar gezicht toen Martin haar reet volspoot terwijl Rick bijna gelijktijdig klaar kwam in mijn eigen kont.” Eindigde ze haar verhaal.

Hoofdstuk de No-rubber club

“We spraken af dat we elkaar om de 2 weken, als de agenda's het toelieten, te blijven ontmoeten in de Explosion’. En zo geschiedde. We beleefden telkens opnieuw enkele toffe avonden waarin we eigenlijk best creatief waren in verschillende standjes met zijn vieren. Nu hadden Linda en ik dus een kleine bi-kantje tijdens de sex, maar onze mannen waren echte hetero’s hoor.

Het werd pas duidelijk hoe we elkaar vertrouwden toen we beslisten om geen condooms meer te gebruiken.” Vertelde Kate me zonder blozen. Dit was de start van onze ‘no-rubber-club.

Ondertussen had ook Rick in ontbloot bovenlijf de keuken binnen gekomen en geluisterd naar hoe Kate haar verhaal verder afhandelde.

“Vrijen jullie nu dus zonder condoom met elkaar” vroeg Steffie aan beide met een verbaasde stem.

“Ja, inderdaad” zei Rick. “Net als wij, vrijden ze alleen zonder condoom met hun eigen partner, wanneer er iemand anders bij was, was het steevast met condoom zonder uitzondering.” Vertelde Rick verder. “Oraal trokken we ons er niet van aan, maar vanaf penetratie was het steevast de regel van een rubbertje rond de Willy hoor.”

Maar het kwam eerder door een ongelukje dat we beslisten om de condoom achterwege te laten.”

“Nou moet ik wel aanhalen dat ook bij orale sex, ik niemand anders liet en laat klaarkomen in mondje buiten Rick en Martin hoor, daar trek ik ook de lijn.” Tegen een fris gewassen piemel heb ik geen probleem en zekerlijk in de ‘Explosion' want daar ben je zeker dat iedereen eerst heeft gedoucht. Maar van iemands anders sperma bedankte ik vriendelijk ondanks mijn spermaverslaving.” Onderbrak Kate haar man.

“Nou, als ik mag verder vertellen met mijn verhaal, prinses…” grapte Rick terwijl hij boog voor zijn publiek. Nu ik over de eerste verbazing heen was wilde ik ook wel weten wat er juist was gebeurd en hoe het kon dat ze zonder beveiliging besloten te vrijden met Martin en Linda.

“We hadden opnieuw afgesproken met Martin en Linda, want er was vanaf het begin al een connectie geweest tussen ons en die was alleen maar gegroeid. We voelden ons goed bij elkaar en na enkele avonden was er eigenlijk een diepe vriendschap ontstaan tussen ons.

Toen we die avond al een poosje aan het spelen waren hadden we plots gewisseld van partners en lagen de dames centraal in het midden van ons terwijl de beiden heren de dames hun kontje aan het doorboren waren.”

“Nu weet ik van Kate dat je anaal ook geen maagd meer bent”, zei Rick terwijl hij me met een knipoogje bediende. “Dus weet je ook dat een kontje veel nauwer is dan een kletsnatte poes, en dat is wat er gebeurde met mij.

Ik zat lekker in Linda haar kontje te rammen terwijl Kate hetzelfde onderging en voelde mijn orgasme met rasse schreden naderen.”

Terwijl ik mijn beheersing verloor begon ik diep in die lekkere kont van Linda mijn warm zaad te spuiten. Maar groot was mijn verbijstering toen ik daarna meteen merkte dat ik ondertussen met een gescheurde condoom rond mijn leuter zat.

Ik zag hoe uit het kontje van Linda ondertussen een spoor van mijn zaad drupte.

“Heeft niet schat”, zei Linda me vlug. “We vertrouwen jullie ondertussen blindelings qua hygiëne en weten dat jullie ook geen SAO zullen hebben aangezien jullie, net als wij, alleen zonder condoom met elkaar hebben gevreeën.”

Ik keek haar verbijsterd aan terwijl ze nu met haar vinger mijn zaad uit haar kontje aan het halen was en die dan verder langzaam uitsmeerde over haar ganse gleuf, om daarna haa vingers af te likken.”

“Toen zag ik dat Kate me verbijsterd aankeek en tegelijkertijd stopte met zich te laten neuken door Martin” vertelde Rick vrolijk verder.

“Natuurlijk stopte ik” nam Kate over, “Meneertje daar, hij mocht zijn zaad diep in het mooie kontje van Linda spuiten zonder een condoom en ik mocht het zaad van Martin niet gaan voelen zeker” antwoordde Kate lachend.

“Nu het klopte ook wel wat Linda zei. We waren eigenlijk ook ervan overtuigd dat het eigenlijk even veilig was om zonder condoom te vrijen met Martin en Linda als tussen Rick en ik” zei ze schouder ophalend.

“Dus stopte ik met me te laten neuken en trok zonder omwegen de condoom van Martins penis, en bracht hem zonder omwegen naar mijn kontje terug.”

Want ik stond eigenlijk al een tijdje tegen een orgasme aan geleund, en moest nu toch hoognodig klaar komen anders ontplofte ik.”

“Opnieuw voelde ik hoe mijn kontje werd geneukt maar God wat vond ik dit veel lekkerder. Dat bare gevoel van geneukt te worden zonder een condoom zorgde ervoor dan ook dat ik sneller begon klaar te komen, waardoor ook Martin, verlost van dat rubber, zich ook niet meer kon inhouden.

Ik voelde hoe de warme stalen van zijn zaad, zich diep in mijn kontje terecht boorden en dat was voor mij uiteraard ook te veel van het goede waardoor ik voelde hoe een orgasme me volledig overdonderen”

“Dus noemen we ons vieren nu de no-rubber club. Onze eigen veilige kring. Ondertussen kennen ze ons lichaam net zoals wij hun lichaam kennen. Het voelt zo vertrouwd dat we er eigenlijk niet meer bij stilstaand. Hé schat” zei Rick.

“Ja” bevestigde Kate, “we verlegde bijna iedere keer wel een grens tijdens ons samenzijn, zoals 2 weken later, uitgerekend op mijn verjaardag mijn ultieme fantasie werd georchestreerd door Rick.” Terwijl ze met recht in de ogen aankeek.

“Ik had al aangegeven aan Rick dat we door met vier af te spreken, dat er verschillende fantasieën werkelijkheid kon worden. Nu hebben we al genoeg over ons seksleven geroddeld dat je misschien kan raden wat mijn grootste fantasie is.?”

Ze bekeek me speels aan, maar alvorens ik DP kon antwoorden ratelde ze maar door. “Een echte dubbele penetratie… niet met speeltjes, hé.”

“Telkens Rick me neukte thuis gebruikte hij of ik regelmatig een extra hulpmiddel als vibrator of buttplug. Ik fantaseerde dan dat ik 2 ‘Ricks’ ter mijn beschikking had die me dan gezamenlijk naar een hoogte punt brachten.”

Ik keek haar met grote ogen aan, en bedacht dat mijn vriendin libertijnser was dan dat ik eigenlijk had gedacht. Oké, we hadden een beide veel ervaring maar ik ging ervan uit dat dit altijd was met onze eigen partner was. Maar een dubbele penetratie… Zij en Rick en Martin… En fantaseren is toch altijd anders dan effectief je laten nemen door 2 penissen ter gelijke tijd.

Ik voelde hoe mijn lichaam opnieuw begon te reageren op wat Kate me vrolijk verder bleef vertellen over Linda en Martin.

“Eeuh Steffie” vroeg Rick “waar kan ik me douchen?”

“Boven, in de badkamer” antwoord ik hem. We hoorden hoe Rick de trap op liep en even later hoorden we het water kletteren.

Volgende deel: Madame Steffie - 4: De Vriendendienst

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Suggestie?
MEER Dp SEXVERHALEN...
Madame Steffie - 9Door: Bernardo
Gelezen: 3080x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Feest,
18-09
9.6
Madame Steffie - 7Door: Bernardo
Gelezen: 3692x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Eerste Keer,
16-09
9.4
15-09
9.0
Madame Steffie - 6Door: Bernardo
Gelezen: 4074x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
15-09
9.5
Madame Steffie - 5Door: Bernardo
Gelezen: 4068x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
14-09
9.4
Madame Steffie - 4Door: Bernardo
Gelezen: 5459x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
13-09
9.6
Madame Steffie - 2Door: Bernardo
Gelezen: 8043x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
11-09
9.4
10-09
8.9
Madame Steffie - 1Door: Bernardo
Gelezen: 12063x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
10-09
9.2
Lotte’s Bijzondere Collega... - 4Door: X7trio
Gelezen: 3753x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Collega, Dp, Dubbele Penetratie, Kwartet, Trio,
07-09
9.5
Twee Voor LauraDoor: Karel Jr.
Gelezen: 24763x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Pijpen, Trio, Vader, Verjaardag, Zoon,
06-09
9.4
Dochterruil - 2Door: Daniel16880
Gelezen: 29500x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dochter, Dp, Dubbele Penetratie, Kwartet, Lesbienne, Pijpen, Trio,
06-09
9.5