59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 15-09-2023 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 5912x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Madame Steffie - 3: Steffie Ontwaakt

De Vriendendienst

“Het is pas als je nadenkt waarom iemand je een vriendendienst bewijst en vaststelt dat hij/haar het deed gewoon voor jou, zonder dat het hem/haar iets anders dan dankbaarheid opbracht, dan je beseft dat je rijk bent”

Terwijl ik me nog een koffie inschonk zag ik opnieuw hoe Kate me op een ander manier nakeek, en nadien mysterieus begon lichtjes te glimlachen.

Ik had niet gemerkt dat tijdens het rechtstaan mijn nachtjapon was losgeraakt waardoor Kate een mooi idee had van welk setje ik zaterdag wou aandoen.

Ik was ondertussen over de eerste verbazing heen, dubbele penetratie, mijn vriendin had dit dus beleefd. Zonder dat ze het wist had ze mijn eigen diep verborgen fantasie aangehaald. Ook ik had vroeger toen Tom me penetreerde gebruik gemaakt van extra hulpstukken. Zalig. Ik wilde haar verder uithoren maar blijkbaar had Kate andere plannen.

“Nou, iemand is zich al aan het maken klaar voor zaterdag” hoorde ik haar zeggen.

Ik bloosde en merkte hoe Kate duidelijk mijn zwart setje kon zien, beschaamd wilde ik vlug mijn nachtjapon toetrekken maar dat was buiten de wil van Kate gerekend.

“Tuut ,tuut ,tuut, niet zo verlegen Steffie, zaterdag zie ik het toch, komaan toon even wat je van plan bent te dragen.” Zei Kate. Ik zag haar ondeugende blik op haar gezicht en plots besefte ik dat ze het al bij binnenkomst wist, ze moet duidelijk mijn benen gezien hebben toen ze binnenkwam, wie slaapt er nu met netkousen…

Instant herinnerde ik mijn levendige fantasie van de avond ervoor en hoorde me zeggen: “inderdaad, je hebt gelijk” en ik voelde hoe iemand mijn lichaam overnam en prompt mijn nachtjapon van mijn lichaam liet glijden. Ik balanceerde mijn linkervoet op mijn tenen en begon à la Shakira met mijn heup te schaken, waar ik mijn blote kont ostentatief aan Kate toonde.

Ik draaide een volledig rondje waardoor ze me volledig kon aanschouwen.

Kate kwam onmiddellijk dichter en begon mijn lingerie zachtjes te betasten. “Wauw, wat een mooi setje, Steffie, is het een Marie Jo?” Vroeg ze. Ik voelde hoe haar vingers de stof betastte en voelde opnieuw hoe er een soort opwinding door me heen stroomde.

Telkens ze de stof beroerde voelde ik hoe haar vingers ook een beetje mijn huid beroerde. En telkens schoot er een stroompje elektriciteit door me heen.

Kate die perfect aanvoelde ik welke stemming ik was bleef zich toch van de domme houden en liet me opnieuw een pirouette maken terwijl ze bleef aankijken met een ondeugende glimlach.

“Prachtig, meid, echt prachtig, maar toon me toch nog even wat je allemaal liggen hebt in die kast van jou” Ze nam mijn hand zonder dralen vast en trok me mee naar boven, waarna ze me op de trap liet voorgaan. “Ik volg je, schat”

Ik voelde dat ik ergens een grens was overschreden, en ging zo traag mogelijk naar boven, erop letten dat zonder dat het opviel, ik mijn kontje ietsje meer bewoog dan anders. Ik voelde hoe haar ogen mijn lekkere kontje aan het verslinden was en ik draaide plots mijn hoofd naar haar toe, en zag inderdaad dat ze me opnieuw ondeugend en gefixeerd mijn kont zat te begluren.

Kate die zag dat ik haar betrapt had, keek me nog steeds glimlachend aan en spontaan begonnen we samen te giechelen toen ik als reactie mijn kontje omhoog liet wippen.

Nog steeds Giechelend vielen we mijn kamer binnen, en daar lieten we ons lachend op het bed vallen.

Na enkele ogenblikken van kinderlijke meiden fun, stapte ik naar mijn commode en begon nog enkele setjes uit de kast te diepen. Ik spreidde ze op mijn bed uit als een winkel etalage.

“Voilà” zei ik tegen Kate die ondertussen naast mij had komen staan. “Dit zijn mijn resterende setjes. Kate begon ze allemaal een voor een te bekijken en we begonnen ze samen te onderwerpen aan een kritische blik.

“Ooh schat” zei Kate opgewonden “wat je nu draagt vind ik echt oké voor zaterdag, maar wat een mooi setje is me dit hier.”

Ze pakte een crème kleurig setje op waar net zoals mijn setje het een Balconnet beha betrof waardoor mijn borsten iets open stonden en lichtjes gelift werden.

“Mag ik het passen schat?” Vroeg ze me. We hadden ongeveer dezelfde maten dus dat zou geen probleem moeten geven.

Zonder eigenlijk op een antwoord te wachten zag ik hoe Kate zich begon te ontkleden. En daar stond ze dan plots volledig naakt naast mij, mijn vriendin die ik nooit anders heb bekeken dan mijn beste vriendin, zag ik volledig nu volledig naakt. Mede door haar verhaal van gisteren en mijn fantasie voelde ik voor het eerst sinds lang dat ik ongelofelijk geil stond.

We hadden elkaar uiteraard al meerdere keren halfnaakt gezien door de jaren heen. We kenden elkaar al vanaf onze jeugdjaren. We bleven regelmatig bij elkaar overnachten tijdens pyjamafeestje. Waar we ons vluchtig naast elkaar verkleden zonder gêne. Ik herinnerde me plots hoe ze ooit eens haar slipje liet zakken toen ik het resultaat wilde zien van haar eerste trimbeurt down under.

We gingen samen op kamp, zaten samen op kot, samen op reis waardoor we elkaar regelmatig”naakt” zagen door de jaren heen. Maar nu heerste er een broeierige sfeertje tussen ons en bekeek ik haar voor het eerst met dezelfde bril als Linda haar waarschijnlijk heeft gezien, toen ze besloot Kate voor het eerst vol op de mond te kussen.

Ik bleef haar bekijken terwijl ze ondertussen het setje had aangedaan, en prompt deed ze me na en begon eveneens als Shakira met haar poep een rondje te shaken.

“En wat vind je ervan, staat het mij?” Vroeg ze ondeugend.

Ze eindigde haar dansje terwijl ze voor mij haar armen omhoog gooide in een soort overwinningsgebaar waardoor haar tepels lichtjes zichtbaar waren.

“Oooh wat ben je mooi” ontglipten het me voor ik er erg inhad.

Voor ik haar tegen kon houden nam Kate me in haar armen en fluisterde me toe “het is oké, schat.” En zachtjes voelde ik hoe haar lippen teder mijn lippen kuste, waarna ze me in een innig knuffel nam. “Onze verhalen hebben iets losgemaakt hé”

Ik voelde me helemaal smelten van warmte in haar zachte armen toen ik plots de stem van Rick hoorde. “Eeeuh, heb ik iets gemist soms?”

Kate die voelde hoe ik me plots geneerde bleef me teder in mijn handen houden maar draaide mijn poep richting Rick. “En Rick, denk jij dat dit setje haar poep goed doet uitkomen voor zaterdag?”

Ik zag hoe Rick volledig naakt daar stond in de deuropening terwijl hij zijn haar aan het afdrogen was. Voor het eerst sinds lange tijd stond er opnieuw een naakte man voor mij. Ik vermoedde dat hij er toch al een tijdje stond want gebiologeerd zag ik hoe hij inderdaad over een zeer dikke penis beschikte die fier omhoog wees terwijl hij naar ons toe stapte.

Ik voelde hoe Rick me langs achter naderde en hoe hij zijn handen op een bewonderende manier over mijn beide bolle kontjes liet glijden.

“Als ze daar geen succes mee heeft, dan ga ik het klooster binnen” hoorde ik hem hees fluisteren.

Ik keek terug naar Kate en zag hoe haar ogen me hypnotiseerde. ik voelde hoe ze me opnieuw wou kussen en ik verwachte opnieuw een lichte aanraking maar ik voelde hoe haar mond zich opende en hoe haar tong tegen mijn lippen aan duwde.

Ik reageerde spontaan en opende mijn mond en beantwoorde haar zachte warme tong, die me voorzichtig begon te verkennen.

Ik voelde hoe Rick me langs achter begon te strelen en voelde hoe hij met zijn vingers mijn slipje opzij trok en zijn vingers zachtjes, sensueel en teder liet glijden door mijn ondertussen gevoelige gleuf.

Zijn vinger gleed over mijn clitoris door over mijn gladde lippen, en liet die terug glijden waar hij opnieuw een ogenblik bleef wrijven op mijn clitoris.

Ondertussen begon ik vol lust Kate te tongen. Ik voelde hoe ze de haakjes van mijn beha loshaakte en mijn borsten prompt vooruit sprongen door de verkregen vrijheid. Daar was mijn geilheid duidelijk te zien. Mijn tepels priemden keihard vooruit en dit was ook Kate niet ontgaan, waarna ze stopte met me te tongen en onmiddellijk haar tong over mijn tepels voelde glijden.

Een kreun ontsnapte mijn lippen en ik draaide nu mijn hoofd naar Rick toe die me ook spontaan begon te tongen. Ik voelde hoe zijn vingers mijn gleuf verlieten om onmiddellijk te voelen hoe hij met zijn beide handen via de zijkant van mijn slip deze handig naar beneden begon te laten glijden. Daardoor was hij door zijn knieën gegaan en elegant stapte ik uit mijn slipje.

Ik had alle ratio verloren en voelde me geiler dan ooit, gisteren ervan gedroomd en nu beleefde ik het in real time.

Ik voelde hoe zijn handen opnieuw mijn bolle kaken van mijn poep omvatte en voelde hoe hij ze lichtjes opentrok waarna er een schok door me heen ging. Zijn tong had ongegeneerd mijn sterretje gelikt.

Ondertussen had ook Kate zich volledig ontkleed en liet zich met mij meetrekkend op het bed vallen. Ik kwam boven op haar terecht en spontaan begon ik haar nu innig te tongen.


Ik liet me niet beroerd en ook mijn handen begonnen nu ook over Kate haar lichaam te glijden terwijl ze mijn voorbeeld volgde en ik voelde hoe haar handen mij overal streelde.

Het kon me allemaal niet meer schelen en draaide me naar Rick toe die blijkbaar nog steeds rechtstaand stond. Ik zag hoe hij ons aankeek met zijn dikke penis in de hand, lichtjes masturberend, terwijl hij genoot van ons aangeboden schouwspel.

“Kan je me eerst en vooral eerst neuken, Rick? Vroeg ik hem al kreunend. “ik moet echt nu eerst gepakt worden in mijn poes en lekker klaarkomen, of ik ontplof, ik hou het echt niet meer uit.”

“Heb je een condoom liggen, Steffie?” Vroeg Rick me. “Ik vertrouw je wel hoor en weet dat je aan de pil zit, en je weet dat ik alleen maar met Kate, Linda en Martin zonder condoom vrijt, maar als je wilt en er een liggen hebt, dan doe ik hem gerust om hoor.” Vroeg Rick me.

Ik keek even naar Kate en dan naar Rick en zei hem : “doe maar net zoals je zou doen bij Linda, ik vertrouw jullie, en ik wil dringend je zaad voelen.”

Terwijl ik me opnieuw op Kate concentreerde voelde ik hoe hij achter me plaatsnam en zijn dikke eikel tegen mijn openstaande vochtige gleuf aandrukte.

Ik kon niet wachten en duwde mijn poes krachtig achterruit waardoor zijn dikke lul volledig in een keer in mij poes verdween. Ik begon wild te bewegen waardoor hij eigenlijk niks hoefde te doen.

Kate begon me naar haar toe te trekken en me opnieuw te omarmen. Ik zocht haar mond en voelde opnieuw hoe we verzonken in een wild rondje tongzoenen.

Rick liet zich pardoes op me vallen waardoor ik nu volledig geplet tussen Rick en Kate lag. Ik voelde hoe Rick het nu overnam en me keihard begon te neuken. Ik begon luider en luider te kreunen terwijl ik me oprichtte, ik voelde een orgasme opborrel die me dreigde te overweldigen.

Ik kreunde, hijgde, smeekte om zijn lul. Kate die ondertussen zich een beetje had losgewrikt zag doordat ik mijn bovenlichaam had opgericht, hoe mijn borsten vrolijk wiebelenden onder het gebeuk van Rick op mij en besloot om me over de streep te trekken en begon tegelijkertijd op mijn ene stijve tepel te zuigen met haar warme mond terwijl ze mijn andere borst zachtjes kneedde.

Een langgerekte kreun ontsnapten mijn lippen toen ik eindelijk een orgasme voelde doorbreken die me volledig overrompelde. Ik voelde ergens hoe ze me nog allebei even bleven door neuken en strelen tot ze merkten dat mijn orgasme over zijn hoogtepunt was en lieten me dan rustig genieten van de laatste naweeën van mijn zwaar orgasme.

We lieten ons van elkaar glijden maar ik voelde hoe Kate me bleef omarmen en zo bleven we nog enkele ogenblikken genieten van elkaars lichaamswarmte.

Ze streelde me teder en fluisterde “het deed deugd hé”

Ik knikte haar toe met betraande ogen en voelde me zo verbonden met haar op dat moment.

“We hadden het gisteren gezien dat je het eigenlijk eens nodig had om je lichaam te laten ontploffen . Jij bent zo een prachtige, vrouw Steffie.”

Ik keek in haar prachtige ogen en besloot om zelf maar het initiatief te nemen uit pure dankbaarheid voor hun vriendschap.

Ik begon haar nu te strelen en liet mijn hand over haar lichaam richting haar venusheuvel. Ik zag Kate geschrokken kijken door mijn initiatief en zag hoe ze haar ogen sloot om verder te genieten van mijn streling. Ik begon nu ook haar borsten te zoenen en liet ondertussen mijn vingers door haar schaamhaar richting haar clitoris glijden.

Ik voelde dadelijk hoe opgewonden en heet ze stond, maar ze had echt dus eerst gewacht tot ik zelf was klaargekomen zonder zich om haar eigen gevoelens te bekommeren.

Ik voelde en zag hoe ze genoot van mijn streling waardoor ze lichtjes met haar bekken begon te bewegen waardoor mijn vinger doorgleed door haar hele gleuf? Mijn andere vingers volgden terwijl ik haar tepels speels begon verder af te zuigen.

Ondertussen was Rick uit zijn coma geraakt en nam plaats naast Kate haar hoofd, zijn eikel drukkend tegen haar lippen. Kate opende onmiddellijk haar mond en liet toe dat hij haar keel begon te neuken. Haar hand sloot zich rond zijn mast waarna haar andere hand zijn balzak begon te kneden.

Ik besefte plots dat ze mijn geil moest proeven aangezien Rick net mijn poesje had geneukt. Ik voelde hoe mijn poes zich opnieuw liet gelden door al een beetje vaginavocht te laten ontsnappen.

Kate begon ondertussen heftig te schokken met haar heupen waardoor ze aangaf dat haar orgasme zich ook langzaam aandiende.

Rick die zag dat ik verlekkerd stond te kijken naar zijn dikke mast die verdween in Kate haar mond liet spontaan zijn lul uit haar mond glijden en bood die mij aan. Ik slikte echt bewonderde voor zijn knots die nu recht voor mond stond. Wat een dikke lul, zou ik die wel in mijn mond krijgen.

Maar daar had Rick geen woorden voor nodig, hij duwde mijn hoofd richting zijn eikel en spontaan opende ik mijn mond waardoor hij diep in mijn mond doorgleed.

Zonder zich van iets aan te trekken begon hij nu ook mijn mondje te neuken. Ik voelde zijn dikke eikel telkens tegen mijn huig drukken en kwam daardoor alleen al bijna spontaan klaar

Ondertussen was voor Kate alles teveel geworden en begon ze te beven terwijl een langgerekte kreun uit haar lippen ontspande. Rick liet vlug zijn lul uit mijn mond glijden en duwde die weer in Kate haar mond, terwijl ze verder kreunde onder het orgasme die haar nu overviel.

Zo bleven we nog een ogenblik verstrengeld liggen tot Kate weer op haar positieven was. Ik nestelde me opnieuw naast haar en zag dat ze me loom mijn blik gevangen hield.

“Jij ook bedankt” zag ik haar lippen ontsnappen.

Ze keek loom naar Rick die nog steeds naast haar zat met een zijn dikke penis in zijn hand. “Tijd dat je me neukt schat” fluisterde ze hem toe.

Ik zag hoe hij zich naast haar neervlijde waardoor zei nu degene was gekneld tussen ons beide. Ik zag hoe ze met haar hand zijn lul zocht en hem naar haar opening dirigeerde. Ik zag dat Rick zachtjes doorduwde en besloot, geil dat ik stond, maar een handje te helpen.

Ik verlegde me waardoor we in een soort 69 lagen en wilde zijn lul uit haar poesje halen om af en toe te laten verdwijnen in mijnmondje toen ik zag dat ze zijn lul tegen haar kontje had geduwd in plaats van tegen haar vaginalippen.

Ik keek bewonderend en gebiologeerd naar mijn eerste blik op een sterretje die zich opende voor een dikke eikel. Nog nooit had ik dit van zo dichtbij gezien als nu en bleef staren naar Rick die zijn eikel door haar sluitspier bleef duwen.

“Wacht” riep ik en haalde een beetje glijmiddel uit mijn nachtkastje. Ik begaf me opnieuw naar haar bekken en liet een beetje glijmiddel over zijn penis glijden. Rick liet zijn penis uit haar kontje glijden en begon met zijn hand over zijn hele penis te glijden om zo het glijmiddel gelijktijdig te verdelen, nadien nam hij een beetje extra in zijn hand om op Kate haar kontje te smeren.

Ik legde mijn hand op haar volledige gleuf en begon haar zachtjes te strelen, ik begon zachtjes druk te leggen op mijn handpalm, daardoor werd haar clitoris geprikkeld, terwijl ik al mijn vingers liet glijden door haar vagina. Ik zag ondertussen dat zijn dikke lul mede door het glijmiddel al voor de helft opnieuw zat begraven in haar strakke kont.

Dan maar uit de bron zelf schoot het me te binnen en voor ik het eigenlijk goed en wel besefte wat ik ging doen plaatste ik dan maar mijn mond op haar lippen en begon met mijn tong haar flamoes zachtjes te likken terwijl mijn vingers me nu assisteerden.

Voor de eerste keer proefde ik de sappen van een vrouw, ik had mezelf al even geproefd op de lul van Tom na een vrijpartij. Maar wat ik nu proefde kon ik niet plaatsen. Het was een heel specifieke geur die ik verslavend vond.

Ik begreep de mannen die aangetrokken waren door die openstaande vrouwelijke lippen om hun dorst te lessen in de moederbron, zekerlijk wanneer je zoals ik nu volledig opgewonden en super geil sta. En plots herinnerde ik haar uitleg over de liefde voor Linda.

Kate begon opnieuw te schokken onder deze verwennerij waardoor Rick doorschoof in haar uitgerekte kont. Nu hij volledig in haar zat begon hij haar in gezapig tempo te neuken. Ondertussen kreeg Kate opnieuw een nieuw orgasme te verwerken en kreunde dat het een lieve lust was.

“Oooh schatjes, zo intens in mijn kontje, neuk me, Lik me, lik me .”

Rick besloot op haar over de top te neuken en stootte nu zonder enige scrupels in haar kontje. Ze kreunde, schokte waardoor ik moeite had om mijn mond op haar gleuf te houden.

Ze had ondertussen haar hand op mijn hoofd gelegd en drukte die nu keihard met een kracht die ik niet voor mogelijkheid had gehouden, tegen haar vragende gleuf zodanig dat ik plots vastgeklemd zat met mijn mond zuigend aan haar lippen en clitoris.

“Ik kom, ik kommmm” Ze bleef schokken terwijl ze opnieuw een orgasme had te verwerken.

Toen haar orgasme was uit geraasd draaide ze zich naar Rick en zei kort “nu haar schat”

Ik moest verschrikt hebben gekeken want Rick knipoogde me toe. Kon ik zo een dikke wel aan in mijn kontje. Zou ik niet opgescheurd worden. Zeker na zo een lange tijd van inactiviteit.

Kate deponeerde glijmiddel nu op mijn sterretje en en liet haar vingerkootje door mijn sluitspier glijden om deze gladder te maken.

Rick vleide zich nu tegen mij en duwde zelf zijn eikel tegen mijn sterretje. Ik reageerde onmiddellijk want mijn kontje is echt wel een bron van zenuwen. Ik greep toch zijn mast vast om toch even het gevoel van controle te hebben en voelde hoe zijn eikel drukte tegen mijn sterretje.

Nu was ik geen anale maagd meer, maar het was nu toch al een eindje geleden dat ik een echte lul in mijn kont had gevoeld waardoor deze opnieuw strakker was dan voorheen. Gelukkig had Kate mijn kontje ingesmeerd.

Kate had gezien aan mijn gezicht dat ik het wilde maar dat het toch iets stroever liep dan verwacht. Ik voelde hoe zei nu haar lippen mijn tepels begon te kussen en haar handen mijn andere borst begon te strelen. Ik kreeg instant een flashback van hoe ook Kate Linda besloot te helpen door haar borsten te strelen en likken.

Haar lippen zakten verder af richting mijn openstaande gleuf en gespannen kontje terwijl Rick mijn rechterbeen over hem heen plooide waardoor hij zich beter kon positioneren maar ook waardoor mijn volledige gleuf open en bloot kwam te liggen.

Ik voelde hoe haar tong en vingers nu mijn gevoelige clitoris bestreek en net zoals Kate schokte ik van genot met als gevolg dat ook Rick weer dieper in mijn kont gleed, ik voelde een lichte pijnscheut snel gevolgd door een totaal gevoel van gevuldheid toen zijn eikel door mijn sluitspier gleed.

Rick voelde aan wat er gebeurd een liet me even wennen aan zijn dikke lul in mijn kont alvorens opnieuw lichtjes door te duwen. Opnieuw voelde ik hem doorglijden in mijn darm en verloor ik me in dat intens gevoel van in mijn kont genomen te worden.

Mijn man had me ook vroeger in mijn kont genaaid, maar nooit zo. Telkens hij met zijn eikel door mijn sluitspier was geraakt was hij meestal direct gestart met kleine neukbewegingen, zonder echt door te duwen. Door die spanning op zijn lul had hij het ook nooit echt lang volgehouden waardoor hij me zelfden heel diep heeft gepenetreerd.

Mar met Rick was het anders, hij bleef geduldig doordrukken terwijl Kate mijn kutje bleef likken. Ik voelde een intens anaal orgasme opkomen zonder eigenlijk diep geneukt te worden en begon onsamenhangend te brabbelen.

“Ik kom oooh, aaaah” riep ik het uit en schokte met heel mijn onderlichaam. Onbewust had ik ook mijn hand om Kate haar hoofd gelegd. Ik voelde het orgasme me overspoelen en genoot ongelofelijk van deze ervaring.

Rick had daardoor erin geslaagd om me volledig te binnendringen en besloot dan maar om zich er niks van aan te trekken. Mijn clitoris stond super gevoelig maar daar had Kate ook geen oren aan.

Terwijl ze zag hoe Rick mijn opengerukte kont nu keihard begon te neuken helemaal tot zijn ballen kletsten tegen haar hand, besloot ze dan maar om 2 vingers prompt in mijn kletsnatte poes te steken.

Ik voelde door een dunne wand gescheiden die dikke lul in mijn kont bewegen en haar vingers die duwden tegen haar Rick zijn lul. Ik schokte, ik neukte terug, ik kreunde dat het een lieve lust was.

Ergens in de verte hoorde ik ook Rick kreunen en voelde zijn eikel verdikken in mijn kont. Ik voelde hoe zijn zaad zich diep in mijn darmen tegen mijn darmwand aan spoot en verloor alle controle.

Blijkbaar was ik enkele seconden buiten westen geweest want ik zag mijn vrienden geschrokken kijken naar mij. Ik deed teken dat er niks aan de hand was waarbij ze zich duidelijk lieten ontspannen.

Ik voelde hoe de verslapte penis van Rick mijn openstaand kontje verliet vergezeld samen met enkele slierten van zijn warm zaad

Ik kon het niet laten en deed wat ik het liefst deed na een anale beurt, ik voelde met mijn vingers aan mijn beurs geneukt sterretje en begon een gedeelte van zijn zaad op te vangen.

Kate keek me met grote ogen aan toen ze zag dat ik zijn sperma overbracht naar mijn openstaande mondje en gulzig begon mijn vingers af te likken.

Alvorens ik het kon doorslikken bewoog ze zich razendsnel naar mij toe en begon me wild te tongen waardoor ze nu ook een deel van haar mans sperma, die rechtstreeks uit mijn kont kwam, in haar mond kreeg. Ze keek me in de ogen en zonder te overleggen keken we beiden naar Rick die ondertussen met grote ogen ons aan stond te kijken.

We maakten een overduidelijk slikbeweging en opende onze leegstaande mondjes aan Rick om te tonen hoe we als brave meiden alles had doorgeslikt.

We zagen Rick verbaasd naar ons staan kijken terwijl zijn hand rond zijn pik lag en we begonnen samen te gniffelen als 2 ondeugende meisjes.

We bleven nog enkele ogenblikken genieten in elkaars armen waarna Rick doodleuk zei, “zal maar me maar gaan opnieuw douchen zeker”

Rick verdween terug in de badkamer waarna hij ons omarmd in bed achterliet.

We zaten elkaar liefdevol aan te kijken en plots besefte ik dat ik net met mijn beste vriendin had gevreeën. En het voelde inderdaad anders maar inderdaad best oké. Net zoals ze had beschreven tussen haar en Linda

We bleven nog enkele minuten genieten van elkaars warmte tot ik herinnerde dat ik ‘in mijn geil moment’ tegen Rick had gezegd dat hij geen condoom moest gebruiken.

”Schat”, zei Kate “ je staat al 3 jaar droog, dus een SOA zal jij zekerlijk niet hebben. Jij bent aan de pil en Rick is gesteriliseerd, en voor zover ik het weet kan je van anale seks ook niet zwanger worden,” grinnikte Kate.

“En wij vrijen alleen zonder condoom met Martin en Linda, die hetzelfde principe handhaven. Dus daar ook geen gevaar.” “Welkom in de NO-rubber club, schat” gevolg door een dikke zoen op mijn mond.

Ik glimlachte Kate toe “ja t’is waar, silly me” en ik vleide me terug in de geborgen armen van Kate.

Plots hoorden we Rick vanuit de badkamer roepen, “douche is vrij voor wie het wilt”

Ik voelde hoe Kate ontsnapte uit me armen, me een lichte vluchtige zoen gaf en gehoor gaf aan haar man. Daar lag ik dan, alleen op mijn bed waar ik net mijn fantasie van gisteren avond live had meegemaakt.

Opnieuw begon ik me af te vragen of het wel een goed idee was om naar een club te gaan. Rick en Kate waren me vertrouwd maar me laten neuken door een onbekende of door een koppel terwijl iedereen me kan zien…

Ondertussen stond Kate terug in de kamer om haar kledij op te rapen en zag mijn aarzeling en gaf dan maar een laatste duw in de goede richting.

“Schat toch, als je niks wilt doen in de club, dan moet je daar niks doen hé, blijf bij ons en kijk rustig rond, wie weet wat de avond zal brengen, go with the flow, schat”

“Oké, ik doe het” antwoord ik resoluut zonder er verder over na te denken.

“Top dan komen we ja zaterdag halen rond 19.00, want t’is wel meer dan een uurtje rijden hé” antwoord Kate alsof het de normaalste uitstap ter wereld is. Dat is ook weer geregeld.”

Terwijl ze me overdonderd achterliet in mijn eigen kamer, nog nagenietend van wat zonet, was gebeurd.

Lees verder in: Madame Steffie - 5: Verhaaltjes Voor Onderweg

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben Kirsten567, 33 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Suggestie?
DE NIEUWSTE Groepsseks VERHALEN
LynnDoor: Hotw365
Gelezen: 3049x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold,
03-10
9.3
Testers - 3aDoor: Janus Petersen
Gelezen: 1467x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Studenten,
03-10
9.0
Feeld App, Weekendje... - 3Door: Bernardo
Gelezen: 4908x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Gent, Trio,
03-10
9.4
29-09
9.4
Feeld App, Weekendje... - 2Door: Bernardo
Gelezen: 7831x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Gent, Partnerruil,
28-09
9.3
Feeld App, Weekendje... - 1Door: Bernardo
Gelezen: 11648x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Gent, Vreemdgaan,
28-09
9.1
Fietsen In DrentheDoor: Henk17952
Gelezen: 16043x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Buitensex, Cuckold, Cuckolding, Cumswap, Dwang, Fietsen, Gangbang, Meerdere Mannen, Milf, Neuken, Pijpen,
25-09
8.5
Harts VriendinnenDoor: Elly
Gelezen: 11948x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen,
23-09
8.1
Opladen In Normandië - 2Door: Rock
Gelezen: 16777x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Camping, Dubbele Penetratie, Pijpen, Spuiten, Squirten, Trio,
22-09
9.4
De Nieuwe Buren - 6Door: Dannydobbe
Gelezen: 16631x
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buren, Dp, Masturberen, Moeder, Trio,
22-09
9.7
Massagerie, Hoe Het... - 4Door: Richard71
Gelezen: 3199x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
22-09
9.3
Massagerie, Hoe Het... - 3Door: Richard71
Gelezen: 6272x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
20-09
9.0
Jenny Jan En Ik (dave)Door: Karel
Gelezen: 7385x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sperma,
20-09
9.2
Klik hier voor meer...