59187 Gratis Sexverhalen
Datum: 16-09-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 4068x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Vervolg op: Madame Steffie - 4: De Vriendendienst

Verhaaltjes Voor Onderweg

“Verhaaltjes zijn van aller tijden, maar het zijn pas de verhaaltjes die we niet vertellen, die de moeite waard zijn om te beluisteren”

Man, wat had ik me nu weer op de hals gehaald, hoe kon ik zo dom zijn om me te laten overhalen om naar een parenclub te gaan. Verschillende keren stond ik op punt om het telkens te annuleren.

Maar tijdens de werkweek hadden we het beide te druk, en buiten soms een zinspeling van Kate, hadden we niet echt tijd gehad om erover te beginnen praten. En wanneer we wel konden babbelen, dan was er telkens wel links of rechts een collega te dichtbij om ons gesprek te kunnen horen.

En dan was het zaterdag in de late namiddag..

En ik voelde hoe een lichte opwinding toch langzaam meester maakte over mijn lichaam, ik voelde een soort tinteling, een spanning die ik al lang vergeten was hoe dit voelde. Naarmate het afgesproken uur nadere voelde ik me langzaam opnieuw, vastberaden worden om samen met Kate en Rick naar een parenclub te gaan.

Op haar aanraden had ik voor het zelfde lingerie setje gekozen als vorige week zondag. (Dat was hun blijkbaar goed bevallen)

Ze had dit setje me aangeraden omdat ik er niet alleen super onweerstaanbaar uit zag maar ook duidelijk op mijn gemak. Toen ik me omkleedde en me opnieuw bewonderde in de spiegel, voelde ik me inderdaad sexy en gelukkig.

De heftige vrijpartij van afgelopen zondag met Rick en Kate had me enkele dagen zo een positieve energie gegeven dat zelf mijn schoonzus verschoot toe ze s’avonds mijn kinderen terug had gebracht.

Met weemoed dacht ik terug aan de liefde die ze me beiden hadden gegeven. Ze hadden de tijd genomen om me te laten genieten en ik kon maar dankbaar zijn voor zulke vrienden.

Ik trok het bandje van mijn slipje mooi tussen mijn billen en zag dat het goed was. Kate had wel afgeraden om geen netkousen te dragen want dat zorgde toch maar voor ladders op het einde van de avond

Ik stond klokslag het afgesproken uur klaar aan mijn voordeur te wachten tot Rick en Kate kwamen aangereden. Ik bedacht me, zou mijn man zaliger me nu moeten zien zou hij glimlachend me pesten “nou schat, dat is ook voor het eerst dat je op tijd klaar bent als we ergens naartoe moeten”

Ik hoorde na een paar minuten een auto stoppen en begon alles af te sluiten alvorens de deur te openen. Het waren inderdaad Rick en Kate.

Kate was uitgestapt en was ondertussen op weg naar mijn voordeur. Ik kwam haar tegemoet en werd begroet met een spontane kus en pretoogjes op haar gezicht.

“Klaar voor de fun” vroeg ze mij.

Ik slikte even en gaf een kort knikje te zenuwachtig om te antwoorden.

Ze liet me plaatsnemen achteraan en ik werd eveneens begroet door Rick, “Dag schoonheid”, gevolgd door een vette knipoog. Met zijn guitige jongensblik kon ik niet anders dan lachend naar voren buigen om hem een begroetingskus te geven. “Dag kanjer,” antwoordde ik gevat.

En zo vatten wij de lange rit naar club ‘Explosion' aan, in het verre noorden van de provincie Antwerpen.

We begonnen gezellig te kletsen terwijl Kate zich telkens half naar me toe draaide. Rick had ondertussen zijn hand op haar billen gelegd waar hij haar af en toe zachtjes streelde.

Ik zag hoe mijn vriendin dit lachend toeliet, met mij erbij. Ik moet bekennen dat het tafereel van mijn vriendin die zachtjes wordt gestreeld door haar man terwijl we aan het rijdend waren, me eigenlijk ook wel opwond.

Nu we eindelijk alleen waren stelde ik haar stoutmoedig de vraag die al een eindje op mijn lippen brandde en vroeg haar zachtjes maar op de man af “ Kate, je bekende me zondag dat je eigenlijk ook je diepste fantasie had waargemaakt namelijk een dubbele penetratie. Dit was dus ook met Linda en Martin erbij?

Ik zag hoe Kate zich opnieuw omdraaide en me enkele ogenblikken taxerend opnam. Ik zag ze een blik werpen op Rick en waren ze zachtjes haar verhaal opnieuw te vertellen, want de vorige keer werden we afgeleid.

“Ja” inderdaad. “We hadden nu al verschillende dates gehad met Martin en Linda en zoals eerder vermeld waren we ondertussen heel close geworden. Ik denk dat jij zondag ook gemerkt hebt wat ik daarmee bedoel.”

Ik knikte haar kort bevestigd toe en herinnert me inderdaad hoe het gevoel van warmte en genegenheid toen in tussen hun beide lag gepind.

Nu telkens we samen afspreken is er geen echt vastgelegd draaiboek die zegt wat we gaan doen. We laten ons telkens leidden door het moment en genieten gewoon van elkaars warmte en genegenheid die er dan heerst.

Zelf tijdens onze intieme gesprekken samen had ik mijn diepste fantasie nooit laten ontvallen, zelf nooit direct tegen Rick. Ik had ergens nog een barrière uit angst wat Rick van me zou vinden.

Nu waren we al maanden eigenlijk verwikkeld in een relatie met Linda en Martin, waardoor ik ergens wel wist dat dat argument van de baan was. Maar toch hield ik het soms op het nippertje voor mij.

Nu had ik het moeten weten dat Rick me beter kende dan mezelf en had hij achter mijn rug om contact opgenomen met Martin en Linda om zijn plannetje uit de doeken te doen. Jij was de enigste die het ik ooit had verteld dus ik was niet verwachtend dat Rick dit door zou hebben.

Nu hadden we opnieuw afgesproken op 17 februari, net op mijn verjaardag We hadden elkaar al een week of 2 niet gezien en ik keek er echt naar uit om mijn verjaardag te vieren met mijn vrienden.

“Aaah was dit die keer, 4 jaar geleden, toen Tom in ik je hadden uitgenodigd voor een verjaardagstaart bij ons?” Vroeg ik haar verbaasd. “Nu weet ik waarom je niet wou blijven om nog iets te eten s’avonds, die andere plannen die je had was een orgie…” grapte ik haar toe.

Kate lachte mee en vervolgde ondertussen haar verhaal.

“Nu de avond begon zoals altijd gezellig, we bleven altijd eerst iets drinken en overliepen onze week, een babbeltje over de kids, of over de laatste nieuwe seksspeeltjes die we hadden gekocht.

Ik was misschien een beetje verbaasd dat niemand me proficiat wenste voor mijn verjaardag, maar besloot het te negeren. Zelf Rick had nog geen toespeling gemaakt.deze avond.

Jij had me uiteraard al de hele dag van verassingen voorzien. Van een lekker oraal beurtje tot de lingerie die ik aanhad. Maar tevens een etentje die middag in Antwerpen , gevolgd door een bezoek aan de Meir. Ondertussen kabbelende de gesprekken verder en vloeiden de onderwerpen echt door elkaar door, terwijl Linda nu ook vertelde dat ze die buttplug had uitgetest die ik haar had aangeraden, terwijl Martin haar keihard neukte in haar vagina.

Ze vertelde me in geuren en kleuren hoe ze die butt-plug in haar ondertussen open gerekte sterretje joeg, terwijl Martin haar los bleef door neuken.

“Het gevoel van volledig gevuld te zijn heeft me echt over het rooie doen gaan dat het geen naam was.” Zei ze me, terwijl ze recht in de ogen keek. Nu hadden Rick en ik ook regelmatig gebruik gemaakt van dildo’s en butt-plugs maar toch veroorzaakte de gedacht van 2 warme lullen die me gelijktijdig neukten in mijn kut en kont een ferme scheut door mijn onderbuik.

Ik kon niks anders dan volop ja knikken want anders had ze de begeerte gehoord in mijn stem. Martin en Rick besloten om een schepje erbij te doen en moeiden zich in de conversatie.

“Ja, echt bedankt voor de tip, Kate, ik voelde die buttplug door haar dunne scheidingswand druk zetten op mijn eikel die daardoor telkens extra werd gestimuleerd. Man, ik spoot mijn zaad zodanig hard in haar kutje dat ik bang was dat ze tegen de muur zou aanvliegen” zei Martin lachend.

“Yep, idem bij mij hoor. Als ik haar dubbel neem dan zorgt die extra druk telkens voor een krachtsexplosie vanuit mijn ballen” deed Rick een schepje bovenop.

Hij lachte ondeugend naar mij met zijn typische jongensgrijns toen hij zag dat ik me echt wel ongelofelijk moeilijk kon beheersen van de geilheid die ik voelde in mijn onderbuik.

Plots keek Kate terug vóór haar toen ze merkte dat Rick een parkeerplaats opreed om vlug even vol te tanken.

“Zet je anders bij Kate, dat praat toch gemakkelijker” riep Rick me toe.

Kate nam vlug naast me plaats op de achterbank en begon verder aan haar relaas. We zaten net als 2 jonge meisjes dicht tegen elkaar terwijl we in het geheim over sex babbelden, in de hoop dat niemand ons zouden betrappen.

“Ook Martin en Linda voelden mijn stemming aan” vertelde Kate verder.

Ze gaven aan dat ze eigenlijk naar boven wilden gaan. We stonden op ons gemakken op en begaven ons naar wat we ondertussen de speelruimtes noemden. We vonden een vrije kamer en installeerden ons lekker lui gemengd door elkaar.

Opnieuw was het zoals altijd en begonnen we elkaar te strelen en te plagen. De ondertussen gekende lul van Martin verscheen in mijn gezichtsveld terwijl ik voelde dat er iemand zijn hoofd tussen mijn billen liet glijden.

Terwijl een tong mijn clitoris begon te prikkelen voelde ik ondertussen hoe een vinger mijn gleufje verder begon te verkennen.

Ik hapte Martins lekkere lange staaf in mijn mond en begon hem gewillig af te zuigen. Ik voelde en hoorde Martin zachtjes kreunen terwijl ik zijn druppels voorvocht smaakte op mijn tong. Plots voelde ik een hand op mijn hoofd die me deed omdraaien en daar zag ik plots de dikke lul van Rick die ook aangaf om gezogen te willen worden.

Het voelde toch als een leuke verjaardagscadeau toen ik die 2 lullen stijf naast mijn hoofd zag. Ze keken naar elkaar en ik zag hoe ze beide naast elkaar kwamen zitten en hun beide pikken recht vooruit wezen naar mijn mondje. Ik draaide me om zette me op mijn knieën en begon beide heren afwisselend diep te pijpen terwijl ik de andere vrije lul lekker hard kneedde.

Ondertussen had Linda zich onder me gemaneuvreerd waardoor ze opnieuw lekker begon te likken terwijl ik de beide heren voor me had.

Ik voelde hoe ze allebei het moeilijk begonnen te krijgen en hoe hun eikel zich langzaam begon te verdikken.

Thuis zou ik Rick verder door pijpen tot hij in mijn mondje klaar zou komen, maar in de club deden we dit eigenlijk nooit, daardoor konden de heren hun eerste orgasme langer uitstellen.

Dus ik wilde eigenlijk veranderen van positie zodanig dat ze hun orgasme konden uitstellen, maar dat was blijkbaar zonder Rick gerekend die zijn handen op mij achterhoofd teruglegde en aangaf dat ik zonder meer door moest gaan met hem te pijpen.

Ik kon niet anders dan hem verder oraal bevredigen terwijl Martin zich stond af te trekken, hopend op nog een beurt in mijn mondl, Rick die nu echt op ontploffen stond liet toch enige druk op mijn hoofd verdwijnen maar duwde me onmiddellijk naar Martin zijn klaarstaande lul toe en opnieuw kon ik niet anders dan me diep te laten mond neuken, door beide heren.

“Jaaa” hoorde ik Martin roepen terwijl ik voelde hoe zijn eikel vers warm zaad diep in mijn keeltje spoot, ik verschoot van de hoeveelheid en ik herinner me dat ik dan dacht “die heeft mooi heeft gespaard deze week.”

Ik voelde hoe Martin zijn laatste stralen uit zijn lul perste recht in mijn mondje en wilde alles doorslikken toen Linda zich vlug aansloot bij de heren en me spontaan begon af te likken, waardoor ook zei enkele slierten van haar mans zaad binnen kreeg. Ik had het verwacht want we hadden vlug door de laatste maanden, dat Linda verzot was op vers warm sperma in haar mondje en liefst daarna doorslikte.

Linda keek me geil aan “Vergeet Rick niet, hé” en duwde zachtjes mijn hoofdje richting zijn kloppende lul die nog steeds donkerrood stond. Ik hapte hem volledig in mijn mond en voelde hoe Linda haar hand tegen mijn hoofd hield om het tempo hoog te houden.

Ik voelde aan dat Rick ook ging spuiten en zonder dat ik het besefte begon ik hem harder en dieper af te zuigen terwijl Linda haar handen nu had verplaatst naar mijn openstaand sterretje.

De schok van mijn gestreelde anus, deed Rick de das om doordat hij opnieuw mijn huig voelde tegen zijn eikel. Krachtig begon ook hij in mijn gulzig mondje klaar te komen. Ook nu was ik verbaasd over de hoeveelheid sperma die mijn man had geproduceerd maar het was inderdaad al bijna 3 dagen geleden dat hij had klaargekomen.

Opnieuw voelde ik Linda’s hoofd naast de mijne verschijnen en begon ze spontaan Ricks lul te poetsen door hem zorgvuldig af te likken als een ijsje. Om zekerlijk geen druppel te verspillen van wat ze omschreef als goddelijke nectar, begon ze nadien ook de slierten die uit mijn mond dreigden te glippen op te zuigen waarna ze haar lippen vol op mijn mond plaatse terwijl onze tongen lustig kronkelden, waardoor ze ook daar nog een beetje sperma van Rick van me afsnoepte.

“Spermaslet” fluisterde ik haar toe.

Ze grijnsde me breed toe ”ik weet het” antwoordde ze ondeugend en begon me weer verder te zoenen. Ik voelde hoe haar handen mijn beide kontbillen omvatte en deze lichtjes kneedde. Linda begon me te bespelen als een piano, ze liet haar beide wijsvingers in mijn bilsleet glijden terwijl haar handjes mijn kaken bleven kneden als een bakker zijn deeg. Haar beide vingertopjes hadden mijn sterretje gevonden. Er ontsnapte me een zucht terwijl ik me tegen Linda aandrukte.

Ultieme fantasme

“Het ultieme fantasme is zogezegd je grootste wens tot eeuwig genot, maar niemand durft het penbaar te maken waardoor het eeuwig en voor altijd opgeborgen blijft in duistere hoeken van een leven”

Linda had een techniek van mijn kontje te strelen waar ik gewoon gek van werd. Ze had een mix van bewegingen. Ze begon steeds met een soort draaiende beweging waarna ze onverwachts stopte waarna ze me enkele ogenblikken liet sudderen om daarna te hernemen.

Daarna begon ze ook af en toe te tikken op mijn sterretje om dan weer onverwachts over te schakelen naar haar draaiende cirkeltjes. Dan voerde ze lichtjes druk toe die ze telkens liet toenemen. Om daarna te eindigen met een vinger die door mijn sluitspier gleed.

Maar nu nam ze echt haar tijd en plaagde meer dan ooit tevoren. Wat kon het mij schelen, ten slotte was het wel mijn verjaardag.

De heren waren blijkbaar aangesterkt en besloten dat het tijd was om zich met ons te moeien. Ze hadden plaatsgenomen elk langs ons waardoor we met zijn vieren een kringetje hadden gevormd.

Handen begonnen me te strelen terwijl Linda mijn kontje verder bleef plagen. Ik voelde dat niet alleen mijn temperatuur begon te koken maar dat een broeierig sfeertje heerste tussen ons.

Op den duur wist ik niet meer wie mij kuste en wie me streelde met wel één constante namelijk de vingers van Linda die mijn sterretje volledig had ingepalmd.

Geen plekje op mijn lichaam werd vergeten, nog nooit was ik zo tergend langzaam, super geil opgehitst. Ik had er niks van gemerkt maar ik werd ondertussen omring door mijn 3 vrienden terwijl ik de kern vormde.

Mijn ogen bleven bijna continu gesloten om me te kunnen concentreren op al die tinteling door gans mijn lichaam gierden. Niet alleen mijn erogene zones maar plaatsen waar ik nog nooit iets had gevoeld, werden gekust en gestreeld. Tedere aanrakingen, gevolgd door een tikje tegen mijn kont, iemand beroerde zachtjes mijn tepels met zijn tong.

Mijn kont was ondertussen volledig bezweken onder de aanhouden plagerij van Linda die nu haar 2 vingers tergend traag liet verdwijnen in mijn kontje, die door dit superstreling van Linda, supergevoelig stond.

Naar mijn gevoel waren ze al uren bezig met elkaar een VIP voorspel te geven zonder dat ik doorhad dat ik eigenlijk de enigste was die echt aan het genieten was.

Ik stond echt op ontploffen want nog steeds was de enigste plaats waar niemand me had beroerd, mijn stijve clitoris en natte vagina. Ik begon te smeken naar een orgasme om eindelijk verlos te zijn van die tintelende spanning in mijn onderste regionen.

Ondertussen voelde ik dat de heren beide klaar waren voor een 2de ronde. Hun beide kloppende eikels voelde ik telkens duwen tegen mij. Ik nam hun allebei in een greep en begon hun zonder meer af te trekken. Ik voelde hoe hun ontsnapte voorvocht hun penis beter deed glijden in mijn handen.

Ik hoorde hoe Martin dicht tegen mijn oor een kreun liet ontsnappen.

Ondertussen voelde ik hoe Linda mijn kontje met haar 2 vingers begon te neuken waardoor ik toch een orgasme voelde opborrelen. Ik genoot maximaal en besloot me over te geven aan dat verlossend gevoel en dacht te werden overrompeld door mijn orgasme.

En toen stopte plots alles. Ik voelde Linda haar vingers verdwijnen uit mijn kontje, alles viel stil.

Ik keek beduusd om me geen maar iedereen deed normaal verder alsof er niks aan de hand is. Ik zag dat Martin ondertussen ging liggen op zijn rug, terwijl Linda hem begon te pijpen. Rick zag mijn ontreddering en vroeg “ging je bijna klaarkomen misschien, schat?”

“Ja” stotterde ik beduusd.

“Linda?” vroeg Rick beleefd “Mag Kate anders even vlug uw man berijden?. Ik denk dat ze dringend verlossing zoekt” zei hij met voldoende ironie in zijn stem.

“Ja hoor, ze gaf nog een speels likje over de eikel van Martin alvorens plaats te ruimen voor haar vriendin.

Ik liet het me geen tweemaal zeggen en spoedde me op Martin. Ik voelde hoe Linda haar mans lul vasthield en waardoor ik onmiddellijk mezelf kon spietsten op zijn roede. Linda nam opnieuw mijn kont in haar handen en begon me neer te duwen waardoor hij me volledig vulde.

Opnieuw gleed haar vingers door mijn bilspleet en herstartte het bewerken van mijn sterretje die nog steeds uitgerekt wachtte om opnieuw haar 2 vingers diep in mij te verwelkomen. Ik voelde hoe Rick langs me kwam en greep opnieuw naar zijn dikke lul terwijl ik ondertussen Martin probeerde te berijden.

Linda had ondertussen haar 2 vingers opnieuw in mijn kontje gestoken, waardoor ik vlug voelde hoe eindelijk een orgasme ging opborrel. Ik voelde opnieuw overal handen terwijl ik me verder concentreerde op mijn opkomend orgasme. Ik voelde hoe haar vingers duwden tegen haar man’s lul waardoor ook hij begon te kreunen.

Ik stopte met op Martin te wippen en begon nu mijn bekken naar voren en achteruit te kantelen, dit zorgde enerzijds ervoor dat mijn clitoris extra werd gestimuleerd door de wrijving met Martin telkens ik vooruit gleed. Terwijl ik anderzijds voelde dat telkens ik achteruit kantelde , de vingers van Linda dieper in mij gleed zonder dat ze haar hand moest bewegen.

Ik voelde hoe ik begon klaar te komen en hoorde Rick fluisteren “jammer dat we geen Buttplugg meehebben hé schat, of zijn de vingers van Linda ook oké”

“Ja,Ja jaaaaa” schreeuwde ik het uit terwijl ik me liet overrompelen door een orgasme.

Het was een langgerekt orgasme en liet me pardoes vallen op Martin om een beetje na te genieten van het moment.

Maar de rust was van korte duur, ik voelde hoe hij opnieuw begon te stoten in mijn nog steeds vochtige vagina. Ik voelde nog mij de naweeën van mijn vorig orgasme, terwijl ik voelde hoe een nieuwe zich alweer aandiende want ook Linda had niet gestopt met haar vingers in mijn kont te duwen.

Opnieuw begon ik te kreunen en richte me langzaam op. Met mijn handen op de borstkas van Martin begon ik opnieuw met Martin te berijden.

“Lekker dubbel hé” fluisterde Martin me toe. “Ja lekker,” kreunde ik opnieuw. Terwijl een orgasme zich begon te roeren in mijn onderbuik. “Lekker gevuld” kreunde ik hem.

En opnieuw voelde ik haar vingers uit mijn kontje ontsnappen en voelde plots niets meer buiten de lul van Martin in mijn kletsnatte gleuf maar ook hij bewoog niet meer.

Ik keek verbaasd rond en daar kwam Linda voor mij staan en bood me haar opengetrokken grotje aan. Ik rook de zilte geur van haar vagina en dacht weer niet na en begon opnieuw Martin te berijden terwijl hij Martin gelukkig opnieuw begon met tegen te stoten.

“Gelukkige verjaardag, schat” fluisterde Rick in mijn oor terwijl ik plots zijn dikke eikel tegen mijn sterretje voelde duwen.

Instant kwam ik klaar. Terwijl ik volop een orgasme verwerkte voelde ik ondertussen hoe Rick verder bleef doorduwen in mijn kont. Oooh wat was dat beter dan een plug. Ik voelde me voor het eerst volledig gevuld terwijl hij nog niet volledig in mij zat. Linda was ondertussen gestopt met haar natte gleuf aan te bieden want door de sandwich van beide heren kon ik toch niet meer likken.

Dus had ze er niet beter opgewonden om mijn borsten opnieuw aan een spervuur van strelingen te onderwerpen. “Gelukkige verjaardag schat” fluisterde ze in mijn oor.

En opnieuw kwam ik klaar, ik verloor opnieuw voeling met de werkelijkheid terwijl ik volledig werd kapot geneukt door beide mannen. Ze bleven zich ritmisch allebei neuken in een voor mij perfect op elkaar afgestemd ritme. Ik kreunde en gilde van plezier. Eindelijk kwam mijn super fantasme, mijn geilste droom uit. En ik genoot van ieder moment.

“Ben je er klaar voor, schat” vroeg Rick me opnieuw.

Ik begreep niet wat hij bedoelde, klaar voor wat, ik had toch al mijn dubbel.

Plots voelde ik mijn kont volledig open rekken doordat hij een laatste duw gaf, waardoor zijn lul nu pas volledig in me drong. Het gevoel van zo volledig gevuld te zijn benam me de adem. Gelukkig hadden beide heren het voorzien en hadden hun gestoot gestopt.

Ze zagen hoe ik enkele minuten nodig had om dit te verwerken toen ik met een verschrikkelijk geile stem me naar Rick toedraaide en hem gewoon toe kreunde “neuk die kont van mij” en ik keek naar Martin en kreunde opnieuw” “Martin, neuk mijn poes.” Ik draaide mijn hoofd naar Linda en keek haar aan “Linda, hou van me en kus me”.

Even keek iedereen elkaar aan waarna ze allerdiepste gehoor gaven aan mijn oproep.

Ik voelde hoe mijn open gerekte kont werd kapot genekt door die dikke mast van mijn man, gescheiden door slecht een dunne wand voelde ik hoe Martin met zijn volle 20 cm diep doorduwde tot waarschijnlijk tegen mijn baarmoeder, terwijl Linda me bleef strelen terwijl haar tong mijn mond had opgezocht om me lekker te zoenen.

Tussen mijn vrienden ingeklemd voelde ik me volledig lam geneukt worden. Ik kreeg nog een orgasme te verwerken waarna onmiddellijk ik iets voelde opborrelen wat een mega verpletterend orgasme zou worden.

Hoe ik er in slaagde om mijn lichaam mee te beuken begreep ik niet nadien, maar ik voelde hoe ik me echt volledig verliezen onder het aanstormde orgasme. Ik kreunde en gromde als een verwilderde kant.

Terwijl ik mijn controle verloor voelde ik nog net hoe Martin begon te spuiten diep in mijn baarmoeder met slechts enkele seconden later het spetterend gevoel van zaad in mijn diepe darm.

Ik verloor voor de 2de keer deze avond mijn volledige controle over mezelf.

Toen ik ontwaakte lag in opgebold in de armen van Rick, geflankeerd door Martin en Linda die zachtjes mijn haar aan het strelen was. Toen ze merkten dat ik opnieuw bij mijn positieven was begonnen ze aller drie stilletje te neuriën.

Het duurde een ogenblik voor ik het doorhad dat ze gelukkige verjaardag aan het neuriën waren.

“Schatjes toch, en ik liet loom mijn ogen terug dicht vallen terwijl ik genoot van hun aanwezigheidsdicht tegen mij.

Toen ik opnieuw mijn ogen open deed zag ik een schouwspel die me deed glimlachten. Linda liet zich kontneuken terwijl ze lekker Rick aan het pijpen was.

“Linda” fluisterde ik, Rick zat net in mijn kontje…”

Ik zag dat Linde ondertussen gevangen zout in haar eigen geilheid en zag een hoe ze haar schouders ophaalde en Rick gewoon bleef door zuigen.

“Linda, ze zijn net 2x maal klaar gekomen, laat ze toch rusten.”

Opnieuw zag ik haar schouder ophalen en bleef ze door zuigen aan Rick zijn lul terwijl ze werd geneukt door Martin die ook zijn staaf volledig in haar kontje had gedrukt.

Ik lag loom te kijken naar mijn man en vrienden die gewoon een leuke tijd hadden en voelde me zo voldaan en gelukkig dat ik enkele tranen in mijn ogen voelde welden.

Ik zag hoe Rick zijn bilspleet begon aan te spannen en hoe hij volledig verkrampte terwijl hij blijkbaar klaar kwam in haar zuigend mondje. Ook Martin was helemaal in de ban van zijns vrouw kontje en spoot ook haar weer vol. Ik zag Linda ondertussen ook met haar ogen toe genietend van haar orgasme.

Zo bleven ze nog enkele ogenblikken tot ze in de gaten hadden dat ook ik weer bij mijn positieven was. Rick kroop tegen me aan en omarmde me teder. Ook Linda en Martin vonden ergens een plaatsje tegen ons en loom bleven ze ook tegen ons aan liggen.

“Amai heren, ik was onder de indruk dat jullie zo vlug waar een orgasme kon krijgen.” Zei ik hun. Ik hoorde een lichte lach van Martin en keek Rick verbaasd aan toen ook hij in een lach schoot.

“Heb ik iets komisch gezegd, misschien” vroeg ik hun verbaas over hun reactie.

Het was Linda die me verliefd aankeek en verduidelijkte waarom het heren een binnen pretje hadden.

“Schat toch, je was volledig van de kaart na je eerste DP dat je een uurtje hebt liggen slapen.”

Ik keek haar verbaasd aan en kon mijn oren niet geloven. Maar toen ik naar Rick keek zag ik hem lichtjes knikken.

Toen we zagen dat je echt sliep, heb ik geprofiteerd van de situatie, want we hadden afgesproken dat alles rond jou zou draaien vanavond. Vond ik zo leuk, maar ik bleef wel de hele avond op mijn honger zitten. Maar ik vond het zo geil om je totaal te bevredigen dat mijn onderbuik toch begon te protesteren onder gebrek aan verlossing.

De heren besloten me dus toen je sliep ook nog even onder handen te nemen. Ondertussen zag je denk ik mijn 6de of 7ste orgasme dus veel heb je niet gemist schat” grinnikte Linda me toe.

Na nog een beetje te genieten van de groepswarmte was ik weer op voldoend krachten waarna we ons samen naar beneden begaven. We waren 3 uren boven geweest…

“Voilà, dat was mijn relaas van mijn eerste DP” eindigde Kate haar verhaal terwijl ze recht aankeek. Daar zat ik dan volledig opgewonden door haar verhaal op weg met mijn beste vrienden naar een parenclub.

“Wauw, Kate, wat een verhaal. Ik zou me hier en nu laten dubbel penetreren gewoon hoe jij me dit vertelde.”

“En nu,” vroeg ik haar enthousiast, want ik was nieuwsgierig. “Laat je je nog regelmatig DP of was het alleen maar bij deze keer. En indien ja, verlies je dan nog steeds je controle?” bleef ik haar ondervragen.

“Natuurlijk wel, ik beken dat ik er verslaafd aan ben geworden. Het gevoel van zo gevuld te zijn door echte warme penissen, kan ik niet echt beschrijven hoor. En ja ik kan nog compleet van kaart zijn wanneer ze me echt doornneuken, zekerlijk wanneer Linda haar kont-verwen-techniek toepast.”

“Ik zal die toch eens moeten vragen om me dit aan te leren” hoorde ik Kate eindigen.

“Nu Steffi, als je dit een leuke verjaardag vind, dan zal ik vanavond, wanneer we terug rijden en je kan nog wakker blijven, dan zal ik eens vertellen wat hij heeft georganiseerd voor mijn verjaardag het jaar nadien.”

Ik hield het niet voor mogelijk dat het jaar nadien nog specialer kon zijn dat het verhaal van zonet.

Volgende deel: Madame Steffie - 6: Steffi Komt Thuis

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Suggestie?
MEER Dp SEXVERHALEN...
Madame Steffie - 9Door: Bernardo
Gelezen: 3083x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Feest,
18-09
9.6
Madame Steffie - 7Door: Bernardo
Gelezen: 3693x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Eerste Keer,
16-09
9.4
15-09
9.0
Madame Steffie - 6Door: Bernardo
Gelezen: 4076x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
15-09
9.5
Madame Steffie - 4Door: Bernardo
Gelezen: 5463x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
13-09
9.6
Madame Steffie - 3Door: Bernardo
Gelezen: 5092x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
12-09
9.4
Madame Steffie - 2Door: Bernardo
Gelezen: 8043x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
11-09
9.4
10-09
8.9
Madame Steffie - 1Door: Bernardo
Gelezen: 12063x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie,
10-09
9.2
Lotte’s Bijzondere Collega... - 4Door: X7trio
Gelezen: 3753x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseksueel, Collega, Dp, Dubbele Penetratie, Kwartet, Trio,
07-09
9.5
Twee Voor LauraDoor: Karel Jr.
Gelezen: 24764x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 18 Jaar, Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Pijpen, Trio, Vader, Verjaardag, Zoon,
06-09
9.4
Dochterruil - 2Door: Daniel16880
Gelezen: 29503x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Dochter, Dp, Dubbele Penetratie, Kwartet, Lesbienne, Pijpen, Trio,
06-09
9.5