Klik hier voor meer...
Door: Bernardo
Datum: 17-09-2023 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 6079
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Steffi Komt Thuis
“Thuis is de enigste plaats waar je je echt kan ontspannen in je eigen cocoon. Als je je overal thuis voelt, dan ga je ook nooit vreemd”

Toen we aangekomen waren, werden we zeer spontaan begroet door een mooie dame bij de inkom.

“Hey Rick en Kate, welkom terug, alles oké, zei ze vriendelijk en gaf hun een vlugge welkom kus.

“En is deze bevallige dame die jullie hebben meegenomen, de befaamde Steffie.” zei ze vrolijk verder, terwijl ze me goedkeurend van kop tot teen bekeek.

“Anja, Dit is nu inderdaad mijn beste vriendin en collega Steffie, ze is nu al veel te lang alleen en we hebben haar overtuigd om haar eens mee te nemen.” Anja lachte en keek me recht in de ogen. “Schat, dan kan je geen beter koppel wensen om hier alles te laten kennis maken hoe het hier aan toe gaat, als je toch nog vragen hebt, zoek me gerust op, hoor, niet aarzelen.”

Kate nam me bij mijn hand en leidde me mee naar de locker ruimte, waar we ons rustig konden verkleden. Kate voelde aan dat bij mij de zenuwen gespannen stonden en kwebbelde rustig verder over koetjes en kalfjes terwijl ze zich ontkleedde.

Ik zag dat ze net als ik, een zwart sexy setje had aangetrokken terwijl Rick een spannende boxershort droeg. Ik voelde hoe de zenuwen bij mij nog meer begonnen toe te nemen, niet wetend wat ik mocht verwachten.

“Kom”, zei ze, en nam mijn hand zachtjes vast en leidde me binnen in de club zelf, we kwamen uit op tja een soort kleine discotheek, met een grote bar, aan de zijkant een open ruimte waar enkele koppels stonden te dansen.

De lichten waren sterk gedimd en daardoor heerste er een gezellige, intiem sfeertje. Kate leidde ons naar de bar en werd vriendelijk begroet door een niet onknappe man van een jaar of 50.

Hey Nick, hoe gaat het vanavond?, vroeg Kate.

“Lekker gezellig drukte, niet te veel, precies genoeg voor een leuke ambiance” antwoordde hij.

Opnieuw werd ik voorgesteld als haar wanhopige uitgedroogde vriendin waarna hij al lachend zei dat dit hier vanavond gerust kon opgelost worden.

Met een lachend gezicht zag ik hoe Nick me metend opnam en me trakteerde op een spontane knipoog. Zelf was hij normaal gekleed aangezien hij deze avond dienst deed als barman en dat vond ik zelf een beetje spijtig want hij bracht iets teweeg bij mij.

Niet alleen zag hij er mooi uit, ondanks het kalend hoofd en een lichte buikje had hij iets onstuimig in zich en mocht hij best aantrekkelijk genoemd worden, zekerlijk zijn open en vriendelijk blik door die fel blauwe ogen. Blauwe ogen, daar val ik als een blok voor, waarschuwde een stemmetje me diep vanbinnen.

Zijn blauwe ogen bleven me glimlachend aankeken en ik kon niet anders dan terug glimlachen als een jong veulentje.

We bestelden vlug iets om te drinken en al kwebbelend nam Kate me mee dieper in de club, waar we algauw gingen plaatsnemen aan de zijkant van de bar met een uitzicht op de dansvloer.

Daar stonden er al enkele koppels en singels te dansen en tegen elkaar te bewegen waar je reeds kon zien dat er straks verder zou gedanst worden maar dan zonder enig textiel aan het lijf.

Toen ik rustig alles in beschouwing nam, zag ik dat er een tiental koppels aanwezig waren en enkele single mannen en vrouwen (oef, ik was niet de enigste).

Terwijl ik mijn Martini nuttigde en verder kwebbelde met Kate zag ik hoe Rick zijn handen langzaam haar benen streelde en hoe de opwinding langzaam zich meester maakte van mijn vriendin.

“Hou je nog een beetje in Rick, t’is nog geen 22.00 uur” zei ze lachend. Toen Rick zijn hand terug trok, nam ze vlug zijn hand vast en legde die opnieuw op haar billen. “Maar plagen mag al hoor, Liefje”

En ik, ik liet dit alles over mij heen gaan en voelde me eigenlijk best op mijn gemak, was het de Martini, of gewoon omdat mijn beste vrienden bij mij waren, de sfeer in de club, ik weet het niet en eigenlijk had ik een beetje een gevoel van tja waarom niet.

Na een ogenblikje genoten te hebben van enkele drankjes namen ze me mee om een hapje eten. Nu was het geen haute cuisine, maar er was aan alles gedacht. in het restaurant gedeelte, stonden er enkele gerechten gereserveerd zoals in een doe-het-zelf restaurant, gaande van enkele koude voorgerechten tot hoofdgerechten zoals pasta tot stoofvlees met frietjes, en aan het uiteinde lagen er nog enkele dessertje te lachen naar iedereen.

Tijdens het eten kwam er een koppeltje naar onze tafel die zowel Rick als Kate hartelijk begroeten als oude vrienden.

“Mogen we aanschuiven?” vroeg de dame in kwestie met een glimlach. Ik wis onmiddellijk dat Landa en Martin waren toegekomen.

“Daar zijn jullie eindelijk” zei Kate en gaf de dame een zwoele kus op haar sensuele lippen. We schoven allemaal een beetje door waardoor ik plots tussen de twee heren zat. De man had zich, zonder te vragen, zich naast mij genesteld.

Linda en Martin voldeden volledig gaan de beschrijving die Kate me had gegeven. Onmiddellijk voelde ik dat de sfeer tussen hen vertrouwd en gezellig was.

Ik begreep dat het onmiddellijk had geklikt. Ik zag een opgewekte vrouw, mooi figuur, met een open vriendelijk gezicht en Martin was sportief, rustig en met een glimlach in zijn ogen.

“En is deze lieftallige dame Steffie waar we al zoveel hebben over gehoord?” Vroeg Martin met een lichte bariton stem?

Linda knipoogde me even toe en fluisterde stilletjes in mijn oor “zondagavond hebben Kate en ik al enkele uurtjes geroddeld over van alles, ook hoe jullie het setje voor vanavond hebben gekozen”

Ik zag hoe ze me ondeugend aankeek en voelde hoe ze me rustig opnam.

“Ondertussen heb ik ook al veel van jullie gehoord hoor!” fluisterde ik haar terug met een ondeugende glimlach op mijn gezicht.

“Nu ben echt wel nieuwsgierig naar jullie, ik ben blijkbaar nog veel verhalen achter over jullie, terwijl jullie me al blijkbaar kennen als een broekzak” zei ik haar. “En na zondag behoor ik blijkbaar in de no-rubber family…”

Linda bewoog haar hoofd langzaam naar het mijne toe, terwijl ze me ondeugend bleef aankijken, terwijl ik voelde hoe haar hand langs mijn billen naar mijn schaamheuvel gleed.

Ik zag hoe ze lichtjes haar mond opende en open spontaan mijn mond waarna enkele seconden later haar lippen me sensueel aanraakte terwijl haar tong me effen beroerde, terwijl haar vingers vlug mijn clitoris effen streelden dwars door mijn slipje heen.

“Ik weet het” fluisterde ze me terug, gevolgd door een vette knipoog.

Ze nam haar vinger die net mijn clitoris had beroerd effen sensueel in haar mond om daarna zich terug te laten vallen in haar zetel.

Daarmee was mijn lot bezegeld en was het ijs gebroken. Kate en Rick hadden het lachend gevolgd hoe Linda met me hadden kennis gemaakt terwijl Martin, met een big small op zijn gezicht, niks hoefde te zeggen.

We beleefden een gezellige tijd aan tafel, waar we voornamelijk over koetjes en kalfjes bleven babbelen. Ik voelde hoe Nick en Martin zich volledig op hun gemak voelden met mij tussen hun in. Ik voelde hoe onze lichamen sporadisch met elkaar in contact kwamen.

Langzaam werd de sfeer in de club zwoeler en werden de lichten lichtjes gedimd.

Ik zag dat de club goed gevuld was met koppels maar meer singles dan ik uit de verhalen van Kate en Rick had verwacht. Ik vroeg het hun, waarna Martin me uitlegde dat eenmaal om de 3 maanden, de club meer singel mannen binnen liet dan anders want het was ‘orgie-night’.

“Deze avond was steevast bedoeld voor koppels die geen probleem mee hadden dat er andere singels eens meespeelden in hun fantasie. Het is niet een verplichting dat je ze mee moet laten doen, maar word wel vriendelijk gevraagd.” Vertelde Martin me.

“De aanwezige singels zullen zich nooit opdringen, je zal ze voelen en ze zullen wachten op je goedkeuring. Wees niet bang want wij zijn bij je” verzekerde Rick me.

Plots klonk er uit de boxen de stem van de DJ :”T’is 22.00 dus…” “Tijd voor Cap d’Agde time…”

Ik stond een beetje verbaasd te kijken toen iedereen spontaan begon te juichen en rechtstond om richting de lockers te gaan. Ook mijn vrienden stonden recht en wilden vertrekken richting Lockers toen Kate mijn verbazing zag.

Glimlachend zei ze: “schat, de affiche niet gezien aan de ingang, t’is opnieuw een Cap d’Agde feestje…”

Ik stond haar nog steeds lichtjes verbaasd aan te kijken toen mijn eurocentjes viel, Cap d’Agde - naakstranden…, ik moest al onmiddellijk naakt gaan…

Ze bleef me ondeugend aankijken, lachte even en nam mijn hand vast en trok me recht, waarna ze me meenam naar de lockers… om naakt te gaan.

“Zie je de symboliek”, zei Linda tegen Kate.

“Toen wij elkaar leerden kennen hier was het ook Nudistenfuif, en nu net je Kate aan ons wilt presenteren is het opnieuw van dat.

Ik beleefde alles in een soort waas van ‘what the fuck’, maar ook nerveus, nieuwsgierig, terwijl ik ondertussen mij volledig naakt zette en ook mijn slipje en beha opborg in de locker.

“Steffie” klonk het naast me en ik zag hoe Kate naast me stond in haar evakostuum. Onmiddellijk nam ze mijn hoofd in haar handen en trok zich naar me toen. Wat volgde was een zachte tedere kus vol op mijn mond.

“Geniet maar” sprak ze fluisterend tegen mij met haar blauwe ogen diep in de mijne verzonken.

“Steffie” zei Linda en gaf net als Kate me een echte zoen op de mond. Keek me diep in de ogen en zei “Door alles wat Kate me reeds vertelde kennen we je ondertussen als onze eigen broekzak en weet ik nu al dat ik evenveel van je zal houden als Kate, daarom zijn we er ook voor jou.”

Resoluut nam Kate mijn hand en trok me opnieuw richting club waar ondertussen de dansvloer vol stond met naakte lijven die bewegende op stomende beats die niet zouden misstaan in Ibiza.

Betoverd door alles waar ik nu was in beland, begon ik samen met Kate en Linda te dansen zoals we vroeger als bakvissen de jongens uitdaagde maar nu met drieën . Onze lichamen bewogen op het ritme van de beats, ondertussen was ook Rick en Martin tussen ons verschenen en begonnen ook zij te dansen met ons.

En plots voelde ik mezelf omslaan en verloor mijn laatste remmingen, Kate schurkte zich al dansend tegen me aan. Ik zag hoe Rick en Linda eveneens dicht tegen elkaar aan het dansen waren.

Ik zag hoe Linda haar kontje duwde tegen het kontje van Kate, waar Kate haar beide kontbillen werden omvat door de handen van Rick.

Kate begon haar kontje ritmisch terug te duwde tegen Linda. Plots voelde ik hoe Martin zich tegen mij en Kate aandrukte terwijl ook zijn handen ons beide kontje eveneens vastgreep.

Zo bleven we bewegen op de beats maar voelde ik hoe de geilheid ons allen overmande. Ik voelde de tepels van Kate tegen me aanschurken, terwijl het stijve lid van Martin tussen ons een eigen dans uitvoerde.

Zijn handen streelden onze beide kontjes waar zijn vingers steeds meer de vrijheid kregen om ook de gleuf tussen onze poep te verkennen.

Ik zag hoe Martin nu Kate begon te tongzoenen terwijl ze bleven dansen, en plots draaide hij zijn hoofd en voor ik het wist zaten we geil te tongen.

Terwijl we alle drie tegen elkander gedrukt stonden te bewegen en elkaar opgeilden hoorde ik hoe Rick zei: “komaan vrienden, tijd om naar boven te gaan”.

En toen waren ze met 5+

“De meest gebruikte uitdrukking over leven is ‘je leeft maar een keer’. Dit is absoluut niet waar.

‘Je leeft iedere dag, je gaat maar een keer dood’


En daar gingen we dan, meegezogen tussen mijn vrienden begaven we ons naar een trap omhoog die leidde naar een donkere gang verlicht met rode lichtjes. Links en rechts zag ik kamers met openingen waardoor je een vrije inblik had in de kamer.

Daar lagen er overal een soorten pvc matrassen in waarop er links en rechts al koppels lagen. Het gekreun, gesmak en gezucht kwamen ons tegemoet.

Ik zag links hoe een dame volop een man aan het pijpen was terwijl ze op haar hondjes werd gepakt door een jongere man. Ik zag hoe hij haar telkens diep penetreerde. Ik vertraagde en keek gebiologeerd hoe deze dame zich volledig overgaf aan het seksueel genot.

Doordat ik vertraagde botste Martin tegen me aan. Samen bleven we even gebiologeerd kijken naar het tafereel in de kamer. Ik voelde hoe zijn handen mijn lichaam begon te strelen en ik liet dit toe. Ik liet toe hoe Martin me langzaam begon te strelen met zijn vingers.

Ik voelde hoe zijn vingers langzaam mijn uitstekende clitoris begon te strelen en hoe ik uit puur automatische mijn benen verder uit elkaar spreidde waardoor hij de volledige toegang verkreeg tot mijn ondertussen kletsnatte gleuf.

Ik begon hem ondertussen te tongzoen en streelde zijn stijve lul terwijl we ondertussen onze blik bleven werpen op het koppel in de kamer. Linda had zekerlijk niet gelogen oven Martin zijn penis. Zijn volle 20cm genoot onder mijn aanraking en ik voelde zijn eikel zachtjes kloppen.

Plots voelde ik een hand op mijn kont die via mijn gleuf zijn vingers liet afdwalen tot mijn sterretje. Ik draaide mijn hoofd en zag dat het Rick was die zich over mijn sterretje ontfermde. Oooh wat was dit geil, dubbel gevingerd.

“Hé Steffie, kom je nog”

Ik keek opzij en zag Kate en Linda wachtten aan de ingang van een lege kamer, Kate met een gigantische glimlach op haar gezicht en ondertussen kromde ze haar vinger om me naar hun te lukken.

Gevolgd door 2 geile heren liep ik naar de kamer toe waar Kate en Linda in waren verdwenen.

Toen ik daar aankwam had Linda zich ondertussen op het bed gevleid en was Kate haar vriendin’s borsten afwisselend aan het kussen en strelen. Glimlachend keek Kate me aan en zag mijn eigen geilheid in mijn ogen.

Ik vleide me zonder gene naast Linda en begon samen met mijn vriendin haar lichaam af te likken en samen streelden we Linda’s haar lichaam. Ik voelde na enkele ogenblikken ene beweging achter me en zag dat het Rick was die zich over me ontfermde.

Ik hoorde ook Kate kreunen omdat Martin zich ook had gemoeid in ons spelletje. Ik zag hoe zijn hoofd richting haar openstaande vagina begaf en zag hoe ze reageerde op hè totaal genot die ze kreeg van Martin.

Ondertussen voelde ik ook hoe Rick zijn tong mijn kletsnatte pruim had gevonden en begon me gretig te likken terwijl mijn handen nog steeds het lichaam van Linda bleven kneden. Ik keek op en zag de geilheid op Kate haar gezicht op slecht een 10 cm van mij verwijderd.

Voor ik het goed en al besefte bewoog ze haar hoofd en begon me te kussen. Na zondag voelde ik geen schroom meer en begon ik spontaan terug te zoenen, ik opende mijn mond en onze tongen vonden zich in een van de geilste tongzoen die ik had meegemaakt sinds jaren, mede door het oraal gelik op mijn kletsnatte vagina door Rick was ik zo geil als ooit tevoren.

Plots schoot er vuur door me toen Rick met zijn tong mijn sterretje begon te likken, zonder het zelf te beseffen had hij mijn grootste genot ontdekt nl. het strelen van mijn kontgaatje. Ik wilde sex, nu, hier, keihard. Misschien had Kate het ooit eens verklapt, waar ik nu blij om was in plaats van beschaamd.

Ik draaide me om en begaf mijn hoofd richting de keiharde penis van Rick, ik moest hem nu in mijn mondje voelen of ik bestierf het. Zijn lul stond ondertussen keihard, en ik was enerzijds verrast om zijn harde staaf te zien, zijn eikel stond ondertussen bloedrood van geilheid en keihard, een 16 cm keiharde dikke lul stond klaar om mijn mondje te neuken.

Ik had hem al in mijn kontje gevoeld zondag en wist hoe dik hij aanvoelde en wilde hem nu belonen voor zondag laatst.

Zonder schroom begon ik hem lekker te pijpen, ooh wat had ik dit gemist, een kloppende lekker lul in mijn mond. Hij legde zijn hand op mijn ondertussen wilde haren en begeleide me met het tempo.

Alles vervaagde en ik wilde niets liever dan zijn sperma diep in mijn mondje en pijpte hem lekker door. Tot ik plots voelde hoe een dikke lul mijn kletsnatte gleuf begon te strelen en zich de toegang tot mijn kletsnatte kut langzaam opzocht.

Ik keek achterom en zag hoe Martin me langzaam langs vanachter begon te neuken in mijn kletsnatte poes. Ik zag hoe Kate mijn kontbillen ondertussen openspreidde voor de keiharde stoten van Martin, zodanig dat hij me nog dieper kon penetreren.

Ze verlegde ondertussen een hand van mijn poep naar zijn ballen die ze liefdevol begon te strelen.

“Vanavond is voor jou schat” fluisterde Kate me toe, “geniet nu maar en denk niet na”

“Wisselen” riep Rick, ik keek verbaasd en zag hoe Rick wisselde met Martin en hij zonder pardon mijn poes vulde met zijn keiharde staaf. Opnieuw werd ik lekker geneukt door Rick en was verrast hoe ik het gemist had. Ik kreunde ondertussen van genot en zag voor mijn ogen de lul van Martin verschijnen, zonder aarzelen greep ik hem vast en begon aan mijn poging om die volledige 20 cm in mijn mondje te laten verdwijnen.

Ik had gehoord van Kate tijdens haar bekentenis van vorige week, dat zij daar was in geslaagd om dat hele gevaarte in haar mond te nemen en ik wilde dat mijn vriendin trots zou zijn op me.

Ik voelde ondertussen handen op mijn kontje en rug want beide dames hadden zich ondertussen ontfermd over mijn lichaam terwijl de heren zich aan mij vergrepen.

Ik voelde hoe ze mijn borsten streelden en mijn tepels masseerden. Ik voelde hun handen mijn rug en kontje beroeren, terwijl ik lekker gevuld werd door hun mannen.

Ik voelde dat ik het niet langer meer kon houden en begon ongecontroleerd te bewegen terwijl mijn eerste organisme van de avond zich aandiende. Na zondag was dit mijn 2de orgasme door penetratie sinds jaren, maar nu had ik het geluk dat ik werd gespietst als een varken op een speen.

Na dit orgasme lieten ze me een klein beetje op adem komen, terwijl ze nu hun aandacht op hun dames hadden bevestigd. Ik zag hoe Martin zonder omwegen het kutje van Linda ingleed terwijl Kate zich op Martin spietste. Ik zag hoe beide dames begon te genieten van de ander hun partner. Ik sloop naderbij en begon hun afwisselend te strelen, ik zoende hun lichaam terwijl de beide mannen de dames hun kutje bleven door neuken.

Plots zag ik een jongeman naderen die zich achter Kate nestelde en haar borsten begon te strelen. Ik zag hoe Kate zich omhoog rechte en genoot van de aandacht van de jongeman.

IK zag de blik van Kate die geil stond en na een korte ja knik van Rick zag ik hoe ze de jongeman met haar hand naar zich toe trok.

Ondertussen voelde ik nu ook hoe iemand mijn zachtjes aanraakte en zijn hand terug trok. Ik zag dat het de knappe man van achter de bar was die blijkbaar achter mij had plaatsgenomen. Nick, met die blauwe ogen.

Waarom niet dacht ik te opgewonden, zonder er verder over na te denken. Ik had onmiddellijk iets gevoeld voor die Nick die blijkbaar zeer goed mijn vrienden kende.

Hij bleef respectvol wachten tot hij eveneens mijn hand voelde die zijn penis zachtjes begon te strelen. Hij kwam naderbij en begon zachtjes mijn beide ronde kontjes te strelen.

Ik voelde onmiddellijk het liefdevol strelen van Nick en was verbaasd dat hij daar de tijd voor nam. Het had hetzelfde liefdevolle ervaring als mijn vrienden. Neen, eigenlijk meer als … Tom, mijn wijlen man.

Zijn hand gleed nu teder door mijn volledig gleuf en ik merkte dat mijn lichaam zich volledig ontspande ondanks dat alle vezels in mijn lichaam gespannen stonden. Zijn strelingen voelden zo vertrouwd aan, net of hij mijn lichaam had gescand en wist hoe hij me moest beroeren.

Ik voelde even later hoe hij zich onder mij nestelde waarna zijn tong mijn grotje begon te verkennen.

Alle ratio was verdwenen en ik werd geiler en geiler met de minuut, hier werd ik afgelikt door een wild vreemde mooie man, terwijl ik Kate en Linda aan het strelen en kussen was.

Ik voelde hoe zijn tong ook mijn openstaand sterretje begon te likken en opnieuw begon ik wild te kronkelen, en te genieten van een rimming.

Ik hoorde hoe Kate plots kreunde en zag hoe ze ondertussen werd gesandwicht door de jongeman en Martin. Ik zag haar genieten van een fucking sandwich.

Ik wist dat DP haar lievelingsstandje was en was verheugd om dit live mee te maken.

Dit was voor Rick het sein om van positie te wisselen en begon nu ook al liggend zijn stijve lul in het kontje van Linda te duwen. Ik zag hoe hij bekken helemaal tegen haar aan duwde waardoor zijn eikel door haar sluispier verdween.

Ik keek naar Linda die geconcentreerd de volledige 16cm van Rick langzaam maar zeker liet verdwijnen in haar kont. Eenmaal in haar zag ik hoe hij langzaam maar zeker ook haar kontje begon te neuken.

Linda zag mij en greep mij vast en probeerde me dichter naar haar toe te trekken. Ik wilde haar spontaan tongen en voelde hoe haar lippen zich opende voor mijn tong.

Ze kreunde dat het een lieve lust was en liet mijn tong ontsnappen uit haar mond. “Ik wil je likken schat” hoor ik haar zeggen. Ik dacht er niet meer over na en nam plaats boven haar hoofd waarna ze me wild begon te likken.

Ik voelde opnieuw de handen van Nick achter me, terwijl hij zijn hoofd nu liet glijden langs mijn kont tot hij opnieuw mijn sterretje kon strelen met zijn tong en vingers.

Kate kreunde onder het geweld van de dubbele penetratie en had ondertussen nog een mondvol te verwerken van een andere man die zich spontaan had aangeboden. Ik wist niet wat ik zag.

Ik voelde ondertussen opnieuw een orgasme aandienen onder het gelik van Linda en de anale verwennerij van de oNick. Ik begon opnieuw te kreunen. Plots voelde ik hoe een keiharde eikel mijn poep even aantikte en zag dat Nick ondertussen een condoom rond zijn leute had gedaan en klaarstond om me te neuken.

Hij keek me bijna smekend vragend aan waarna ik opnieuw een knikje gaf. Ik legde zijn even zijn hand op zijn billen en duwde hem richting mijn kontje. Daarna legde ik mijn handen op mijn kont en spreidde mijn beide kaken voor hem open, waardoor dit hem waarschijnlijk een fantastisch zich gaven op mijn twee openstaande gaatjes.

Daar zat ik dan om het hoofd van Linda die mijn clitoris likte terwijl ze zelf anaal werd geterroriseerd door de dikke penis van Rick, terwijl Kate zich liet DP door Martin en een andere man. Qua eerste keer naar een parenclub kon dit tellen schoot er door mij heen.

ik hoorde hoe Nick achter mij iets fluisterde maar had eerst niet door wat hij wou vragen. Ik wilde vragen wat hij bedoelde maar voelde wat hij wilde, ik voelde hoe zijn keiharde eikel, tegen mijn sterretje aanduwde en klaar stond om langzaam in mijn kontje binnen te dringen.

Hij fluisterde opnieuw iets in mijn oor en moest glimlachen door wat ik hoorde. Mijn kletsende vriendin Kate…

“Sorry Steffie, mag ik net als Rick in je kontje?”

En ik kwam klaar, zoals ik al zei was net als bij Kate mijn sterretje mijn gevoeligste plek op mijn lichaam. Ik voelde hoe het orgasme me wegvoerde. Maar wilde zo veel meer. Als er nu één iemand is, die ik hier en nu, eigenlijk echt diep in mijn kontje wilde, was het wel Nick.

“Ja” riep ik hem wild toe terwijl ik hem recht aankeek in die helderblauwe ogen “Neuk mijn kontje maar, alleen jij mag dit ook” Het was eruit voor ik het wist. Ik was eigenlijk blij dat van alle andere mannen het net die knappe Nick was die me wilde.

Ik zag zijn blauwe ogen me aan kijken “alleen ik?” Zei hij.

Ik voelde hoe zijn penis langzaam doordrukte en voorbij mijn sluitspier gleed. Ik voelde hoe Linda stopte met likken waarna ze de mast vast van zijn lul vastgreep om hem gemakkelijker in mijn sterretje te duwen. Nu was hij niet zo dik als Rick zijn lul waardoor en mede door de condoom, gleed hij vlotter dan ik had verwacht in mijn kontje. Het voelde aan als thuiskomen.

Ooh wat voelde ik me lekker gevuld in mijn kont, wat had ik dat toch gemist, en spontaan begon ik mijn kontje achteruit te drukken zodanig dat de indringer mijn kontje volledig vulde met zijn genotstaaf. Dit was voor Nick het duidelijke teken dat het niet nodig meer was om het kalm aan te doen, waarna hij in het begin langzaam mijn kontje begonnen te neuken maar algauw vlugger en dieper zijn penis in mijn kont liet bewegen.

“Oooh Nick, neuk mijn kontje met die blauwe ogen van je”

Opnieuw voelde ik hoe Linda haar tong rond mijn clitoris liet kringelen terwijl ik keihard ik mijn kontje werd genomen. Dit werd voor mij opnieuw onhoudbaar en een zwaarder orgasme dan eerst diende zich aan.

Ik kwam dus keihard klaar en begon te trillen terwijl Linda me bleef beffen. Ondertussen had Nick achter mij zijn penis uit me verwijderd. Hij rechte zich op naast me en deed vlug zijn condoom af terwijl hij keihard aan zijn lul bleef rukken.

Doordat ik net keihard had klaargekomen dacht ik niet meer na en begaf mijn hoofd naar zijn kloppende penis en begon hem `onmiddellijk diep te pijpen terwijl ik mijn laatste orgasme voelde nazinderen en onder het gelik van Linda een nieuwe aankomen.

Hij gaf aan dat hij zou klaarkomen. Alhoewel ik net als Linda vroeger een echt spermasletje was, ging ik hier toch geen vreemde man in mondje laten klaarkomen, dus ik wilde stoppen met hem te pijpen net voor zijn hoogtepunt, om zijn sperma dan op mijn borsten te voelen toen ik geheel onverwacht Linda hoorde roepen.

“Steffie, doe maar, Nick mag gerust in je mondje klaarkomen hoor, hij is oké” terwijl ze opnieuw het gelik aan mijn poesje herstartte.

Slechts enkele ogenblikken later voelde ik hoe zijn eikel begonnen te zwellen en hoe hij ongegeneerd keihard mijn mondje begon te neuken. Ik voelde zijn eerste krachtige straal diep in mijn keel terechtkomen terwijl hij keihard kreunde.

Hij overspoelde mijn mond met zijn warm dik zaad en ik liet het me wel bevallen want god wat had ik dit gemist. Ik probeerde alles door te slikken maar het was me te veel en ik voelde hoe sperma uit mijn mond drupte terwijl ik door het gelik van Linda en sperma in mijn mond opnieuw heftig klaar kwam.

Toen ik eindelijk een beetje op mijn positieven kwam merkte ik dat zowel iedereen lekker lui verstrengeld door elkaar lag. De onbekende man en Nick waren verdwenen terwijl wij lekker loom aan het na genieten waren.

“Genoten schat” vroeg Linda, terwijl ze me met een lichte glimlach in mijn ogen keek.

“Voor een eerste keer in een parenclub heb je je toch volledig laten gaan, hé”

Dat kon ik slechts beamen want eigenlijk had ik toegelaten om me door wildvreemde mensen die ik tot 3 uur geleden nog nooit had gezien me vol te laten nemen zonder enige schaamte. Ik had alle zorgen en lasten van de voorbije 3 jaar achter me gelaten en genoten van het moment.

Ik zag hoe Kate loom in de armen van Martin lag en hij haar met zijn hand zachtjes haar bil bleef strelen. Ze keek met een gelukzalige snoetje naar mijn richting en gaf me een vette knipoog.

Spontaan gaf ik haar een dikke vette knipoog terug en begonnen wij beide te lachen.

“Hey Linda, was dat Nick die hier was om met Steffie te vrijen?” vroeg Kate haar. “Ja, inderdaad, wist ook niet wat ik zag.”

Ik keek hun vragend aan en terwijl Martin antwoordde: “Ja, ik verschoot ook toen ik hem zag, maar het was wel degelijk Nick, ik heb hem hier nog nooit boven gezien om mee te te doen aan wat hierboven allemaal afspeelt, in al die jaren.”

“Kom” zei Rick, “ik weet niet van jullie maar ik heb een ongelofelijke dorst gekregen, laten we nog iets gaan drinken op ons gemak zodanig dat we een beetje op krachten kunnen komen.

Toen we ons terug naar beneden begaven zagen we dat er in de verschillende kamers nog steeds volop actie was en ook onze kamer werd vlug ingepakt door een stelletje die had zitten kijken naar ons.

Nick stond opnieuw achter zijn bar, toen we beneden waren aangekomen, zochten mijn ogen zijn helderblauwe kijkers op. Hij keek me aan en gaf me speels een lichte knipoog terwijl zijn gezicht me vriendelijk lachend aankeek.

Ik voelde vlinders in mijn buik.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...