59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 18-09-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 4222x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Madame Steffie - 6: Steffi Komt Thuis

De Eerste Keer

Ik had na 3 jaar van inactiviteit op seksueel gebied me laten overhalen door mijn vriendin om samen met haar man naar een parenclub te gaan. We hadden zonet eigenlijk een kleine orgie meegemaakt en we waren onderweg naar beneden om toch even opnieuw op krachten te komen.

Ik bedacht hoe vlug mijn remmingen waren verdwenen en ik me had laten likken door een vriendin van Kate terwijl er een Nick, een totaal onbekende, me anaal had geneukt en zijn sperma diep in mijn mondje had gedeponeerd.

Ik had die stijve lul schaamteloos leeg gezogen terwijl ik het grootste deel van zijn sperma zonder te blozen had doorgeslikt. Nu had mijn vriendin wel aangegeven dat hij oké was, maar toch.

En dat hij ook iets in mijn binnenste beroerde wat ik lang niet meer had gevoeld, maar toch.

Dit alles terwijl mijn vriendin Kate zich liet sandwichen door Martin en een wildvreemde, terwijl haar man het kontje had uitgerekt van Linda, de vrouw van Martin. Kortom partnerruil met een dikke extra.

Beneden namen we weer plaats aan onze ronde tafel van eerst, maar je voelde dat de sfeer anders was dan ervoor. Zeer gemoedelijk zaten we te lachen terwijl ik voelde hoe Kate haar handen op mijn billen liet liggen en me langzaam bleef strelen zonder dat ze er bij nadacht.

Ze draaide haar hoofd naar mij toe en fluisterde met een ondeugend stemmetje in mijn oor “Dus, je hebt je laten gaan in een triootje met Linda en Nick…?”

“Ja, was ik echt niet van plan te doen met iemand anders, dan jullie, maar Nick deed me zo denken aan iemand dat ik het echt wel wilde” antwoordde ik haar zo neutraal mogelijk, terwijl ik voelde hoe mijn kaken begonnen te gloeien.

“Kate, ik ken je te lang om te weten voor welk type je valt” zei ze lachend terwijl ze me aankeek en even kneep in mijn arm.

“Nu Nick is al jaren een hechte vriend van ons hoor, hoeveel uurtjes we al aan de bar hebben blijven hangen terwijl hij alle gesprekken van ons heeft moeten aanhoren.” stelde ze me gerust.

“Soms mogen we blijven slapen bij hem wanneer het weer te laat is geworden. Ondanks dat hij nog nooit met ons heeft meegespeeld is hij een beetje onze erelid van de NO-rubber clubje geworden.” Vertelde ondertussen Linda verder, toen ze ons gesprek begon te volgen.

“Vandaar dat ik hem riep dat hij gerust in je mondje mocht klaarkomen hoor, als er een iemand is die hier geen SOA kon oplopen is het wel Nick, hoor. Hij is al enkele jaren alleen en blijkbaar nooit nood heeft gehad aan iemand anders tot vanavond blijkbaar” vertelde Linda me toe.

Ik liet die woorden tot me doordringen en voelde me ergens verward over deze uitspraken. Het was tijd dat ik van onderwerp veranderde om Nick uit mijn gedachten te bannen. Dat gevoel van zijn borsthaar tegen mijn rug, zijn handen die me zachtjes kneden, mijn kontje die hem verwelkomde, zijn ontlading in mijn mond…. Hij had me dus ook zonder condoom kunnen nemen en dan kon hij in mijn kontje gespoten hebben.

Ik verschoot van mijn diepe gedachten, wat bracht die kerel toch teweeg bij mij.

“Maar jij was ook in vorm hoor, door je te laten nemen door twee mannen tegelijkertijd. Onderweg naar de club had je me nog over je eerste DP verteld , maar in het echt, zag het zo ontzettend ongelofelijk veel geiler uit dan hoe het klonk en hoe ik het in mijn fantasie voorstelde.” veranderde ik van onderwerp.

“Tja,” nam Kate het woord, “ het was een beetje meer dan een DP zelf, jij was plots ook lekker bezig dat je eigenlijk niet zag dat er iemand zich voor mij had gezet en zonder omwegen zijn lid ook in mijn mondje had gedrukt, dus eigenlijk was ik volledig vol geneukt in al mijn gaatjes, mmm dat was echt zo lekker, ik had dringender nodig dan dat ik dacht om opnieuw eens volledig gevuld te worden door die stijve piemels.”

Ze zag mijn vertwijfeling op mijn gezicht en fluisterde “Steffie, ik zag net hoe je door, voor jou een vreemde man, in je kontje werd geneukt terwijl Linda onder je lag, maar heb ik het goed en heb je nog nooit in je leven door twee heren tegelijkertijd laten nemen, ik bedoel dus een echte DP?”

“Neen, echt niet, tja ook nooit de mogelijk gehad hé, Tom en ik hebben nooit naar een club geweest en waren daar ook niet mee bezig. Nu moet ik bekennen, dat toen ik je zo bezig zag met de heren, ik het echt wel ongelofelijk geil vond. Je verhaal klonk al zo geil, maar om je live te zien kreunen door die dubbele penetratie.” Ik liet even een stilte vallen.

“Ik ben uiteraard in al mijn openingen al eens gepakt geweest, maar tegelijkertijd in mijn mond en kont, Neen dat nooit. Laat staan zoals jij met een gevuld mondje erbij, zekerlijk niet” bekende ik hun.

“Ik weet zelf niet of het me zou lukken om tegelijkertijd beide gaatjes te laten vullen door een lul. Hoe bepaal je het ritme dan?” Vroeg ik eigenlijk aan niemand persoonlijk

“Tja mijn eerste keer was hier eigenlijk met Rick en Martin,” bekende Kate me. We zijn nu niet echt vreemden van elkaar hé. En terwijl de heren me dubbel namen had Linda al rechtstaand haar poes tegen mijn mond gedrukt, toen ik doorhad wat er eigenlijk gebeurde was ik ondertussen zo aan het genieten en aan het klaarkomen dat ik mijn kont begon te bewegen onder hun stoten en aan Linda haar kut begonnen te likken vol overgave.”

“Nu de eerste keer is het ook beter met mensen die je vertrouwd en die je perfect moeten aanvoelen, hoor. Want het blijft toch iets zeer intens om je zo volledig te vullen met mannen.” Zei Linda haar.

“Nu, blijkbaar heb ik alles in haar zone gelikt buiten haar clitoris” zei Kate tegen me met een lichte lach. “Ik was zodanig geneukt door beide heren dat ik echt mijn hoofd niet tussen haar benen kon houden, zekerlijk toen ik voor de eerste keer klaarkwam doordat ik werd geneukt in mijn kont en vagina tegelijkertijd.”

“Zoals ik je onderweg vertelde was ik nadien meer dan een uurtje van de kaart”

Ze zag me met glinsterende geile ogen aanstaren en vervolgde vlug haar verhaal: “ Nu laat ik me hier niet altijd sandwichen hoor, maar als Linda en Martin hier toekomen, dan weet ik eigenlijk al dat die 2 pikken me weer zullen vastpinnen en wat ik mag verwachten.”

En geloof me je kan een vaginaal orgasme niet vergelijken met een anaal orgasme hé, maar beide tegelijkertijd pfff, dan ben ik echt nadien kapot geneukt.”

Ik bekeek ondertussen mijn vriendin volledig met andere ogen dan 2 weken geleden. Terwijl Kate het gesprek verlegde met Martin bekeek ik ons groepje en zag inderdaad dat iedereen zich zeer comfortabel voelde bij elkaar. En nu ik het verder bekeek zag ik hoe de hand van Martin ruste op de bil van Kate en hoe Linda af en toe speels leunde tegen Rick toen ze moest glimlachen om wat hij haar vertelde. En hoe verbazend vlug ik me thuis voelde bij hun.

Linda en Martin hadden dezelfde ‘Joie de vivre’ als Kate en Rick. Ze hadden gemeenschappelijke interesses als wij en ik wist dat ik een hartsvriendin erbij zou hebben.

Ik excuseerde me even en begaf me naar het toilet. Toen ik mijn handen waste, bekeek ik me in de spiegel en wat ik zag stond me aan.

Ik was nog steeds een mooie vrouw, 43 lentes oud, 1m62 groot en voorzien van een kleine maar mooie B-cup met 2 kleine knopjes die ondertussen mooi vooruit stonden te priemen.

Ik had net voor het eerst in 3 jaar, na de dood van mijn man, lekker klaargekomen door een lul van een onbekende die me diep in mijn kontje had geneukt.

En wat ik zag in de spiegel stond me aan, ik had genoten zonder gêne, zonder al die poespas van een relatie. Gewoon puur genoten. Maar met het vertrouwde gevoel van vrienden om me heen.

De eerst keer

“De eerste keer vergeet je nooit, als het een memorabele 1ste keer is. Maar goed of slecht, de eerst keer is altijd nodig, anders is er nooit een tweede keer”

Toen ik terug kwam bij mijn vrienden zag ik dat Kate zich ondertussen naast Linda had gezet en dat de beide dames opnieuw elkaar aan het opgeilen waren. Linda kuste Kate haar nek terwijl ze zachtjes en teder haar hand door de benen van Kate liet glijden.

Kate liet het zich duidelijk bevallen en er verscheen een lichte glans op haar voorhoofd terwijl ze zich concentreerde op de handen van Linda.

Ik stond nog steeds recht en keek het schouwspel verbazend aan, toen Martin zei: “Tja ik vermoed dat de dames hier een 2de ronde aan het starten zijn, en eerlijk ik wil ook wel.? Gaan we terug naar boven?” vroeg hij ons.

“Ja”, zei Rick, die zag hoe Kate aan het genieten was van de lichte strelingen van Linda. “Beter dat we ze nu boven verder laten doen, anders moeten we plots spurten naar boven om hen bij te kunnen houden” zei hij glimlachend naar Martin.

Linda duwde zachtjes Kate uit de zetel die duidelijk liever had gehad dat ze werd verder gestreeld, maar Linda duwde resoluut Kate naar de trap toe en gaf haar een speels tikje onder de kont. “Naar boven, Kate, je bent van mij” zei ze op een gespeelde gebiedende toon en gaf ons een vette knipoog terwijl we achter hun aankwamen.

Net toen Kate de trap wou oplopen, draaide ze zich om en liep vlug even naar de bar toe om iets te gaan vragen aan Nick. Ik zag hoe hij haar lichtjes verbaasd opnam om haar daarna een kort knikje te geven alvorens verder te werken.

Hij draaide zijn hoofd mijn richting uit en glimlachte me spontaan toe. Ik voelde me ergens diep van binnen week worden. Die blauwe ogen van hem, mmm.

De dames konden niet vlug genoeg een vrije kamer vinden en toen beide heren en ik de kamer binnen kwamen waren de dames zich al vol overgave verder gestort in hun vrouwelijk onderonsje. Kate lag op haar rug terwijl Linda zich op handen en knieën bovenop Kate lag. Ze waren verwikkelend in een hete tongzoen terwijl Linda haar hand opnieuw tussen de benen van Kate waren verdwenen.

Ondertussen wandelde Rick verder de kamer maar in plaats van ook op het bed plaats ter nemen en deel te nemen aan wat gaande was, begaf hij zich aan de zijkant en bleef geleund tegen de muur gebiologeerd kijken naar beide dames.

Ik voelde hoe Martin van dezelfde mening was en nestelde me lekker knus tussen hun in, tot we een onbelemmerd zicht hadden op de dames die ondertussen waren overgegaan in blijkbaar een passionele 69-positie.

Ik zag hoe het kontje van Linda zich mooi opende en haar sterretje stond zelf nog steeds lichtjes geopend stond door de vorige anale neukbeurt van Rick. Ik zag de blonde haren van Kate terwijl ze haar mond vastzoog tussen de benen van Linda.

Ik had nooit verwacht dat ik mijn beste vriendin een bi-kantje had, maar in plaats van geschokt te zijn toen ze me het voor het eerst dit had bekend, voelde ik opnieuw hoe ik langzaam geiler en geiler werd, mede door de aanwezigheid van Rick en Martin die ondertussen me zachtjes, willekeurig en plagerig waren begonnen me te strelen.

Ik voelde een wisselende stroom van zachte aanrakingen op mijn buik, poep, rug gevolgd door hun lichamen die me langzaam liet insluiten, tussen beide heren in.

Ik hoorde de dames kreunen en voelde hoe ook mijn spleetje om aandacht begon te eisen. De strelingen, kusjes hadden hun effect en zonder mijn ogen van de dames te verwijderen, nam ik de 2 harde pikken van mijn vrienden vast en begon hun rustig en zachtjes te strelen en af te trekken.

Ik voelde dat de heren dit welwillend lieten ondergaan terwijl we met zijn drieën bleven kijken naar de dames waarvan Kate ondertussen schokkend haar eerste orgasme aan het verwerken was.

Het gehijg van mijn beste vriendin was voor mij het startsein om ook zelf actief deel te nemen en ik zakte door mijn knieën waardoor ik ter hoogte van beide penissen terechtkwam. Ik herpositionering beide heren een beetje anders waardoor we alle drie toch nog steeds de dames konden zien.

ik begon gebiologeerd beide eikels langzaam te kussen en nam hun voorzichtig en speels in mijn mondje. ik smaakte het voorvocht van beide heren en begon me te verliezen in een dubbele pijpbeurt waardoor ik mijn vriendinnen uit het oog begon te verliezen.

Nu was de lul van Martin een hele lange maar smalle penis met een grote mooie eikel, ik schatte een 20 cm lang, terwijl Rick zijn penis korter was maar veel dikker, niet dat zijn penis klein was hoor ik vermoedde een 15 à 16cm maar hij was echt dik. Echt een dikke mast met een even grote rode eikel erbovenop. Hij had zondag voor het eerst mijn kontje opnieuw opengewerkt sinds lange tijd en na Linda wilde ik hem nu ook opnieuw voelen in mijn kontje.

Ik begon zonder verder na te denken beide heren te pijpen en begon me echt uit te leven op hun beide lullen die ik afwisselend dieper en dieper begon af te zuigen, terwijl ik met mijn handen hun ballen of stam bewerkten.

Ik voelde hoe beide heren telkens hun hand op mijn hoofd legden om telkens dieper in mijn mondje te geraken. Nooit had ik 2 heren samen gepijpt en zekerlijk niet zonder condoom. En het was best een geile ervaring. Ik bleef hun verder afzuigen met de bedoeling om hun sperma lekker in mijn mondje te ontvangen.

Ondertussen waren de dames opnieuw naast elkaar gaan liggen en lagen ongeremd te tongzoenen terwijl hun vingers door hun beide spleet gleden op zoek naar een nieuw orgasme.

Rick had andere gedachten dan klaarkomen in mijn mondje en liet mijn hoofd los en vleide zich naast Linda terwijl hij haar begon te kussen in haar nek. Hij keek me aan en gebaarde om ook op het bed te komen door te wijzen naar zijn nog steeds dikke penis die fier wachtte op wat zou komen.

Ik kon niet anders dan staren naar die dikke mast en kroop op handen en voeten het bed op richting zijn stijve mast en begon daarna terwijl ik zijn ballen kneedde, hem verder af te zuigen. Hij gaf teken om het rustig aan te doen want hij wilde dus duidelijk nog niet klaarkomen.

Ik begon hem opnieuw rustiger te zuigen, gevolgd door enkele speelse likjes rond zijn eikel en pisgaatje. En bracht zo rustig zijn aankomend orgasme naar beneden. Ondertussen voelde ik dat ook Martin achter mij had plaatsgenomen, en voelde ik hoe hij zijn eikel tegen mijn vagina duwde.

Ik voelde hoe hij langzaam helemaal doorstootte tot ik helemaal gevuld was door die lange penis van hem, en hij me rustig begon te neuken.

“Oooh wat heb je toch een lekkere warm kutje, schat” complimenteerde Martin mij.

Ooh wat had ik dat gemist, om lekker hard en diep geneukt te worden in dat zalig gevoel van steeds ruiger worden ritme, en van een geile eikel diep in mijn smachtende kut.

Ik voelde plots hoe mijn borstjes werden gestreeld en zag hoe Kate, terwijl ze ook aan de borsten van Linda zat te zuigen, er was in geslaagd om ook mijn borsten te omklemmen, ze begon speels mijn fijne tepels in haar vingers te rollen waardoor ik mijn eerste orgasme voelde opkomen.

Rick zag hoe ik begon te kreunen van mijn opkomende orgasme waarna hij zijn hoofd weer opnieuw richting zijn stijve lul duwde. Ik opende vlug mijn mond om zijn eikel te omvatten, terwijl ik bijna klaarkwam. Zalig toch. Ook Martin had gevoeld dat ik klaar aan het komen was en neukte me nu dieper er harden waardoor ik keihard begon te kreunen en klaarkwam als nooit tevoren. Man wat had ik dit gemist.

“Wisselen” riep Martin terwijl ik voelde hoe zijn penis mijn kutje verliet. Hij vleide zich neer op de matras terwijl Rick nu achter mij plaats nam. Ondertussen had Linda geprofiteerd om met haar kletsnatte poes op Martin zijn hoofd te gaan zitten en zag ik dat zijn tong haar spleetje begon te likken.

Ik greep opnieuw naar zijn penis en begon hem opnieuw te pijpen, maar nu smaakte ik mijn eigen sappen vermengd met zijn voorvocht, terwijl ik ondertussen merkte dat Rick, die achter mij had plaatsgenomen, nu gesandwicht werd omdat Kate zich tegen zijn rug had gedrukt. Ze waren lekker aan het tongzoenen terwijl ze zijn lul vastnam en er lichtjes aan trok.

Ik voelde hoe Linda resoluut koos voor mijn nog steeds openstaand sterretje toen ze Ricks knots ertegenaan plaatste. Ik moest toch even bekomen toen ik opnieuw die dikke eikels door mijn sluitspier voelde dringen.

Door de voorgaande neukpartij stond mijn kontje nog steeds een beetje open waardoor hij ondanks zijn dikkere eikel gemakkelijker voorbij mijn sluitspier gleed dan vorige week zondag toen hij me samen met Kate had veroverd.

Plots gebeurde alles door elkaar, ik voelde Martin mijn hoofd naar beneden duwde waardoor zijn lange lul dieper in mij door gleed, voorbij mijn huig, waardoor ik hem helemaal in mond kreeg. Ondertussen voelde ik hoe de dikke lul van Rick me langzaam dieper begon te kontneuken. Mijn kontje was ondertussen gewend aan de dikte van zijn penis die helemaal verdween in mijn darm.

Maar dan voelde ik een tong op mijn clitoris want ondertussen had Kate zich onder mij genesteld en begon mij uitgebreid te likken terwijl haar man mijn kontje neukte.

En ik kwam klaar als nooit tevoren, ik kreunde, gilde en verloor me in zo een intens orgasme terwijl beide heren en Kate me bleven verwennen.

“Ze is er klaar voor schat”, hoorde ik Kate zeggen tegen Rick.

“Ja, ik denk het ook” zei hij en voor ik het doorhad trok Martin me verder naar hem toe terwijl Rick me vooruit duwde richting de lange lul van Martin. Ik voelde hoe zijn lul uit mijn kontje gleed. En ervaarde een gemis, een leegte in mijn kont. Ik wilde gevuld worden, geneukt worden, hier en nu.

Zonder na te denken beklom ik Martin en begon hem als een volleerde cowgirl te berijden terwijl ik opnieuw een orgasme voelde opkomen.

Zonder dat ik het had opgemerkt hadden beide dames zich naast mij plaats genomen en begonnen me overal te strelen en likken. Ik voelde hoe hun monden afwisselend elkaar vonden om daarna mijn beide tepels in hun mond te laten verdwijnen. Hun handen streelden mijn kont en clitoris terwijl ik bleef op en neer wippen op de lange penis van Martin.

Nu had ik eigenlijk verwacht dat Rick zijn penis in mijn kontje zou steken om zo mijn eerste DP te bezorgen, maar groot was mijn verbazing toen ik hem voelde verplaatsen tot hij voor mij zat en zijn dikke lul voor mijn mondje zette. Ik hapte toe en zoog aan die dikke eikel met een lust van jewelste.

“Dag Nick, ze wacht op jou” hoorde ik Kate zeggen.

Ik liet Ricks penis uit mijn mond ontsnappen en draaide mijn hoofd om, waar ik Nick zag staan, opnieuw volledig naakt.

Ik voelde zich iets roeren diep in mij toen ik hem zo daar zag. Zijn penis stond opnieuw hard. Zijn licht krullend borsthaar, zijn gespierde benen, en die helder blauwe ogen die me intens aankeken. Ik zag dat hij me onzeker aankeek.

Ondanks dat hij een uurtje geleden, mijn kontje pas had geneukt, voelde hij zich nu blijkbaar onzeker.

Kate sprak voor het eerst waardoor mijn kort moment van vervoering werd verbroken. “Tja als we je toch een DP geven, dan vond ik beter met Nick erbij, aangezien hij een uurtje geleden ook in je kontje zat, en toch over een smallere penis beschikt dan Ricks zijn knots.”

Ik voelde me heel week worden, en besefte dat het zo moest zijn. Nu weet ik wat ze ging gaan vragen aan Nick, net voor we naar boven gingen. Die Kate toch.

Zijn hele verschijning deed me zo sterk denken aan Tom, zijn glimlach, die ogen, hoe hij daar stond, tochtjes onzeker.

Blijkbaar zag hij iets in mijn ogen want er verscheen een grote zachte glimlach op zijn gezicht, en zonder zijn blik van mij te verwijderen zag ik hem een condoom uit een mandje haalde en dan naar me toe komen.

Zat ik niet op Martin, dan was ik terstond door mijn knieën gegaan, zo betoverd door het moment om Nick op me af te zien komen met zijn stralend gezicht.

“Steffie” fluisterde Linda me nog eens toe ”hij is een soort ere lid van onze NO-rubber club, we staan voor hem in, wat denk je? Na je mondje mag hij ook in je kontje klaarkomen zonder condoom?”

Ik zag hem nog dieper in mijn ogen kijken met iets wat eruitzag als een klein jongetje die hoopte op een snoepje.

Ik volgde mijn buikgevoel en knikte hem kort toe, terwijl hij zich tegen mij aan drukte. Ik rechte nu mijn volledige rug terwijl Martin nog steeds diep in mijn vagina zat. Gelukkig voor mij was hij al een eindje niet aan het stoten en bekeek hij het verdere verloop rustig aan.

Ik voelde zijn borsthaar opnieuw tegen mijn rug kietelen. Ik voelde die lekkere handen me opnieuw strelen. Ik bracht mijn hoofd naar achteren tot ik mijn kaak tegen zijn kaak voelde en fluisterde met een stem vol emotie: “Ja Nick, ik wil je voelen, wil je me die eer gunnen om opnieuw in mijn kontje te glijden maar zonder condoom”

Ik keek opnieuw in zijn ogen, maar nu zo dichtbij en wat ik daarin zag was alles wat ik wou, alles wat ik wil en alles wat ik nodig heb. Ik voelde zo een drang om hem kussen en me volledig in zijn armen over te geven. Heel mijn lichaam reageerde op zijn aanwezigheid, ik verloor me in het moment en zijn diepe ogen.

Nick moest mijn stemming perfectieve aangevoeld want zijn mond zocht de mijn en voor ik het wist voelde ik zijn onzekere tong zich verstrengelen met mijn tong. Wat stil begon was gauw een kus vol passie en vuur.

Ik voelde alles tintelen, vlinders in mijn buik. Mijn borsten stonden nog nooit zo stijf als ooit te verhoren.

En dan voelde ik hoe zijn eikel tegen mijn sterretje werd gedirigeerd. Ik bleef me tegen hem aandrukken nog steeds met zijn tong mijn mond verkennen.

Ik kreunde terwijl zijn eikel voor de 2de keer deze avond door mijn sluitspier langzaam verdween in mijn darm.

Ondertussen begon Martin zich opnieuw te bewegen in mijn vagina, waardoor ik extra prikkels kreeg te verwerken terwijl Nick nog steeds doorduwde.

Ooh wat voelde ik me compleet gevuld met deze 2 ondertussen vertrouwde penissen diep in mij. Ik voelde iedere centimeter van beide heren hun lul diep kloppen in mij, slechts gescheiden door een dunne wand.

Rick had zich ondertussen recht gezet naast Kate waardoor ik opnieuw zijn penis in mijn blikveld kreeg. Ik stopte met Nick te tongen en opende mijn mond voor Rick.

Langzaam begonnen nu alle heren hun penis in mij te bewegen waardoor ik de realiteit begon te verliezen. Ik werd komplot gevuld met mannelijk vlees en ik voelde een orgasme opborrelen die ik inderdaad nog nooit had gehad. Ik rechte me opnieuw eventjes meer op en probeerde mijn kont tegen Nick te duwen telkens hij me penetreerde.

Linda profiteerde ervan om onmiddellijk mijn beide borsten vast te grijpen en begon deze afwisselend te strelen en kussen waardoor ik de volledige controle over mezelf verloor. Ik kwam spetterend klaar en voelde onmiddellijk een 2de orgasme opborrelen, een 2de of een verlengde, ik had geen flauw idee meer.

Door mijn orgasmes was de penis van Rick uit mijn mondje geglipt en werd hij nu verder afgezogen door Kate. Tussen mijn orgasmes door zag ik hem exploderen in haar mondje. Kate zoog alles op en slikte daarna zichtbaar zijn sperma door.

En toch slaagde Kate erin om nog een stapje verder te gaan en stond plots recht voor mij waarbij ze mijn hoofd vastpakte en zonder omwegen mijn lippen op haar vagina vastpinde.

“Likken, schat” hoorde ik haar bevelen.

Zonder na te denken begon ik haar kletsnatte spleet te likken terwijl ik voelde hoe de moeder van orgasmes aan het opborrelen was in mijn onderbuik.

Ze neukten me nu allemaal samen en ik voelde me zo gepakt dat ik eindelijk alles verloor wat me ergens aan deze wereld verbond. Weg waren mijn zorgen, weg was de tijd, wat telde was mijn genot die me zo overspoelde als nooit tevoren.

Ik hoorde Martin kreunen dat hij het niet langer kon houden waarna ik ik voelde hoe hij zich ontlaadde diep begraven in mijn kletsnatte kut. Ik gilde het uit en kwam klaar als nooit tevoren. Verschillende orgasmes na elkaar, anders kan ik het niet beschrijven, overvielen me. Terwijl ik voelde dat ook Nick klaar zou komen, slaagde ik erin om me los te maken van Kate en bracht mijn mond opnieuw naar Nick, die me onmiddellijk verwelkomde. Toen zijn dikke lul volledig diep in mij zat stopte hij met te pompen en voelde ik zijn eerste straal heel diep tegen mijn darmwand spatten. Ik kwam klaar. Ik gilde, ik kreunde terwijl ik straal na straal in mijn darm voelde terecht komen

”oooh, ja Nick, spuit me vol, hou van me” kreunde ik hem toe. Door de kracht van de explosies in mijn lijf had ik niet gerealiseerd wat ik net had gezegd.

Ik was volledig van kaart en liet me naast Martin rolde terwijl Kate zich ook tegen me aan vleide. Zo lag ik nog na trillen van mijn eerste DP ooit. Wat was me dat allemaal. Kate bleef tegen me aan liggen en nu draaide ook Martin zich tegen me aan. Ik draaide me naar Kate toe en glimlachte loom tegen haar. “Bedankt” fluisterde ik hun toe.

Ik had begrepen dat toen ik naar het toilet was gegaan ze dit scenario vlug had bedacht.

Mijn eerste avond in de parenclub was uitgemond in de meest wildste avond die ik ooit had beleefd.

Ik zag hoe mijn vrienden me glimlachend bekeek terwijl ik Linda hoorde lachen tegen Kate. Ze past echt bij ons he. “Ze verliest net als wij de controle wanneer onze mannen haar tegelijkertijd vullen. Net zoals wij eerst he Kate.”

“Ja” zei Kate terwijl ze me liefdevol toekeek. “Ik had het gezegd hé”

Ondertussen voelde ieder vezel van mijn lichaam nog steeds die borsthaartjes tegen mij drukken. Ik voelde zijn hand op mijn heup, ik hoorde iedere ademhaling. Ik durfde hem niet aankijken uit angst voor wat ik zou zien in zijn ogen.

Ik koesterde het moment, toen ik hem in mijn oor hoorde fluisterde met zo een gevoel van warmte en genegenheid:

“Steffie, de eer was volledig voor mij.”

Ik voelde een lichte kus op mijn schouder en voor plots een koude stroom tegen mijn rug Voor ik hem kon tegen houden om toch nog enkele ogenblikken te blijven, vertrok hij naar beneden. Ik voelde onmiddellijk een sterk gemis aan die me verward achterliet.

Wat was er met mij toch aan de hand.

Lees verder in: Madame Steffie - 8 : Tussenverhaal

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben Slavin35, 40 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Eerste Keer, Suggestie?
DE NIEUWSTE Groepsseks VERHALEN
LynnDoor: Hotw365
Gelezen: 3084x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckold,
03-10
9.4
Testers - 3aDoor: Janus Petersen
Gelezen: 1484x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Studenten,
03-10
9.0
Feeld App, Weekendje... - 3Door: Bernardo
Gelezen: 4917x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Gent, Trio,
03-10
9.4
29-09
9.4
Feeld App, Weekendje... - 2Door: Bernardo
Gelezen: 7833x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Dp, Gent, Partnerruil,
28-09
9.3
Feeld App, Weekendje... - 1Door: Bernardo
Gelezen: 11651x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dp, Gent, Vreemdgaan,
28-09
9.1
Fietsen In DrentheDoor: Henk17952
Gelezen: 16045x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bos, Buitensex, Cuckold, Cuckolding, Cumswap, Dwang, Fietsen, Gangbang, Meerdere Mannen, Milf, Neuken, Pijpen,
25-09
8.5
Harts VriendinnenDoor: Elly
Gelezen: 11948x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vriendinnen,
23-09
8.1
Opladen In Normandië - 2Door: Rock
Gelezen: 16777x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Camping, Dubbele Penetratie, Pijpen, Spuiten, Squirten, Trio,
22-09
9.4
De Nieuwe Buren - 6Door: Dannydobbe
Gelezen: 16632x
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buren, Dp, Masturberen, Moeder, Trio,
22-09
9.7
Massagerie, Hoe Het... - 4Door: Richard71
Gelezen: 3199x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
22-09
9.3
Massagerie, Hoe Het... - 3Door: Richard71
Gelezen: 6273x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken, Pijpen,
20-09
9.0
Jenny Jan En Ik (dave)Door: Karel
Gelezen: 7385x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sperma,
20-09
9.2
Klik hier voor meer...