59200 Gratis Sexverhalen
Datum: 18-09-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 2852x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Vervolg op: Madame Steffie - 7: De Eerste Keer

Tussenverhaal

NOTA VAN DE SCHRIJVER

Hallo, het volgende verhaal is eigenlijk een tussen verhaal naar de finale toe. Het bevat gewoon info en beschrijft gebeurtenissen waardoor je het laatste deel 'Madame Steffie 9 Feest - Finale' kan plaatsten. DWZ DAT IN DIT VERHAAL GEEN ENKELE SEX SCENE IS BESCHREVEN Het betreft louter dus het verdere relaas van Steffie tussen de sexy verhalen 7 en 9 (finale). Wie dus wilt weten wat Steffie verder beleefd lees gerust verder. Het is wel lichtjes opwindend, maar sex sorry, neen.

Napraten

“We kunnen veilig stellen dat de beste beslissing worden genomen tijdens het napraten. Iedere vergadering dient gewoon om informatie te verzamelen. Op café zullen we wel beslissen”

We hadden ons gezellig terug getrokken aan ons tafeltje beneden in de club en genoten nog na van wat toch wel een heftige eerste ervaring was voor mij. Ik was nog steeds verward over wat ik voelde door Nick.

.“Nu schat”, zei Kate me, toen ze me met pretoogjes aankeek. “Mag ik aannemend dat je het leuk vond vanavond?” Iedereen begon lichtjes te grinniken want ze waren de hele avond bij mij geweest.

“Tja, ik had gehoopt toch even lekker klaar te komen vanavond maar geen man kan me hier echt aan, blijkbaar” zei ik met een gestreken gezicht maar met overdreven ironie in mijn stemmen. Iedereen proestte het uit van het lachen.

“Ik vond het super. Nu besef ik wat je hebt gedaan. Je bent echt mijn beste vriendin en je hebt perfect aangevoeld wat ik nodig had. En wat ik ook super vond dat ik eindelijk kennis heb gemaakt met de Martin en Linda. En ik ben achteraf blij dat het hier was in ‘Explosion’ en niet op een communiefeestje” grapte ik. Steffie keek Kate opnieuw aan en nam haar hand in de hare.

“Beste Kate, ik begrijp nu wat je bedoelde met toen je me vertelde dat je sex had uit liefde en respect voor elkaar. Ik voelde de genegenheid bij momenten zo sterk tussen jullie vier dat ik er jaloers van zou worden als ik een buitenstaander had moeten blijven.” Zei ik haar, maar eigenlijk tegen ieder.

“Ik was getuige hoe jullie elkaar beminden en in plaats van een 5de wiel aan de auto namen jullie me op in jullie midden als een volwaardig lid van jullie NO-rubber club.””

Steffie begon iedereen in de ogen te kijken terwijl ze emotioneel en met een duidelijk krop in de keel verder vertelde. “En nadien heb ik een ook blik mogen werpen hoe jullie hier samen aan tafel zitten. Ik zag dan hoe diep de vriendschapsband is tussen jullie.

“En ik moet toegeven dat ik volledig voldaan voel. Nog nooit voelde ik me zo compleet voldaan als vanavond, net als met Tom. Ik had zelf het gevoel tijdens mijn eerste DP dat Tom aanwezig was bij iedere stoot in mijn kontje. En in mijn oor fluisterde om me volledig te geven aan jullie. Uit het grond van mijn hart, ik hou van jullie alle vier.”

Iedereen keek me ondertussen met tranen in de ogen aan. Linda had ook mijn hand gegrepen tijdens mijn bekentenis, gaf me een lichte bemoedigende druk en liet daarna haar vingers gewillig met de mijne verstrengelen.

Na mijn bekentenis voelde ik hoe ze me zich tegen haar aan trok en ik nestelde me in haar warme uitnodigende armen. Ik begon lichtjes te huilen van ontlading. Alle stress, zorgen en verdriet van de laatste jaren stroomde uit me heen. Linda streelde mijn haar zachte zachtjes terwijl ze lichtjes wiegde als een kind.

“We houden al van je nog, voor we je leerden kennen in vlees en bloed. Wij houden van Rick en Kate als we houden van onszelf. Kate vertelde me uiteraard alles over jou ,waardoor ik al van je hield door Kate die je perfect beschreef. We leden de laatste jaren mee met je verdriet, telkens Kate ons op de hoogte bracht.”

Kate drukte zich langs de andere kant tegen Steffie aan waardoor ze nu haar twee beste vriendinnen tegen haar aanvoelde.

“Het was eigenlijk Martin die me thuis eens opperde dat Kate je eens beter zou meenemen zodanig dat je opnieuw begon te leven.” bekende Linda ondertussen.

“Eerst vond ik het geen goed idee, maar dat was voornamelijk omdat ik bang was hoe je zou reageren om mijn bekentenis. Ik wilde niet het risico lopen om je kwijt te spelen, want jij was mijn beste vriendin bij mij thuis” vervolgde Kate. “Maar het was Rick die me overhaalde met zijn mooie kijk op het leven.

“Ik zei haar het volgde, Steffi” zei Rick tegen Steffi die hem glimlachend aankeek.

“Schat, als ze echt je beste vriendin is dat moet je het riskeren om haar te redden, al verlies je haar. Ik vind ook dat we haar moeten meenemen naar ‘Explosion’. Haar lichaam zit al veel te lang gevangen in verdriet.”

“Wat ze nodig heeft is omringd door mensen die haar doodgraag zien en die ze volledig vertrouwt, ze moet een seksuele kickstart krijgen waardoor ze weer geloofd in de toekomst gevuld met liefde en geluk.”

“En hij had volkomen gelijk, mijn reactie was eentje uit puur zelfbehoud, terwijl je de waarheid vertellen, je kon bevrijden uit je door jezelf opgelegde ballingschap” zei Kate nu ook met een duidelijke krop in haar stem, terwijl nu ook Steffi haar vingers verstrengelde met Kate haar vingers.

“Je weet niet hoe moeilijk ik het vond om je die zaterdag uit te nodigen. Gelukkig kon ik 2 glazen Rosé drinken alvorens het me lukte om je uit te nodigen” vertelde Kate verder. Maar tijdens ons gesprek merkte ik op dat Rick gelijk had. Ik had ook veel meer moeten vertrouwen op ons innige band. Toch was ik er niet gerust op vandaar dat we besloten om zondag terug binnen te springen”

Rick nam het over van Kate, die duidelijk te geëmotioneerd was en even niet verder kon.

“Wat zondag gebeurde was zekerlijk niet gepland. Steffi. Maar het was eigenlijk het beste wat kon gebeuren. Het was onze bedoeling om je samen met Martin en Linda je van je eigen opgelegde ketens te bevrijden en je opnieuw te laten kennis maken liefdevolle sex.

En ik ben blij dat het met Martin en ik was. Ook de dubbel was inderdaad niet gepland maar een logisch gevolg van het verloop van deze avond.”

Martin had nog steeds niks gezegd en zat me de hele tijd lichtjes glimlachend aan te kijken. Ik keek naar hem op en zag in zijn ogen een warme genegenheid. “Beste Steffi” klonk zijn bariton “Ik ben een man van weinig woorden, ik ben blij dat je er was vanavond, want ook ik hou veel van jou.” Zijn eerlijke oprechte bekentenis kwam nog het hards binnen.

Daar zaten we dan alle 5 overmand door emoties terwijl de DJ opnieuw zijn muziek aanpaste om iedereen op te zwepen voor mogelijks een laatste speelronde.

We keken elkaar aan en voelden allen die band die tussen ons heerste. Het was Linda die voelde dat er iet smoest gebeuren en stond plots recht. “Komaan heren, ik wil nog eens enkele mannen rond me voelen terwijl we de dansvloer onveilig maken.”

En weg was ze ondertussen al al licht dansend op weg naar het midden van de dansvloer. De heren knikten ons toe en spoeden zich Linda achterna.

Ik en Kate lagen nog steeds tegen elkaar aan, onze vingers nog steeds verstrengeld.

“Nogmaals bedankt Kate” fluisterde Steffi tegen Kate. “Voor de jaren vriendschap, voor je trouw, voor je liefde, voor het risico dat je wilde nemen om mij te verliezen gewoon omdat het inderdaad mijn redding zou betekenen.”

We lagen nog enkele minuten tegen elkaar, genietend van de stilte tussen ons terwijl onze vrienden samen bewogen op luide beats.

“Ik zou je graag nog een iets vragen, Kate?” vroeg Steffi terwijl ze een stilte liet vallen en haar recht in de ogen keek. “Mag ik nog mee komen als jullie met Martin en Linda afspreken?”

Kate voelde opnieuw tranen in haar ogen, nam Steffie’s hoofd tussen haar handen en kuste haar zachtjes liefdevol op de mond. “Tuurlijk schat, ik denk dat we allemaal ontgoocheld zouden om je opnieuw te verliezen” en eindigde door Steffi opnieuw zachtjes te kussen.

Zo bleven ze nog enkele ogenblikken knuffelen tot Linda opnieuw aan hun tafel stond om vlug een slokje te nippen van haar drank. “Komaan dames, Let’s dance”, riep ze ons toe om zich terug om te draaien en ons te trakteren op haar wiebelende dansende kontje terwijl ze zich terug bij de heren voegde.

Kate stond recht maar ik bleef zitten “Ga maar, schat van me, maar ik heb niet overdreven toen ik zei dat ik kompleet leeg ben” Kate aarzelde even maar ik gaf haar een lichte tik op haar kont waarna ik zag hoe Kate naar de anderen toe danste en iedereen zich al dansend amuseerde samen.

Ondertussen was ik toe aan een nieuw drankje en begaf me naar de bar om iets bij te tanken. De club was al lichtjes verlaten want veel vrijgezellen waren al naar huis.

Ik vroeg om af te sluiten een Rosé aan Nick en nam plaats op de barkruik. Ik voelde me opnieuw een bakvisje, die voor de eerste keer sprak met een jongen. Eenmaal terug bij mijn positieven kon ik mijn diepere gevoelens weer gemakkelijk wegstoppen, dan toen ik hem daarboven zag staan met zijn vragende, smekende blauwe ogen.

Meestal is het omgekeerd, dat je eerst afspreekt en pas nadien je volledig overgeeft aan elkaar. Ik zat een beetje te wikkelen op mijn barkruk uit een soort gezonde nerveusheid.

“En geamuseerd vanavond in mijn club” zei Nick toen hij het glas voor me zette op de bar.

Ik keek hem verbaasd aan “ jouw club?”

“Het was eigenlijk mijn vrouws haar parenclub tot ze geheel onverwachts vijf jaar geleden overleed aan een smerige ziekte die haar in 4 weken compleet sloopte.” Ik hoorde hoe een rauwe emotie in zijn stem kroop en herkende mijn eigen toon wanneer ik soms over Tom spreek.

“Ik was al barman in het weekend om haar te helpen, we hadden toch geen kids meer thuis toen ik maar besloot om haar levenswerk verder te zetten.”

“Het zijn nog steeds haar regels die deze club bepalen en ondertussen ken ik de meeste hier al jaren. Sommigen zijn zelf zeer goede vrienden geworden zoals uw vrienden Steffie.” Hoorde ik hem heel geëmotioneerd vertellen.

“Ze hebben menige avonden hier nog een slaapmutsje gedronken aan de bar terwijl we officieel gesloten waren. Ik werd in hun discussies betrokken en menig maal vroegen ze mijn mening over allerhande zaken, en uiteraard spraken ze. ook héél veel over jou.”

Hij keek me zo glimlachend aan, dat ik mijn hart voelde omhoogschieten.

“Steffie, vooraleer we verder praten, mag ik je iets vertellen” vroeg hij me.

Ik knikte van ja en zag hoe hij zijn glas Karmeliet nam, zijn bar verliet en zich naast mij kwam zitten.

“Het is net of ik je al jaren kende en ik was best nieuwsgierig naar je, toen ik hoorde dat je vandaag mee kwam. Toen je binnen kwam was ik eerlijk gezegd een beetje onderste boven van je. Dat is me slechts eenmaal voorgevallen, bij mijn vrouw.. “ zei hij me, terwijl ik de emotie hoorde in zijn stem.

Ik wilde hem antwoordden dat ik gelijkaardige gevoelens had maar hij maande me aan als hij mocht verder vertellen.

“Ik hield jullie een beetje in de gaten en zag hoe je werd opgenomen in de groep en hoe je ontspande in hun midden.

Toen ik jullie naar boven zag gaan was ik gedwongen om ook te gaan. Het klinkt misschien raar maar het was net alsof mijn wijlen vrouw mijn lichaam overnam en me tot boven duwde”

“Toen ik je daar zag zitten met dat mooi kontje van je en Rick me een teken gaf dat ik erbij moest komen, kon ik niet anders dan gehoorzamen, vanaf dan beleefde ik alles in een soort waas.” Vertelde hij duidelijk geëmotioneerd.

“Je maakte enkele beweging exact zoals mijn vrouw vroeger deed en ik wist dat ze bij mij was op dat moment en dat ze me naar boven had gestuurd omdat ik, net zoals ik deed bij haar, je kontje kon neuken. Niet voor de sex, maar omdat je jouw kontje was.”

“Ik weet het dat het raar klinkt, maar het voelde echt zo aan voor mij. En toen Kate me kwam vragen om je te helpen om je opnieuw in je kontje te nemen kon ik opnieuw niet anders dan gehoorzamen aan ieder vezel in mijn lichaam.” Ondertussen had zijn hand mijn hand gegrepen en verstrengelde hij zijn vingers zachtjes met de mijne.

Stilletjes vertelde hij verder zijn diepste gevoelens aan mij terwijl ik mijn hart probeerde onder controle te houden. Ik voelde zijn vingers rond mijn vingers en ik voelde hoe mijn hart in mijn keel klopte.

“Toen je tegen me zei dat ik je vol moest spuiten en dat je van me hield, was ik volledig van de kaart. Hoe kon iemand in een paar minuten beseffen dat ze van me hield. Maar ik besefte eveneens dat ik ondertussen ook al van je hield zonder dat we officieel hebben kennis gemaakt.”

Plots maakte Nick zich los en zag ik hem herpakken en naar iemand achter mij glimlachen.

Ik draaide me om en zag Linda en beide heren opnieuw naar boven gaan terwijl Kate mijn kant uit kwam gelopen.

“Schat, wij gaan blijkbaar nog eens naar boven” zei ze heel opgewekt door het vele dansen.

“Ga maar Kate, ik ben echt volledig leeg” antwoordde ik haar zo kalm mogelijk terwijl ik volledig van doen was door de bekentenis van Nick en mijn eigen gevoelens voor hem.

Kate keek haar even aan en deed een laatste poging “ben je het zeker schatje?”

“Ja hoor, ga maar en duwde haar richting de trap om onze vrienden te gaan vervroegen, ik ben hier in goede handen”

Kate keek naar Nick en vroeg hem om me opnieuw onder zijn goede te nemen tot ze terug waren voor een slaapmutsje. En daar vertrok Kate naar boven om zich opnieuw te gaan amuseren, ze was gewoon onverzadigbaar.

Ik draaide me terug naar Nick die net een nieuwe Triple Karmeliet had getankt en deze prompt naast mijn Martini plaatste. Hij nam opnieuw plaats naast mij op de barkruik, keek me met zijn blauwe ogen zachtjes aan en deed dan iets wat me verraste”

“Dus bij deze, aangenaam kennis making, Nick Verplaetse” en hij stak formeel zijn hand uit ter begroeting.

“Echt leuk om je eindelijk in levende lijve te leren kennen, na zoveel over u gehoord te hebben.”

Ik keek in zijn blauwe ogen en was opnieuw een klein beetje van kaart maar herpakte me vlug, stak mijn hand uit en zei “Steffie Verdromme, aangenaam kennismaking Nick Verplaetse, waar ik eigenlijk niks van weet, maar die mijn kontje op zijn conto mag schrijven.” antwoordde ik met de nodige humor.

"Nu we officieel zijn voorgesteld, laten we daar maar vlug verandering in brengen want ik zou ook de rest graag op mijn conto zetten” antwoordde hij ondeugend met zo een open jongensachtig blik op zijn gezicht.

Ik voelde heel mijn lichaam tintelen onder de verborgen betekenis van wat hij zei. En wist dat ik net zoals Nick zijn conto wilde aanvullen.

“Ik moet eerst nog iets bekennen, wat je me zonet vertelde klonk zekerlijk niet raar, integendeel, ik vermoed dat ze beide hier boven hier een hand in hebben gehad, want ook mijn eerste reactie op jou was wat ik voelde voor mijn man de eerste keer ik hem zag.” Fluisterde ik hem toe.

“Ook verschillende malen voelde ik zijn nabijheid, ik kan het ook niet verklaren.” We keken in elkaars ogen en voelden en lazen dezelfde emoties.

“Laten we dan niet alleen toosten op mijn conto maar ook op onze echtgenotes, dat ze hierboven zien dat ze geslaagd zijn in hun opzet. Hij nam zijn glas Triple Karmeliet in zijn hand, bracht deze omhoog om even te klinken. Ik nam mijn glas in mijn hand, klikte het tegen zijn glas en voor 10 jaar geluk keek ik opnieuw recht in zijn heldere ogen….

“Wat een blauwe ogen” dacht ik opnieuw en voelde hoe mijn hart even oversloeg.

- - - -

Toen Rick en Marin, Kate en Linda lieten voorgaan naar beneden, keken ze alle vier verbaasd naar de lege club terwijl het leek dat Nick en Steffi door elkaar waren gehypnotiseerd. Ze zaten nog steeds met elkaar in een geanimeerd gesprek verwikkeld. Ze zaten samen knus aan de bar, zijn hand in de hare.

Kate herkende de flirterige toon van Steffie haar lach om iets wat Nick haar vertelde, wat betekende dat Kate volledig in vervoering was en in de ban was van Nick.

Ook zag ze hoe Nick, de rustige, kalme, goedaardige Nick, heel gecharmeerd aan te stimuleren was met zijn handen volledig in de ban van de bruine ogen van Steffie.

De magie knetterde overduidelijk tussen hun beiden en was boven al merkbaar geweest toen ze Nick zag verschijnen achter haar. Hier beneden was dezelfde sfeer merkbaar tussen hun beide. De blozende blikken, Kate die wikkelde op haar stoel en regelmatig haar haar achter haar oren stak. Allemaal signalen dat het goed zat tussen hun beide.

Kate keek Linda aan en ze begonnen spontaan te glimlachen naar elkaar. Martin en Rick namen hun beide partners vast in een knuffel terwijl ze Steffi en Nick zo geanimeerd bezig zagen en samen stonden ze enkele ogenblikken te genieten van wat ze zagen.

Rick keek naar Martin en begon zachtjes de intro van ‘the A-team’, een oude serie, te neuriën. De dames keken grinnikend naar Martin toen hij zei: “I loved it, when a good plan comes togheter”.

“Zijn we nu definitief met zijn zessen in onze NO-rubber club?” Vroeg Linda aan niemand specifiek.

“Dat ziet er toch naar uit” antwoordde Rick haar.

“Yes” zei Linda terwijl ze speels een elleboogje gaf aan Kate “dan wil ik hem als eerste in mijn kontje voelen spuiten hoor” zei ze met gespeelde ernst tegen Kate.

Ondertussen had Nick nu pas gemerkt dat zijn laatste gasten van vandaag naar beneden waren gekomen. De bar was al ruim een uurtje toe en iedereen was al vertrokken uitgezonderd zijn vier vrienden.

De tijd was voorbijgevlogen met Steffie. Hij besefte volledig dat hij de ban was haar.

Hij zag hoe ze alle vier lichtjes stonden te glimlachen naar hem en Steffie. Steffie draaide zich nu ook en zag haar vrienden staan en glimlacht naar hun toe met een duidelijk stralende, gelukzalige uitdrukking op haar gezicht. Kate had haar al jaren niet meer zo zien stralen en glunderen.

Hoewel ze het dan niet wisten dachten Nick en Steffie bijna synchroon hetzelfde :

“Wat kan een mens nog meer wensen wanneer ze beschikken over vier zulke beste vrienden…

Volgende deel: Madame Steffie - 9: Steffie’s Feest, Finale

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Trefwoorden bij dit verhaal: Verleiden, Suggestie?
MEER Verleiden SEXVERHALEN...
De Zwarte Post B.v. - 4Door: PD
Gelezen: 6619x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Verleiden,
19-09
9.6
De Zwarte Post B.v. - 3Door: PD
Gelezen: 9700x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Verleiden,
17-09
9.5
Niemand Zeggen - 4Door: Eline89
Gelezen: 6424x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kantoor, Likken, Pijpen, Verleiden, Werk,
17-09
9.4
Mijn Eerste KeerDoor: Leonardo
Gelezen: 7039x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Jong En Oud, Verleiden,
15-09
9.2
De Zwarte Post B.v. - 2Door: PD
Gelezen: 14034x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Verleiden,
15-09
9.4
Oma Steunkous - 2Door: Bipslikker
Gelezen: 7057x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 60 Plus, Anaal, Buurman, Jong En Oud, Kleinzoon, Kontje, Lingerie, Oma, Verjaardag, Verleiden,
14-09
9.3
De Zwarte Post B.v. - 1Door: PD
Gelezen: 16184x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Verleiden,
12-09
9.0
Oma Steunkous -1Door: Bipslikker
Gelezen: 11698x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Eerste Keer, Jong En Oud, Lingerie, Scheren, Verleiden,
10-09
9.2
Antwerpen - 4Door: Louise
Gelezen: 9025x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Antwerpen, Drank, Jong En Oud, Openbaar, Plagen, Restaurant, Stiekem, Toilet, Verleiden, Vingeren, Vriendinnen,
18-08
8.7
De Verhuizing - 1Door: Harry Dick
Gelezen: 14591x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Verleiden,
16-08
8.5
De Roadtrip - 1Door: Geile Jef
Gelezen: 14581x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Jong En Oud, Roadtrip, Studenten, Verleiden,
14-07
8.7
Bert & Gemma - 6Door: Inga
Gelezen: 3657x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Orgasme, Tepel, Vastgebonden, Verleiden,
30-06
9.4
Geheim Verlangen - 20Door: Eline89
Gelezen: 3238x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Verlangen, Verleiden,
20-06
9.4