Klik hier voor meer...
Door: Bernardo
Datum: 18-09-2023 | Cijfer: 9.6 | Gelezen: 6124
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Dit is het vervolg op: Madame Steffie - 8: Tussenverhaal
Steffie’s Feest, Finale
“Een goede relatie moet de volgend kenmerken voldoende bevatten : liefde, vertrouwen, sex, geld en vriendschap. Wanneer er één kenmerkt ontbreekt, dan heb je een probleem. Meer dan 2,…”

Het was haar feest vanavond en de hele avond was gepland door haar vrienden.

Ze had voor vanavond een heel mooi ecru setje aan met bijhorende jarretellengordel en kousen. Overal werd ze tegengehouden door koppels die ze de laatste jaren zeer goed had leren kennen tijden aangename gesprekken aan de bar. Er volgde bijna overal een vluchtige kus ter begroeting gevolgd door gelukwensen. Ze liet het zich overal welgevallen en liep door tot bij haar vrienden.

Wat was ze veranderd de laatste 2 jaar. Ze voelde zich herboren en voelde zich eindelijk perfect in balans met alles. Haar leven zat weer op het juiste spoor. Ze keek naar naar haar vrienden terwijl die gezellig zaten te kletsen. Veel mensen mogen al blij zijn als ze één goede vriend vinden in hun leven, ik heb er hier vier bijeen.

Martin zag haar naderen en schoof een beetje op waardoor ze zich bij haar vrienden kon voegen.

“Dag schoonheid”, riep Rick haar toe. “Klaar voor het feestje vanavond?”

Ik had geen idee wat er mij te wachten stond want de regie was volledig in handen van Kate en Linda, mijn hartsvriendinnen.

“Ik denk het” antwoordde ik nieuwsgierig naar wat zou komen.

Ze stonden gezamenlijk recht en namen me mee naar het midden van de club waar de liefdeskooi stond. De liefdeskooi was een ronde kooi met een diameter van 2 meter, bestaande uittralies die breed genoeg van elkaar stonden waardoor ‘de slaaf/slavin’ handeling kon doen of krijgen.

Ik keek ben nieuwsgierig aan terwijl Kate de deur opende om me binnen te laten. Martin gaf me een speelse tik tegen mij. Kont om me naar binnen te dirigeren.

“Naar binnen Steffie, jij bent de hele avond in onze handen, ons slavinnetje, dus is er niks beter dan te starten met een slavenkooi.” Zei Linda, terwijl ook ze een kneepjes gaf in mijn poep.

Ik stapte nieuwsgierig in de kooi die in achter mij op slot hoorde vallen, nu zat er wel een beveiliging op maar het was gewoon het idee al dat het spannend maakte.

Kate nam van de Dj een microfoon aan en keek even rond en vroeg ondertussen om de aandacht van iedereen.

“Beste vrienden hier vanavond aanwezig, jullie kennen ons ondertussen al langer dan vandaag, we zijn hier allemaal om Steffie vanavond in de bloemen te zetten. Het is vandaag uitsluitend voor haar dat we hier zijn” er brak spontaan een applaus uit en Steffie werd duidelijk geëmotioneerd”

“Steffi, jij bent dus het slaafje van ons vanavond, wij je ‘inner circle’ van vrienden, de NO-rubber club die je ons gaf, naar ons moet je luisteren”. Zei Kate terwijl ze knipoogde naar Steffie.

“Steffie, Hier volgt de eerste uitdaging voor vanavond. Gedurende de volgende 2 uren moet je ervoor zorgen dat iedereen die naar boven gaat, klaar is om onmiddellijk in actie te treden.” Kate liet even een stilte vallen om haar eerste uitdaging tot me te laten doordringen.

“Iedere man moet met een stijve de trap op, iedere vrouw moet nat staan, klaar om geneukt te worden. Maar er gelden regels.

EERSTE REGEL

Jij mag alleen gebruik maken van je lichaam en handen. Je mag wel je mondje en lippen gebruiken maar niemand anders dan wij, je no-rubber club mag je penetreren, uitgezonderd oraal.

TWEEDE REGEL

Wij bevelen je ook om de bevelen van iedereen op te volgen tenzij ze in tegenstrijdigheid zijn met onze bevelen van je vrienden.”

“Je mag dansen, strelen, likken, zuigen, dirty talk, allemaal oké. Iedereen hier aanwezig mag je eveneens strelen, zoenen en vingeren waar ze maar willen, jij moet alles ondergaan zonder morren.”

DERDE REGEL

Iedereen die naar boven vertrekt moet je met je met je mond of handen hebben aangeraakt. Zonder uitzondering.

“Pas als je dit 2 uur na elkaar zonder fouten heb volbracht kan je over naar de volgende opdracht. Maar er is ook iets aan verbonden. Nick onze aller gekende barman, telt hoeveel keer je klaar bent gekomen in de 2 uur durende slavenkooi . Iedereen mag gokken hoeveel keer je bent klaargekomen, de winnaar krijgt een verrassing.”

Linda nam de micro over “schatjes, ik heb maar dit te zeggen tegen u, de tijd start nu, veel plezier” en ik zag hoe ze me een mondkusje toegooide.

Daar stond ik dan in het midden van de kooi niet weten wat ik kon verwachten.

Ondertussen zag ik enkele koppels naderen tot aan mijn kooi. Ze namen plaats rond mij en Dominique, een 51 jarige man gaf als eerste een opdracht “begin maar te dansen, schat, geef ons heren en dames maar eens een showtime zoals in de beste topless-bars in Amerika”

Gehoor geven aan Dominique zijn beveel begon ik sensueel te dansen, eerst alleen maar met mezelf terwijl ik mijn handen over mij liet glijden, ik nam mijn borsten vast en liet mijn tepeltjes bloot komen (doordat ik opnieuw een balconnet beha droeg was dit niet zo moeilijk) en begon mijn tong sensueel rond mijn lippen te bewegen.

Ik verplaatste me tot tegen Dominique aan en begon hem een lapdance te verzorgen. Ik bewoog naar rechts waar ik zijn vrouw Stephanie probeerde op te hitsen door me tegen haar te schuren en verder uitdagend bleef dansen, en zo bleef ik wisselend sensueel dansen terwijl ik langzaam zag dat er hier en daar al knellende boxershorts rond mijn kooi verscheen.

Ik kwam terug bij Dominique en zag al dat zijn stouterd al mooi paraat stond. Ik streelde zijn penis eventjes liefdevol waarna hij doodleuk zijn.

“Zuigen, schat maar zonder handen”

Ik trakteerde hem op een knipoog en liet me zakken door mijn knieën. Stephanie besloot om het me toch iets gemakkelijk er te maken toen ze zag dat zijn kloppende lid moeilijk te grijpen was zonder handen. Ze nam zijn roede vast en duwde die recht voor mijn open mondje.

Ik voelde hoe hij doorduwde waarna ik zijn eikel voelde glijden in mijn mond. Ik sloot mijn lippen rond zijn mast en begon dus zoals bevolen te pijpen zonder gebruik van mijn handen. Ik voelde hoe zijn grote handen rond op mijn hoofd legde waardoor hij kon het tempo te bepalen.

“Streel ons maar ondertussen, want je handen moet je toch niet gebruiken” zowel Stephanie als een andere dame naast Dominique schoven hun slipje opzij om me hun gleufje aan te bieden. En zo begon mijn 2 uur durende kooimarathon.

In het begin was ik voornamelijk bezig met strelen, likken, zuigen en mijn lichaam te schuren tegen mijn meesters die zich terugtrokken om naar boven te gaan wanneer ze voldoende ‘heet stonden .

Meer en meer begonnen ze me ook langzaam te plagen door me zachtjes te strelen, mijn kontje werd meer en meer beroerd. Mijn tepels werden verdraaid, gestreeld en gezogen. Ik voelde langzaam een spanning in mijn onderbuik groeien die smeekte om verlossing.

Maar nog steeds werd mijn poesje en kont straal genegeerd. Ondertussen waren er al veel mensen gepasseerd en ik zag ik dat alleen mijn vrienden nog beneden waren en zich rond mij hadden verzameld.

Ik keek naar Nick die ostentatief een leeg notitieboekje toonde en lachend zijn schouders ophaalde van, tja. Ik stak dan maar mijn tong uit naar hem.

Ik hoorde hoe de kooi open ging en zag hoe mijn vier vrienden binnen kwamen in de kooi.

Ze kwamen lachend rond me staan en begonnen me te strelen met 8 handen terwijl ik door iedereen werd getongd. Ik werd ondertussen gek van verlangen naar mijn vrienden.

Ik voelde eindelijk hoe ruwe handen door mijn kontje gleden en daar mijn sterretje zonder pardon begon te molesteerden. Ondertussen voelde ik 2 handen door mijn schaamstreek glijdend doorzakken tot ze samen mijn ondertussen lekkende vagina begon te vingeren.

Ik had mijn handen op hun schouders gelegd en verloor de controle, ik liet me met mijn benen open lichtjes hangen terwijl ik werd dubbel werd gevingerd, gestreeld en gekust door mij vrienden. Eindelijk kwam ik spetterend klaar, ik voelde hoe mijn geil hun vingers overstroomde terwijl ik eindelijk klaar was gekomen.

Ze lieten me even bekomen en ik zag hun liefdevol glimlachen naar mij.

“Één” hoorde ik Nick zeggen terwijl hij met veel gebaren een streepje zette op zijn notaboekjes”

We begonnen spontaan te lachen om Nick toen Rick me wel vlug gebood om hem maar eens te pijpen want hij wilde ook naar boven. Ik dacht dat de kooi voorbij was maar wat bleek, dat ik nog voor 20 minuten aan mijn eerste opdracht verbonden was

Duidelijk zuchtend liet ik me maar zakken door mijn knieën en voelde hoe Rick zich aanbood. Ik opende mijn mond terwijl ik zijn mast in zijn hand nam.

Opnieuw kwamen mijn vrienden dichterbij mij staan en werd ik plots omringd door 2 schaamspleten en 2 penissen die ik uit duizenden zou herkennen. Ik begon hun afwisselend te strelen en zuigen terwijl Linda me beval om hen te blijven aankijken.

Ik deed wat er van mij gevraagd werd en genoot om mijn vrienden te zien genieten van mij terwijl ik ze bevredigde.

Het ene moment stond ik hun alle vier te bevredigen en het andere moment was het voorbij. Zonder nog iets te zeggen tegen me verlieten ze de kooi. Ik stond hun verbijsterd na te staren. Ze gingen richting de trap en riepen me lachend toe, “we verlengen de duur van je kooi tot we terug beneden zijn.”

Ik keek hun een beetje verbaasd achter want had verwacht hun te mogen vervoegen naar boven maar daar bleef ik achter met Nick die ondertussen enkele glazen stond af te drogen.

Ik sloot dan maar mijn ogen en begon me de film van wat er zonet was gebeurd voor mijn gesloten ogen af te spelen. Ik kon hét niet laten en begon me langzaam te strelen. Ik streelde nu zelf mijn opspringende knopjes terwijl ik mijn hand door mijn gleuf liet glijden.

Ik streelde mezelf langzaam naar een nieuw hoogte punt terwijl ik opnieuw handen voelde die me begonnen te strelen. Het was Dominique en zijn vrouw Stephanie die ondertussen opnieuw beneden waren gekomen om iets te drinken.

Ik voelde hoe de stroom de dam doorbrak en gaf me over aan een orgasme.

“Twee dus” hoorde ik Nick zeggen.

Ik was ondertussen de tijd uit het oog verloren terwijl de bar ondertussen weer goed gevuld zat. Ik bleef me dan maar uitleven door een beetje te dansen, terwijl er af en toe enkele kwamen een babbeltje slaan, maar er werden geen “verplichte” handelingen meer uitgevoerd.

Toen ik mijn vrienden naar beneden zag komen kon ik ze ondertussen schieten dat ze me hadden bevolen om in de kooi te blijven.

Ze zagen mijn oplopende frustratie en begonnen alle vier naar mij te lachen met elk zo een liefdevol gezicht, dat ik mijn frustratie zag smelten als sneeuw door de zon.

Opnieuw nam Kate de Micro van de DJ in haar handen en begon iedereen te bedanken om Steffie’s eerste opdracht te laten slagen. “Ondertussen heeft Nick al gemeld dat we voorlopig slechts op 2 orgasmes zitten.” Ze bekeek me aan met een sip kijkend snoetje.

“Maar Steffie, voor de volgende opdracht moet ik je eerst iets vragen.”

“Wij, je beste vrienden, de NO-rubber club willen je uitdagen. We willen je onderwerpen aan een echte test.” Zei Linda tegen Steffie en het publiek.

Ze liet even een stilte vallen terwijl ze naar het aanwezig publiek rondkeek . Ondertussen had ook Linda een micro in haar handen en vervolgde Kate:

“Schat, we hebben een vraag voor je, beste schat…”

Nu liet Linda een stilte vallen.

“Steffie, vertrouw jij de NO-rubber club onvoorwaardelijk en blindelings” vroeg ze me.

“Neen Steffie, echt blindelings” vroeg nu Kate me.

“Natuurlijk toch, dat weten jullie toch.” antwoordde ik hun.

“Oké, dat gaan we vanavond testen, sluit je ogen even” zei Kate.

Ik voelde hoe iemand me langs achteren naderde en herkende de geur van Martin die iets rond mijn hoofd deed.

“Open je ogen maar, je bent nu geblinddoekt en moet ons dus letterlijk blindelings vertrouwen.”

“Indien je nu ja zegt op mijn volgende vraag, moet je ons gehoorzamen tot het einde van deze avond of totdat we je vrijheid terug geven. “Dus neem een ogenblik om goed te luisteren naar mijn vraag alvorens te antwoorden, Steffie” zei Linda.

Ik knikte hun bevestigend toe naar de richting vanwaar ik hun stemmen zonet had gehoord. Niet wetende wat de vraag zou kunnen zijn.

“Oké ben je er klaar voor, hier komt de vraag” zei Kate”

“Steffie, vertrouw je ons je volledig lichaam toe, zal je doen wat wij je zullen opdragen terwijl je volledig geblinddoekt zal blijven.” Vroeg Kate haar.

Linda vervolgde haar vraag :

“En vertrouw je ons zo blindelings, dat ondanks je eerste indruk van een opdracht, je alles wat wij je opdragen zult volbrengen of te ondergaan.”

“En vertrouw je ons genoeg om te weten dat wij de hele rest van de avond rond je zullen staan om te zien dat niemand iets doet wat je niet wilt.” Hoorde ik nu Rick vragen.

“Kortom, vertrouw je ons onvoorwaardelijk en blindelings zonder na te denken, gewoon omdat je weet dat we van je houden” eindigde Martin zijn vraag.

Daar stond ik dan geblinddoekt terwijl mijn vrienden met een duidelijke knop in hun stem een soort huwelijk verkondigden tussen ik en hen.

Ik moest niet nadenken en antwoordde met een luide stem zodat iedereen het kon horen:

“Ja”

Ik voelde hoe iemand iets rond mijn enkels en polsen wikkelde en liet me blindelings meevoeren naar boven. Ik werd een kamer binnengeleid, waarna ze mijn armen spreiden en voelde ik mezelf vastgeklikt worden aan een kruis. Mijn benen wijd opengesperd. Ik kon nergens naar toe.

Ik hoorde Martin zijn stem uitleggen. “Schat , dit is ons cadeau voor jou. Je zal verwend worden zonder dat je weet door wie.

We blijven benadrukken dat niemand jou iets zal aandoen wat je niet wilt. Je kan nu nog beslissen om je terug te trekken maar dan stoppen jouw festiviteiten hier en nu.”

“Neen, ik vertrouw jullie nu en voor altijd” antwoordde ik hem nieuwsgierig naar wat zou volgen.

“Oke, laat de festiviteiten beginnen” hoorde ik Linda rechts van me zeggen.

Ik vond het spannend want eigenlijk was me dit nog nooit overkomen, slaaf zijn, een blinddoek om, vastgebonden, worden, dus ik stond al gespannen nog voordat er iets gebeurde.

Ik hoorde verschillende voetstappen rond me heen en begon me onrustig te voelen.

En plots gebeurde alles tegelijkertijd. Door mijn blinddoek had ik niet gezien hoeveel mensen rond me stond.

Ik voelde hoe meer dan 10 personen me streelden, likten. Ik begon opnieuw zwaar opgewonden te geraken. Voor de aanwezigen het teken om ook mijn 2 openingen te verwennen.

Gedurende wat voor mij een hele avond duurde maar in werkelijkheid slechts een uurtje was, kwam ik verschillende keren klaar.

Handen bleven gaan en komen, ik werd overal gelikt, gezogen en gekust. Ik voelde hoe mijn volledige schaamstreek en kontje telkens werden verwend door ontelbaar handen, elk met hun manier van doen en ik herkende niemand. Maar niemand had me tot nu toe gevingerd of gepenetreerd.

Ik hing letterlijk aan het kruis want het was me langzaam te veel te worden en begon nood te krijgen aan rust. Ik voelde hoe langzaam het kalmer werd rond mij tot niemand me nog aanraakte.

En nog steeds had niemand mij geneukt en ondanks dat ik even nood had aan wat rust wilde ik toch even gevuld worden alvorens te rusten.

Ik voelde en hoorde dat iedereen bijna weg waren toen voetstappen mij naderden.

“Vond je het lekker schat” vroeg Kate terwijl ze me omarmde. Ik voelde hoe mijn vrienden zich allemaal tegen mij aan nestelden en me begon te knuffelen. Ik voelde hun liefde en genegenheid in hun strelingen en voelde dat mijn lichaam andere plannen met mij.

Ik zou eindelijk geneukt worden, en mijn kutje begon opnieuw te kriebelen. Ik voelde hoe ik werd losgemaakt en verschoot toen ik opnieuw werd voorruit getrokken aan mijn polsringen. Ik dacht dat ik ging bevrijd worden van alles en dat we nu samen gingen spelen met ons NO-rubber clubje.

Ik voelde hoe ik tegen een tafel werd aangeduwd en hoe mijn enkels opnieuw werden vastgeketend aan de tafelpoten. Iemand, ik vermoedde Martin, gaf me een duwtje met zijn hand in mijn rug en dwong me zo om mij plat op tafel te leggen.

Opnieuw werden mijn polsen vastgegrepen en vast gemaakt aan de tafel.

Ik voelde hoe iedereen zich rond mij verplaatste en hoe de vrouwelijke handen van Linda en Kate me opnieuw begonnen te strelen. Ik voelde hun handen op mijn rug langzaam richting mijn bolle kontje glijden, waarna ze eveneens met zijn 2, mijn grotjes onder handen ging nemen.

Ik voelde hoe 2 eikels ondertussen tegen mijn mondje drukten en opende mijn mond voor hun roedes. Ik herkende de vormen en wist dat Martin en Rick zich voor mij hadden gepositioneerd.

“Schat?” hoorde ik Linda vragen. “Ben je klaar voor je laatste cadeau.” Vroeg ze me.

Ik kon niet anders dan ja knikken want dit kon niet anders zijn dan Rick en Martin me zou suff neuken. Ik zou eindelijk sperma in mijn grotjes voelen.

“Ja, neuk me heren” maar ze bleven voor me staan en bleven me hun penis in mijn mond duwen.

Ik begreep het niet goed maar liet het me toch welgevallen want onder druk van Linda en Kate hun handen stond ik op exploderen.

“Schat, we staan hier alleen maar met NO-rubbers” vertelde Kate me.

“Maar er was een weddenschap hoeveel keer je ging klaarkomen in de kooi en die werd gewonnen door een man van een koppel hier aanwezig.”

Ik had niet echt door wat ze zei tot ik een eikel voelde tegen mijn kletsnatte kut. Ik schrok en wilde reageren want ik voelde geen condoom.

“En die gaat je nu neuken, schat terwijl wij erbij zijn en dit zonder condoom.”

Ik voelde zijn eikel door mijn gleuf glijden en hoe hij zich positioneerde om in mij te stoten.

ik liet de pik van Martin uit mijn mond glijden terwijl ik ging protesteerden dat niemand anders zonder condoom mocht neuken.

Toen ik maar besloot om mijn kont volledig tegen die roede te drukken. Zijn geur, zijn ademhaling, zijn aanwezigheid overviel me. Ik voelde een lekkere eikel doorschieten tot diep in mijn kut. Hij begon meteen met me te neuken en ik explodeerde. Ik zag figuurlijk sterretjes door dit lang ingehouden vaginale verwennerij.

Ik kwam klaar en zag en echt sterretjes van genot. Ik voelde hoe een lul zich opnieuw in mijn mondje wilde duwen en opende spontaan mijn mond, en ik voelde hoe de dikke eikel van Rick mijn mond ingleed.

Ik voelde nog steeds de handen van Kate en Linda me overal strelen, van mijn borsten tot clitoris en kontje. terwijl die lekkere penis me opnieuw deed klaarkomen als nooit tevoren.

Ik voelde hij uit me gleed en zijn eikel tegen mijn kontje duwde. De hele avond was mijn kontje klaargemaakt geweest voor dit moment en ik voelde die ondertussen vertrouwde dikke penis van 19 cm waar ik zo van hield mijn kontje binnen dringen.

“En ik kwam opnieuw spetterend klaar. Druppels geil vlogen uit mijn kut terwijl ik zijn penis diep in mijn kontje te keer voelde gaan.

Iedereen buiten deze man liet me langzaam met gerust. Ik voelde ondanks de stoten in mijn kont hoe ik werd losgemaakt en rechte onmiddellijk mijn rug waardoor ik nu gedrukt stond tegen die ‘onbekende’ man. Ik voelde iedere centimeter van zijn borsthaar mijn rug kriebelen.

Mijn blinddoek werd afgedaan, maar mijn ogen bleven gesloten en ik genoot. Ik voelde mijn orgasme met rasse schreden naderen en voelde hoe mijn strak kont zijn lul ook bewerkte waardoor hij ook ging klaarkomen.

Ik draaide mijn hoofd naar achter toe en opende mijn mond om deze man wild te kussen. Hij neukt mijn kont zonder condoom en het voelde zooooooo goed. Onze tongen vonden elkaar en dansten een wilde dans toen ik zijn eerste dikke stralen zaad in mijn kont voelde exploderen.

Wat hield ik van deze wildvreemde man.

Ik opende mijn ogen en keek recht in die bekende blauwe ogen van Nick, mijn nieuwe echtgenoot sinds gisteren.

Hij bleef doorstoten in mijn kont terwijl hij mijn borsten vastgreep en ze wild begon te kneden, terwijl hij al spuitend zijn leuter bleef in en uit in me rammen. En ik kwam opnieuw klaar. Zo intens was het om geneukt te worden door mijn kersverse man omringd door mijn vrienden, dat ik het bewustzijn bijna verloor.

“Ik hou van jou, schat” fluisterde hij mij in mijn oor.

Toen ik eindelijk weer een beetje op krachten kwam zag ik al mijn vrienden en mijn man rond mij staan. De sperma sletjes waren ondertussen alle snikkels van de heren te reinigen om maar niks verloren te laten gaan.

Ik keek hun beschuldigend aan maar ze haalden beide met een glimlach hun schouders op en likten vrolijk verder aan Nick zijn ondertussen krimpende sjarel.

“We hadden toch gezegd dat niemand je zou neuken zonder condoom dan de NO-rubbers en vandaag was het dus maar meer dan normaal dat het alleen maar je man mocht zijn die je neukte vanavond.”

“Ik was ook de enigste die deelnamen aan de quiz” lachte Nick haar lief toe. “Gewoon voor zeker te zijn.”

Na enkele ogenblikken herschikten we onze kledij voor ons opnieuw naar beneden te begeven. Nick ging ons voor, ik liep vlak achter hem en bewonderde ondertussen zijn mooi kontje en gaf hem speels een kneepjes.

Beneden gekomen stopte hij want de bar was volledig in duister gehuld. Plots zag ik in het midden van de dansvloer flikkertjes verschijnen die daarna een gigantische taart onthulden.

De lichten werden opnieuw verhelder en ik zag dat iedereen rond te taart stond te applaudisseren voor mij.

Er werd mij door Nick een mes aangeboden om net als trouwers de taart te aansnijden.

We stonden klaar om te taart aan te snijden toen Nick iedereen tot stilte aanmaande.

Zonder een micro nam hij toch het woord terwijl hij ondertussen mijn hand vastgreep.

“Beste vrienden, graag nog even een kort woordje van de bruidegom, iedereen weet wat mij en Steffie is overkomen maar hoe we het geluk hebben gehad om vier fantastische vrienden te hebben die zagen dat ze ons met elkaar in contact moesten brengen. Daarop toost ik op jullie mijn vrienden, bedankt”.

Hij had ergens een glas champagne gekregen en bracht dit omhoog als toost richting onze vier musketiers.

“Maar voor ik de taart aansnijd, wil ik nog een toost uitbrengen” hij draaide zich naar me toe en hield opnieuw zijn glas omhoog, ondertussen gevolg door iedereen aanwezig.

“Op Steffie, de nieuwe Madame van club Explosion”

“Op Steffie, klonk het wel door vele kelen tegelijkertijd”

Het feest was losgebarsten. Steffie was thuisgekomen.

(voorlopig) Einde
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Dp, Dubbele Penetratie, Feest, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...