59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 14-09-2023 | Cijfer: 7.9 | Gelezen: 5896x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Ria Met Mijn Broer En Ik - 2

Enkel weken later

Op een avond nadat wij uitgebreid seks hadden, ben je niet jaloers omdat ik met je broer naar seksshop ben geweest.

Waarom, als dat zo was zou ik je toch niet laten meegaan, maar zou je dat nog willen doen.

Alleen wanneer jij daar ook bij bent.

Zou je nog met Ronny willen vrijen. Ik antwoorde niet meteen.

Het liefst met jou erbij, maar niet meer in cinema.

Stel dat hij op een namiddag hier voor je deur staat en jullie gezellig met elkaar aan het babbelen zijn. En jij goesting krijgt om met hem te vrijen, en mijn broer dat ook zou willen, ga dan met hem naar bed.

Dat is een moeilijk vraag. Schatje ik hou alleen van jou, maar als je broer nog met mij wil vrijen en mij geil maakt zou dat kunnen gebeuren dat wij liggen te neuken.

Op dat antwoord had mijn man gewacht, zal hem morgen eens bellen en zeggen dat hij met jou mag komen vrijen.

Zotteke doe dat niet, stel dat hij dan regelmatig langs komt.

Oké zal niet bellen, bel hem zelf, heb al lang door dat je nog graag met hem wil vrijen.

Ria lag sprakeloos naast mij, begon terug mijn borstjes te kneden en tepels te bewerken met vingers en mond, hij weet dat ik daar altijd heet van wordt. Zodat ik na een tijdje vroeg om geneukt te worden. Hij was al twee keer klaargekomen, had moeite om hem nog recht te krijgen. Zodat hij de dildo pakte en mij daar mee verwende. Lag meteen te zuchten en na een tiental minuutjes toen de dildo op hoogste stand stond om al gillend klaar te komen.

Blijkbaar had Joris mijn man naar zijn broer gebeld want toen hij thuiskwam van zijn werk vertelde hij dat Ronny en zijn vrouw Hilde zaterdag namiddag zouden langskomen en bleven eten.

Zaterdag:

Zaterdag rond 16 uur kwamen Hilde en Ronny bij ons, bij een glaasje wijn waren de vrouwen de roddels die rondgingen aan het bespreken. De mannen waren over sport vooral voetbal bezig. Zag dat Ronny steeds onopvallend naar mij zat te kijken. Had zoals meestal een kort rokje aan en het doorschijnend bloesje dat wij in Hulst gekocht hadden.

Hilde had al gevraagd is dit het bloesje dat je gekregen hebt zodat je mee naar seksfilm zou gaan kijken. Waarop ik antwoorde.

Je had de mannen eens moeten zijn kijken wanneer ik uit pashokje kwam om te tonen hoe ik daar mee stond.

Zoiets zou nooit durven aandoen, wanneer draag jij dat dan

Nog liet lang geleden toen wij naar een dancing gingen.

Maar dan had je zeker iets onderaan gedaan.

Zo niet weten waarom, had daar veel aantrok mee, heb heel de avond op dansvloer gestaan, Joris kreeg maar een paar keer kans om met mij te dansen.

Na het eten zaten wij terug in salon bij elkaar, Had ervoor gezorgd dat zij recht tegenover Ronny in zetel zat. Dat Ronny daarstraks naar mijn borstjes zat te kijken waren zijn ogen nu gericht tussen benen. Had geen slipje meer aan.

Hilde bracht het gesprek over seks op gang en vroeg aan Ria of zij binnenkort nog eens met haar man naar Hulst wou gaan.

Had deze vraag niet verwacht, twijfelde om te antwoorden uiteindelijk zegde ik alleen nog mee te gaan wanneer Joris er ook bij was.

Dat zal mijn ventje spijtig vinden, hij hoopte dat je binnenkort weer zou meegaan om met jou te vrijen.

Begon te blozen, dus jij weet dat wij met elkaar vrijen.

Ronny vertelde alles wat jullie gedaan hebben, van mij mogen jullie gerust af en toe met elkaar neuken. Maar dan wil ik af en toe eens je ventje een nacht bij mijn hebben. Liet Hilde weten.

Alle drie Joris Ronny en ik waren verschoten van wat zij gezegd had. Zodat Ronny vroeg of zij dat meende.

Ja ik meen dat, of mag je broer niet met mij vrijen.

Jawel, jawel, je overviel ons daarmee, had niet gedacht dat jij dat zou willen.

Van mij mag Joris met haar vrijen. Liet ik weten

De avond verliep anders dan ik in gedachten had. Niet veel later hadden wij van plaats gewisseld Ronny kwam bij mij zitten en Joris naast Hilde. Die twee keken toe hoe Ronny en ik elkaar aan het kussen waren, zijn hand over borstjes gleed. Waardoor tepels vooruit kwamen te staan.

Hilde en Joris waren ook aan het kussen, en wanneer hij haar tietjes streelde hield zij hem tegen. Hilde zegde dat zij niet graag wilde vrijen wanneer andere toekeken.

Geen probleem dan gaan wij even naar de slaapkamer. Liet ik weten, stond recht en nam Ronny mee.

Zodra de deur achter ons dicht was waren wij elkaar aan het uitkleden, op rand van bed zittend zorgde ik ervoor dat zijn penis goed stijf werd waarbij ik zowel handen en mond gebruikte. Op bed liggend waren wij aan het kussen speelde hij met tietjes, zoog en knabbelde hij op tepels waardoor kutje goed vochtig was toen zijn hoofd tussen benen dook mijn poesje likte en vingerde. Lag te zuchten tijdens het vingeren, wanneer zijn tong klit bewerkte kwam ik al lichtjes klaar.

Ging op handen en knieën zitten om zijn piet heel diep in mij voelde stoten. Na een tijdje voelde ik zijn piet verder opzwellen en streelde ik mijn klit zodat ik kort nadat zijn sappen in mij spoten met een luide gil hevig klaarkwam.

Likte nadien onze sappen die aan penis hingen af voor wij ons gingen verfrissen in badkamer.

Was een beetje verwonder van het antwoord dat ik kreeg toen ik zegde nu is het jullie beurt.

Graag schatje maar wij zijn vandaag daarvoor niet in de stemming. Hebben het daarover gehad terwijl jullie wegwaren.

Iets na tien uur namen Hulde en Ronny afscheid, omdat hij al voor vijf uur moest opstaan. Toen die buiten waren wilde ik weten waarom hij niet met Hilde wou gaan vrijen.

Terwijl jullie bezig waren hebben wij met elkaar daarover gesproken, Hilde is niet zo een geile meid die op ieder moment van de dag wil neuken. Wanneer wij binnenkort elkaar ontmoeten, willen wij daarvan genieten.

Oké ik begrijp dat, vrijen als je op dat ogenblik daar geen goesting voor hebt daar geniet je niet van. Had je echt geen goesting om te neuken.

Zeker en vast maar wilde haar daar niet toe dwingen.

Na alles opgeruimd te hebben, gingen wij naar bed. Schatje was je zo gehaast dat je vergeten een handdoek te leggen. Ik keek naar bed en zag ook de grote natte plek, snel werd laken verwisseld waarna wij een hele tijd elkaar verwende. Ik zorgde ervoor dat hij niet te snel kwam zodat ik voor de derde keer een orgasme had toen hij uiteindelijk mijn poesje vulde met zijn zaad.

Tijdens de volgende 2 jaar had ik regelmatig seks met Ronny, in beging 2 a 3 keer in de maand meestal, maar met de tijd werd dat steeds minder. Meestal belde Ronny om te vragen om elkaar te ontmoeten. Soms besloot ik om hem een bezoekje te brengen. Het zou te lang worden om al deze ontmoetingen te beschrijven, maar over een daarvan wil ik het toch nog hebben.

Joris mijn man wilde tijdens het weekend enkel klusje in huis doen. En had aan zijn broer gevraagd om daarvoor wat gereedschap te lenen. Omdat Ronny en zijn vrouw op zaterdag werkten had hij mij gevraagd om dat op donderdag te gaan halen. Iets wat ik maar al te graag deed, hoopte dan met Ronny te vrijen.

Toen ik rond tien uur in de voormiddag aanbelde en Ronny opendeed bleek hij bezoek te hebben van een buurman. Ronny stelde hem voor als Jozef (denk ongeveer 60 jaar oud) wiens vrouw een half jaar geleden overleden was. Terwijl Ronny naar buiten in tuinhuis alles ging halen. Zegde Jozef “heb al enkel keren gezien dat jij hier op bezoek komt”

Ronny is schoonbroer, en kom af en toe eens met hem vrijen, ook vandaag wilde ik dat doen.

En wat zegt Hilde daarvan.

Die weet dat. Op dat ogenblik kwam Ronny binnen en vroeg wie weet wat.

Je vrouw weet dat jij met Ria neukt. Antwoorde Jozef.

O daarover hadden jullie het, en wou je nu ook met mij neuken vroeg Ronny.

Had dat toch in gedachten.

Dan zal ik maar eens opstappen. Liet Jozef weten.

Ik keek eens naar Jozef en dan naar Ronny, van mij mag je blijven kijken en eventueel meedoen. Waarop ik Ronny begon te kussen, met mijn rug naar Jozef had die een goed zicht op billen, had die dag zoals Ronny het graag had geen bh en slipje aan.

Draaide mij nadien om bevalt het wat je gezien hebt vroeg ik. Meteen voelde ik handen van Ronny op mijn borstjes kneedde ze even voor hij bloesje losknoopte en het uitdeed. Verder borstjes kneedde en met tepels speelde. Denk dat Ronny teken had gedaan want Jozef stond recht en nam het over om met tietjes te spelen zoog zelf op tepels. Ondertussen had Ronny rits van rokje geopend en lag het rokje aan mijn voeten.

Achter mij hoorde ik geritsel Ronny had zijn broek uitgedaan en voelde even later zijn penis tegen billen drukken. Knielde voor hem, liet tong over zijn harde staaf gaan voor ik hem in mond liet glijden. Voelde hoe Jozef langs achter een hand naar kutje glijden voelde dat ik al vochtig was en stal eerst en een daarna twee vingers in kutje.

Mag ik je neuken, hoorde ik achter mij vragen, even liet ik de paal uit mond glijden, daar wacht je op. Ronny lag op rug op tapijt knielde tussen zijn benen om hem verder te pijpen. Voelde hoe een harde paal tussen lipjes werd geschoven, jozef was eerst rustig aan het stoten maar voerde het tempo op, blijkbaar had hij al lang geen seks gehad want reeds na enkele minuten voelde ik zijn hete sappen in mij spuiten.

Sorry dat ik zo snel klaarkwam. Geeft niet kunnen seffens terug begingen. Nu liet ik mijn volgespoten kutje over Ronny zijn paal glijden en terwijl ik op hem zat te wippen kwam en wanneer later Ronny zijn sappen in mij spoot kreeg ik nogmaals een orgasme.

Na de sappen die uit mij liepen afgekuist te hebben, liet die twee naast elkaar zitten pijpte hen overhand terwijl ik de ander met hand bewerkte. Na een tijdje waren zij terug op volle sterkte, toen ik voelde dat Jozef ging klaarkomen pijpte ik hem tot zijn zaad tot in keel spoot.

Ronny neukte mij nogmaals naar een hoogtepunt waarna ik hem verder pijpte en eens zijn zaad binnen slikte. Waarna wij ons aankleedde nog iets dronk voor zaad door te spoelen. En met een geile tongkus nam ik afscheid van die twee.

Tot volgende week. Kom je dan terug vroeg Jozef. Moet toch het gereedschap terugbrengen. Liet ik weten.

En de week daarop deden wij het met ons drieën nog eens over.

Einde van dit verhaal met mijn schoonbroer. Maar heb nog ander avontuurtjes beleefd, tot later Ria.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben Bealo, 39 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Broer, Met Familie, Zwager, Suggestie?
DE NIEUWSTE Hetero VERHALEN
Zelf Verwen Weekend...... - 2Door: Samsara
Gelezen: 7373x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Dokter, Extreme, Sperma, Tiener, Vuistneuken,
02-10
9.1
Rineke En André - 7Door: Jacob Van S
Gelezen: 2392x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Biseksueel, Buttplug, Dildo, Neuken, Porno,
02-10
9.4
Vakantie Aan De... - 3Door: Alodnalg
Gelezen: 7335x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Jong En Oud, Verleiden, Vingeren,
02-10
9.1
Het FamilieweekendDoor: Manon19803
Gelezen: 11986x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
02-10
9.0
Snapchatavonturen Met Isa...Door: Mike
Gelezen: 4285x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Sexting, Snapchat, Sperma, Squirten, Vingeren,
02-10
8.4
Een Heerlijke Verrassing...Door: Ron
Gelezen: 14017x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Buitensex, Eerste Keer, Milf, Nudisme,
01-10
9.4
Geile KarinDoor: Hendrik19691
Gelezen: 12102x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Likken, Slaapkamer, Studenten,
30-09
8.0
Hoe Ouder, Hoe... - 12Door: Rainman
Gelezen: 5429x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Italie, Milf, Vreemdgaan,
30-09
9.6
Spannende Momenten Met... - 3Door: Spuiter84
Gelezen: 6540x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen, Spuiten, Vingeren,
30-09
9.2
Winkelen Met Mijn...Door: Iloverashida
Gelezen: 19533x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Sperma, Stiefdochter, Winkelen,
30-09
9.1
De Kettingrokende Schoonheid...Door: Ingid
Gelezen: 5666x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex, Zus,
29-09
8.3
Vakantie Aan De... - 2Door: Alodnalg
Gelezen: 15396x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Camping, Neuken, Strand, Vakantie,
29-09
9.2
Rineke En André - 6Door: Jacob Van S
Gelezen: 2612x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dildo, Hotel, Klaarkomen, Uitdagen, Whatsapp,
29-09
9.1
Klik hier voor meer...