Klik hier voor meer...
GMJ
GMJ
schrijf al jaren voor mijn plezier verhalen die ik nooit ergens geplaatst heb bij goede commentaar volgen er nogVerhaal over Hanne en Steven is gewoon fantasie, bestaat uit tiental afleveringen.
Hoogste Cijfer: Hanne En Steven - 2: Hoe Ik Hanne Van Seks Leerde Genieten
Meest Gelezen: Hanne En Steven - 1: Hoe Ik Steven Leerde Kennen
Aantal Verhalen: 16
Geplaatste Reacties: 6
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Hanne En Steven - 10: De HuwelijksnachtDoor: GMJ
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Huwelijksnacht, Neuken, Pijpen,
"Steven en ik waren de eerste die in het huwelijksbootje stapte. Omdat wij al lang samenwoonde werd het eenvoudig gehouden, zelf een bruidsjurk hadden wij niet gekocht, verloren geld dachten wij, had wel een mooi wit kort kleedje aan. Na de ceremonie ..."
18-11-23
8.5
Hanne En Steven - 9: Verloving Van VriendenDoor: GMJ
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Pijpen, Vrienden,
"Op een avond kwamen Petra en Lars normaal tegen 20 uur, toen Steven de deur opende stond Petra daar samen met een andere jongen die zij nog nooit gezien hadden. Binnen stelde Petra hem voor als haar vriendje Wouter. Op vraag van Steven waar Lars was ..."
12-11-23
8.7
Hanne En Steven - 8: Met VriendenDoor: GMJ
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Biseksueel, Pijpen, Vrienden,
" i Achtste deel hoe Hanne nog meer van seks geniet met vrienden. i Na de housewarming nodigde wij regelmatig vrienden en vriendinnen uit om samen een gezellige avond door te brengen. Wanneer Linda of Petra samen met hun vriendje langskwam..."
04-11-23
8.8
Hanne En Steven - 7: HousewarmingDoor: GMJ
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Lesbienne, Met Familie, Pijpen,
" i Zevende deel hoe Hanne nog meer van seks geniet met familie en vrienden. i Na de nacht met Erwin maakte Steven en ik plannen om allen te gaan wonen. Zowel Steven als ik wilde een woning, liever geen appartement. Steven had al eens rond..."
01-11-23
9.0
Hanne En Steven - 6: Hanne En De Vrijgezellenavon...Door: GMJ
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Pijpen,
"Zesde deel Hanne geniet nog meer van seks van seks, Hanne was ondertussen 22 jaar en afgestudeerd, als verpleegster en had snel werk gevonden in een ziekenhuis. Ik kwam goed overeen met zowel vrouwelijke als mannelijke collega s. Na een hal..."
28-10-23
9.0
Hanne En Steven - 5: Hanne Met Tilly En DaveDoor: GMJ
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Met Familie,
"Het was al maanden geleden dat Dave met ons had meegedaan aan een avondje seks. Op een avond nadat Dave de nodige uitleg had gedaan over de stand van zaken betreffende het ongeval van onze ouders kreeg ik te horen dat hij al enkele maanden een vriend..."
24-10-23
8.9
Hanne En Steven - 4: Onverwacht Met KarelDoor: GMJ
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen,
" i Vierde deel over hoe ik Hanne van seks leerde genieten. i Wanneer ik vroeger tijdens het weekend bij Steven thuis was vrijde wij regelmatig met elkaar. Nu ik heel de week bij Steven was, en zijn ouders daar niets op tegen hadden, sliep ..."
20-10-23
9.0
Hanne En Steven - 3: Een Week Alleen Thuis Met Br...Door: GMJ
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Groepsex,
" i Derde deel over hoe ik Hanne van seks leerde genieten i Steven was ondertussen afgestudeerd en ik Hanne ondertussen 21 jaar was mijn laatste jaar van studies bezig. Voor hun zilveren huwelijk jubileum hadden mijn ouders door de familie ..."
16-10-23
8.6
Hanne En Steven - 2: Hoe Ik Hanne Van Seks Leerde...Door: GMJ
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Ontmaagding,
"Ondertussen waren er al enkel maanden voorbij sedert ik met Steven een koppel vormde. Regelmatig was ik bij Steven thuis en leerde elkaars beter kennen. Genoot ervan wanner wij met elkaar lagen te vrijen, hij wist mij telkens te laten klaarkomen met ..."
09-10-23
9.2
Hanne En Steven - 1: Hoe Ik Steven Leerde KennenDoor: GMJ
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Vreemdgaan,
"Eerste deel over hoe ik Hanne van seks leerde genieten. Deze keer geen waargebeurde verhaal. Ben Hanne zeventien jaar, 1,70 m groot slank 75 B cups, studeer voor verpleegster. Thuis werd ik streng opgevoed, en van voorlichting wist ik alleen..."
06-10-23
8.6
Ria Met Mijn Broer En Ik - 3Door: GMJ
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Met Familie, Zwager,
"Enkel weken later Op een avond nadat wij uitgebreid seks hadden, ben je niet jaloers omdat ik met je broer naar seksshop ben geweest. Waarom, als dat zo was zou ik je toch niet laten meegaan, maar zou je dat nog willen doen. ..."
14-09-23
7.9
Ria Met Mijn Broer En Ik - 2Door: GMJ
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Bioscoop, Broer, Cuckold, Cuckolding, Hotwife, Met Familie, Vreemdgaan,
"In het eerste deel hadden mijn broer en ik Ria weten overhalen om naar seksshop te gaan en naar film te kijken. In deze aflevering is in twee hoofdstukken hoofdstuk 1 verteld Ria haar ervaring. In hoofdstuk 2 over de namiddag dat zij met mijn broer d..."
04-09-23
8.8
Ria Met Mijn Broer En Ik - 1Door: GMJ
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bioscoop, Broer, Cuckold, Cuckolding, Hotwife, Met Familie, Vingeren, Vreemdgaan,
"Het verhaal speelt zich af midden jaren 70 vorige eeuw. Af en toe komen de herinneringen van wat wij toen beleefde nog een naar boven. Het is waargebeurd verhaal, namen heb ik weliswaar veranderd. Ria mijn vrouw was toen een jaar of vijfent..."
31-08-23
8.5
Linda En Jim - 3: Verlof ItaliƫDoor: GMJ
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Cuckold, Cuckolding, Gloryhole, Hotwife, Italie, Schoonzus,
"Sedert zij met Jo zijn broer had mogen vrijen ondervond Jim de volgende weken en maanden dat zijn vriendin Linda, meer dan daarvoor met Jim wou neuken. Vooral de dagen dat Jo langs kwam was zij heel opgewonden. In woonkamer zaten te knuffelen, streel..."
10-07-21
8.6
Linda En Jim - 2: Eerste TrioDoor: GMJ
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Broer, Cuckold, Cuckolding, Dp, Dubbele Penetratie, Eerste Keer, Hotwife, Pijpen, Schoonzus, Trio,
"In eerste deel genoot Linda van triootje met Joris haar schoonbroer en haar vriend Jim. Zaterdag had Linda om het huisje verder op te knappen hetzelfde jeansschort aan, deze keer met een bloesje met spaghetti bandjes. Het vooruitzicht met J..."
28-06-21
8.3
Linda En Jim - 1: Eerste TrioDoor: GMJ
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, Cuckold, Cuckolding, Eerste Keer, Hotwife, Schoonzus, Trio,
"Linda en Jim, zij 24 en hij 26 jaar wonen al een drietal jaren samen. Linda een mooie meid 1,70 groot slank met de nodige rondingen op de juiste plaats. Veel mannen kijken naar haar om wanneer zij op straat loopt of aan het winkelen zijn. Jim sportie..."
21-06-21
8.9