Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Tom15892
Datum: 14-09-2023 | Cijfer: 9.4 | Gelezen: 7286
Lengte: Lang | Leestijd: 18 minuten | Lezers Online: 1
De email kwam van een onbekend adres, maar de foto’s waren zeer herkenbaar en ik wist vrij zeker dat ik ook op de bijgesloten video te zien zou zijn, en dat de sportschool niet de beste plek was om te zien hoe ik op die video was vastgelegd.

Extra supersets met zware oefeningen waren niet genoeg om mijn gedachten weg te krijgen bij de voorgaande dag. En ook een koude douche hielp niet tegen mijn stijve. Sterker nog de wetenschap dat ik anderen mijn erectie konden zien, maakte mijn lul nog harder.

Thuis bleek de video precies wat ik verwacht had én meer. Ja het waren beelden van hoe mij vermaakt had in het zwembad, in de zon en met mijzelf. Maar de opnames begonnen al eerder en waren van veel beter kwaliteit.

Ik zag mijn verlegen, onzekere zelf aankomen bij de villa, mijn fiets wegzetten en achter het huis bij het zwembad verschijnen. Ik zag hoe ik mezelf uitkleedde en de beloofde, begeerde kleine rode zwembroek vond.

Ik zag hoe ik het resultaat van alle uren in de sportschool bewonderde in de spiegelende ramen, hoe mijn gespierde billen nog extra nadruk kregen door het strakke broekje dat er na de eerste duik en baantjes in het bad nog geiler uitzag. En ik zag natuurlijk hoe de wetenschap dat ik bekeken mij niet onberoerd liet.

Loom en moe van het zwemmen en opgewonden door het idee bekeken te worden, was ik gaan liggen. Ik zag nu dat ik goed had gegokt en inderdaad de ligstoel had gekozen die perfect zichtbaar was voor mijn toeschouwers en zo ontdekte ik nu voor hun camera achter het spiegelende glas. Bijkomend voordeel van die plek dat ik mezelf kon bewonderen.

In het spiegelende glas zag ik niet meer de onzekere jongen van een paar jaar geleden, de onzekere, onhandige puber die met zichzelf geen raad wist. Ik zag ook niet meer de onzekere jongen die een paar uur eerder was ingegaan op een idiote uitnodiging. Die jongen had ik met mijn fiets gestald.

In het glas zag ik nu de gespierde jonge man die ik door hard werken was geworden. Een man waar ik zelf ook naar om zou kijken, met een lijf dat gemaakt was om te bewonderen, of nog beter, een lijf dat gemaakt was om anderen te laten genieten. En via die anderen kon ik zelf ook van mijn lijf genieten, van de sterke schouders, gespierde armen, goed gevormde borst, van de bijna sixpack naar de krachtige benen uitmondend in voeten die nu eens niet te groot, maar juist in verhouding leken.

Vroeger had ik geleerd dat eigendunk stonk, dat je jezelf niet in een spiegel hoorde te bestuderen, dat het niet ging om uiterlijkheden en nog meer christelijke zogenaamde wijsheden. Maar nu was het precies dat uiterlijk en de onhandige foto’s voor mijn eigen spiegel die me hier hadden gebracht.

En nu was het mijn innerlijk dat zich niet langer liet negeren. Net als mijn hard lul in het natte, kleine, rode zwembroekje, wilde mijn innerlijke dier ontsnappen uit het korset waar het te lang gevangen had gezeten. En die ontsnapping begon met de stap waarover ik een paar uur eerder nog onzeker was geweest. Mijn gastheren kenden mijn twijfel of ik wel full frontal wilde gaan, mezelf hier bij hun zwembad wel wilde uitkleedden en aftrekken.

De camera had heel nauwkeurig mijn bewegingen gevolgd terwijl ik mijn zwembroekje uittrok, hoe mijn lul omhoog sprong om van de gewonnen vrijheid te genieten. De camera had niet gemist hoe mijn opwinding in mijn ogen, in mijn gezicht zichtbaar was, hoe ik het voorvocht van mijn stijve pik proefde.

Mijn overgave was daar niet gestopt, ik had mijn rug naar de spiegelende ramen gekeerd om zo mijn toeschouwers en dus ook hun camera beter zicht te geven op mijn gespierde kont. Met mijn handen kneedde ik mijn billen, om te laten zien hoe stevig ze waren én om te laten zien hoe daartussen mijn jongenshol verborgen was. Speels trok ik beide helften opzij om mijn gaatje zichtbaar te maken en om er even later een bevochtigde vinger in te steken.

Van dat spel met mezelf was mijn lul alleen maar harder geworden. Hij verlangde naar aandacht, aandacht van mij en naar bewonderende blikken. Ik keerde me om, liet me vallen op mijn ligstoel, spreidde mijn benen om het beste zicht te geven op hoe mijn ervaren hand, langzaam om niet te snel te komen, mijn stijve paal masseerde.

Op de video was goed zichtbaar hoe ik had genoten van de wetenschap dat ik hier zichtbaar voor onzichtbare wildvreemden mezelf lag af te trekken. En de video had vastgelegd hoe ik telkens weer moest stoppen om nog niet te komen. Op één van die momenten waren mijn gedachten toch een klein beetje afgedwaald naar een pakketje naast mijn ligstoel.

Het pakketje bevatte een fles glijmiddel en een fikse dildo. De dildo was groter dan het grootste speelgoed dat ik thuis tot mijn beschikking had, maar dat maakte het verlangen in mijn jongenshol alleen maar groter.

Mechanisch smeerde ik de dildo in, spreidde mijn benen nog verder en drukte de kop van de plastic lul tegen mijn smeekende gaatje. Ik concentreerde me helemaal op mijn hol, dat net zo hard verzet bood als dat het smeekte om gevuld te worden. De noodzaak om gevuld te worden overwon.

Vanuit verschillende invalshoeken was op video te zien hoe steeds meer van de dildo verdween in mijn jongenshol, terwijl mijn gezicht steeds meer extase verraadde en mijn voorvocht lekkende pik eventueel nog verblijvende twijfel over mijn geilheid definitief wegnam.

Nadat mijn hol gewend was geraakt aan het heerlijke gevulde gevoel begon ik mijzelf met de dildo te neuken. Ik concentreerde me helemaal op het apparaat dat steeds heftiger mijn prostaat raakte. Ik voelde de uitwerking op mijn lul. Eigenlijk had ik nog langer van het gevoel willen genieten, maar ik was willoos geworden, ik was een gevangene van mijn eigen geilheid.

Grote slierten sperma waren vanuit mijn diepste innerlijk, steeds verder opgestuwd en spoten nu vanuit mijn knoertharde pik over mijn gespierde borst. Nu bij het bekeken van de video van gisteren voelde ik nog steeds dat dit mijn geilste orgasme ooit geweest was. Uitgeput haalde ik langzaam de dildo uit mijn gat, daar een leeg gevoel achterlatend. Met mijn andere hand veegde ik sperma van mijn borst en bracht het naar mijn mond. Een andere lading bracht ik naar mijn kont, naar binnen in mijn gapende hol. Zo ging ik door totdat mijn borst schoon was en ik mijn mond en kont had gevoed met mijn eigen zaad.

Ik had nog even in de zon nagenoten van het geile gevoel, me daarna aangekleed en mijn fiets terug naar huis gepakt. Zoals afgesproken had ik mijn gastheren niet gezien. Zij hadden alleen mij gezien en dat had niet weinig aan de geilheid van de hele ervaring bijgedragen.

En nu bleek ik dus ook nog op video vastgelegd. Okay, ik had de video en bijbehorende foto’s niet in de sportschool durven te bekijken, maar nu ik was er eigenlijk toch wel trots op. In ieder geval was ik er dankbaar voor. Dat schreef ik ook aan mijn gastheren, om te bedanken voor de geile ervaring, voor de ontdekking van mijn geile zelf en voor de bewijzen van een onvergetelijke ervaring.

**

Een paar dagen later kreeg ik een nieuwe uitnodiging van mijn geheimzinnige bewonderaars. Ze hadden mijn video’s nog eens goed bekeken en vastgesteld dat de slet in mij nog lang niet bevredigd was. De mannen die ze voor komende zaterdag hadden uitgenodigd waren dat met hen eens. Ik werd om 13:00 verwacht.

De dagen tot zaterdag had ik extra mijn best gedaan in de sportschool. Ik wilde alle aandacht waard zijn. En ondanks dat harde werk en de enorme geilheid was ik toch ook een beetje zenuwachtig toen ik mijn fiets weer bij het landhuis parkeerde. Er stonden nog drie andere fietsen.

Bij het zwembad trof ik drie mannen aan, allemaal een jaar of 10 ouder dan ik, maar goed in vorm, waarschijnlijk gingen ze minstens zo vaak naar de sportschool als ik. Welke sportschool zouden ze gaan vroeg ik me af, daar zou ik dan ook wel willen sporten, als die ten minste voor mij als student te betalen zou zijn.

Ook stonden nu bij het zwembad verschillende camera’s, zodat niet alleen van achter de spiegelende ramen gefilmd hoefde te worden. Ik koos één van de camera’s uit om me voor uit te kleden en langzaam mijn zwembroekje aan te trekken. De camera’s, de blikken van de andere gasten en die gasten zelf maakten me geil en zorgden er voor dat ik het broekje maar met moeite over mijn stijve paal kreeg.

Ik trok opnieuw wat baantjes en wierp tussendoor verleidelijke blikken op de andere bezoekers. Twee van hen namen plaats op de rand van het zwembad, hun benen in het water bungelend. En doordat ze hun benen gespreid hielden kon ik niet missen dat in hun gele en zwarte zwemslips flinke apparaten verborgen gingen. Of verborgen, ik zwom recht op hun duidelijk zichtbare pikken af.

Gespeeld uit hijgend van het zwemmen stopte ik voor de man in de gele zwemslip. Aangemoedigd door zijn buurman, bevrijdde ik een heerlijke stijve paal uit de gele stof en nam deze in mijn mond. Ik wist wat ik moest doen om te laten zien dat ik de kloppende pik waardig was én werd daar al snel voor beloond met de smaak van voorvocht.

De buurman had zijn zwarte zwemslip inmiddels uitgetrokken en had genoeg van kijken. Hij was nu aan de beurt, trok mij uit het water en duwde zijn pik in mijn openstaande mond. Het was duidelijk dat hij graag de touwtjes in handen hield. Van mij werd gehoorzaamheid en overgave verwacht.

Met overgave wijdde ik aan mijn taak om ook deze pik zo goed mogelijk te verwennen. In die overgave kon ik niet anders dan ondergaan dat mijn geile rode zwembroekje werd uitgetrokken door de man die ik net nog had mogen verwennen. En in mijn concentratie op de pik in mijn mond, kreeg ik ook maar half mee dat de derde man een camera had gepakt en filmde hoe mijn mond goed werd doorgeneukt, terwijl de gewilligheid van mijn strakke jongenshol met een paar vingers werd getest.

De tests leken geslaagd: ik proefde opnieuw voorvocht en werd voor mijn verlangende hol beloond met een paar ferme, goedkeurende klappen op mijn kont. Mijn mannen wisselden van positie. De pik die ik net nog met mijn mond had verwend, vond nu de weg tussen mijn billen. Amper was mijn hol gewend aan het heerlijke gevulde gevoel of het echte neuken begon.

Mijn mond bleef ook niet leeg. De man die mij net nog had gefilmd had nu zijn paal in mijn bek geramd. En ik kon – en wilde ook – niet anders dan ook deze paal genieten. Ik wist dat ik niet alleen vanaf een afstand maar ook van dichtbij gefilmd werd, dat op video werd vastgelegd hoe ik als neukspeeltje werd gebruikt door deze geile mannen.

Als ik had kunnen nadenken op dat moment, dan had ik geweten dat dit precies was wat ik nodig had. Hier kwam de slet die in mij verborgen was geweest aan het licht. Gelukkig bleek achteraf ook dat de gelukzalige uitdrukking op mijn gezicht, dan het geile kronkelen van mijn lijf ook heel nauwkeurig was vastgelegd.

Op het moment zelf kon ik alleen maar genieten van hoe mijn hol en bek gevuld werden. Hoe ik op mijn rug werd gelegd en een nieuwe pik mijn kut begon door te neuken, terwijl mijn bek door de twee andere pikken tot het uiterste werd gedreven. Achter, boven de pikken zag ik de camera mijn filmen, maar dat stimuleerde mij alleen maar in de wens om de aandacht waard te zijn: Niet alleen de aandacht van de camera en van de palen in mijn mond, maar ook hoe met mijn tepels werd gespeeld.


De marteling van mijn tepels, de voortdurende stoten tegen mijn prostaat en de smaak van voorvocht in mijn mond hadden mijn eigen pik tot record hardheid gebracht. Ik lekte voorvocht op mijn buik. Maar ik wist ook dat het niet om mij ging, ik was hier niet voor mijzelf: de slet in mij was hier om door echte mannen gebruikt te worden.

Opnieuw wisselden de mannen van plaats. Een nieuwe pik begon mijn al soepele hol verder uit te wonen. Een andere pik werd diep in mijn keel gestoten. En wat deed de derde man? Hij filmde hoe zijn makker mijn kontje verwende en steeds dichter bij een hoogtepunt kwam. Nauwkeurig legde hij vast hoe hij schokkend zijn zaad diep in mijn ingewanden schoot, hoe hij zijn met zaad bedekte pik uit mijn hol trok om gelijk weer naar binnen te rammen.

Zeker dat hij zijn zaad goed diep bij mij had ingebracht, wisselde hij van positie. Ik mocht de laatste restjes zaad – vermengd met het zweet van mijn jongenshol – van zijn pik aflikken. En tegelijkertijd werd mijn hol door een nieuwe pik gevuld. Ik probeerde mijn kont aan te spannen en zo mijn nieuwe weldoener te smeken mij ook te vullen. Niet zonder uitwerking, want het tempo en de heftigheid waarmee ik werd geneukt nam gestaag toe, totdat ik opnieuw voelde hoe mijn ingewanden werden verwend met geil mannenzaad.

Ook nu weer was op camera vastgelegd hoe ik werd verwend met sperma, hoe ik de laatste resten van de pik af mocht likken en hoe ik daarvan genoot, terwijl de derde pik aan de beurt was om mijn hol te verwennen. Mijn hol was inmiddels behoorlijk soepel geworden, maar dat leek mijn laatste seks god alleen maar te stimuleren om mij nog ruwer te nemen.

Natuurlijk werd het hele procedé, het hele geile ritueel ook voor de derde keur precies op film vastgelegd. Maar kennelijk waren er nog genoeg handen over om niet alleen mijn tepels, maar ook mijn lul te martelen, en zo mij ook steeds dichter bij mijn hoogtepunt te brengen.

Wie tot hier in mijn verhaal is gekomen, zal het niet verbazen dat mijn goden precies wisten wat ze deden. Ik was zo dichtbij spuiten dat hun handen mij konden loslaten en dat een laatste, diepe, harde stoot in mijn hol genoeg was om mijn zaad uit mijn ballen via mijn pik naar buiten te brengen, om mijzelf te bedekken onder het jongenssperma, terwijl mijn ingewanden verwend werden met een derde lading mannenzaad.

Ook de derde pik mocht ik aflikken, gevolgd door geile handen die het zaad van mijn borst op hadden geveegd en ook het sperma dat mijn soepele jongenshol nu lekte naar mijn mond brachten.

Toen ik schoon genoeg was, mocht ik opnieuw het water in, gevolgd door mijn naakte mannengoden. We zwommen en stoeiden nog wat, maar de dag was bijna over en onze taak was volbracht. Al die tijd hadden we praktisch geen woord gewisseld. Ik wist niet hoe zij heten en zij kenden mijn naam niet, ten minste dat dacht ik.

De mannen gingen als eerste weg. En toen ik iets later ook bij mijn fiets kwam vond ik daar een briefje. ‘Dankjewel Joost. Dat was een geile middag. Onze film zal vast veel bewonderaars vinden. We zien je morgen 19:00 in de sportschool.’

Bijgevoegd was een toegangstag van een sportschool iets buiten het centrum. Ik had er wel van gehoord, maar altijd gedacht dat die gym niets voor mij was. Nu begon mij te dagen dat deze gym misschien wel juist iets voor mij zou zijn, voor de Joost die ik was geworden en die op film was vastgelegd. Ik kon niet wachten totdat ik in de sportschool de foto’s en films zou ontvangen. Dit keer zou ik niet meer aarzelen om ze daar te openen en bekijken. Wie weet wat er nog meer kon gebeuren.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Exhibitionisme, Meerdere Mannen, Slet, Sletje, Webcam, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Homo sexverhalen!
 
Nieuwe Ervaringen - 5Door: Japio
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Ontdekken,
"De dagen na het zeer geslaagde feestje werd er heel wat heen en weer geappt en al snel werd door Joost een app groep aangemaakt DHL, als afkorting van De Hete Lullen. Er werd flink gebruik gemaakt van de app. Niet alleen berichtjes, maar ook foto s ..."
22-07
9.8
Mijn LieverdsDoor: Supergizmo
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud,
"Ik zal beginnen met mij voor te stellen. Ik ben Dennis, en dit is het verhaal dat gaat over mijn introductie in de liefde. Het leven was niet makkelijk voor mij als kind, ik had drugsverslaafde ouders die niks om mij gaven en mij aan mijn lo..."
22-07
8.7
AmsterdamDoor: Rico
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amsterdam, Anaal, Neuken, Pijpen, Slet, Sletje, Trio,
"Hoi Allemaal Ik ga 2x per maand op zaterdag graag een dagje naar Amsterdam en dan niet voor de toeristische bezichtigingen,maar voor de gay scene. Laatste keer was een week geleden en ik heb me weer lekker laten neuken en ook weer ..."
22-07
7.8
Studentbaan - 5Door: GTES
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bare, Broers, Groepsex, Hotel, Jacuzzi, Trio,
"Er was inmiddels een week voorbij gegaan in het hotel. Inmiddels wist ik hoe alles werkte. Ik had gasten zien komen en zien gaan. Het leven en het werk waren inmiddels meer of meer routine geworden. Dat wil zeggen, ik was niet meer zo verbaasd over a..."
21-07
9.9
Eindelijk Weer!Door: Kempenkerel
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Masturbatie, Masturberen, Pijpen,
"Ik heb mijn best gedaan met de man die ik zo heel af en toe eens zag. Maar, volgens mij ging die mentaal sterk acteruit in de laatste twee jaar, meer nog in het laatste jaar. Hij las mijn berichten maar eens in de week of maand, hij reageerde niet, e..."
21-07
8.4
Geilig HeiligDoor: Ronneke 2
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong En Oud, Trio,
"Na de controle van daarnet kwam eindelijk het portiers huis in zicht en ondertussen was ik best wel geil geworden maar ik wist dat hij me wilde en dat stelde me gerust. Eenmaal aangekomen zag ik dat de voordeur op een kier stond en ik stapte vol ve..."
21-07
9.3
Kom Een Kennis TegenDoor: Kees
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
"Hoi ik ben Kees ik ben een single man van 50 jaar , ik kon al die tijd geen ware vinden een vrouw. Ik liep in de stad en hoorde heee Kees hoe is die met je , ik keek om en zag dat het Rob was ik wist dat die gay was en dat die een vriend ha..."
21-07
7.8
ModeltekenenDoor: Gerard Ysbrandt
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Broer, Likken, Model, Naakt, Pijpen, Spuiten,
"Tekenen klinkt als iets van de Basisschool, maar dit is echt wel iets voor gevorderden. Oh, op de Basisschool leek het er eerst nog niet op, maar toch begon ik zo langzamerhand een bekwaamheid in tekenen te ontwikkelen. Net als anderen goed zijn in h..."
21-07
9.4
Slutty Twink - 7: FemboysDoor: Slutty Twink
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buttplug, Creampie, Femboy, Jong En Oud, Pijpen, Rimmen, Twink,
"Een dag na de orgie in de sauna, hadden beide ik en Elmer nog steeds wat last. De neukers waren niet alleen ruig maar ook met vele. De 3 dagen die er op volgde was lopen een flinke uitdaging met lopen. Maandag ochtend na een lekkere trekbeurt gingen ..."
21-07
8.4
Seks SlaafDoor: Jane Doo
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Plas, Plassen, Slaaf, Zuigen,
"Ik kom met mijn boeken onder mijn arm aanzeulen door de gang heen. De bel voor het derde uur is net gegaan en ik ben al te laat. Tot overmaat van ramp heb ik geen idee waar het economie lokaal is. Verderop in de gang staan drie oudere jonge..."
18-07
7.8
 
Klik hier voor meer...