59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 15-09-2023 | Cijfer: 8.5 | Gelezen: 8557x
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 0
We zijn druk aan het inpakken voor de verhuizing en het is een pittige dag geweest. Heerlijk om eindelijk in bed te liggen. Nog even op de telefoon en dan de ogen dicht.

Ik schrik me wild als de deur van de slaapkamer ineens met een harde knal dichtklapt. Jij staat in de kamer met een strenge blik die ik niet van je gewend ben. Je draagt een slipje en een kort topje.

Wat heb ik fout gedaan?, schiet er door mín hoofd heen.

Maar voor ik de kans krijg om daarover na te denken loop je met een paar grote stappen naar het bed. Je trekt in een beweging jouw slipje uit en stapt op het bed. Uit de directheid van je bewegingen lijkt woede te spreken. Staand op bed pakt je de telefoon uit mijn handen, smijt het weg en rukt het net opgewarmde dekbed van mijn lijf.

Je gaat over me heen staan en laat je op je knieŽn vallen. Met een priemende vinger sis jij: ďJe doet wat ik zeg!Ē. Vervolgens kruip jij naar boven zodat jouw kutje boven mijn gezicht zweeft. Je pakt me zo stevig bij mijn haar dat het aan mijn hoofdhuid trekt. Nu! Likken, zeg je met een strenge stem en duwt vervolgens je kutje in mijn gezicht.

Met lange halen laat ik mijn tong door je kletsnatte kut gaan. Doordat je zo wijdbeens boven me zit kan ik mijn tong een stukje in jouw kutje duwen. Daar laat ik hem even rondcirkelen. Blijkbaar bevalt het je, want je slaakt een geluid uit tussen kreunen en grommen in.

Daarna zoek ik met het puntje van mijn tong jouw clitoris. Echt een uitdaging is dat niet, want deze is zo opgezwollen dat het wat tussen je kleinste schaamlipjes uitsteekt. Driftig begin ik jou daar te verwennen. Je kreunt, en hard ook! ďSneller, snellerĒ, commandeer jij tussen het kreunen door.

Al snel verkramp je. De tranen springen even in mijn ogen, omdat je hierbij even nog harder aan mijn haren trekt. Met een schok duw jij jouw benen naar elkaar toe, waardoor mijn hoofd nu stevig tussen je dijen geklemd wordt. Een paar harde kreunen en met het loslaten van de spanning, voel ik een warme golf van geil vocht in mijn mond en langs mijn wangen lopen.

Nadat jouw lichaam nog een paar keer naschokt, laat je eindelijk mijn haren los en komt je iets omhoog. Je hijgt even na en haalt dezelfde hand even door jouw eigen haren. Dan draait jij je om, zodat je nog steeds met je kutje boven mijn gezicht zit, maar nu richting mijn lul kijkt. Jij buigt je voorover en even hoop ik dat je hem in je mond zal nemen, maar in plaats daarvan geef je met een paar vingers minachtend een tikje tegen mijn halfslappe lul.

Zou je daar niet eens wat aan doen?, zeg jij ijskoud.

Ik neem mijn lul in mijn hand en begin mezelf af te trekken. Je steekt twee vingers in je drijfnatte kutje en begint jezelf te fingeren. Daarna druk jij opnieuw je kut, niet bepaald zachtzinnig in mijn gezicht. Ik krijg nauwelijks lucht, je kutje drukt tegen mijn mond en je kontgaatje tegen mijn neus.

Zo hard als ik kan trek ik aan mijn lul en gelukkig is hij binnen de kortste keren keihard. Blijkbaar ben je tevreden, want jij draait je een kwartslag, waarbij je ťťn been over me heen tilt. Je zit nu op handen en knieŽn naast me.

Neuk me!, beveel jij.

Zo snel als ik kan neem ik achter je plaats en laat mijn pik in jouw strakke, hete kutje glijden. Ik begin je te neuken, in een naar mijn mening behoorlijk tempo, maar al snel commandeer jij dat het sneller moet.

Sneller, harder, spoor je me direct weer verder aan. Ik schakel nog een tandje bij en geef nu echt alles wat ik heb. Op hetzelfde moment begint je mee te bewegen. Elke keer dat ik in haar stoot druk jij, met een golvende beweging van je heupen en onderrug, je kontje zo hard mogelijk naar achteren.

Het kletsen van jouw grote en mooie en ronde billen tegen mijn schoot galmt hard door de slaapkamer. Bij elke klets stoot jij een korte kreun uit, steeds harder.

Al snel duw jij jouw billen met nog meer kracht naar achteren en merk ik dat je bijna weer komt. Nog een paar klappen en dan gooi jij met een harde schreeuw je hoofd wild achterover. Jouw hele lichaam schokt. Je kutje knijpt zich een paar keer nog steviger om mijn lul en dat wordt ook mij teveel. Nog eenÖ tweeÖ drie keer stoot ik hard in je en dan voel ik hoe mijn kloppende pik het zaad diep je kutje in spuit, terwijl ik het uitschreeuw van genot.

Samen met mijn zaad lijk ik ook mijn laatste beetje energie te hebben verschoten, want ik kan even nauwelijks meer bewegen. Jij blijft ondertussen zachter en langzamer dan eerst je kontje naar achter duwen. Elke keer dat je terugtrekt blijft jij je kutje samentrekken, alsof je mijn lul tot de laatste druppel leeg wil knijpen.

Zo blijf jij zachtjes, steeds trager op en neer wiegen tot we allebei een beetje zijn bekomen van onze heftige orgasmes en mijn pik op een gegeven moment helemaal uit je kutje glijdt, Blijkbaar is dat gevoelig, want op dat moment gaat er nog een siddering door jouw lijf heen.

Moeizaam ga je liggen, rol je op je zij en trek je knieŽn op. Komt dan weer overeind om het dekbed nog over je heen te trekken en gaat weer in dezelfde houding liggen. Zonder om te kijken hou jij achter je het dekbed voor me omhoog. Ik kruip eronder, ga tegen je aan liggen en sla mijn arm om jou heen. Jij legt jouw hand achter je op mijn bovenbeen en streelt me zacht.

Zo, dat was weer lekker zeg je dan ineens, nu ben ik weer lief!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben Sylva53, 61 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Doggystyle, Kut, Kutje, Suggestie?
DE NIEUWSTE Extreem VERHALEN
Lizzy, De Financieel... - 4Door: Boris Verhaal
Gelezen: 671x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Onderdanig, Chantage, Dwang, Directeur,
03-10
9.8
02-10
8.9
Meesteres MystiqueDoor: Bipslikker
Gelezen: 4914x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Plas, Sm, Strapon, Therapie, Vernederen,
01-10
9.1
Dennis En IzaDoor: Haarsma
Gelezen: 7168x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
30-09
8.9
Zelf Verwen Weekend...... - 1Door: Samsara
Gelezen: 9348x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Buurmeisje, Dildo, Exhibitionisme, Plas, Tiener,
30-09
8.6
Lieke Word AangepaktDoor: Domigast
Gelezen: 12309x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
30-09
8.7
Zoete Wraak - 8Door: Driester***
Gelezen: 3845x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dieren, Wraak,
30-09
8.1
Zoete Wraak - 7Door: Driester***
Gelezen: 5481x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Dieren, Lesbienne, Wraak,
29-09
8.8
27-09
8.9
Petra 2.0 - 3Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5990x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Milf,
26-09
8.7
Antwerpen - 7Door: Louise
Gelezen: 6744x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: 17 Jaar, Anaal, Dubbele Penetratie, Jong En Oud, Tiener, Trio,
24-09
8.8
Denise, Een Gehoorzaam... - 2Door: Rmanders01
Gelezen: 12920x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Gehoorzaam, Meester, Opdracht, Slet, Sletje, Snapchat, Sub,
23-09
8.6
Klik hier voor meer...