59183 Gratis Sexverhalen
Datum: 15-09-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 5748x
Lengte: Zeer Lang | Lezers Online: 0
Vervolg op: Buurman Wat Doe Je Nu? - 1

Ik wil jullie bedanken voor de fijne feedback. Het spijt me dat er veel fouten inzaten, want ik was tijdens schrijven zo geil en stoned dat ik dit volledig gemist heb. Hopelijk zal het nu beter zijn en zal ik wat leuke en geile suggesties in verwerken die ik heb mogen ontvangen. 

We zijn een aantal weken verder en Johan en ik hebben elkaar alweer vele malen heerlijk verwent zowel met een pilletje als zonder en we genieten volop van onze seksuele escapades en leert hij mij hoe ik mijn mannenkut goed kan voorbereiden om het echte werk. Ik draag dagelijks een plug die opgeblazen kan worden en merk hierdoor dat ik soepeler word voor het plannetje wat Johan in gedachten heeft. Wat dit is weet ik nog niet, maar we spreken regelmatig over wat we wel en niet zouden willen en hierdoor zijn we er al achter gekomen dat er niet veel taboes zijn, maar met name veel fetisjen die we zouden willen proberen. Of dit ook daadwerkelijk zal gebeuren gaat de tijd ons leren. 

Zoals gezegd zijn we een paar weken verder als we op een vrijdagmiddag bij hem in de tuin zitten en gezellig een drankje drinken. Terwijl we in de tuin zitten merken we dat het best warm is met de zon zo op ons lichaam en besluiten we onze kleding uit te doen en gaan zo naakt op een ligstoel liggen. Terwijl we heerlijk liggen te genieten van de zon op onze huid praten we over de afgelopen weken en hoe lekker het allemaal is geweest. Johan vraagt tussendoor hoe de plug bevalt en wil weten of de training al wat gevorderd is. Ik vertel hem dat de training wonderbaarlijk goed gaat en ik merk dat ik soepeler ben dan verwacht, maar dat ik deze beoordeling graag aan hem wil overlaten straks als ik hem weer in doe. Johan begint te glimlachen en zegt dan dat hij niets liever wil dan die beoordeling te maken. De uurtjes verstrijken terwijl we lekker in de zon liggen te genieten en onze drankjes meermaals bijvullen. Na het zoveelste drankje staat Johan op om nog 1 te halen en na een 5 tal minuten komt hij terug lopen met 2 drankjes en zie ik dat hij een plug en glijmiddel heeft meegenomen. Hij zet de drankjes op tafel en zegt dan dat ik mijn training maar eens moet laten zien en geeft mij de plug en glijmiddel. 

Ik neem de spullen van hem over en kijk hem geil in de ogen aan en vraag hem of hij hem wil inbrengen. Zonder zijn antwoord af te wachten spreid ik mijn benen en neem ik zijn slappe pik in mijn mond en pijp hem met trage bewegingen terwijl ik hem in zijn ogen blijf kijken. Johan is al verslagen en kreunt als ik zijn pik nog dieper neem en voel hoe zijn pik al snel op volle sterkte is. Dan voel ik hoe hij zich naar voren beweegt en voel ik zijn vingers door mijn bilspleet glijden opzoek naar mijn mannenkut. Als hij zijn vinger er over heen laat glijden voel ik een siddering door mijn lichaam gaan en laat een kreuntje los als antwoord op zijn vinger. Dan voel ik een koude substantie tussen mijn billen glijden en voel ik hoe Johan het glijmiddel uitsmeert over mijn mannenkut en er een vinger in steekt. Al snel worden het 2 en niet veel later 3 vingers en hoor ik een kreuntje ter goedkeuring van Johan. Na een tijdje mijn zo gevingerd te hebben smeert hij nog wat glijmiddel op de plug en zet hem tegen mijn mannenkut aan. Met een klein beetje druk glijd die vrij soepel naar binnen en als die het brede stuk voorbij is begin ik met mijn mond vol te kreunen. Ik voel dat ik gevuld ben door deze plug, maar weet dat dit nog maar het begin zal zijn. Johan haalt hem een paar keer heen en weer en zo voel ik mijn kringspier soepeler en soepeler worden tot het moment dat hij hem begint op te pompen. De eerste 4 pompjes kan ik met gemak aan en doen dan ook niet veel, maar als hij er dan nog eens 3 bij doet voel ik hoe mijn kringspier word uitgerekt en laat mij weer kreunen. Even krijg ik de tijd om er aan te wennen en voel hoe ik heerlijk word opgerekt en hoe hij hem heen en weer beweegt. Johan geeft aan dat de training zeker zijn vruchten afwerpt en zo pompt hij hem nog wat verder op. Weer een diepe kreun van mijn kant dit keer omdat het nu wat pijnlijk was en dat merk Johan ook. Hij zegt dan dat dit nodig is of dat ik anders een plug met gewicht zal moeten proberen. Ik laat zijn pik uit mijn mond glijden en vraag hem wat hij bedoeld. Hij kijkt me aan en zegt dat hij hem wel even gaat halen, maar ik deze maar lekker moet laten zitten en verdwijnt naar boven. 

Ik ga weer wat relaxter liggen en drink ondertussen van mijn drankje terwijl ik toch wel erg geniet van de plug in mijn mannenkut. Ik voel mij heerlijk gevuld en opgerekt en word er geiler en geiler van en merk dat mijn pik stijf staat. Langzaam begin in aan mijn pik te trekken en gaat mijn andere hand richting mijn tepel en knijp ik hier stevig in tot ik begin te kreunen. Na een goed kwartier hoor ik Johan weer naar buiten komen en als die naast me staat ziet hij hoe ik daar lig met een gevuld kontje en een stijve pik in mijn hand. Ik merk het niet dat hij al terug is en schrik dan ook als hij mijn tepel in zijn mond neemt en zijn hand om mijn pik zet en mij traag aftrekt. Dan komt zijn mond naast mijn oor en fluistert hij in mijn oor dat wat hij me wat zal vertellen, maar ik vooral niet mag schrikken of mag reageren. Terwijl hij dan mijn oorlel likt knik ik dat ik het begrepen heb en weer komt zijn mond naast mijn oor. Johan fluistert in mijn oor er een jonge jongen ons begluurd vanuit zijn slaapkamer raam en hij zegt dat hij wil proberen om hem uit te tent te lokken. Ik schrik wel, maar laat niets blijken en fluister dan terug dat het mij een goed plan lijkt. Dan pakt hij het pompje van de plug en laat hem wat leeg lopen en zonder pardon plopt die uit mijn mannenkut en voel ik een briesje er langs lopen. Johan pakt mijn billen en trekt ze uit elkaar en zegt goedkeurend dat hij heerlijk open staat en gaat er mijn zijn tong doorheen waarop ik begin te kreunen van genot. Dan neemt hij mijn pik in zijn mond en pijpt me een aantal minuten diep, maar vlak voor ik ga klaar komen stopt hij en gaat weer op het bedje liggen. 

We drinken onze drankjes op en praten nog wat terwijl Johan stiekem onze gluurder in de gaten houd. Als hij merkt dat die bij het raam weg gaat vraagt hij aan mij of ik de nieuwe plug wil proberen en laat hem aan mij zien. Ik bekijk het ding en neem hem van hem aan en voel dat er een aardig gewicht aan zit en vraag hem hoe ik hier in vredesnaam mee zou moeten lopen, want hij voelt zwaar aan. Johan lacht en zegt dat als ik mijn kringspier samen knijp ik in staat moet zijn om wat te lopen en anders valt die vanzelf uit mijn mannenkut en staat die wijdt open. Nieuwsgierig dat ik ben smeer ik mijn billen goed in en smeer het restant uit over de plug en zet hem dan tegen mijn gapend gat. Zonder enige moeite glijd deze naar binnen en krijg dan de vraagt van Johan of ik mee loop naar een schaduwplekje, aangezien het nu erg warm word. Hij staat op en loopt naar de andere kant van de tuin en kijkt hoe ik opsta en met moeite mijn eerste stappen zet. Ik heb moeite om de plug binnen te houden, maar krijg al snel in de gaten hoe ik goed kan samenspannen en volbreng de afstand net op tijd en neem plaats op de stoel. De plug drukt nu weer lekker diep in mij en ik hoor de ketting met gewicht rammelen tegen de stoel. Zo dat ging net goed zeg ik tegen Johan terwijl die begint te lachen. Hij zegt dat dit zeker net goed ging, maar dat het er erg lekker uit ziet. Nu we hier zo in de schaduw zaten had ook de gluurder geen zicht meer op ons vanuit de slaapkamer en hiermee daagde Johan hem dus uit om de tuin in te gaan. De begroeiing hier was vrij open en hij zou dan ook opvallen als hij ons hier zou volgen, maar om dat voor elkaar te krijgen zouden er toch wat geile kreuntjes moeten komen. 

Johan kwam naast mij staan en pakte mijn hoofd en geleide deze naar zijn pik. Als vanzelf opende ik mijn mond en zoog hem direct naar binnen. Al snel voelde ik zijn pik opzwellen tot zijn volle sterkte en voelde hoe Johan mijn keel begon te neuken. De tuin vulde zich met gekreun van ons samen, en al snel had Johan zicht op iemand die ons begluurde. Terwijl ik zijn pik bleef ontvangen kreunde Johan overdreven hard, maar wel gemeend. Toen hoorde ik ook wat voetstappen die door het grind dichterbij kwamen. Gewillig bleef ik doorpijpen en merkte dat Johan bijna klaar zou komen en wou zijn zaad proeven, maar hij had andere plannen en haalde abrupt zijn pik uit mijn mond en gaat zitten op de stoel. Hij gebaard naar plek waar onze gluurder zit en vraagt dan bewust wat luider of ik ook zin zou hebben om eens een trio te doen. Aangezien ik dat zeker eens zou willen ervaren zeg ik dan ook volmondig dat ik niets liever zou willen, maar waar vinden we dan een 3de persoon. Dan zegt Johan dat dan nog wel eens zal gaan gebeuren en misschien komt het eens spontaan aanwaaien. Dan staat hij op en neemt mij mee naar binnen. Moeite moet ik doen om de plug in te houden, maar al snel zijn we binnen en mag ik weer zitten en kijk hem vragend aan waarom we hier heen gaan.  

Johan verteld dat hij de buurjongen heeft herkent en hem verdenkt dat hij homo is, maar het zelf niet durft toe te geven. Ik weet dat hij een jaar of 18 zal zijn en best een onschuldige look heeft. Wel verwacht ik dat het een waar seksbeest zal zijn als hij eenmaal los is. Verder verteld Johan dat zijn ouders op vakantie zijn en hij dus alleen thuis zou moeten zijn. Nu wil ik zo naar de winkel gaan en hoop dan dat hij buiten staat zodat we hem kunnen uitnodigen voor een drankje en we vanaf daar hem gaan verleiden. Ik kijk hem met een vonkeling aan en zeg dat dit een prima plan is. We trekken een korte broek en shirt aan en haal de plug uit mijn mannenkut. Dan lopen via de voordeur naar buiten en nog voor we het erf af zijn komen we de buurjongen tegen. Hij bekijkt ons van top tot teen en loopt schuw door tot Johan hem vraagt of hij zin heeft om vanavond een potje poker wil spelen met ons in combi met een drankje. De jongen weet even niet waar hij het zoeken moet en met een rood aangelopen hoofd stottert die dat hem dat gezellig lijkt. Johan geeft aan dat hij om 1800 uur welkom is en wij vervolgens onze weg. Johan verteld mij ondertussen dat hij al meermaals heeft gemerkt dat de buurjongen hem, maar ook ons begluurd en om deze reden weet hij zeker dat we hem wel kunnen verleiden tot een zeer lekkere avond. Ik begin te lachen en zeg hem dat hem dat met mij ook gelukt is. Wij vervolgen onze weg en doen wat boodschappen zodat we voldoende drinken en hapjes in huis hebben. Na de boodschappen rijden we weer naar zijn huis en zetten alles koud in de koelkast en stappen gezamenlijk in de douche. Tijdens het douchen strelen we elkaar en vinden onze tongen elkaar al snel. Met elkaars pik in een hand blijven we even tongen tot Johan hem onderbreekt en zegt dat we ons ook goed moeten spoelen. Johan drukt de speciale kop in zijn kont en spoelt goed. Daarna volg ik zijn voorbeeld en na een klein kwartier zijn we beiden goed gespoeld en drogen we ons af. We besluiten op deze hete dag niet te veel kleding aan te trekken en pakken een korte broek en een hemd uit de kast en trekken deze aan. Voor ik de korte broek aan kan trekken geeft Johan mij een doosje en zegt dat ik dit om moet doen. Ik neem het doosje aan en zie dat hij voor mij een cockring heeft gekocht. Ik duw hem om mijn pik heen en duw mijn ballen er ook doorheen en merk direct dat deze heerlijk op zijn plek zit. Ook Johan doet er 1 om en showt hem aan mij. Ik lik eens over zijn strak staande ballen heen en geef een kusje op zijn eikel. Dan kleden we ons verder aan en nemen alvast een drankje en wachten we tot de buurjongen zal komen.  

Het is klokslag 1800 uur en dan gaat de deurbel gaat en Johan opstaat en naar de deur loopt. Enkele minuten later komt hij terug met achter hem aan de buurjongen en ik sta op om mij voor te stellen en gaf hem mijn hand. Aangenaam ik ben Klaas zei ik en hij stelde zich iets wat verlegen voor als Tommy. Ik stelde hem gerust dat hij niet verlegen hoefde te zijn en dat we een gezellig avondje zouden maken als buren zijnde en vroeg wat hij wou drinken. Hij keek naar onze glazen en zag dat wij een whisky cola hadden en wou ook wel 1 hebben. Ik liep naar de keuken en schonk hem ok 1 in die ik daarna voor hem op tafel zet en weer plaats neem op mijn stoel. Johan en Tommy zijn ondertussen in gesprek geraakt en al snel merk ik dat Tommy wat relaxter word in het gesprek. Terwijl we ons drankje nuttigen en het gesprek verder gaat heb ik ondertussen een kleine maaltijd op tafel gezet die we rustig opeten. Na een goed anderhalf uur heeft Johan al aardig wat vragen beantwoord gekregen over onze gluurder. Tommy heeft verteld dat hij vrij beschermd is opgevoed en hij eigenlijk niets mag van zijn ouder. Zijn ouders hebben hem ooit eens betrapt toen hij zichzelf zat af te trekken tijdens een pornofilm wat niet bij hen in goede aarde viel. Naast dat hij zich lag af te trekken waren ze er ook over gevallen dat het een gay film was. Sinds dien hebben ze hem zo erg beperkt dat hij geen toegang krijgt tot het internet en niet mag stappen. Wij vragen ons af hoe ze dat in de gaten houden en hierop verteld hij dat ze hem thuis scholing geven en dat hij geen laptop of telefoon heeft. Hierdoor heeft hij ook geen sociaal leven of contacten in de buitenwereld. Hij verteld dat dit behoorlijk verveeld als zijn ouders weer eens een weekendje weg zijn, want hij kan dan nergens naar toe. Johan en ik beginnen zijn verhaal te begrijpen en ik vraag hem of hij daarom ons begluurde. Tommy schrok even van de vraag, maar zei dat hij dat inderdaad om deze reden deed en zichzelf zo alsnog kon aftrekken. Hij bekende dat hij het behoorlijk geil had gevonden hoe wij vanmiddag bezig waren, maar het jammer vond dat het niet tot een heftige climax was gekomen zoals laatst in de nacht het geval was. Nu kregen Johan en ik een rode kleur op ons gezicht en begonnen we te lachten. Ja Tommy zo’n climax als in de nachtelijke avontuurtjes daar hebben we onze middeltjes voor die al onze geile lusten versterken. Nu was het Tommy die vragend rond keek en niet wist wat we bedoelden. Johan had in de gaten dat hij ons niet begreep en vertelde hem over wat wij er soms bij gebruiken en wat hiervan de effecten zijn. Ondanks dat deze jongen weinig van de wereld wist zag ik hem wel nieuwsgierig worden naar onze ervaringen en vroeg hem dan ook of hij dit ook tot een eigen ervaring zou willen brengen of dat hij toch liever wil kaarten. Tommy wist het even niet meer en Johan sprong bij door te zeggen dat we eerst gezellig gaan kaarten en dan wel zien wat de avond gaat brengen en hier stemden we allen mee in. 

Terwijl we alweer de nodige borrels hadden gehad speelden we tussentijd poker en het bleek dat Tommy hier matig in was waardoor die al vlot door zijn fiches heen ging. Het werd zo erg dat hij al paar keer opnieuw moest inkopen bij de bank, maar we alle 3 losser en losser werden. We hadden pret voor 10 en Tommy nog het meest. Nu was het zover dat zowel Tommy als Johan in moesten kopen, maar we te weinig fiches hadden om ze beiden een goede pot te kunnen geven. Dit leverde natuurlijk een probleem op en we moesten bedenken hoe we dit eerlijk konden oplossen. Terwijl Johan wat bedenkelijk ging kijken en deed alsof die hard nadacht over een oplossing voelde in ondertussen zijn voet tegen mijn been omhoog glijden. Dit zorgde ervoor dat mijn pik snel begon te knellen en ik toen een oplossing voor het “probleem “ voorlegde. Ik zei tegen ze dat we dan de regels van het spel wat gaan aanpassen. Ik vertelde hen dat we de fiches naast ons neer gaan leggen en dat onze kleding stukken in gaan zetten. Een ieder die verliest zal ook een kledingstuk verliezen zouden we dan naakt zitten dan kan er een opdracht volgen. Aangezien de drank al rijkelijk gevloeid had was Tommy snel om en stemde hier mee in. Uiteraard deden Johan en ik dat ook en begonnen een nieuw potje. Tijdens het potje kreeg ik zin om een joint te roken en vroeg Johan of hij er een wil draaien tenzij Tommy mee wil roken dan graag 2 en keek hem strak aan. Tommy was nieuwsgierig aangelegd bleek wel want hij wou het wel proberen waarop Johan een 10 tal minuten later met 2 joints aan kwam. Ik stak hem op en liet de eerste rond gaan terwijl we ons spel weer hervatte. Niet als totale verrassing was het Tommy die al snel zijn schoenen, sokken en zijn shirt kwijt was. Johan en ik hadden behoorlijk minder kleding aan, maar zaten ook alleen nog maar in onze broek al dan niet bewust. De joint had een goede en ontspannende werking op Tommy en we merkten dat hij maar wat graag naar ons keek. Waar dit eerder deze dag stiekem was deed hij dit nu opzichtig en je zag dat hij ons met zijn ogen uitkleedde. Johan koos ervoor om het volgende potje te verliezen en moest hierdoor zijn broek uit doen en aangezien hij net als ik geen ondergoed droeg stond hij nu naakt naast Tommy. Alsof hij betoverd was keek hij met open mond naar het mooie strakke lichaam van Johan en bleven zijn ogen hangen bij zijn pik. Deze hing nu slap over zijn ballen, maar iets naar voren door de cockring die hij draagt. Johan had feilloos in de gaten hoe de zaak erbij hing en speelde het spel van verleiding nu met Tommy. Dit lijkt erg op pokeren met net wat andere regeltjes. 

Tommy was nog betoverd door de joint en Johan toen hij weer plaats nam op de stoel waardoor Tommy niet open meer kon staren. Toen zag je hem weer bijkomen en verontschuldigde hij zich voor het staren. Johan stelde hem gerust en vertelde dat hij zich graag liet bekijken zeker door leuke mannen zoals vanavond aanwezig waren. Tommy begon te blozen, maar gaf aan dat hij zich heel fijn voelt bij ons en dat hij nog wel een joint wil roken. Ik pakte de 2de joint en stak deze op en liet hem rond gaan. Ik weet dat dit bij ons 2 een heerlijke werking heeft op seks gebied, maar bij Tommy zag je ook een waas van ontspanning opkomen en zijn ogen straalden lust uit. Tommy daarin tegen vertelde ons dat hij zich heerlijk voelde en keek mij nu aan. Hij zei dat hij genoeg kaarten had gezien en graag meer lekkers wou zien. Vragend keek ik hem aan wat hij bedoelde en ik merkte aan alles dat hij nu los kwam. Nou zei Tommy na het zien van Johan wil ik nu ook jou zien. Ik stond op en daagde hem uit om dan mijn broek zelf maar naar beneden te trekken wat hij zonder aarzeling dan ook deed. Ik stapte uit mijn broek en stond nu net als Johan net naakt voor hem met een half slappe pik versierd met een cockring. Met open mond bekeek Tommy het geheel en merkte ik enige twijfel in zijn houding. Ik vermoed dat hij twijfelt of hij wat moet doen en om die reden zeg ik tegen hem dat als hij zo met open mond blijft staren dat ik hem dan ga vullen. Tommy sluit zijn mond terwijl hij met zijn tong over zijn lippen gaat en kijkt dan omhoog in mijn ogen. Meen je dat echt dat je mijn mond wil vullen? Zegt hij dan. Ik geef aan dat als hij dat wil dat zeker mag, maar alleen als hij zelf wil. Onwennig voel ik zijn hand om mijn pik gaan en trekt hij langzaam mijn eikel bloot die een stroompje voorvocht laat gaan. Dan komt hij met zijn tong richting mijn eikel en gaat er onwennig en traag over heen terwijl ik een siddering van genot voel. Dan neemt hij mijn eikel tussen zijn lippen en begint hij zachtjes te zuigen en om hem aan te moedigen begin ik te kreunen. Ik merk dat hij erg onervaren is en vraag hem of 1 van ons het eens voor moet doen zodat hij dat daarna ook kan proberen. Tommy laat mijn eikel uit zijn mond glijden en knikt dat hij dit een goed plan vind. Johan staat op en zegt dan dat we dit boven kunnen doen als Tommy dat ook wil en we ons eerst kunnen schoonspoelen. Tommy stemt in dat hij meer van ons wil leren en loopt mee naar boven. Daar gaan we met zijn 3en onder de douche en maken alles schoon. Aangezien wij al gespoeld waren doen we dit alleen bij Tommy die eerst aangeeft dit apart te vinden, maar al snel vind die het geil terwijl hij Johan een tongzoen geeft. Na dit alles drogen we ons af en gaan we naar de slaapkamer waar Johan vraagt of we nu al weten of we meer willen of dat we nog afwachtend zijn. Ik zeg dat ik wel weet wat ik wil, maar het afhangt van Tommy. Zonder aarzeling zegt die dat hij gaat voor de heftige climax die wij hebben. Johan zegt dat dit een goed plan is voor totale overgave aan de lust en geeft ons alle 3 een XTC pil en een kamagra. Deze nemen wij in en Tommy volgt ons voorbeeld waarna we nog een sigaret roken. 

Dan gaan we heerlijk knus tegen elkaar aan liggen met Tommy in de midden en laten we onze handen over elkaars lichaam glijden. Na enkele minuten buig ik mijn hoofd naar Johan en begin ik hem te zoenen boven Tommy zijn hoofd. Al snel gaat dit over naar een intense tongzoen en horen we Tommy kreunen. Tommy ziet boven hem hoe wij aan het tongen zijn en laat zijn handen over onze hoofden glijden en zo trekt hij ons wat dichter bij hem en probeert zich dan te mengen in onze tongzoen. Wij merken dit en maken ruimte voor hem en raken in een trio tongzoen terecht. Dit is een onhandige, maar wel een geile tongzoen manier en merk dat hij hier al erg geil van word. Ik ontdoe mij van de tongzoen en laat hen heerlijk tongen terwijl ik met mijn lippen mij al zoenend een weg zoek over Tommy zijn lichaam. Via zijn tepels die ik even in mijn mond neem kom ik uit eindelijk bij zijn kruis aan en vind daar een stel mooie ballen die in een kaal jasje zitten. Ik neem ze een voor een in mijn mond en zuig er eens aan. Tommy begint te kreunen terwijl die nog intens aan het zoenen is. De laat ik zijn ballen los en ga met mijn tong verder op verkenning en laat hem over zijn stam glijden tot ik bij zijn eikel ben aangekomen. Tommy heeft een pik van ongeveer 19cm en maar een 4cm breed, maar is afgewerkt met een dikke eikel. Bij zijn eikel draai ik ondertussen rondjes met mijn tong en glij door zijn pisgaatje heen. Dan neem ik zijn dikke eikel in mijn mond en laat ik hem langzaam naar binnen glijden. Weer hoor ik een kreuntje en begin hem intensiever te pijpen. Een kleine 20 minuten zal ik bezig geweest zijn als ik merk dat de XTC zijn werking doet en ik in een roes terecht kom. Hierdoor weet ik dat dit ook bij Tommy en Johan gebeurd en begin hem dieper te pijpen en masseer zijn ballen met mijn vrije hand. Ik merk niet dat Tommy en Johan hun tongzoen hebben onderbroken tot ik slurp geluiden boven mij hoor en even omhoog kijk. Daar zit Johan op zijn knieën en zie ik hoe Tommy zijn pik in zijn mond neemt en hem begint te pijpen. Zo aan het gekreun van Johan te horen is Tommy een snelle leerling en al snel verdwijnt zijn pik voor meer dan de helft in zijn mond. Ik neem de pik van Tommy weer in mijn mond en begin hem ook weer dieper te pijpen en hoor hem met gevulde mond steeds luider kreunen. Dan voel ik dat zijn eikel dikker word en begint te pulseren en weet dat hij op het punt staat om klaar te komen. Ik verwen zijn pik met mijnmond en tong en ga voor de prijs. Nog een paar keer laat ik hem in mijn mond heen en weer gaan en dan hoor ik hem intens diep kreunen en voel ik hoe hij zijn zaad vol in mijn mond spuit. Wel 6 dikke stralen zaad krijg ik te voorduren wat mij te veel word om door te slikken en laat zijn pik uit mijn mond glijden. Hierdoor krijg ik nog 2 stralen vol in mijn gezicht gespoten en laat de rest van het zaad inmijn mond. Ik buig mij naar Johan toe en begin met hem te tongen en zo proeft ook hij het heerlijke zaad van Tommy. Doordat Johan het zaad proeft en geniet van het pijpen van Tommy geeft hij aan dat hij gaat klaar komen en merkt dan dat Tommy extra zijn best doet. Gulzig neemt hij de pik dieper in zijn mond en dan kreunt Johan diep en intens en spuit hij het mondje vol. Tommy schrikt hier wel wat van en laat de pik los en ontvangt dan nog 4 stralen vol in zijn gezicht. Ik lik snel de pik van Johan schoon en ga dan met het restant aan zaad naar Tommy toe en begin met hem te zoenen. Wild voel ik zijn tong elk hoekje van mijn mond verkennen en na een 5tal minuten gaan we op onze rug liggen na te genieten. Johan heeft ondertussen wat water voor ons gehaald en dit drinken we rustig op en roken een sigaretje om even bij te komen. Terwijl we even bijkomen van ons heerlijk voorspel zegt Tommy dat hij blij is dat hij dit mag ervaren met ons en graag meer wil leren en om zijn woorden kracht bij te zetten geeft hij ons beide een intense tongzoen. Johan en ik geven aan hem graag alles te willen leren waar hij naar verlangt en drinken nog wat water. Ik vraag nog een jointje en krijg die van Johan en steek hem op. Na enkele trekjes geef ik hem door en ik voel mijn geile wolk meer versterkt worden en voel de geilheid door mijn lichaam gieren. 

Ik kruip nu tussen de benen van Johan en begin hem heerlijk te pijpen en al snel staat zijn pik weer stijf. Tommy en Johan zoenen even als ik iets later een tongetje tussen mijn billen voel glijden. Al snel heeft dit tongetje van Tommy mijn mannenkutje gevonden en laat ik een kreuntje van genot gaat. Dit moedigt hem aan om mij dieper te likken en dit zorgt ervoor dat mijn mannenkut zich volledig ontspant en ik geiler en geiler word. Hierdoor schuift de pik van Johan nog dieper in mijn keel en zorgt ervoor dat er veel kwijl geproduceerd word wat uit mijn mondhoeken naar buiten stroomt. Via zijn pik glijd dit over zijn ballen richting zijn mannenkut en al snel smeer ik het uit over zijn mannenkut. Ik laat hiermee een vinger in zijn mannenkut glijden en al snel volgen er nog 2 vingers waardoor ik hem nu met 3 vingers aan het neuken ben. Johan kreunt intens en geniet vol van deze verwennerij. Ik merk ondertussen dat Tommy dit voorbeeld volgt en duwt er bij mij ook 3 vingers in en pompt ze op een heerlijk ritme in en uit mijn hol. Ik laat even de pik van Johan uit mijn mond glijden en geef al kreunend aan dat Tommy zijn pik wel in mij mag schuiven. Ik ga hierop iets lager liggen en duw mijn kontje omhoog en geef hem de fles glijmiddel die hij aanneemt. Hij laat een dikke klodder tussen mijn billen glijden en duwt er weer even 3 vingers in zodat het goed ingesmeerd is. Dan smeert hij zijn pik in en zet zijn dikke eikel tegen mijn openstaande mannenkut. Onwennig duwt hij hem voorzichtig naar binnen en hij voelt hoe mijn kringspier voor hem open gaat. Met een intense kreun van genot ontvang ik zijn heerlijke dikke eikel in mij en ga zelf al heen en weer bewegen zodat zijn pik dieper in mijn schuift. Dan neemt hij zelf het ritme over en duwt hem al snel tot zijn volledige lengte er in. Ik neem Johan zijn pik weer in mijn mond en zuig hem heerlijk af terwijl ik zijn mannenkut nog heerlijk vinger met 3 vinger en voel hoe soepel hij is. Als vanzelf duw ik er  een 4de vinger bij en maak draaiende bewegingen waardoor hij al snel meer word opgerekt. Met mijn vrije hand pak ik het glijmiddel en laat een klodder op mijn hand vallen en smeer het uit over zijn hol en mijn hand. Dan neuk ik hem weer met mijn 4 vingers in hem die steeds dieper in hem verdwijnen. Al snel zit ik er tot over mijn knokkels in en hoor ik hem heerlijk kreunen van genot. Ik besluit om hem nog intenser te laten genieten en vouw mijn hand in een pijlvorm en duw mijn duim erbij. Langzaam draaiende bewegingen makend voer ik de druk op zijn kringspier op en merk een beetje weerstand op. Elke keer een paar millimeter verder en langzaam aan voel ik hem verder en verder open gaan terwijl zijn pik nog in mijn keel schuift. Het word Johan iets te veel en hij tikt mij op mijn hoofd en ik laat mijn hand een beetje uit hem glijden en hou hem nu nog gevuld met mijn 4 vingers. 

Tommy voert ondertussen het tempo op en ramt zijn pik steeds harder en dieper in mijn mannenkut en schuurt precies over mijn prostaat heen met zijn eikel. Hierdoor begin ik steeds harder te kreunen en laat dan ook even mijn hele hand uit Johan glijden en laat zijn pik los. Ik draai mijn hoofd en kijk geil Tommy aan en kreun steeds intenser elke keer als die in mij stoot. Ik moedig hem aan om mij harder te neuken en dit is niet aan dovemans oren gericht. Tommy voert het tempo op en ik voel hem harder tegen mijn prostaat aan schuren waardoor ik mijn pik voel pulseren. Tommy beukt zijn pik nog een paar keer diep in mij en dan begin ik te hard te kreunen en voel ik hoe mijn pik het zaad loost. Ik spuit wel 8 dikke stralen zaad zo op bed en Tommy bouwt nu het tempo rustig af waarop hij daarna zijn pik uit mij laat glijden. Ik trek hem naar mij toe en geef hem een tongzoen als bedankje voor deze heerlijke neukbeurt. Dan ga ik even op mijn rug liggen om bij te komen en krijg een glaswater en roken we een sigaretje. Ik merk dat wel alle 3 intens geil zijn en nog lang niet klaar willen zijn met deze heerlijke intens geile avond en vraag Johan om nog wat lekker bij te nemen. Johan vraagt aan Tommy of hij het er mee eens is en die geeft aan dat hij niets liever wil. We krijgen alle 3 nog een XTC pil en een shotje GHB en nemen dit in. Dan vraag ik Johan of die het lekker vond wat ik met hem deed en hij verteld dat hij het heerlijk vond, maar ook erg intens en dat ik daarom even moest stoppen. Wel hoopt hij dat ik het straks nog eens zou willen doen. Ik zeg hem dat ik dat zeker nog eens wil proberen en geef hem een geile tongzoen. Dan draai ik mij om en geef Tommy een heerlijke tongzoen en vertel hem dat hij een heerlijke neuk pik heeft die hij wel vaker mag gebruiken. Johan mengt zich in onze tongzoen en vraagt Tommy dan of hij zelf ook eens geneukt wil worden. Met een geile blik in zijn ogen zegt hij dat hij dat graag zou willen, maar wel dat Johan hem gaat ontmaagden. Dit wil hij maar al te graag doen en begint hem heerlijk te tongen. 

Al tongend laat Johan hem op zijn rug liggen en gaat dan al kussend een weg zoeken over zijn lichaam. Via zijn tepels naar zijn buik vind Johan zijn pik die hij even in zijn mond neemt om dan met zijn tong het sterretje van Tommy te ontdekken. Bij de eerste aanraking gaat er een siddering door zijn lijf en sluit hij zijn ogen en geniet van de tong van Johan. Al snel gaat de tong wat dieper in zijn ster en kreunt Tommy van genot. Johan maakt het sterretje goed nat van laat er dan een vinger in glijden. Langzaam gaat hij hem neuken met 1 vinger en al snel is hij hier gewend aan en komt er een 2de vinger bij. Dan haalt Johan zijn vingers eruit en pakt een kussen die onder zijn billen word geschoven. Daarna laat hij een klodder glijmiddel tussen zijn billen glijden en smeert zijn ster rijkelijk in en laat dan weer een vinger naar binnen glijden. Dit herhaalt die tot er 3 vingers in glijden en Tommy die geniet volledig van deze verwennerij. Ik ben mega geil geworden van dit aangezicht en heb een vibrator gepakt en stop deze in mijn mannenkutje en zet hem eerst op een midden standje. Langzaam beweeg ik hem in en uit mij en geniet ik met mijn ogen dicht van dit apparaat. Tommy geniet ook intens van Johan en begint hem te smeken om zijn pik en die wil hier op zijn beurt graag op in gaan. Johan zet zijn eikel tegen het sterretje van Tommy en duwt hem voorzichtig naar binnen, maar nog voor de eikel goed en wel de kringspier in gepasseerd geeft Tommy aan dat het pijnlijk is. Johan laat zijn eikel even zitten om hem te laten wennen en vraagt mij op het flesje te pakken van het kastje. Ik kruip met de vibrator in mij naar het kastje en pak dan het flesje poppers en geef hem aan Johan. Die draait hem los en zegt tegen Tommy dat hij hier een paar keer diep aan moet snuiven wat hij dan ook doet. Direct zie je dat hij een rush van geilheid door zijn lichaam voelt gieren en laat hij zijn hoofd achter over vallen. Johan voelt zijn kringspier ontspannen en schuift langzaam zijn pik er dieper in. Langzaam voert hij het tempo op terwijl hij zelf ook een paar keer aan het flesje snuift. Dan neem ik het flesje over en zie ik hoe Johan zijn pik diep in Tommy zijn kontje begraaft die op zijn beurt intens kreunt. Nu neem ik ook een paar teugen van het flesje en draai hem dicht. Direct voel ik een warme geile rush door mijn lichaam gieren en geef ik mij hier aan over. Ik ben ondertussen zo gedraaid dat ik met mijn pik bij het gezicht van Tommy lig en mijn gezicht bij zijn pik. Terwijl Johan hem neukt neem ik zijn pik in mijn mond en pijp het diep. Ik voel dat Tommy de mijne in zijn mond laat glijden en zo liggen we elkaar in 69 te pijpen terwijl hij gevuld word door die heerlijke pik van Johan en ik door de vibrator. Heerlijk lagen we zo met en van elkaar te genieten en onze gekreun vulde de kamer. 

Terwijl we elkaar zo heerlijk intens aan het verwennen zijn voel ik dat Tommy met zijn hand tussen mijn billen komt en de vibrator pakt en langzaam in en uit mijn mannenkut schuift. Terwijl hij dit doet voel ik een klodder glijmiddel er tussen door glijden die Johan er ver spuit. Tommy laat nu gezamenlijk met de vibrator 2 vingers mee glijden en ik voel dat hij mij heerlijk oprekt. Al snel heeft hij er 4 vingers naast de vibrator in en ik kreun met gevulde mond van genot en begin te wiebelen met mijn kont ten teken dat ik meer wil. Ik voel hoe de vibrator op bed valt en de vingers nog dieper in mij verdwijnen. Al snel heeft Tommy mij weer gevuld en voel ik de druk op mijn kringspier groeien. Ik vermoed dat hij zijn duim erbij heeft en ondanks zijn onervarenheid leert hij snel. Op puur gevoel doelt deze geile donder precies aan wat ik nodig heb en voel ik hoe hij langzaam aan dieper in mij schuift met zijn hand. Dan haalt Johan plots zijn pik uit Tommy en neemt de pik van Tommy van mij over en gaat zo liggen dat ik zijn pik kan pijpen. Voor ik hem ga pijpen neem ik nog wat poppers en laat het flesje rond gaan. Direct voel ik een mega rush door mijn hoofd gieren en ontspan ik volledig. Met pure lust stort ik mij op de pik van Johan en neem hem diep in mijn keel. Johan op zijn beurt neemt Tommy zijn pik diep in zijn keel terwijl Tommy de mijne pijpt. Ik voel hoe Tommy zijn hand ondertussen langzaam bij mij naar binnen glijd en met nog een kleine beweging zuigt mijn mannenkut hem volledig naar binnen. Met een intense kreun verwelkom ik hem in mij en voel dan hoe hij langzaam zijn hand in mij beweegt. Gevolg is dat ik spontaan klaar kom en mijn zaad in zijn keel spuit wat hij gretig doorslikt en mij intens blijft doorpijpen hopende op meer. Johan heeft ondertussen ook al 3 vingers in Tommy zijn kontje getopt en is hard onderweg om dat kontje ook tot een ware mannenkut te maken. Ik laat mijn vingers ondertussen in Johan zijn mannenkut glijden en zonder enige weerstand zit ik met 4 vingers weer diep in hem en hoor hem kreunen van genot. Dan vouw ik mijn duim er weer bij en ga met draaiende bewegingen dieper naar binnen. Dan zit ik weer op het punt van eerder en blijf hem diep pijpen terwijl ik langzaam door beweeg. Dan alsof zijn mannenkut hongerig is word mijn vuist naar binnengezogen en hoor ik Johan intens hard kreunen van genot. Ik laat hem even wennen en tot rust komen. Tommy melkt ondertussen mijn pik helemaal leeg door steeds over mijn prostaat heen te gaan, waardoor ik het gevoel heb dat ik non stop aan het klaarkomen ben. 

Johan is ondertussen gewend aan de binnendringer en ik maak draaiende bewegingen in hem waardoor ook ik zijn prostaat vind. Al snel proef ik sperma uit zijn pik stromen en alsof het een beekje is blijft zijn pik leegstromen met zaad. Bij elke beweging tegen zijn prostaat stroomt mijn keel vol met zijn zaad en slik ik alles door. Johan geniet vol op van dit en gaat ondertussen door met het pijpen van Tommy zijn pik die op zijn beurt ook heerlijk aan het kreunen is. Dit mede door het heerlijke pijpen, maar hij geniet met namen van de vingers van Johan in zijn hol. Johan heeft ondertussen al 4 vingers tot aan de knokkels in zijn hol zitten, maar merkt goed op dat meer er niet in zit en masseert op deze manier de prostaat van Tommy die hierdoor steeds luider begint de kreunen. Hij kreunt zo intens hard dat hij alles vergeet waar hij zelf mee bezig is en schreeuwt dan dat hij klaar gaat komen. Hij is zo wild een het genieten dat hij mijn pik los laat en zijn hand uit mij laat glijden. Dit geeft Johan de ruimte om de intensiteit te verghogen en masseert zijn prostaat steeds wat krachtiger. Ik laat mijn hand ondertussen uit Johan glijden en laat zijn pik even met rust en wil kijken hoe dit sletje zich gaat ontpoppen. Nog geen minuut later schreeuwt Tommy het uit en is er geen houden meer aan voor hem. Met veel lawaai komt hij intens hard klaar en spuit zijn zaad met volle kracht uit zijn pik zo de lucht in, maar in plaats van dan Johan stopt gaat die door en laat hij Tommy aan de lopende band klaar komen. Al snel is zijn zaad fontein uit gespoten, maar komt zijn blaas er achteraan en vult hij het bed met plas. De jongen weet niet wat hem overkomt en gilt als een speenvarken hoe intens lekker dit is. Als Tommy dan uitgeblust is en zijn hoofd laat zakken laat Johan hem rustig weer op aarde landen en haalt zijn vingers eruit. Tommy is hard aan het nahijgen als Johan en ik gezamenlijk het zaad van zijn lichaam af likken. We vergeten hierbij niet zijn pik schoon te likken en eindigen in een tongzoen. Na een 5tal minuten gaan we naast Tommy liggen en pakken alle 3 wat water om bij te komen van dit intens geile avontuur. 

Johan zegt als eerste dat dit echt het meest geile is wat hij ooit heeft gedaan en heeft ervaren. Ik beaam dit en vraag hem of hij dit van plan was met mijn plug training. Johan lacht en zegt dat dit niet perse de bedoeling was, maar een welkom voordeel. Hij wou mijn mannenkut zo ruim maken dat ik met gemak 2 dikke pikken kon verwerken, maar nu ik dit kan handelen dat moet dat geen probleem meer zijn. Dan vraag ik Tommy of hij genoten heeft en met een grote glimlach geeft hij aan dat hij meer dan genoten heeft. Hij zou zo graag vaker met ons mee willen doen, maar kijkt dan een beetje sip omdat dit niet mogelijk is door zijn ouders. Ik geef hem een zoen en zeg hem dat we wel een oplossing gaan verzinnen zodat we nog vele malen vaker zo intens geil kunnen genieten. Dan merken we alle 3 dat we best wel moe zijn en vallen in elkaars armen in slaap. 

Laat in middag worden we wakker en gaan even lekker douchen tot we echt wakker zijn. Terwijl we douchen strelen we elkaars billen en verdwaald er regelmatig een hand naar een pik en raken we al snel weer verstrikt in een tongzoen. Ik neem beide pikken even in mijn mond en stap dan uit de douche en droog me af. Dan loop ik naakt naar beneden en kijk ik zwoel achterom en vraag wie zin heeft in een sandwich en snel volgen ze mijn voorbeeld en lopen naar beneden. In de keuken sta ik koffie te maken als ik Johan achter mij voel staat met een stijve pik die tussen mijn billen glijd. Hij gromt in mijn oor dat hij daar wel zin in heeft en buigt mij voorover. Ik laat gewillig mijn benen uit elkaar zetten waardoor mijn mannenkut tevoorschijn komt. Ik voel zijn eikel naar binnen schuiven met behulp van een beetje spuug. Dan ramt hij hem er in 1 keer diep in en tilt mij dan omhoog en draait hem zelf om tegen het aanrecht. Tommy komt met zijn stijve pik naar ons toe en zet zijn pik ook tegen mijn mannenkut aan. Langzaam laat Johan mij zakken en voel ik hoe 2 pikken bij mij naar binnen schuiven. Met een diepe zucht voel ik ho eik opgerekt en gevuld word en als ze eenmaal naar binnen geschoven zijn voeren ze het tempo op. Als en bezetene begin ik te kreunen en spoor ze aan mij vol te spuiten. Dit gebeurd dan ook en binnen no time komen ze beiden met een brul klaar en spuiten mijn mannenkut helemaal vol. Hierdoor word het ook mij te veel en spuit ik mijn zaad over mijn eigen lichaam heen. Voldaan laten ze hun pikken uit mij glijden en zuig ik hun pikken schoon. Hierna geef ik ze beiden een geile tongzoen waarmee ze de restjes zaad nog proeven. Dan is het tijd voor koffie zeg ik en krijg de opblaasbare plug in mijn mannenkut gedrukt en blijft zo het zaad in mij zitten. Met een bak koffie nemen we plaats in de tuin en genieten na van een heerlijk intens geile nacht en proberen we een oplossing te bedenken zodat Tommy ook aan zijn gerief kan komen zoals Johan en ik dat doen.  

Hoe we dit voor elkaar krijgen ligt ook in jullie handen. Geef je oordeel over dit geile verhaal en geef suggesties over hoe dit verder moet lopen. Hopelijk hebben jullie net zo genoten als Johan Tommy en mij. 

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
DE NIEUWSTE Homo SEXVERHALEN
Lars Wordt Volwassen... - 7Door: Pieter024
Gelezen: 547x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Neuken, Tiener, Top, Bottom, Douche,
21-09
9.4
Ruben In Texas - 5Door: RubenDeWolf
Gelezen: 2200x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Broers, Truth Or Dare, Twink,
20-09
9.2
De SelectieDoor: Daniel
Gelezen: 4351x
Reacties: 5
Lengte: Lang
19-09
8.7
OpleidingDoor: Jan03
Gelezen: 4828x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gebruikt,
19-09
8.5
Stan Op Zoek - 14Door: Kevin K
Gelezen: 2104x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Twink,
19-09
9.5
Ontmaagd Op Familievakantie...Door: GTES
Gelezen: 8381x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bare, Broers, Eerste Keer, Met Familie, Ontmaagd, Trio, Vakantie,
18-09
9.5
Waar Een Volleybal... - 3Door: Robert1993
Gelezen: 4341x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dwang, Eerste Keer, Vernederen, Volleybal,
17-09
9.3
Jan Gaat Het... - 1Door: Bisexjan
Gelezen: 7423x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen,
17-09
9.1
Ruben In Texas - 4Door: RubenDeWolf
Gelezen: 3102x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Amerika, Twink,
17-09
9.3
Broers? -2Door: Ohboy1977
Gelezen: 5746x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Neuken, Pijpen,
16-09
9.6
Ruben In Texas - 3Door: RubenDeWolf
Gelezen: 3755x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Amerika, Twink,
15-09
9.3
Mijn Eerste KeerDoor: Leonardo
Gelezen: 6940x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Jong En Oud, Verleiden,
15-09
9.2
Gebruikt Al Zuigslet...Door: Jonas
Gelezen: 4982x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Pijpen, Slet, Sletje, Tiener, Waargebeurd,
15-09
9.2