Klik hier voor meer...
Door: Marleen05
Datum: 16-09-2023 | Cijfer: 9.5 | Gelezen: 31678
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Hoi, ik ben Marleen en dit is deel 5 van mijn verhaal, of je zou het ook dagboek kunnen noemen, over mijn vakantie. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk.

Even was het weer stil in de tent achter het haagje. “Als je wil mag je bij mij dan ook wel even voelen” fluisterde Angela nu zachtjes tegen haar broer. Weer was het even stil. “Ehm, nou…, ja…, oké dan.” zei Michiel. Ik voelde hoe mijn gleufje vochtig begon te worden van opwinding. “Spannend” fluisterde ik tegen Martine. Die pakte mijn hand en legde mijn vingers op haar gleufje, en ik voelde dat zij nog meer opgewonden was geworden dan ik.

In de tent achter ons hoorden we wat schuiven. “Maar als hij hard wordt dan kan ik daar niets aan doen hoor” hoorden we Michiel fluisteren. “Dat weet ik ook wel” zei Angela. “Nee, maar omdat je daar ook nogal erg moeilijk over deed” zei Michiel. We hoorden weer wat geschuif, en ik maakte me een voorstelling over wat er in die tent gebeurde.

“Voelt wel lekker” fluisterde Michiel opeens. “Dat ik aan jouw lul voel, of dat jij aan mijn kutje voelt?” vroeg Angela. “Allebei” antwoorde Michiel. “Je bent lekker glad daar beneden, dat staat je ook wel erg mooi” fluisterde Michiel. “Maar je bent helemaal erg mooi trouwens” vervolgde hij.

Thuis noemden we het eigenlijk nooit lul en kut, maar altijd gleufje en piemel. Dat hun het lul en kutje noemden vond ik niet zó, maar ja.

“Nu wordt hij hard” fluisterde Angela. “Wat een gek gevoel. Als ik mijn hand erom heen houd dan voel ik hem zo in mijn hand dikker worden en wordt mijn hand open gedrukt. En, nou wordt-ie nóg langer.” We hoorden weer wat geschuif.

“Je kutje wordt opeens nat. Wat is dat? Je gaat toch niet plassen?” vroeg Michiel fluisterend. “Nee gekkie, dat komt doordat ik opgewonden wordt” zei Angela zachtjes terug.

Even was het weer stil en toen hoorden we Michiel weer. “Ik, ehhh, dit kan eigenlijk echt niet hoor. Je gaat nu wel verder dan alleen voelen.” We hoorden een kort giecheltje van Angela. “Jij anders ook broertje. Is het lekker wat ik doe?” Vroeg Angela.

“Jawel. Maar…. hier is het lekkerder” hoorden we Michiel zeggen. “Ja, daar, en dan heel zachtjes over dat strakke randje onder mijn plasgaatje strelen”. “Zo?” vroeg Angela. “Ja, oeh! Precies daar, dat is zó lekker” zei Michiel. Martine haar gleufje was inmiddels zo nat dat er druppels uitliepen. En bij mijzelf voelde het ook alweer helemaal beurs aan.

“En bij jou, doe ik het goed?” hoorden we Michiel aan zijn zus vragen. Ze giechelde zachtjes en zei “Nee joh, je zit helemaal verkeerd. Wacht, ik zal je laten voelen waar je moet zijn”. We hoorden weer wat geschuif, en toen was het weer even stil. “Hier, voel je dat? Dat dikkere plekje?” “Ja” antwoorde Michiel. “En dan zo met je vinger heel snel heen en weer gaan.” fluisterde Angela.

Weer was het even stil. “Zo?” vroeg Michiel. “Ja, maar niet stoppen nu!” zei Angela nu ietsje harder. Even was het weer stil en toen hoorden we opeens flink schuiven, en hoorden we hoe Angela een ingehouden “m…mmm….mmmmm…” geluid maakte. Volgens mij kwam ze klaar. “ Jeetje…” fluisterde Martine. Ik werd er zelf ook enorm opgewonden van dat ik Angela klaar hoorde komen, eigenlijk was ik wel wat jaloers op haar broer.

Even bleef het stil achter de heg. “Jeetje, mijn god, héél erg fout dit…” hoorden we Angela zeggen. “Maar ook wel heel erg lekker” zei ze er achteraan. “Toch geen goed idee dus” fluisterde Michiel”. “Maar je lul is anders nog wel keihard” zei Angela. We hoorden weer iets schuiven.

“Wat doe je?” hoorden we Michiel vragen. “Jij moet ook nog” fluisterde Angela terug. “Ja maar, dat je dát doet” zei Michiel. “Hij is toch schoon?” vroeg Angela. “Ja, maar…” we hoorden héél even een soort smakkend, slurpend geluidje waardoor we begrepen dat Angela op de piemel van haar broer was gaan zuigen. Even hoorden we alleen maar wat schuivende geluidjes.

“Pas op” zei Michiel opeens met een geknepen stem. Na weer flink schuivende geluiden werd het stil totdat we Angela hoorden fluisteren. “Zo hé, kon je niet even waarschuwen? Je spoot helemaal man! Ik weet niet waar het is neergekomen”. “Ja, sorry, maar het ging opeens zo snel” fluisterde Michiel, nog een beetje na hijgend.

Onderhand was ik met twee vingers in het drijfnatte gleufje van Martine bezig toen ik voelde hoe haar gleufje opeens heel erg hard sterk samentrok. Ook Martine kwam nu, gelukkig in alle stilte, schokkend klaar. Dat en het idee dat we zojuist hadden gehoord dat broer en zus hier net achter de heg ook klaar waren gekomen was voor mij het laatste zetje om ook stilletjes klaar te komen.

Achter het haagje hoorde we het nodige geschuif, en we zagen door het tentdoek heen dat ze met een lampje aan het schijnen waren. “Ja, hier ligt een klodder, op het grondzeil” hoorden we Angela opeens zachtjes zeggen. “Bijna tegen het tentdoek, dat is mazzel”.

Het werd even een poosje stil waarna Michiel weer tegen zijn zus begon te fluisteren. “Eigenlijk kan dit echt niet hoor” hoorden we hem fluisteren. “Nee, eigenlijk niet. Maar ik vond het wel lekker, en volgens mij jij ook. En we hebben er wel allebei wat van geleerd, toch?” vroeg Angela aan haar broer. “Ja, dat wel. Maar niemand mag dit ooit weten hoor.” zei hij. “Mee eens, dit is ons geheimpje” fluisterde Angela. Haha, ze moesten eens weten dat wij het allemaal gehoord hadden!

“Ik ga weer naar mijn eigen slaaptent. Welterusten broertje” fluisterde Angela. “Ja, slaap lekker. Maar niets laten merken morgen hoor” hoorden we Michiel nog zeggen, terwijl we een heleboel geschuif hoorden omdat Angela van de ene in de andere slaaptent kroop.

Martine en ik gaven elkaar nog een lange tongzoen. “Jij ook lekker slapen nu, liefje” fluisterde Martine heel lief tegen mij.

De volgende morgen werd ik vreemd wakker. Ik lag te dromen dat ik op het strandje lag en dat Angela naast me was komen liggen terwijl Martine even was gaan plassen. Terwijl Angela naast mij lag was ze over mijn kale gleufje begonnen. Ze zei dat ze die er zo mooi glad en zacht uit vond zien, en ze vroeg of ze hem eens aan mocht raken. Net zoals ze aan haar broer gevraagd had of ze zijn piemel eens aan mocht raken.

In mijn droom zei ik “Nou, ehh, ja, maar wel snel want Martine kan ieder moment terug komen”. Eerst liet ze haar vinger alleen maar over mijn gleufje heen glijden, maar na een paar keer liet ze haar vinger er ook doorheen glijden. Het voelde heerlijk, en ik voelde dat ik er opgewonden van werd.

Ik hoorde zachtjes in mijn oor fluisteren “Dat vind je wel lekker he..?”. Alleen… dat was de stem van Martine! Ik schrok wakker en keek recht in de ogen van Martine, die op haar zij naast mij lag en haar vinger door mijn natte gleufje liet gaan. “Ik... ik…. dacht dat ik lag te dromen…” stamelde ik. Martine gaf me gelijk een kus op mijn mond.

“Wakker worden liefje, we zouden de broodjes gaan halen, in het winkeltje” zei ze. O ja, dat was waar ook. Zonder af te maken waar ze aan begonnen was kroop Martine op haar knieën de tent uit. Hoewel mijn gleufje nog helemaal nat was van opwinding kroop er maar achteraan. “Ik ga wel even vragen wat we moeten halen” zei ze. Ze deed de deur van de caravan open en ging zachtjes naar binnen.

Ik bleef voor de caravan staan en moest nog even bijkomen van het vreemde wakker worden. Even later hoorde ik Martine in de caravan zachtjes met haar moeder praten en toen kwam ze weer naar buiten met een tasje en de portemonnee van haar moeder.

“Mijn vader lag nog te slapen en had een enorm harde piemel” zei Martine giechelend, “maar mijn moeder was al wakker”. Samen liepen we richting het winkeltje bij de ingang van de camping, wat nog best een stukje lopen was. We waren niet de enigen, want er waren meer kampeerders die die kant op gingen, en andere kampeerders kwamen alweer met een tasje met broodjes terug gelopen.

Het rook heerlijk naar verse broodjes in het winkeltje, en het was best behoorlijk druk. Er stond zelfs een hele rij met wachtenden voor de broodjes. Nadat we afgerekend hadden liepen we terug.

Toen we op het pad naar onze caravan kwamen zagen we net de tent van Angela en Michiel open gaan. Angela kwam met een slaperig gezicht en haar mooie haren helemaal in de war naar buiten gekropen en rekte zich gapend voor de tent uit. Toen ze ons zag zei ze heel aardig “Goeiemorgen!”, en wij zeiden goeiemorgen terug. Ze moest eens weten wat we vannacht allemaal gehoord hadden!

Mams had in de tussentijd de tafel gedekt en thee gezet, en ook paps was inmiddels opgestaan en had zich al ook al geschoren. Ook bij de buren was de buurvrouw inmiddels de tafel aan het dekken. “Ik ga het toch even zeggen van die verse broodjes” zei mam, en ze liep naar het haagje. Ze riep de buurvrouw die bij het haagje kwam staan. Ongelooflijk eigenlijk; gistermorgen kwam ze voor het eerst helemaal naakt naar buiten, was ze nog onwennig, en nu stond ze al gezellig open en bloot te kletsen.

Mams vertelde dat Martine en ik iedere morgen verse broodjes in het winkeltje gingen halen, en dat dat een aanrader was. De buurvrouw riep nu Angela en Michiel erbij en zei tegen hen dat Martine en ik iedere ochtend de warme broodjes gingen halen en dat ze het eigenlijk wel een leuk idee vond als zij dat, als broer en zus, ook zouden gaan doen. Dat vonden ze gelijk goed, en hun moeder trok een verbaasd gezicht. “Jeetje, ik weet niet wat ik meemaak. Normaal zijn ze niet zo meewerkend, en zeker niet als ze iets sámen moeten doen” zei ze.

Martine en ik keken elkaar aan. Nou, wij hadden wel een idee waarom ze nu opeens zo waren. Onderhand had ik even ongemerkt Angela staan te bekijken, en jeetje, wat was ze toch mooi! Hele mooie ogen, lichtblond halflang haar, hele mooie borsten met mooie tepels die een beetje uitstaken, een naveltje met een knoopje erop, mooie heupen en een heel mooi glad gleufje, mooie ronde billen, en mooie benen. Voor zover ik kon zien dan, want ze stond natuurlijk achter het haagje, maar het kon haast niet anders dan dat ze ook mooie enkels en voeten moest hebben.

Ik was zo afgeleid dat ik de rest van het gesprek niet meer gevolgd had. “Is toch niet erg, dat ik dat gevraagd heb?” vroeg mams toen ze ook aan tafel kwam zitten. “Nee hoor, prima toch, gezellig.” zei paps. “ik vind het ook prima hoor” zei Martine. “En jij, Marleen?”.

In deel 6 gaat het verhaal verder.
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...