63.285 Gratis Sexverhalen
Marleen05
Marleen05
Ik ben Marleen en woon samen met mijn zus Monique bij mijn moeder en haar vriendin Tess in een dorp net iets onder Amsterdam. Ik vindt het leuk om af-en-toe eens wat van mijn eigen gebeurtenissen op de schrijven.

Ik voel me heel erg aangetrokken door meisjes, dus je kan wel zeggen dat ik lesbisch ben. Dat wil niet zeggen dat ik het helemaal niet leuk vindt om een leuke naakte jongen of man te zien, maar verder heb ik daar eigenlijk geen gevoelens voor.

Verder hou ik er wel van om mezelf "per ongeluk" naakt te laten zien en vindt het erg spannend om met weinig kleding naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld alleen in een lang t-shirt, zonder verder iets eronder. Best wel exhibitionistisch dus.

Ondanks dat mijn moeder een eigen lingeriewinkel heeft lopen wij thuis eigenlijk allemaal altijd naakt rond. Dat ben ik nooit anders gewend geweest, al sinds klein af aan. Noem je dat dan ook nudistisch, al gaan wij bijvoorbeeld nooit naar een nudistencamping of naar het naaktstrand?

O ja, als ik een ander meisje of vrouw hoor plassen dan heb ik ook wel wat met dat geluid. Ik vind het fascinerend dat het plassen van bijna ieder meisje of vrouw weer anders klinkt. Aan het geluid kan ik bijvoorbeeld horen of mijn moeder, Tess, of mijn zus Monique zit te plassen.

Het zal best wel onregelmatig zijn dat ik wat van mijn belevenissen zal plaatsen, want ik heb helaas niet altijd voldoende tijd om alles op te schrijven.

Als jij mijn belevenissen leuk vindt om te lezen, dan zou ik het op mijn beurt ook wel leuk vinden als jij een leuke reactie geeft.

En vindt je het niet leuk, lees ze dan gewoon niet...!
Hoogste Cijfer: Op Vakantie Naar Een Naaktcamping - 5
Meest Gelezen: Mijn Beste Vriendin - 1
Aantal Verhalen: 33
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
ALLE VERHALEN VAN Marleen05
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
Op Vakantie Naar Een Naaktcamping - 7Door: Marleen05
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Broer, Camping, Exhibitionisme, Lesbienne, Moeder, Nudisme, Plas, Plassen, Stiekem, Vader, Voyeurisme, Zus,
" Hoi, ik ben Marleen en dit is deel 7 van mijn verhaal, of je zou het ook dagboek kunnen noemen, over mijn vakantie. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. ..."
08-11-23
9.3
Op Vakantie Naar Een Naaktcamping - 6Door: Marleen05
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Broer, Exhibitionisme, Lesbienne, Naaktcamping, Nudisme, Tent, Vakantie, Voyeurisme, Vriendinnen, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Hoi, ik ben Marleen en dit is deel 6 van mijn verhaal, of je zou het ook dagboek kunnen noemen, over mijn vakantie. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. ..."
14-10-23
9.2
Op Vakantie Naar Een Naaktcamping - 5Door: Marleen05
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Broer, Exhibitionisme, Lesbienne, Moeder, Naaktcamping, Nudisme, Stiekem, Vader, Vakantie, Voyeurisme, Vriendinnen, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Hoi, ik ben Marleen en dit is deel 5 van mijn verhaal, of je zou het ook dagboek kunnen noemen, over mijn vakantie. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. ..."
16-09-23
9.5
Op Vakantie Naar Een Naaktcamping - 4Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: 16 Jaar, Broer, Camping, Exhibitionisme, Lesbienne, Naaktcamping, Nudisme, Stiekem, Vakantie, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk, Zus,
" iHoi, ik ben Marleen en dit is deel 4 van mijn verhaal, of je zou het ook dagboek kunnen noemen, over mijn vakantie. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. ..."
09-09-23
9.3
Op Vakantie Naar Een Naaktcamping - 3Door: Marleen05
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Buurjongen, Buurmeisje, Camping, Exhibitionisme, Kaal, Met Familie, Moeder, Nudisme, Tiener, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk,
" Hoi, ik ben Marleen en dit is deel 3 van mijn verhaal, of je zou het ook dagboek kunnen noemen, over mijn vakantie. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. ..."
02-09-23
9.0
Op Vakantie Naar Een Naaktcamping - 2Door: Marleen05
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Broer, Camping, Exhibitionisme, Naaktcamping, Nudisme, Openbaar, Tiener, Vakantie, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Hoi, ik ben Marleen en dit is deel 2 van mijn verhaal, of je zou het ook dagboek kunnen noemen, over mijn vakantie. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk...."
28-08-23
9.2
Op Vakantie Naar Een Naaktcamping - 1Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Exhibitionisme, Moeder, Naaktcamping, Nudisme, Openbaar, Tiener, Vakantie, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Hoi allemaal, Ik ben Marleen, en ik heb hier al eerder een verhaal in 26 delen geplaatst onder de naam Mijn beste vriendin . Eigenlijk is dat een soort dagboek geworden, maar omdat ik daar de laatste tijd steeds minder tijd voor had is d..."
25-08-23
8.9
Mijn Beste Vriendin - 26Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Met Familie, Openbaar, Tiener, Vakantie, Zusjes, Zussen,
" Dit is alweer deel 26 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. De laatste tijd heb ik erg weinig tijd gehad om mijn dagboek , wat dit verh..."
19-08-23
9.3
Mijn Beste Vriendin - 25Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Cockring, Exhibitionisme, Groepsex, Hotel, Lingerie, Nudisme, Openbaar, Tiener, Tweeling, Vakantie, Zusjes, Zussen,
" Dit is alweer deel 25 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. De volgende morgen werden we wakker van de wekker op Martine s mobieltj..."
22-10-22
9.1
Mijn Beste Vriendin - 24Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Groepsex, Hotel, Nudisme, Plas, Plassen, Tiener, Tweeling, Vakantie, Zusjes, Zussen,
" Dit is alweer deel 24 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. De volgende dag hebben we een aantal dingen in de omgeving bekeken, en z..."
11-10-22
9.4
Mijn Beste Vriendin - 23Door: Marleen05
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Nudisme, Openbaar, Plas, Plassen, Tiener, Tweeling, Vakantie,
" Dit is alweer deel 23 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Tijdens het eten kwamen ook Eva en Sandra met hun ouders de eetzaal inlo..."
17-09-22
9.3
Mijn Beste Vriendin - 22Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Naturisme, Nudisme, Openbaar, Tiener, Tweeling, Vakantie, Vrouwvriendelijk,
" Dit is alweer deel 22 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Om de files voor te zijn zouden we al vroeg vertrekken. Voor mijn gevoel..."
04-09-22
8.8
Mijn Beste Vriendin - 21Door: Marleen05
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Moeder, Naturisme, Nudisme, Openbaar, Tiener, Vakantie, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Dit is alweer deel 21 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. In het vorige deel had ik al verteld dat mijn moeder en Tess laatst op e..."
30-08-22
9.1
Mijn Beste Vriendin - 20Door: Marleen05
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: 16 Jaar, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Moeder, Naturisme, Nudisme, Openbaar, Tiener, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Dit is alweer deel 20 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Het is alweer een poosje geleden dat ik wat van mijn belevenissen op pap..."
23-08-22
9.2
Mijn Beste Vriendin - 19Door: Marleen05
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Met Familie, Moeder, Sexspeeltjes, Sextoys, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Dit is alweer deel 19 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Onderhand was Monique druk bezig met berichtjes te typen op haar mobielt..."
14-06-22
9.1
Mijn Beste Vriendin - 18Door: Marleen05
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Met Familie, Moeder, Schoonouders, Sexspeeltjes, Sextoys, Vrouwvriendelijk, Zus,
" Dit is alweer deel 18 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. In de 3 weken die volgden raakten we er allemaal helemaal aan gewend dat..."
11-06-22
9.3
Mijn Beste Vriendin - 17Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Logeren, Nudisme, Tiener,
" Dit is alweer deel 17 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Het is inmiddels alweer een hele poos geleden dat ik wat over mijn belev..."
30-04-22
9.3
Mijn Beste Vriendin - 16Door: Marleen05
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Openbaar, Tiener, Vrouwvriendelijk,
" Dit is alweer deel 16 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Ik sla even een poosje over, waarin Martine en ik elkaar regelmatig zage..."
19-11-21
8.9
Mijn Beste Vriendin - 15Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beste Vriendin, Exhibitionisme, Sexspeeltjes, Sextoys, Tiener, Vrouwvriendelijk,
" Dit is alweer deel 15 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Is goed zei Martine, terwijl ze alweer naar de doos met speeltjes liep..."
16-11-21
9.1
Mijn Beste Vriendin - 14Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Sexspeeltjes, Sextoys, Strapon, Tiener, Vrouwvriendelijk,
" Dit is alweer deel 14 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Ik ga kijken zei ik tegen Martine, terwijl ik me al omdraaide om weg ..."
09-10-21
9.1
Mijn Beste Vriendin - 13Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Nudisme, Tiener, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk, Zussen,
" Dit is alweer deel 13 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Toen ik mijn mond gespoeld had en weer rechtop wou gaan staan haalde Mon..."
14-09-21
9.1
Mijn Beste Vriendin - 12Door: Marleen05
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Kleedhok, Moeder, Nudisme, Openbaar, Voyeurisme, Vrouwvriendelijk, Zussen, Zwembad,
" Dit is alweer deel 12 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Omdat het een kleedruimte was voor gezinnen en groepen kon de deur van d..."
08-09-21
9.1
Mijn Beste Vriendin - 11Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Nudisme, Openbaar, Vrouwvriendelijk, Zussen, Zwembad,
" Dit is alweer deel 11 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. De zon had alweer behoorlijk kracht, en het duurde dan ook niet lang voo..."
03-09-21
9.1
Mijn Beste Vriendin - 10Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Nudisme, Openbaar, Trio, Vrouwvriendelijk, Zussen, Zwembad,
" Dit is alweer deel 10 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Martine liep meteen de badkamer in en ik ging naar mijn kamer. Ik deed h..."
31-08-21
9.2
Mijn Beste Vriendin - 9Door: Marleen05
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Lingerie, Nudisme, Vrouwvriendelijk, Zussen,
" Dit is alweer deel 9 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Ik keek Monique nog even na terwijl ze naar binnen liep. Eigenlijk heeft..."
20-07-21
9.1
Mijn Beste Vriendin - 8Door: Marleen05
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Droom, Exhibitionisme, Nudisme, Sexspeeltjes, Sextoys, Vrouwvriendelijk, Zussen,
" Dit is alweer deel 8 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Had je wat besteld vroeg ik een beetje achteloos. Ja, zelftesten voor..."
08-07-21
9.1
Mijn Beste Vriendin - 7Door: Marleen05
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Gluren, Nudisme, Sexspeeltjes, Sextoys, Vrouwvriendelijk, Zussen,
" Dit is alweer deel 7 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Toen we bij ons huis aankwamen zetten we onze fietsen voor de garagedeur ..."
01-07-21
8.8
Mijn Beste Vriendin - 6Door: Marleen05
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Nudisme, Vrouwvriendelijk,
" Dit is alweer deel 6 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Zo zaten we nog een poos samen verder te giebelen op de bank, en namen no..."
30-06-21
8.9
Mijn Beste Vriendin - 5Door: Marleen05
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme, Nudisme, Plas, Plassen,
" Dit is alweer deel 5 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Hoewel ik vrijwel direct in slaap was gevallen werd ik een paar uur later..."
28-06-21
8.9
Mijn Beste Vriendin - 4Door: Marleen05
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Eerste Keer, Exhibitionisme, Lingerie, Nudisme, Vrouwvriendelijk,
" Dit is alweer deel 4 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk. Kom , zei ik, eerst even de BH tjes passen . Ik pakte eerst e..."
26-06-21
9.2
Mijn Beste Vriendin - 3Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Exhibitionisme,
" Dit is alweer deel 3 van mijn verhaal. Voor de opbouw van het verhaal zou je bij deel 1 moeten beginnen, maar ieder deel afzonderlijk is misschien ook wel leuk.Vanaf nu zal ik proberen er minder lange stukken tekst van te maken, dat leest misschie..."
25-06-21
9.3
Mijn Beste Vriendin - 2Door: Marleen05
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Eerste Keer, Exhibitionisme, Lingerie, Met Familie,
"Toen ik terug kwam in mijn kamer keek ik op mijn telefoon en zag dat ik een Whatsapp berichtje had ontvangen. Hij was van mijn beste vriendin Martine Het is warm, mijn ouders zijn de hele week op de camping, en eigenlijk verveel ik me een beetje. E..."
24-06-21
8.8
Mijn Beste Vriendin - 1Door: Marleen05
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beste Vriendin, Eerste Keer, Exhibitionisme, Lingerie, Moeder, Tiener, Zus,
"Hoi allemaal, Ik ben Marleen en woon samen met mijn moeder en oudere zus Monique in een dorpje vlak onder Amsterdam. Mijn ouders zijn een paar jaar geleden uit elkaar gegaan, waarna mijn vader bij zijn nieuwe vriendin is gaan wonen en wij ge..."
24-06-21
8.7