Klik hier voor meer...
Donkere Modus
Door: Spuiter84
Datum: 16-09-2023 | Cijfer: 8.9 | Gelezen: 14022
Lengte: Gemiddeld | Leestijd: 9 minuten | Lezers Online: 1
Terwijl ik er aan denk heb ik alweer een stijve… nu ook lekker mijn trainingsbroek en boxer omlaag geduwd onder mijn zak zodat mij stijve lekker overeind staat. Af en toe lekker over mijn eikel wrijven en wetend dat ik na typen van dit verhaal lekkere geile klodders zaad ga spuiten… maar nu het verhaal!

Na school hadden we afgesproken om beetje muziek te luisteren of tv te kijken. Of een beetje te gamen op de pc. ’t Was een mooie dag en besloten naar buiten te gaan gezien er niks op de tv was. Ik woonde aan de rand van het dorp aan de doorgaande weg door het oude gedeelte. Net voorbij het eerste huis was een zijpad naar een paardenstal en een soort van kleine grasweide.

We besloten daar naar toe te lopen en al pratend hadden we het over de meiden in de klas. Onze smaken liepen wat uiteen, maar we vonden wel dat we goede smaak hadden. Uiteindelijk kwamen we bij het uiteinde van het pad uit. Daar stond wat hoog gras en oud riet waar je je makkelijk in kon verstoppen. We waren benieuwd waar dat uit zou gaan komen, dus besloten er doorheen te lopen. Na ruim 2 meter konden we niet echt meer verder, maar weet nog wel dat ik zei ‘dit is een mooi verstop plekje hier zeg!’. M’n klasgenootje (laten we hem Derek noemen) zei nog dat het een mooie plek was om meiden mee naar toe te nemen en stoute dingen mee te doen. Van de gedachte om daar naakt met een lekkere meid te stoeien begon mijn pik wel te steigeren zeg…

Derek gaf aan dat hij ff moest pissen en ik moest eigenlijk ook wel even. Teveel cola op voor dat we weg gingen. Hij deed zo zijn broek en onderbroek omlaag, draaide iets weg en begon te pissen. In een oogopslag zag ik zijn pik en viel me op dat de zijne net zo groot was als de mijne. Alleen die van hem had veel meer voorhuid. Zelf liet ik ook mijn broek en boxershort zakken en pakte m’n pik ook in mijn handen. Langzaam kwam de straal pis er uit en kort daarna een goede stevige straal. Ik keek even naar rechts en zag dat Derek ook goed aan het zeiken was.

Ik was wat later klaar met zeiken en zag dat Derek wat gebiologeerd naar mijn pik zat te kijken. Vergeleken met die van hem had ik wat minder voorhuid zodat het topje van mijn eikel altijd wel half zichtbaar is (tenzij m’n pik goed stijf, dan trek ik ‘m zo naar achter de eikel). Derek was zijn pik aan het afschudden zodat er geen drupjes pis nog aan zaten en ik deed het zelfde. “Vind jij dat ook lekker als je zo over je pik wijft?” vroeg hij. Vond de vraag wel spannend, samen met dat iemand naar mijn keek, de frisse lucht onder mijn zak en terwijl ik mijn pik aan het afschudden was. Ik gaf eerlijk toe dat ik dat wel eens deed. Merkte dat zijn pik stijf aan het worden was en de mijne begon ook van het rustig op en neer bewegen stijf te worden. “Ruk jij je?” vroeg Derek.

“Natuurlijk!” zei ik. Zo stonden we even naar elkaar te kijken en nog geen 20 seconden later hadden we allebei een stijve pik in onze handen. “Vind dit stiekem best lekker dit zo… buiten staan en dan beetje rukken”. Derek gaf aan dat hij het ook niet erg vond. Het wrijven rond de eikel werd nu langzaam aan wat saai en besloot mijn geile harde pik nu helemaal in mijn hand te nemen. Langzaam bewoog ik mijn hand op en neer en zag Derek weer gefascineerd kijken hoe mijn voorhuid over mijn eikel ging. Zijn pik was ook goed hard, maar had nog steeds een tutje rond zijn eikel. Het voorvocht kwam er bij hem al langzaam uit, iets wat ik niet kende. Misschien een drupje uit mijn plasbuis soms, maar niet zoveel als hij had.

“Mag ik de jouwe eens voelen?” vroeg Derek. Ik draaide zijn kant op en stak mijn heupen iets naar voren: “ja, lijkt me niet erg”. Voor het eerst in mijn leven voelde ik de hand van iemand anders om mijn pik. Voelde heel anders dan wanneer ik het zelf deed, en dat deed ik vaak, maar voelde een stuk lekkerder. Derek kwam wat dichter bij mij staan om mijn pik beter vast te pakken. Nu had hij ‘m echt goed in zijn hand en bewoog heerlijk zijn hand op en neer. “Dit voelt echt lekker” zei ik. Ik werd benieuwd naar zijn pik en vroeg “mag ik jou ook even rukken?”. Dat vond hij geen slecht idee en ook voor het eerst in mijn leven voelde ik een andere pik in mijn handen. Vreemd gevoel, maar ook heel herkenbaar.

Derek pakte ook weer mijn pik vast en zo stonden we ineens elkaar te rukken. Af en toe keken we om ons heen om zeker te weten dat niemand ons zag. Zo stonden we een paar minuutjes tot ik merkte dat het zaad begon te borrelen. Ik zei “misschien moeten we stoppen, want ik ga zo spuiten denk ik”. Derek zei dat hij er ook dicht tegen aan zat. We stopten even en moesten wat lachen toen we onze harde pikken zagen. “Het zijn net zwaarden” zei Derek en sloeg zijn pik tegen de mijne aan. Zo stonden we even onze pikken tegen elkaar aan te slaan.

“Lijkt het jou lekker om gepijpt te worden?” vroeg Derek? Ik had er geen beeld of voorstelling van, maar merkte wel dat het idee van mijn pik in iemands mond mij wel aan stond. Dus ik zei “geen idee, moet ik nog maar eens meemaken”. Derek ging ineens iets naar achteren en bukte voorover. Voor ik het doorhad voelde ik een geopende mond en warme lucht naar mijn eikel komen. Ik vond dat nog iets te ver gaan, dus trok snel mijn pik terug. Achteraf spijt van gehad omdat het nog jaren zou duren voor iemand (een meid in dat geval) aan mijn pik zou zuigen…

Ik zei “dat gaat me nog iets te ver, maar samen rukken is wel ok”. Derek zei verder niks, behalve dat hij om zich heen keek en mijn pik weer vast pakte. Ik deed dat ook bij hem en zo stonden we elkaar weer lekker te rukken. Het tempo bij mij ging omhoog en ik ging hem ook sneller rukken. Als snel was hij het die zei dat hij moest spuiten. Ik moest ook al bijna… leek ons geen goed idee om zo tegen elkaar aan te spuiten, dus Derek stelde voor om onszelf klaar te rukken. Zo stonden we naast elkaar…

Ik pakte heerlijk mijn pik vast en begon te rukken. Van al dit geile gedoe wist ik zeker dat ik goed hard ging spuiten. En man… wat had ik daar een zin in zeg! Ik voelde dat het begon te borrelen en zei “ik ga spuiten zo”. Het enige wat Derek zei was “oh ik ga nu al” en zag het zaad uit zijn pik begon te druipen, gevolgd door 2 ferme stralen zaad die zo op het gras viel.

Ik merkte zelf ineens dat mijn eikel goed hard werd en trekte mijn voorhuid verder naar achter toen ik het zaad voelde komen… ik zei niks, maar ik begon zwaar te hijgen en liet een zachte kreun uit toen de eerste straal zaad uit m’n pik kwam spuiten. De tweede en derde kwamen er ook met een rotgang uit… ik keek naar beneden en zag een paar lekkere witte slierten zaad op het gras en riet liggen.

“Zo… dat was wel ff lekker ontspannend” zei ik. Derek moest lachen en vond het ook lekker. Hij stelde voor om dit vaker te doen. Leek mij een goed idee. We zijn toen terug naar mijn huis gegaan en hebben er verder niet meer over gesproken. Toen ik een keer later alleen thuis was hebben we weer heerlijk gerukt om mijn kamer, maar dat is een ander verhaal 😉
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Eerste Keer, School, Spuiten, Tiener, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
 
Nog niet uitgelezen? Dit zijn de 10 nieuwste Bi sexverhalen!
 
Ouder Bi Stel Mmv - 2Door: Bibillen
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Pervers, Plas, Plassen, Trio,
"Het was weer mooi en warm weer dus zat in mijn korte broekje in de achtertuin koffie te drinken en mijn mail te lezen en zag dat ik een mailtje had gekregen van jannie en henk, ik opende het en er stond in dat ze weer wouden afspreken. Ik be..."
22-07
8.2
Slapen In De Meidentent - 6Door: Simandber
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Naakt, Naturisme, Orgasme, Plas, Plassen, Strapon,
"Mijn hoofd tolde nog lichtelijk van ongeloof, terwijl ik na genoot van wat me net voor het eerst overkomen was. Nog goed herinner ik me de sterrenhemel, terwijl ik naakt zittend in het gras naar boven staarde. Van schaamte of achterdocht dat iemand m..."
20-07
9.6
Slapen In De Meidentent - 5Door: Simandber
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kamperen, Naakt, Orgasme, Tent,
" Ohjee waar ben ik weer aan begonnen Silkes stem trilde zoals ik haar nog niet vaak had gehoord. Ik ga je laten lieverd, ben echt doodop, probeer er maar van te genieten, het komt vast goed fluisterde Tasja en even merkte ik h..."
18-07
9.5
BespiedenDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Buurjongen,
"Met de hoofdtelefoon op, en vast spannende beelden op de laptop, zag ik hem spelen met een flinke paal Alleen een shirtje aan, en dat machtige ding hard kalm door zijn hand glijdend, terwijl hij met open mond keek naar wat daar te zien was...."
16-07
7.4
Slapen In De Meidentent - 4Door: Simandber
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Gluren, Opdracht, Vingeren,
" H Sil, slaap je Nee veel te warm hier En bij jou Ook warm enneh ook wel een beetje nat. Hihi Mijn hand zat daarnet ook al in me slip. De mijne spant al rond mijn knie n. Oh echt ..."
16-07
9.5
Slapen In De Meidentent - 3Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Camping, Massage, Naakt, Orgasme, Zwembad,
"Al vanuit de verte zag ik hoe Tasja stevig aan het smeren was geslagen. Hoewel ik zelf nog maar net afgekoeld was, voelde ik de zon alweer branden. Alsof het frisse zwembadwater me alweer aanriep. Met ons wit vel waren we wel vaker verbrand geweest, ..."
15-07
9.4
Slapen In De Meidentent - 2Door: Simandber
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Masturbatie, Masturberen, Plas, Plassen, Tieten, Zwemmen,
"Hoewel ik geen idee had, wat Silke van plan was, riep het de wildste idee n bij me op. Zou ze me vandaag bij mijn short vastnemen en die met een ruk naar beneden maaien Of me stiekem begluren terwijl ik me aankleedde of stond te pissen Misschien zo..."
14-07
9.1
PiemelpapDoor: Buurman
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Aftrekken, Leraar, Pijpen, Spuiten, Zuigen,
"Tegenwoordig een stuk minder, maar vroeger had ik nog wel eens een date met een man. Liefst een sportieve. Soms kwam ik deze tegen op Internet, dan weer gewoon in de kroeg of op een vakantiepark, de meesten wel, denk ik nu. Vroeg wandelend langs huis..."
12-07
7.7
Slapen In De Meidentent - 1Door: Simandber
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Aftrekken, Broer, Kamperen, Lesbienne, Masturbatie, Masturberen, Vingeren, Zus,
"En nog wel te zeggen dat ik onbeschrijfelijk intens had toegeleefd naar deze week. Wat had ik er nu spijt van dat we niet de grote familietent met meerdere slaapcompartimenten of een aparte tent voor mij hadden meegenomen. Het was sowieso al erg laat..."
11-07
9.4
Op Mijn Knieën Likte IkDoor: De Friemelaar
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Buitensex, Likken,
"Op een warme zomer dag liep ik een beetje ge rgerd een rondje om een groot landhuis. Ik moest hier een pakketje bezorgen En ondanks de vele deuren die ik zie zie ik geen brievenbus of deurbel. Er staan wel auto s op het erf, dus ging ik er v..."
11-07
7.8
 
Klik hier voor meer...