59.356 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Datum: 17-09-2023 | Cijfer: 9.1 | Gelezen: 7501x
Lengte: Lang | Lezers Online: 0
Dit is het vervolg op: Samen Aftrekken Na School - 1

Dit is een vervolg op mijn eerdere verhaal. Had niet door dat er op gereageerd was, dus beter laat dan nooit! Ook dit verhaal is waargebeurd, alleen is erg lang geleden dus een aantal details heb ik nog hard over na moeten denken haha.

Na onze eerste ruksessie zijn we weer naar mijn huis gegaan, hebben we wat gedronken en daarna moet Derek weer naar huis. Er ging een weekend overheen en op school spraken we elkaar wel in de klas, maar de sfeer was wat onwennig natuurlijk.

In de tussentijd nog wel nagedacht over wat gebeurd was en moest eerlijk naar mijzelf bekennen dat ik het echt super lekker vond en ook mega geil van werd. De gedachte ging wel rond of ik niet homo was, maar ik werd gewoon geil van meiden en besloot dat we uiteindelijk gewoon 2 vrienden waren die elkaar letterlijk een handje hielpen. Moest in dat weekend nog vaak terug denken aan onze sessie en zoals elke puber werd ik van de gedachte al snel stijf. Zo snel ik alleen thuis was ging ik naar de kelder, deed snel mijn broek en boxer omlaag en ging heerlijk met mijzelf spelen. Het was een erg vochtige kelder waar niemand verder kwam, dus als ik het niet meer hield ging ik naar een donker hoekje en liet mijn zaad gewoon tegen de stenen muren aan spuiten. Had inmiddels wel door dat het vanzelf verdween zonder rare vlekken achter te laten.

Ergens werd ik ook gewoon geil van de gedachte dat ik mijn eigen ruk plek had en gewoon mij zaad vrij kon spuiten. Op mijn eigen kamer was het altijd een opgave niet betrapt te worden, want niet de eerste keer dat ik met mijn broek omlaag zat en ik te laat iemand naar boven hoorde komen. Liep altijd met een sisser af gelukkig en nooit betrapt!

Het was inmiddels zondagavond en besloot te douchen. Ik liep naar beneden, pakte een handdoek, washandje en liep de douche in. Kleedde mij uit en zette de douche aan. Onze douche zat in een ligbad, dus was altijd uitkijken dat je niet uitgleed. Ik stapte onder de douche en genoot van de warme stralen. Ik begon mij te wassen en uiteindelijk was het tijd om dat ding waar ik de laatste tijd zoveel plezier van had schoon te maken. Ik trok mijn voorhuid naar achteren en spoelde mijn eikel schoon. De stralen op mijn eikel voelde erg lekker en merkte dat mijn pik stijf werd. Gelijk zag ik weer het beeld voor me van Derek die mij aan het aftrekken was. Dat hielp niet echt en werd gelijk geil en nog stijver dan ik al was.

Overrompeld door geilheid moest ik gewoon spuiten en begon lekker aan mijn pik te trekken. Wanneer mijn voorhuid naar achter ging kwam er soms een straal warm water er op en dat voelde erg lekker. Ik ging iets draaien en probeerde de straal op mijn pik te richten. Omdat ik stond lukte dat niet echt en had ineens een idee; ik ga in het bad liggen, pak de douchekop uit de houder en dan zien of dat werkt. Langzaam ging ik liggen in de badkuip. Toen ik lekker lag plaatste ik de douchekop zo dat de stralen lekker op mijn pik gericht waren. Voelde erg lekker die trilling op mijn pik van de warme stralen en begon de douchekop op en neer te bewegen. Merkte al snel dat ik de stralen op mijn eikel moest richten voor een nog lekkerder gevoel. Langzaam draaide ik rondjes met de douchekop en vond het bizar hoe lekker het voelde. Door de stralen werd mijn voorhuid vanzelf een beetje naar achter getrokken en vond op die manier DE plek om de stralen op te richten.

Gek werd ik van geilheid dat dit zo ontzettend goed voelde! Gezien het lekkerde voelde wanneer mijn voorhuid naar achteren zat bedacht mijn voorhuid maar helemaal naar achteren te trekken. Ik moest een kreun inhouden toen ik de stralen precies op het toompje van mijn voorhuid richtte. Heerlijk voelde het om mijn pik strak te houden, voorhuid naar achter en dat de warme en harde stralen water om mijn eikel te voelen stromen. Werd alleen wat moe van het vasthouden en merkte ook dat het lekkerder was om mijn pik gewoon los te laten, dan kon ik met mijn linkerhand mijn hoofd ondersteunen gezien de badkuip hier niet voor bedoeld was natuurlijk 😉

Merkte wel dat mijn pik het prettiger vond om wat ondersteuning te krijgen, dus pakte het washandje. Maakte deze goed nat en legde die zo neer zodat mijn pik ondersteund werd en mijn eikel vrij spel had. Ik richte de douchekop weer zo dat de stralen heerlijk om mijn eikel heen vloeiden. Mijn pik werd harder en harder en dacht dat ik gek werd! Zo geil dat dit was… ik fantaseerde lekker over rukken met Derek en besloot om snel weer af te spreken om te zien of we elkaar weer konden rukken. Van die gedachte werd ik nog geiler en voelde mijn eikel ineens keihard worden terwijl mijn zak zich aanspaande. Langzaam begon ik zachtjes te kreunen, want het gevoel van dat ik ging klaarkomen samen met de stralen op mijn pik was gewoon goddelijk. Ineens voelde ik dat ik ging en mijn pik werd keihard… de stralen water voelde ik niet meer en ik zag eerst het zaad er langzaam uit lopen, gevolgd door echt 2 tot 3 flinke harde stralen geil zaad. De douchekop hield ik stil en liet mijzelf lekker klaarkomen door warme stralen water. Het zaad zat over mijn buik en borst heen… jeetje wat was dat lekker klaarkomen zeg! Ik ging staan en spoelde mij verder af. Kwam er toen achter dat zaad en water niet goed samen gaan. Alles plakte en bedacht dat ik daar wel een oplossing voor moet vinden…

Voldaan douchte ik verder, maakte mij verder schoon en ging daarna naar bed.

Terug naar de maandag op school. Derek nam het voortouw en vroeg of we weer konden afspreken om “huiswerk te maken”. Vandaag hadden we tot laat les, dus spraken af om dinsdag af te spreken omdat we dan toch maar tot 12 uur les hadden. We hadden dan de hele middag nog. Ik zei dat het ook goed uitkwam, want mijn ouders moesten toch werken en mijn zusje was pas tegen half 4 een keer thuis, dus we hadden dan het rijk voor ons alleen.

De schooldag ging verder langzaam voorbij, maar toen de schooldag er eenmaal op zat fietste ik snel naar huis omdat ik al geil werd van het idee wat er morgen kon gebeuren…

Helaas was ik niet alleen thuis, dus even geil rukken op mijn slaapkamer of in de kelder zat er niet in. Ik besloot maar naar het toilet boven te gaan. Op tafel zag ik een folder van een winkel liggen en stonden modellen in die lingerie aan hadden. Toen was dat voor mij genoeg natuurlijk om bij te rukken! Snel ging ik naar boven… aangekomen op het toilet snel de deur op slot gedaan. Besloot een lekkere ruksessie er van te maken, dus deed mijn schoenen uit zodat ik lekker wijdbeens kon zitten met mijn broek en boxer uit. In de hoek stond een oude spiegel en kon zo lekker naar mijzelf kijken terwijl ik mezelf stijf maakte. In mijn linkerhand had ik het reclamefoldertje vast en met mijn rechterhand masseerde ik mijn eikel. De dames met lekkere grote tieten in lingerie samen met mijn rechterhand die me nog stijver maakte zorgde ervoor dat ik bloedgeil werd. Al snel voelde ik het zaad opborrelen en koos een lekkere blondine in een sexy setje uit die de eer had mij naar een hoogtepunt te brengen. Inmiddels lag het tempo hoog en voelde weer hoe mijn eikel keihard werd en mijn zal aanspaande… ik bukte iets voorover en drukte mijn kont naar achter zodat ik mijn geile zaad direct in de toiletpot spoot. Zo zorgde ik er voor dat mijn geheimpje ook mijn geheimpje bleef door geen bewijs achter te laten…

De wekker ging en ik deed mijn dagelijkse dingen; tas pakken, ontbijten, drinken en appel mee en geen brood omdat we toch vroeg uit waren. Ik fietse naar school en hoopte echt dat Derek ook zin had om vanmiddag ‘huiswerk te maken’. Op school gekomen ging ik naar het lokaal en we hadden Nederlands: we zaten daar naast elkaar. Al snel vroeg Derek of vanmiddag door ging, waarop ik natuurlijk volmondig zei ‘natuurlijk!’. We hadden maar 3 vakken (waarvan een vak 2 uur duurde) waardoor de tijd snel ging. Al snel was het 12 uur en ging de schoolbel. We liepen naar de fietsenstalling, pakte onze fietsen en onderweg kletsen we wat terwijl we naar mijn huis reden.

Aangekomen zette we de fietsen achter de poort en ging naar binnen. Natuurlijk eerst wat eten en wat drinken. We gingen in de kamer zitten terwijl we de TV aanzette en naar TMF keken. Videoclips met lekkere dames kwamen vanzelf voorbij en snel ging het gesprek weer over wie je zou doen als je mocht kiezen. De Spice Girls kwamen voorbij en bekende eerlijk tegen Derek dat het niet de eerste keer was dat ik Geri haar dacht en mezelf aftrok. Hij had dat natuurlijk bij Baby Spice, maar wie geilde daar niet op. Zo ging het nog een paar nummers door en uiteindelijk verzamelde ik de moed om te vragen of hij ons uitje vorige week ook fijn vond. Wist natuurlijk waar ik op doelde en gelukkig gaf hij aan het ook fijn en lekker te hebben gevonden. Derek stelde zelfs voor het nog een keer te doen wanneer het kon.

Dit was mijn teken! Ik zei dat we de komende 3 uur nog alleen thuis waren en ik best zit had om weer samen te rukken. Derek stond gelijk op en stelde voor naar mijn kamer te gaan. We liepen naar boden en geilheid stroomde door mij lijf… misschien kon Derek straks weer aan mijn pik trekken en misschien wel mij klaarrukken en ik hem…

Op mijn kamer aangekomen vroeg Derek of ik al een stijve had. Ik besloot het gewoon te laten zien en knoopte mijn broek los en trok mijn boxer naar beneden. Mijn pik was al half stijf en Derek keek er gebiologeerd naar. Ik ging met mijn rechterhand er naar toe en trok mijzelf zachtjes af. Derek vroeg ‘mag ik je nog eens trekken?’ en daar had ik natuurlijk geen bezwaar tegen! Ik deed mijn broek en boxer verder omlaag en stak mijn heup naar voren zodat hij gemakkelijk bij mijn pik kon. Een lichte tinteling ging door mijn lijf toen ik hem mijn pik stevig vast voelde pakken en zijn hand op en neer ging. Ik sloot mijn ogen terwijl ik door zijn hand heerlijk mijn voorhuid over mijn eikel voelde glijden. Ik gaf mij er helemaal aan over en zei ‘dit voelt echt zo lekker’. Nog nooit was ik zo geil geweest! Heerlijk stout om iets te doen wat eigenlijk vies werd gevonden, maar ik genoot er van door mijn vriendje gerukt te worden.

‘Heb jij ook geen last van een stijve nu?’ vroeg ik en Derek gaf aan dat zijn broek goed knelde. ‘Mischien moet jij je broek ook maar los maken en je pik bevrijden’ zei ik. Dat liet hij zich ook geen 2x zeggen en al snel stond hij ook met zijn broek en boxer op zijn knieën. Zijn pik stond ook recht overeind en glimde van het voorvocht. Derek pakte weer mijn pik vast en ik vroeg het niet eens… ik pakte gelijk zijn pik stevig vast en rukte hem in hetzelfde tempo als hij mij rukte. Zo stonden wij tegenover elkaar heerlijk elkaar te verwennen. ‘Echt geil dit’ zei Derek en ik kon dat alleen maar beamen met een kreun. Alleen zo tegenover elkaar staan was niet echt handig en Derek zei ‘misschien moeten we naast elkaar gaan staan, toen in de bosjes was zo tegenover elkaar staan ook niet handig’. ‘Laten we dat eens proberen’ zei ik en ik ging rechts van hem staan. Hij pakte met zijn rechterhand mijn pik vast en ik met mijn linker de zijne. Zo stonden we een tijdje elkaar heerlijk te rukken.

Derek had blijkbaar ook zitten nadenken over ons avontuurtje en kwam met een voorstel: ‘misschien is het lekkerder als we onze broeken helemaal uit doen en we op je bed gaan liggen?’. Ik kon me daar niet veel bij voorstellen gezien we niet met zijn 2en naast elkaar konden liggen. ‘Nee’, zei Derek, ‘ik bedoel met onze ruggen tegen de muur, leunend op een kussen en dat we dan naast elkaar een beetje zitten?’. Ik was zo geil dat ik alles prima vond, dus ik zei ‘hmm ja laten we dat eens proberen’.

Ik pakte de 2 kussen en zette die tegen de muur aan. Derek liet er geen gras over groeien en had al snel zijn broek en boxer uit gedaan. Hij ging onderuit op mijn bed liggen en begon met zichzelf te spelen. Snel deed ik ook mijn broek en boxer uit en kwam naast hem zitten. Ook ik begon mijzelf te rukken en zo lagen we onderuit gezakt naast elkaar op mijn bed met alleen nog een t-shirt aan. Hoe lekker het ook voelde om samen af te trekken, ik wilde gewoon weer dat hij mij rukte. ‘Zullen we elkaar weer helpen?’ zei ik en Derek zei niks, behalve dat hij gelijk mijn pik pakte. Ik kreunde zachtjes toen hij lekker zijn hand op en neer liet gaan en ik pakte ook zijn harde pik beet. Het was wat onwennig zo dicht op elkaar, maar het was heerlijk om zo te rukken en gerukt te worden. Heerlijk geil was het om mijn hand aan zijn pik te zien rukken en als ik naar mijzelf keek zag ik hoe zijn hand heerlijk mijn pik verwende. ‘Ik heb een idee’ zei Derek en legde zijn been op de mijne. Zo konden we meer wijdbeens zitten en gelijkmakkelijker bij elkaars pikken. Zo lagen we nog even heerlijk te rukken en het tempo ging vanzelf hoger. Derek rukte mij nu in een strak tempo en ik genoot van het gevoel. Het duurde niet lang en ik zei ‘stop maar zo, anders spuit ik alles onder’.

Derek zei ‘zal ik naar de wc lopen en even wat wc-papier pakken, dan kunnen we daar in spuiten?’. ‘Ja, doe maar’ zei ik en zag hoe hij weg liep. Omdat ik zo geil was, was het onmogelijk om niet te rukken. Terwijl Derek naar de wc liep lag ik nog steeds lekker onderuit gezakt met mijzelf te spelen en mijzelf lekker tegen het randje van klaarkomen aan te houden. Gelukkig kwam Derek snel terug met genoeg wc-papier. Stiekem had ik de hoop om elkaar klaar te rukken, maar Derek zei ‘zullen we elkaar rukken tot we klaarkomen en dat we onszelf dan laten spuiten?’. Ietwat teleurgesteld, maar ik vond het al spannend genoeg weer samen te spuiten. ‘Hmmm ja lekker’ zei ik en Derek kwam weer naast mij zitten. We lieten er geen gras over groeien nu we allebei wilde spuiten, dus het tempo lag gelijk goed hoog. Af en toe onsnapte een kreun uit onze mond en ik was de eerste die zei ‘ik ga spuiten!’. Ik voelde mijn pik weer hard worden en het zaad diep vanuit mijn zak opborrelen. Gelukkig hadden we het wc-papier al klaar liggen en Derek liet snel mijn pik los. Snel pakte ik mijn pik vast en liet mijzelf gaan… snel rukte ik tot ik de eerste straal voelde opkomen en trok mijn voorhuid strak naar achteren. Mijn eikel werd weer keihard en ik mikte op het toiletpapier…. daar kwam de eerste straal, de 2e, de 3e en vervolgens het restje wat ik nog er in had zitten. Ik genoot van het gevoel, ondanks dat ik mijzelf al talloze keren had laten spuiten voelde dit echt lekkerder wetende dat iemand toekeek.

Ik wilde vragen of Derek ook al moest spuiten, maar ik was zo opgegaan in mijn eigen orgasme dat ik nu pas zag hoe snel hij rukte. Dat hij mij zag spuiten was genoeg blijkbaar, want ook bij hem kwam de ene na de andere straal zaad er uit geknald. Zo lagen we nog even bij te komen en hebben toen snel weer aangekleed en het papier doorgespoeld. Wel afgesproken dat dit ons geheimpje bleef en we het vaker moesten doen…

We hebben nog een paar keer gerukt en toen ging hij helaas naar een andere school. Gelukkig via mijn bijbaantje ook weer een andere rukker leren kennen waar ik ook een paar avontuurtjes mee heb beleeft… én ook de eerste ervaring met iemand laten spuiten en ook iemand die mij liet spuiten. Dat verhaal vertel ik later ook eens hier 🙂

En dan nu hier snel de broek uit en mijzelf laten spuiten, want deze herinnering blijft geil!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn verhalen of om een berichtje achter te laten! Ook kun je jezelf aanmelden om een mail te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Advertentie: Hoi, ik ben SoniaDD, 29 jaar. Heb je ook zo genoten van dit verhaal en vind je het leuk om verder te kletsen en een beetje te flirten? Kijk dan op mijn prive pagina en wie weet wat wij allemaal voor geils kunnen bedenken...
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Alleen Thuis, School, Spuiten, Suggestie?
DE NIEUWSTE Bi VERHALEN
Mijn Geile Vrouw Is BiDoor: Frank18949
Gelezen: 546x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, , Kort,
03-10
6.8
Dromen Komen UitDoor: Jongevent25
Gelezen: 5965x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Beffen, Neuken, Pijpen,
30-09
8.9
All In The Family - 45Door: Oldandgay
Gelezen: 525x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder,
29-09
8.5
Disneyland Parijs - 11Door: Disneyfan50
Gelezen: 1475x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus, Zwager,
28-09
9.6
Het Sletje - 2Door: Zaadkontje1986
Gelezen: 5120x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Sletje,
27-09
9.7
De Schutting - 10Door: Ronneke 2
Gelezen: 2682x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Crossdressing, Orgie, Pijpen, Rimmen, Transgender,
25-09
9.4
Ik Was Een...Door: Elly
Gelezen: 8357x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Swingers,
24-09
8.8
De Schutting - 9Door: Ronneke 2
Gelezen: 3413x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Crossdressing, Groepsex,
23-09
8.4
All In The Family - 44Door: Oldandgay
Gelezen: 1793x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Behaard, Experiment, Groepsex, Lul, Met Familie, Moeder, Swingers, Trio,
21-09
9.2
De Schutting - 8Door: Ronneke 2
Gelezen: 3187x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Trio,
21-09
9.1
Disneyland Parijs - 10Door: Disneyfan50
Gelezen: 2049x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus, Zwager,
21-09
9.5
De Verkleed OrgieDoor: X7trio
Gelezen: 9292x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Orgie, Transgender,
18-09
9.2
Disneyland Parijs - 9Door: Disneyfan50
Gelezen: 2406x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broer, Gay, Parijs, Zus, Zwager,
18-09
9.4
Klik hier voor meer...