63.577 Gratis Sexverhalen
Klik hier voor meer...
Door: Oldandgay
Datum: 16-09-2023 | Cijfer: 9.2 | Gelezen: 2523
Lengte: Lang | Lezers Online: 1
Partytime Again
Michel, Hans, Marijke, Raymond, Milou, Theo en ik...

Dit hadden we niet verwacht, nee, maar wat we zouden gaan doen hadden wij ook nog nooit gedaan. We konden allemaal met elkaar door een deur, de drankjes hadden ons allemaal wat losser gemaakt ( kon dat nog...) dan normaal en 10 minuten later was de speeltuin bereid om ons te ontvangen. Groot genoeg en ook nog 2 banken aan de zijkant voor degenen die even wilden zitten of wat privacy wilden en er waren ook.nog twee slaapkamers vrij, vrijheid blijheid.

"Het lijkt een beetje op de speelweide van een parenclub in de USA", grinnikte Hans, "Oude tijden herleven".

Ja, je dekhengst-tijd, lachte Marijke.

Van mij mag hij hoor, sprak Milou ondeugend, was hij zo erg?

Nou hij deed extra macho omdat hij niet zijn mannenkant wilde laten zien, had jou Raymond dat niet?

Nou nee, hij was altijd wat verlegen, ik was zijn eerste echte vrouw, hij was 40 en nog bijna maagd.

Dat verlegen is er soms nog wel een beetje, hè Raymond, maar als hij los komt is hij niet meer te houden, maar helaas meestal alleen bij mannen, zei ze wat bitchy.

Raymond reageerde niet, hij deed net of hij het niet gehoord had.

Ook ik reageerde niet, zij en Theo waren bijna een stelletje, net zoals ik en Raymond eigenlijk...

Gelukkig konden wij met ons vieren goed door een deur, zowel in bed als er buiten, maar ik wist niet of dit vanavond met ons zevenen ook zo zou uitpakken, dat lag ook aan de stemmingen van bijvoorbeeld Theo en Hans, die de laatste tijd hun vrouwelijke kant aan het ontdekken waren, alhoewel dat mee de kleding dan het innerlijke betrof.

Op dit moment was iedereen al naakt en de meesten redelijk losjes door toch wel wat drankjes.

Michel en Milou hadden zoals gewoonlijk niets of heel weinig gedronken, deze avond 1 glas champagne om middernacht, de anderen wel wat meer, misschien dat zij daarom elkaar opzochten, maar Milou zou Milou niet zijn als zij niet een tactische tweede man erbij zou betrekken.

Het woord "dekhengst" was wel blijven hangen, Hans leek vanavond behoorlijk geil en minder kieskeurig en zijn erectie was al volop in beeld.

Het duurde niet lang of Milou had zich tussen beide heren op een van de banken genesteld en hield hun mannelijkheid moeiteloos in stand.

Marijke, Theo, Raymond en ik haalden wat vakantieherinneringen op, op de camping en bij Raymond thuis waren we op vele manieren al intiem geweest, elke combinatie leek mogelijk en we werkten elkaar oraal en manueel langzaam naar een orgastisch hoogtepunt. Verrassend was dat Raymond de eerste was die echt intiem ging met Marijke, er moet wel vermeld worden dat zij daar ook zelf veel aan had bijgedragen door zijn gevoelige punten extra te verwennen. Haar tong had zijn sterretje uitgebreid gerimd, terwijl Theo zijn tepels pijnigde en hij mijn pik sabbelde en zoog alsof het een ijslollie was, daarna had hij zich op zijn rug gerold en kreunend neukbewegingen gemaakt. Wij drieën hadden elkaar aangekeken en Marijke met een hoofdknik duidelijk gemaakt dat zij mocht starten. Raymond had dat volledig geaccepteerd en zich niet passief liggend door haar laten berijden, hij had haar billen stevig beetgepakt en zijn pik diep bij haar naar binnen gedreven.

Theo en ik hielden ondertussen elkaars erectie in stand en begrepen dat Marijke vanavond spekkoper was, zij zou driemaal het hele servicepakket mogen ontvangen.

Raymond bleef niet lang op zijn rug liggen, eerst ging hij rechtop zitten en trok haar strak tegen zich aan en begon haar hartstochtelijk te kussen, deze vrouw deed hem blijkbaar meer dan hij verwacht had, haar vagina spieren waren zeer getraind en Raymond's oude mannelijke oergevoelens voor een vrouw kwamen weer naar boven, hij zag zichzelf weer met Milou de eerste keer neuken in het zwembad en later in haar bed, hij rolde zonder uit Marijke te geraken op zijn zij en draaide haar op haar rug en begon onze buurvrouw een stevige ouderwetse beurt te geven en pompte zijn zaad zonder nog te pauzeren in haar, schokte nog een tijdje na, keek achterom, keek mij aan en knikte.

Geef haar een onvergetelijke nieuwjaarsnacht leek hij zonder woorden te zeggen.

Marijke leek ook niets anders te verwachten, ze voelde zich steeds hoeriger worden, zeker toen ik haar schoonlikte, befte en vingerde.

Kom Dick, steunde ze, haar hand zocht mijn pik en ze trok mij eraan naar zich toe. Even later werd ze voor de tweede keer binnen tien minuten volgespoten en ze kon niet wachten op de fermate van de avond.

En niet alleen de best bedeelde, ook degene met de meeste ervaring

En daar was Theo, behoorlijk opgegeild door alles wat hij gezien had. Hij duwde mij bijna weg, "mijn buurvrouw, mijn buurvrouw neuken", dreunde het door zijn hoofd.

Natuurlijk hadden zij de afgelopen jaren al vaker het bed gedeeld, maar zij had net als Thea en Milou een speciaal plekje in zijn hart. Alle drie deze dames waren van het onverzadigbare soort, kenden de klappen van de zweep en Theo droomde er wel eens van om met hen alle drie tegelijk een nacht door te brengen, maar misschien was één voor één op zijn leeftijd wel wat beter, bedacht hij zich.

Een jaar of 10 geleden was hij nog bijna net zo onverzadigbaar als een nymfomane vrouw, daar kon ik natuurlijk ook over meepraten, twee , drie maal achtereen klaarkomen was voor hem appeltje/eitje, maar de laatste jaren begon zijn leeftijd toch mee te tellen. Zijn zaadproductie was echter nog als van een jonge kerel en spuiten deed hij nog steeds met kracht, ook opa Dries was er een uit die categorie, misschien iets minder productief, maar hij was dan ook een paar jaartjes ouder.

Beiden vielen op "sappige, rijpe" dames en jongere heren, een nachtje met een van hen beiden was nog altijd een feestje. En ja, die ervaring, geduld, de tijd nemen om een partner echt te pleasen, niet even gauw een snelle wip en wegwezen, nee, deze heren gaven je alle aandacht die je nodig had en tot slot een spetterend orgasme.

Marijke had dat al meerdere malen ervaren en nu ze vanavond al twee keer heerlijk klaargekomen was, zou dit de kers op de taart worden, ze had er helemaal naar toegeleefd en ja hoor, hoe geil Theo ook was en misschien wel zijn opgekropte geilheid direct in haar had kunnen doneren, hij beheerste zich en spreidde haar opgetrokken benen wat verder uiteen en dook met zijn hoofd ertussen, likte mijn nog uitlopende zaad op en begon haar te beffen.

Oh Theo, Theo, schreeuwde Marijke het bijna uit, terwijl ze haar handen op zijn hoofd legde en hem het liefst helemaal bij haar naar binnen had willen duwen, die tong en die lippen van hem wisten precies wat ze moesten doen, Theo kon bijna alle vrouwen aan het gillen en squirten krijgen alleen met zijn orale vaardigheden.

Raymond en ik als toeschouwers kenden die vaardigheden maar al te goed, Theo deed het vol overgave en met passie, in gedachten voelden wij allebei zijn zachte, maar krachtige lippen over onze eikel glijden en die steeds ruimschoots van speeksel voorzien, ons voorvocht gretig likken en slikken en precies op het goede moment even te stoppen als wij begonnen te schokken, om daarna als toetje nog heerlijk stevig de laatste druppels uit ons te zuigen, om daarna alles netjes schoon te likken. Totale bevrediging verzekerd...

Zoiets onderging Marijke nu, dat snelle puntje van zijn tong over haar clit, zijn lippen die aan haar lipjes zogen, zijn gulzige oplikken en slikken van haar geil. Seks met Theo was haute cuisine...

Naast mij hoorde ik Raymond zacht kreunen en ik zag dat hij net zoals ik weer een bijna volledige erectie had.

Ik streelde met mijn hand zacht over zijn kruis.

Doe maar Dick, die twee maken mij ook geil, Theo is een duivel, speel maar wat met me, ondertussen had zijn hand mijn pik al omvat en bewoog die langzaam over mijn natte schacht op en neer terwijl wij Theo nu rustig bij Marijke naar binnen zagen glijden. Marijke die zich helemaal aan hem overgegeven had, ogen gesloten en genietend, net als wij, het was een prachtig schouwspel om die enorme paal langzaam haar natte, glanzende schaamlippen uiteen te zien drijven, helemaal naar binnen zien glijden, terug zien komen, onderwijl haar geile sappen vacuüm zuigend meenemend, het zachte kreunen van hun beiden, zo nu en dan afgewisseld door hoge kreetjes van Marijke wanneer hij wat steviger stootte, de trein langzaam op gang zien komen, de stoomtrein werd een intercity en met veel lawaai kwam die schokkend tot stilstand.

Ze bleven stil op elkaar liggen, wij zagen hun lichaamssappen langzaam op de handdoek onder hen druipen net zoals het onze...

Raymond's sperma zat overal op mijn hand, ik schokte nog na en zag de slierten sperma nog aan mijn eikel bungelen.

Oeff, dat was twee keer, zuchtte Raymond, hij keek om zich heen en zag niks.

Ze waren zo in hun eigen eigen activiteiten opgegaan, dat ze helemaal niet gemerkt dat Milou, Michel en Hans naar boven vertrokken waren, ik liep even naar buiten en zag dat er een zwak licht door de gordijnen van Marijke's en Hans' speelparadijs scheen.

Alles OK, grinnikte ik, ze zijn boven Marijke, Hans zal je morgen alles wel vertellen, maar zullen wij ook ons leger voor de nacht eens gaan opzoeken ?

We moesten ons wel opsplitsen want een echt groot bed was er niet meer vrij. Echt erg vonden we dat niet, ik kroop bij mijn Franse vriendje en Marijke had er ook geen bezwaar tegen om de nacht met Theo door te brengen.

Even later lagen we alle vier tussen de lakens.

Hè lekker bij jou, verzuchtte Raymond, nog een extra bonus, fijn vertrouwd. Ik had dezelfde gedachte, lekker warm bij elkaar, gewoon slapen. Bij Marijke en Theo heerste dezelfde vredige stemming, het was goed geweest, morgen weer een dag.

Bij Milou en de heren was het nog niet rustig, zolang zij zag dat er nog leven zat in een man was ze meestal niet te stoppen.

"Ben jij ook in de toverdrank van Obelix gevallen", had ik haar wel eens gevraagd na een nacht met Theo bij ons dierenartsechtpaar.

Deze avond zouden de heren waarschijnlijk weinig aan hun mannenlusten zijn toegekomen, maar je kon niet zeggen dat ze niet aan hun trekken waren gekomen. Milou nam de touwtjes in handen, zorgde er natuurlijk voor dat zij ook niets tekort kwam, eenmaal boven in de slaapkamer had ze Michel op de bank gedirigeerd, spreidde zijn benen en begon hem op haar hondjes zittend voor de bank, gelijk hartstochtelijk te pijpen, haar verleidelijke opgestoken achterwerk leek te roepen, Hansie , Hansie kom, Hans knielde achter haar en gleed soepel tussen haar lipjes naar binnen.

In deze positie werd er geregeld onderling gewisseld, zij had zelfs een voorbind-dildo uit haar arsenaal gehaald en het was vooral een wipfestijn geworden, waarbij zij grossierde in orgasmes, maar de heren probeerden de heleboel zo lang mogelijk alles binnenhouden, totdat Hans weer aan de beurt was om haar te berijden en Michel achter hem had gestaan, zijn lange stevige paal bij Hans had ingebracht en voelde dat het nu moest gebeuren, het kostte even moeite om de goede cadans en ritme te vinden, maar eenmaal op stoom, werd het duidelijk dat het gezamenlijke slotakkoord eraan kwam, Milou ondersteunde ook Hans zijn manoeuvres door haar flink gezwollen clit wild te vingeren, bracht een grommende gekreun voort, Hans werd van voren en achteren opgejaagd naar de eindsprint, Michel vond gewoon dat het tijd werd om gigantisch klaar te komen en deed dat ook als eerste.

Hans voelde zijn warme vloed in hem stromen en even later, nadat Michel zich terugtrokken had en Hans de gedoneerde lichaamssappen langzaam over zijn benen naar beneden voelde stromen., kon hij ongehinderd loos gaan en begreep Milou waarom Marijke hem een dekhengst had genoemd...

Zo bruut was ze nog nooit genomen en ze vond het nog lekker ook. Toen alles voorbij was bevoelde ze haar entree en haar hand gleed gemakkelijk tot haar pols naar binnen en dat veroorzaakte dat er nog een flinke scheut geil uit haar op het badlaken onder haar belandde.

Hun trio was van begin tot einde een puur lustgebeuren geweest, dat voor iedereen een zeer bevredigend einde had opgeleverd. Samen douchten ze, droogden elkaar af en kropen tevreden samen op het grote bed, trokken het dekbed over hen heen en vielen moe maar voldaan snel in slaap.

WEER RUST IN DE TENT...

Na alle festiviteiten werd het even stil in onze huizen.

Tijd voor wat aandacht voor lokale vrienden, die we toch wel wat verwaarloosd hadden, zeker ik.

Wim kende ik al zo'n 15 jaar, uit dezelfde tijd dat ik Theo leerde kennen. Hij was ook bevriend met hem, niet dat ze samen wat hadden, Wim was toen al zo'n 15 jaar ouder als Theo en nog getrouwd. Ze kenden elkaar van het biljarten, het strandje en culturele activiteiten en hij kwam geregeld, meestal alleen, ook op bezoek bij Theo en besprak met hem zijn problemen over zijn identiteit en zijn zieke vrouw.

Toen Theo al weduwnaar was en ik ook bij hem thuis kwam Wim ook wel eens even langs.

Ik vond hem een intrigerende man, stevig, grijs, bescheiden en vriendelijk. Nadat hij weer vertrokken was vroeg ik Theo of hij ook "zo" was.

Ik weet het niet, had die geantwoord, ken hem al jaren, maar wij hebben nooit wat gehad, volgens mij is hij wel een echte naturist en saunaganger, maar voor mij veel te oud. Ik geloof dat hij ook een caravan op een groot naturistenterrein heeft in de polder.

Op een dag nodigde Wim ons uit om een keer bij hem daar langs te komen voor een weekend.

Gaat je vrouw ook mee, vroeg Theo.

Nee, die vind dat naaktlopen maar niks, dit is mijn pleziertje.

Vrijdagmiddag kwamen we aan, het zou een mooi zonnig weekend worden en we verheugden ons op de sauna, de grote zwembaden en ik vooral was natuurlijk benieuwd hoe hij er naakt uit zou zien. Op de een of andere manier had ik hem nog nooit op "ons" strandje ontmoet.

Hij wachtte ons op bij de entree en we liepen, gekleed nog steeds, naar zijn caravan. Onderweg kwamen we mensen tegen die hem begroetten en die al wel in hun geboortekostuum liepen, ik was al wat gewend natuurlijk, maar ik merkte dat het mij opwond om hem zo voor de eerste keer naakt te zien.

Bij de caravan gingen al gauw de kleren uit, hij gaf een rondleiding in de oude, naar grote caravan en ik kon mijn ogen niet van hem afhouden en ik voelde mijn pik ongewild om hoog gaan.

Nee, nee, nee, ging het door mijn hoofd, gelukkig zag hij het niet, Theo wel en die glimlachte ondeugend.

Toen Theo en ik buiten op de stoelen voor de caravan wachten op de koffie die Wim binnen aan het zetten was, zei Theo:" Je vindt hem leuk hè".

Ja bekende ik, al heel lang.

En nu nog meer zeker, grapte hij.

Ik moest bekennen dat ik nog nooit zo'n zwaar geschapen man had gezien. Wim was groot, erg groot, zijn pik en zijn ballen, allebei.

Wist je dat,vroeg ik Theo. Natuurlijk, ik heb hem regelmatig gezien op het strandje, als jij wat met hem zou willen dit weekend heb ik geen bezwaar, hij is mijn type niet, ik kijk wel.

Is hij dan toch net zo als wij?

Ik denk het wel, op het strandje ligt hij meestal bij heren die wij ook wel kennen. Ik vond het steeds spannender worden dit weekend, Theo en ik waren dan wel al vaste vriendjes, maar vanaf het begin hadden we elkaar ook vrijheid gegeven, buurman Derk was de eerste "buitenechtelijke" date die ik had gehad. Theo vond dat niet erg en daarna hadden we er alleen of samen meerdere gehad.

Na de maaltijd in het restaurant en het avond saunabezoek kwamen we goedgemutst terug in de caravan, Wim schonk nog een drankje in en kwam naar mij zitten op de bank, Theo zat tegenover ons.

Wat ik niet wist, was dat Theo Wim had verteld dat ik hem leuk vond en als hij mij ook leuk vond hij het niet erg vond dat ik met hem zou slapen, of meer... en zo gebeurde het dat Wim zijn hand op mijn knie legde, met een bijna onmiddellijke zichtbare reactie van mijn kant.

Vind je dat prettig, vroeg Wim. Ik knikte.

Hij pakte mijn hand en legde die op zijn knie.

Ik vind het ook niet erg hoor.

Terloops keek ik naar Theo die glimlachte en knikte, ik vind ook dat hij wat ondeugend keek en het leek alsof het hem plezier zou doen om ons tweeën te zien vrijen, de oude geilaard.

Maar ik liet mij deze kans niet ontglippen, ik streelde Wim's knie en al gauw veel meer, ik wond hem blijkbaar ook duidelijk op, omg, wat ik daar zag groeien, prikkelde mijn toen nog jeugdige hormonen op een enorme manier en het duurde niet lang of er werd heftig gekust en wederzijds gepijpt.

Ik zag ook dat het Theo toch niet onberoerd liet, hij zat stevig met zijn pik te spelen en was net zo hard als wij.

Geneer je niet, zei hij, ik vind het wel leuk om jullie zo te zien.

Zullen we op bed gaan liggen stelde Wim voor en zo geschiedde.

Theo bleef in het woongedeelte zitten, maar kon goed zien wat we deden, want de schuifdeur, die de twee gedeeltes van de caravan scheidde, bleef open.

Wim was niet echt onervaren, maar zijn seksuele activiteiten met mannen waren grotendeels beperkt gebleven tot wederzijds aftrekken en pijpen, dit was ook de eerste keer dat hij echt met een man zou slapen.

Hij wist dan ook niet wat hem overkwam toen ik hem begon te rimmen, hij kreunde en kronkelde ale kanten op door het nieuwe gevoel dat dit hem gaf.

Zo groot als hij van voren geschapen was, zo nauw was hij van achteren, mijn tong vond hij heerlijk, mijn vinger vond hij nog maar niks.

Hij had ook nog nooit met een man geneukt.

Ons treffen van die avond was ook niet van lange duur, Na mijn orale activiteiten aan de achterzijde, hadden we een korte 69-er, maar omdat we beiden (te) opgewonden waren werd er al gauw wild gerukt, hij slikte mijn zaad en zijn portie belandde op mijn borst, op dat moment stapte Theo ook de slaapruimte binnen en spoot zijn lading ook op mijn lijf.

Wim vond het allemaal prachtig.

We sliepen die nacht met ons drieën, ik tussen de beide heren in.

Dat weekend werd Wim wat verder ingewijd door ons in het rijke roze leven, echt geneukt worden wilde hij nog niet, maar met behulp van veel vaseline vond hij vingeren al wel OK, zo OK zelfs, dat hij spontaan begon te spuiten toen ik en tijdje zijn prostaat bespeelde.

Na dat weekend zagen we elkaar geregeld, seks had eigenlijk alleen ik met hem, Theo keek toe of hielp hoogstens een handje, meestal zocht ik hem thuis alleen op, met medeweten van Theo.

Dat alles beperkte zich tot een paar keer per jaar, maar het was altijd prettig. In de loop der jaren leerde hij ook alles wat mannen lekker vinden om met elkaar te doen, maar ik was de enige die hem mocht neuken, hij vertrouwde mij en ik was niet zo groot, het duurde zelfs nog langer voordat ik hem kon ontvangen, hoe graag ik het ook wilde, uiteindelijk lukte het na veel oefenen met dildo's en buttpluggen, maar elke keer opnieuw moest ik wat vooraf "trainen" om hem te kunnen ontvangen en ik was ondertussen toch ook heel wat gewend. Mijn hele leven heb ik nooit meer zo'n enorme paal meer gezien en mogen ontvangen.

En nu na het wilde nieuwjaarsfestijn ging ik bij hem weer bij hem op bezoek, straks zouden we naar Frankrijk gaan en zouden we elkaar weer een paar maanden niet zien.

Hij was een keer meegeweest met een vriendje van hem, zijn gezondheid was eigenlijk nog best OK, maar dit leek hem een te grote opgave, voor hem en voor ons.

88 was hij nu en nog steeds seksueel actief, ongelooflijk. Zijn libido was nog even groot, maar zijn pik niet meer zo hard en zaad was ook veel minder, maar vrijen was nog steeds heerlijk met hem en door de cockring die ik hem had gegeven werd hij zelfs nog hard genoeg om te neuken, nou ja neuken, ik liet mij op hem zakken en dat vond hij heerlijk.

Het was alweer een paar maanden geleden dat ik hem gezien, buiten was het regenachtig en fris, niet bepaald stimulerend weer om gezellig een wip te maken, maar dat veranderde toen jk bij hem aanbelde om een uur of twee bij zijn appartement.

Hij opende de deur, gekleed in zijn velours donkerblauwe kamerjas, die hem altijd een chique cachet gaf in combinatie met zijn spierwitte bos haar. Dat was ook het enige haar dat hij op zijn lijf had, zijn hele leven was hij al smoothy, niet mijn eerste keuze, maar bij hem pastte het gewoon, terwijl hij naar de woonkamer liep, viel zijn jas open, "Sorry", zei hij maar aan de smile op zijn gezicht was te zien dat hij er niets van meende.

Hij had de verwarming duidelijk wat opgestookt, altijd meestal, want in huis liep hij altijd naakt als hij alleen was of bezoek verwachtte dat er geen probleem mee had.

Mijn kleding hing dan ook al snel aan de kapstok en hij omhelsde mij.

Wat een stevige man was hij nog steeds, natuurlijk 88, maar hij fietste elke dag als het weer dat toeliet. Zijn uiterlijk was niet dat van een echte sportman, hij was gewoon stevig, een buikje en daaronder nog steeds dat geslacht formaat koningsklasse.

Ik zag dat hij de cockring, die ik hem jaren geleden gegeven had omhad en bij de omhelzing had ik al gevoeld dat hij wat opgewonden was, waarschijnlijk had hij voor alle zekerheid een erectiepilletje genomen.

Hij wist dat ik een uur of 2-3 zou blijven en liet er geen gras over groeien, we dronken een kopje thee en doken direct daarna het bed in.

Hier kunnen we ook praten, net zo gezellig en dan elkaar wat opwarmen.

Van dat praten kwam eerst niet veel, we hadden allebei de neuzen dezelfde richting op staan na al die maanden, er werd eerst vol overgave gezoend en getongd en beiden waren we goed hard. Onze handen waren overal, vooral op de plaatsen waarvan we wisten dat de ander daar gevoelig was, tepels waren voor ons allebei hotspots, hij wist als geen ander hoe hij mij aan moest pakken en ik werd dan helemaal weerloos en een complete slet, hij draaide even van mij weg, pakte de tepelklemmen uit het laatje van zijn nachtkastje en zette ook de vaseline en de poppers klaar, hij ging dus voor het volledige pakket leek het, maar wie wie zou ontvangen was nog niet duidelijk.

Eerst zette hij de klemmen op mijn tepels, draaide ze stevig aan en bevestigde de ketting eraan, begon er spanning erop te zetten en gaf zo nu en dan een stevige ruk eraan, wat subiet resulteerde in een scheut voorvocht mijnerzijds. Hij genoot ervan om mij zoete pijn te bezorgen. Ik kreeg hetzelfde resultaat bij hem door juist vederlicht de toppen van zijn tepels te bespelen, voorvocht had hij tegenwoordig minder, maar zijn pik sprong nog steeds vrolijk op.

Ik moest hem ook rimmen, wat garant stond voor een stevige paal bij hem, na enige tijd rolde hij op zijn rug met de vlag in top, bijna keihard, oorzaak cockring en een pilletje dacht ik, het was duidelijk dat ik op hem zou moeten neerdalen.

Ik voorzag mijn kontgat ruim van vaseline en pakte de poppers, inhaleerde kort en plaatste zijn eikel tegen mijn sterretje en liet me langzaam, maar wel in één vloeiende beweging op hem zakken, dat ging beter dan stukje voor stukje, ik vergeleek dit ritueel altijd met het lostrekken van een pleister, doe je dat in een keer, doet het even pijn en anders is het een kwelling. Nu plopte zijn dikke eikel in een keer langs mijn sluitspier, wachtte ik een momentje en begon dan langzaam op en neer te bewegen.

Hij genoot en kreunde.

Zo lang geleden, zuchtte hij, ik heb dit gemist. Hij begon zelfs opwaartse bewegingen te maken.

Wil je al komen.

Hij schudde zijn hoofd.

Nee, gewoon even lekker kroelen en daarna elkaar helpen, dat vind ik toch het fijnst.

Na deze episode, bleef hij op zijn rug liggen en ik knielde naast hem, begon hem te pijpen en tegelijkertijd langzaam te masturberen, goed zo jonge, goed zo jongen, ga zo door.

Nog eentje dan en ik deed wat poppers op een zakdoek en hield die onder onze neuzen en inhaleerde. Daarna rukte ik hem en mij naar ons gezamenlijke orgasme. Dit was meestal het ritueel geweest de laatste jaren en we vonden het beiden bevredigend. Niet spectaculair, maar prima zo.

Samen douchten we dan en dronken en praatten nog wat.

Tot volgende keer lieve jongen,zei hij altijd bij de deur en wij omhelsden elkaar stevig.

88, hoe vaak zouden we dit nog kunnen doen...

Life is short.
Trefwoorden bij dit verhaal: Anaal, Bejaarden, Buren, Extreme, Opa, Oudere Mannen, Ouderen, Swingers, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...